Borderlands 2 problem

poruka: 5
|
čitano: 1.458
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Borderlands 2 problem

Prešao sam igru i sad bi htio odigrati DLC-ove. Prema uputama is SKIDROWA, napravio sam novu instalaciju igre, patchao ju i instalirao DLC-ove.

Ali kad u glavnom meniju uđem pod "Downloaded content", piše mi nešto u stilu : "unable to enumerate downloaded content, please try again".

Zna li tko kako riješiti taj problem?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Borderlands 2 problem
TibzzX kaže...

DLC se integriraju u postojeću igru. Mislim da svaki dlc ima posebnu lokaciju da onom transporteru. Guglaj

14 godina
mislavgray kaže...
TibzzX kaže...

DLC se integriraju u postojeću igru. Mislim da svaki dlc ima posebnu lokaciju da onom transporteru. Guglaj

Puno hvala!

15 godina
neaktivan

imam pitanje.učitao sam igru nasnimala se ali kad ju hoču pokrenuti jednostavno nakon početnog loga tj(setings,pley....)kliknem na pley ne dešava se ništa.kako si ti riješio taj problem

grafička i sve ostalo je ok jer sve nove igre radiju.

atar
13 godina
neaktivan
atar kaže...

imam pitanje.učitao sam igru nasnimala se ali kad ju hoču pokrenuti jednostavno nakon početnog loga tj(setings,pley....)kliknem na pley ne dešava se ništa.kako si ti riješio taj problem

grafička i sve ostalo je ok jer sve nove igre radiju.

*rade

Probaj otići u direktorij di si instalirao igru i pokrenuti Borderlands2.exe kao administrator (Right Click -> Run As Administrator / Desni klik -> Pokreni kao administrator) Nadam se da će pomoći {#} Ako ne, javi se nazad pa ćemo dalje pokušati!

Svrha ljudskog postojanja je: Živi i pusti umrijeti...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice