Bioshock Infinite

poruka: 809
|
čitano: 162.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Predstavljen Bioshock Infinite, Bioshock Infinite 10-min trailer, Grad u oblacima
17 godina
neaktivan
Bioshock Infinite
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bioshock Infinite

Čekam dojmove od fanova ovdje {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Nešto mi se čini da useri nisu toliko zadovoljni kod recenzenti.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Bioshock Infinite
WItcher kaže...

Nešto mi se čini da useri nisu toliko zadovoljni kod recenzenti.

92 ocjena od usera je na Metacritica, a ovi nezadovoljni su vjerovatno poput ovog trolla koji priča o vražijim digitalnim cicama... ono, on je igrao samo zbog cica!? WTF čovječe; malo živit pravi život pa neće biti potrebe za pikselima! Isto se odnosi i na plakanje o novoj Lari i njenim digitalnim atributima; bolesno...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 13:03 (doktor1).
17 godina
Bioshock Infinite

Ništa ne vjerujem dok ne probam iako sam čitao user review od lika koji je do sad uglavnom bio realan i veli da je osjećaj napretka nikakav, praktički si isti nakon 6 sati kao i na početku uz previše upgrade prilika za oružja što ne nagrađuje istraživanje, te nemogućnost odabira ammo type-a što pak smanjuje taktiziranje. Igri je ipak dao 9/10 tako da vjerujem da je umjetnički i po pitanju priče ipak na razini iako možda sam gameplay nije baš toliko dobar. Uglavnom prekosutra se bacam na igranje i ne mogu čekati do onda :)

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Bioshock Infinite

BioShock Infinite Review - Inside Gaming

1 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

Upravo sam ga piknuo ovdje: http://uk-2k-games.gamesplanet.com/shop/bioshock-infinite/

Super je ponuda.

50 kn jeftinije

... there is no spoon ...
14 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Ok treba mi program koji forsira vsync ovo amd vision naravno ne radi, igra mi se locka na 20fps kad upalim vsync u igri bez njega imam  30tak wtf!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bioshock Infinite
ako treba orjentacija kako ce mu raditi bioshock. (~50fps kod mene)
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 7:19 (Bass).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Bioshock Infinite

360 kn u algoritmu,očekivao sam veću cijenu

Moj PC  
1 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

360 kn u algoritmu,očekivao sam veću cijenu

puno za nas Hrvatski prosjek place

Teško je naći svjetlo, ako ni ne znaš da živiš u mraku
17 godina
Bioshock Infinite

Za sada ultra pozitivni dojmovi, (kao ljubitalj svih Šokova do sada) Vidi se vrhunska produkcija i odličan setting. Kada se dođe na lebdeći grad to je tako naprvaljeno da jednostavno čovjek ima osjećaj za filing da je zbilja na nečem šta lebdi u oblacima! U Bioshocku su spliceri izgleda jako ružno no ovdje su definitivno popravili dizajn likova, naravno i morali su ipak je več prošla koja godina od Bioshockova...

Ultra postavke, 1080p rezolucija radi na 50/60 FPSa i teksture su kvalitetne - evo npr slika - trava nije zamuljana

random slika

Vsync mi je isključen jer kada ga uključim na nekim mjestima FPS se zaključa na 30 dok bez radi na 50; a forsirao sam ga preko MSI Afterburnera...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Tek sam prije dvije godine odigrao oba Bioshocka i mogu reći da je su to jedini fpsovi koji su mi skroz sjeli.  Proklete recenziju su me toliko nabrijale da ne mogu dočekati večer i kolumbiju. 

Hebena 4mbitna veza...

I'm very large!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

ma awesome je, za sada je totalno opravdao ime bioshock. kontrast (prijelaz) između idiličnog grada u oblacima u totalnu ludnicu je ogroman - 'kamenovanje' bijelca i crnkinje baseball lopticama i zabijanje one kuke u glavu policajca je priceless. u vjerojatno prvih 1% igre ima više sadržaja nego u 100% većine drugih igara. zasad sam igrao svega možda 2h... nakon drugog paljenja se počinje crashati na desktop pa treba sačekati bolji crack

edit: evo sfiksao sam crashanje sa sljedećim stvarima: isključen AV, compatibility mod s xp sp3, run as admin. doduše ne znam kaj je točno od toga svega pomoglo (našao info na nekoj stranici)

let's put a smile on that face
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 13:23 (whysoserious).
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
whysoserious kaže...

ma awesome je, za sada je totalno opravdao ime bioshock. kontrast (prijelaz) između idiličnog grada u oblacima u totalnu ludnicu je ogroman - 'kamenovanje' bijelca i crnkinje baseball lopticama i zabijanje one kuke u glavu policajca je priceless. u vjerojatno prvih 1% igre ima više sadržaja nego u 100% većine drugih igara. zasad sam igrao svega možda 2h... nakon drugog paljenja se počinje crashati na desktop pa treba sačekati bolji crack

edit: evo sfiksao sam crashanje sa sljedećim stvarima: isključen AV, compatibility mod s xp sp3, run as admin. doduše ne znam kaj je točno od toga svega pomoglo (našao info na nekoj stranici)

Proklet bio, da znaš. I te sitnice su spoileri, neće mi biti isto kad vidim sad...

17 godina
Bioshock Infinite

Evo krenuo igrat detalji skroz do kraja igra radi super sa ukljucenim AA... grafika je dobra u skladu sa 2013 godinom malo bolja neogu u bioshock 2 mada jedino previse ponekad ima svijetla od sunca.....zanimljivo mi je što se "grad miče" npr bio je jedan most gdje policajac stoji kod rampe i sad ljudi cekaju da produ reklame koje su na nekim letecim brodovima i tek onda se most spusti i prolazite.... zatim kada sam dosao u centar grada sve zgrade se micu, ide neka pruga po zraku i tako malo smjesno izgleda ali je jako zanimljivo....pa evo par slika od pocetka igre...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Grafika je stvarno prelijepa bolje nego sam ocekivao radi u dx11 sa svim điđa miđama nisam ni znao da unreal engine može to sve podnjet. O igri isto mogu sve samo pozitivno rec bez previše spoilanja nebi o prici ali feel prijasnjih bioshocka je zadržan. 

Jedina stvar koja mi kvari dojam je trzanje igre kad se ucitavaju novi djelovi mape pa zna zapet na par sekundi ovo se dogada dosta cesto i poprilicno je iritanto ali za to cu krivit svoj prastari maxtor hdd s tonom bad sectora...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Bioshock Infinite

Nisam se mogao strpit do sutra (nadam se da neću past ispit xD)

Uglavnom; UE3 usudio bih se reći u najboljem izdanju do sada. Sam svijet i ljudi u njemu su fenomenalni, a atmosfera me iznenadila jer sam bio malo skeptičan kako bi takvo "vedro" raspoloženje na nju moglo utjecati. Igra se poigrava nekim idealima, moralnim dvojbama i sl. te gradi jedan jako dobar osjećaj u meni kao igraču za sada. Jedino što mi zabranjuje da igru za sad proglasim kao "goty" naslov je malo previše akcije za ovakav tip igre, koja iako je najfluidnija u Bioshock igrama do sada ipak uzima malo preveliki dio kolača uz previše enemya na određenim mjestima za ovakav tip igre.

Preporuka {#} 

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Bioshock Infinite

vidim da su pozitivni dojmovi što mi se sviđa...no kakva je priča? ima li veze s prethodnicima? igrao sam dosta davno Bioshock dok dvojku nisam uopće pa me zanma ima li smisla započinjati što se tiče priče i nadovezivanja na istu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bioshock Infinite

Za sad priča nema veze s prethodnicima. Mislim da sam čitao da se pojavljuju povremeni easter eggovi samo kao reference na prethodnike.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Bioshock Infinite

Link na slike (ultra postavke)

Igra radi odlicno na 7970 max,samo ima tu i tamo neke nelogicne frame dropove (a grafa radi na 55% u tim situacijama) tak da se cekaju driveri za AMD

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 15:47 (lmutak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

elizabeth je awesome, pogotovo njene reakcije na okolinu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lmutak kaže...

Igra radi odlicno na 7970 max,samo ima tu i tamo neke nelogicne frame dropove (a grafa radi na 55% u tim situacijama) tak da se cekaju driveri za AMD

Ja sam to primjetio kada na samom početku uđeš u onaj duđan sa cipelama gdje ih onaj lašti nekom tipu... Radi na cca 50 FPSa i onda usmjerim pogled u njih dvojcu i padne na 25. Isto kada sam igrao one igre napucavanja... Ali uglavnom radi na cca 50 FPSa na Ultra postavkama u 1080p na GTX 650 Ti kartici

ššššš - možda su u šumi
15 godina
Bioshock Infinite

Sve to sto si nabrojao i kod mene + prvi put kad uđes u svijetionik i pogledas u onaj lavor pocne trokirat ko ludo,odmaknes se metar i pol sve u redu....

Igra je igra godine 100%

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 16:41 (lmutak).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Bioshock Infinite

Vidio sam neke komentare da su igru prešli za pet, šest sati... Nakon dva sata igranja još nisam niti Elizabeth sreo, (igram na hard).

Kretanje po onim šipkama je tako fluidno i odlično napravaljeno kao i prijelazi između isith...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina

299 u infomarku i salju isti dan !

17 godina
Bioshock Infinite

Vsync mi definitivno radi FPS drop, a kad je isključen imam dosta kidanja slike jer FPS naraste i do 70...

Zato preporuka tko ima sličan problem preko MSI afterburnera uključit vsync i problemi nestaju...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 17:49 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bioshock Infinite

Na koju foru se pali vsync preko Afterburnera sad sam ga instalirao al nemogu nac

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Na koju foru se pali vsync preko Afterburnera sad sam ga instalirao al nemogu nac

Mislim da ti treba i Riva Tuner.

13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Vidio sam neke komentare da su igru prešli za pet, šest sati... Nakon dva sata igranja još nisam niti Elizabeth sreo, (igram na hard).

Kretanje po onim šipkama je tako fluidno i odlično napravaljeno kao i prijelazi između isith...

ma pusti njih, garant su igrali u stilu ramba i samo jurili kroz igru... kada se stvari krenu istraživati, čitat reklame, posteri, gledat oni filmići... e to je način na koji se biošok treba igrati

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Predstavljen Bioshock Infinite, Bioshock Infinite 10-min trailer, Grad u oblacima
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice