Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.559.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
13 godina
Re: Battlefield V
BeLLicus kaže...

Pa što gospoda iz Dicea rade? Ea ih je odjebo iz star wars priče sa 2 fijaska koja su doživjeli. Za Battlefield V updejti dolaze na kapaljku i to većinom sitnice. Nova Battlefiled igra ove godine sigurno neće van. Nije valjda da je dice pred tolikim raspadom. Ili jednostavno rade na novom battlefieldu u tišini a od petice su digli ruke.

Pročitaj komentare na ovo pitanje koje si postavio.

Ima hrpa ljudi koji namjerno žele da se prestane raditi i ovo malo na BFV i da se sve snage stave u razvoj slijedećeg Battlefielda.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Pročitaj komentare na ovo pitanje koje si postavio.

Ima hrpa ljudi koji namjerno žele da se prestane raditi i ovo malo na BFV i da se sve snage stave u razvoj slijedećeg Battlefielda.

I ja ovo želim 

13 godina

Prema nekim glasinama su to već i napravili, ili će napraviti u slijedećih nekoliko tjedana.

Moja pretpostavka je da je na BFV ostao jedan tim s čovjekom-dva na svakoj poziciji..

Slijedeći bf se planira za godinu i pol. Ako se to odgodi zbog virusa, mogli bi čekati 2-2.5 godine. Nadam se da će im onaj put to  biti dovoljno da naprave sve što treba prije izlaska :) pogotovo ako će skoro cijeli DICE raditi samo na tome...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Nadam se da će im onaj put to  biti dovoljno da naprave sve što treba prije izlaska :)

Pa naravno da hoce. Kao da ih ne poznas...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Pa naravno da hoce. Kao da ih ne poznas...

Nemoj tako, dobri su to i odgovorni ljudi

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Prema nekim glasinama su to već i napravili, ili će napraviti u slijedećih nekoliko tjedana.

Moja pretpostavka je da je na BFV ostao jedan tim s čovjekom-dva na svakoj poziciji..

Slijedeći bf se planira za godinu i pol. Ako se to odgodi zbog virusa, mogli bi čekati 2-2.5 godine. Nadam se da će im onaj put to  biti dovoljno da naprave sve što treba prije izlaska :) pogotovo ako će skoro cijeli DICE raditi samo na tome...

Zadnj info (prije korine) je da EA planira izdati BF6 u fiskalnoj godini 2022, a to znači u periodu između 1.4.2021-31.3.2022

14 godina
neaktivan
Battlefield V

Od BC2 na ovamo, koliko se ja sjećam DICE je bez većih tehničkih problema uspio lansirati samo 3 igre BF:H, BF1 i SW:BF. Od tih samo je BF1 lansiran bez kontroverzi. Ironija je da je BF1 valjda najgori i naplitkiji BF ikad, ali je zato najprodavaniji. Tako da je samo pitanje koji masivni zajebi će biti u idućem naslovu, a ne hoće li ih biti.

uteče Medžedža!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
animosity_frenzy kaže...

Od BC2 na ovamo, koliko se ja sjećam DICE je bez većih tehničkih problema uspio lansirati samo 3 igre BF:H, BF1 i SW:BF. Od tih samo je BF1 lansiran bez kontroverzi. Ironija je da je BF1 valjda najgori i naplitkiji BF ikad, ali je zato najprodavaniji. Tako da je samo pitanje koji masivni zajebi će biti u idućem naslovu, a ne hoće li ih biti.

teško je prodati igru od 5$

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
14 godina
animosity_frenzy kaže...

Sa svakom novom verzijom Frostbite engine je veća mogučnost za tehničke probleme

Zanimljivo da se isti Engine (Frostbite 3.0) koristi od BF4: https://en.wikipedia.org/wiki/Frostbite_(game_engine), pa je i to vjerojatno razlog što u novijim naslovima nema drastičnih tehničkih problema.

S obzirom na izlazak novih i jačih konzola, ne znam da li rade i na novom Frostbite engine-u. Pošto će biti veliki vremenski razmak imeđu BF5 i BF6, lako moguće.

14 godina
protjeran
animosity_frenzy kaže...

Ironija je da je BF1 valjda najgori i naplitkiji BF ikad

Meni je bfv daleko najgori bf ikad izbačen, konzolaško super arkadno sranje kojem se nemam volje ni živaca vraćati. Ne pada mi na pamet jedan aspekt igre koji mogu pohvaliti, aj valja grafika i to je sve...

15 godina
Battlefield V

Znači nema potrebe uopće da išta diraju, neka stave i blue filter kao u bf3, samo nikad, ali nikad neće pogoditi dušu i igrivost trice i to je fact. No tech sheme i to su ispriike. NEma više ekipe jer su svi ljudi s idejama koji su držali bf i radili ga kako community želi odavno u studijima di se cijene, a ne ovdje.

Bf5 održava par studenata tvz-a za 20kn po satu, po brzini odaziva, promjena i updatea. (bez uvrede, tvz sam i sam htio završit ali nisam imao financija tada)

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.4.2020 18:11 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volume kaže...
animosity_frenzy kaže...

Meni je bfv daleko najgori bf ikad izbačen, konzolaško super arkadno sranje kojem se nemam volje ni živaca vraćati. Ne pada mi na pamet jedan aspekt igre koji mogu pohvaliti, aj valja grafika i to je sve...

Recimo gotovo općeprihvaćeno je da BFV ima najbolji gunplay u franšizi. Teško može biti arkadnije od BF1.

uteče Medžedža!
16 godina
Battlefield V

Sve se nešto ovo noobovi žale, a u stvari im fali win-win combo ACE ili AEK 24/7

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
animosity_frenzy kaže...

Nisi ti jedinicu probao 

Mada mi nije bolji feeling ni u petici.. Puške više frfljaju nego što pucaju. 

14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

Nisi ti jedinicu probao 

Kupia sam prije 3-4 dana pa ću vidit valja li šta

16 godina
Battlefield V

A gle ne očekuj da je igra simulacija rata niti realistična. Reći da je BF5 arkadna konzolaška igra, dok si igrao BF3-4 koji je doslovno portana igra sa konzola i k tome arkada je bezveze

BF je uvijek bio arkadna pucačina. Ako netko kupi Battlefield i očekuje da će biti Red Orchestra ili ARMA/Tarkov, taj je fulao profesiju. To isto kao da kupiš Ace Combat, a igra ti se DCS ili kupiš Need for speed, a igra ti se simulacija vožnje. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2020 11:02 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
animosity_frenzy kaže...
Volume kaže...
animosity_frenzy kaže...

Recimo gotovo općeprihvaćeno je da BFV ima najbolji gunplay u franšizi. Teško može biti arkadnije od BF1.

Da, ali, da je bf3 imao 60hz servere, šta bi to onda bilo. Šteta da nisu mogli dalje od 10hz.

bf5 je ok igra, a trebala je bit odlična igra. Uništena nesposobnošću i boljenjem kurca u stilu ako vam se ne sviđa ne kupujte.

Ljudi koji igru brane ili su tek počeli sa bf franšizom, ili im je super leć na bipod samljet nešto i ugasit. Svi ostali su je odavno obrisali s računala i prešli na nešto zanimlivije i dinamičnije što ima sadržaj i drži dulje pažnju i interes.

bf3>bc2 i vietnam dlcl>bf4>ništa>bf1, bf: h, bf5.

16 godina
Battlefield V

da je imao, kad bi bilo šta bi bilo.

Ali nije, niti bi imalo ikakve razlike. MW2019, Apex oba imaju tickrate za kurac pa su opet mega popularni. PUBG isto nije briljirao, Tarkov još gori pa nikoga ne jebe ni pola posto.

Ne igraju svi igra da bi dokazivali kakva velika jajčeka na internetu imaju, a kad ih netko spusti na zemlju onda krive netcode.

Igra ja sasvim ok, došlo nešto novo i ljudi se prebacili na to. Hvala bogu pa imaju ljudi izbora što igrati. U doba BC2 i BF3 nisu praktički imao poštenu konkurenciju, zato i jesu svi igrali to.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2020 11:35 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Ali nije, niti bi imalo ikakve razlike. MW2019, Apex oba imaju tickrate za kurac pa su opet mega popularni. PUBG isto nije briljirao, Tarkov još gori pa nikoga ne jebe ni pola posto.

Ne igraju svi igra da bi dokazivali kakva velika jajčeka na internetu imaju, a kad ih netko spusti na zemlju onda krive netcode.

Igra ja sasvim ok, došlo nešto novo i ljudi se prebacili na to. Hvala bogu pa imaju ljudi izbora što igrati. U doba BC2 i BF3 nisu praktički imao poštenu konkurenciju, zato i jesu svi igrali to.

mw ima 60hz tiket koliko znam. druga stvar su royale igre, warzone ima 12 ako se ne varam, zato i radi kako radi. Apex 20hz. Pubg je od prvg dana smeće samo je nekima jako dugo trebalo da to shvate, samo je nov u royaleu pa je azto uspio. Usporedio si royale igre i bf3, bravo kuky opet gubiš razum, i to malo njega.

Niste ni znali što je ticket rate i netocde dok nisu izašle igre novijeg datuma pa kad se u bf4 testirao veći tiket rate itd onda ste shvatili što znači da igra radi precizinije i sa većim tickom.

Tipična spika vas koji šetat ne znate u online igrama, pa  bacate spike o dokazivanju jaja. Nitko nikom ne dokazje jaja, koliko se sjećam poanta bilo koje igre je pobijediti. Tko kome dokazuje jaja, i šta to vrijedi? prošla su vremena računa iz mcdoladsa i ostalih dječjih gluposti.

Bf nikad nije bio ok, od dvice pa do b4 je bio odlična igra koja je nudila puno. Bf5 je alpha state i nakon dve godine razvoja tek u beti. 

U doba bc2 i bf3 je bilo masu raznih igara, samo su igre bile tako dobre i zabvane da su te vukle na još jer su u jednoj igri imali sve i još community koji je igru držao. Sad džaab 50 milja igrača u warzoneu kad je igra uništena jer je free.

Ni sad se nema šta igrat realno, pola igara je ili cheated infested, ili nemaju sadržaja ili su još u beti kao bf5.

Što ti igraš trenutno?

13 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Nisi ti jedinicu probao 

Bolje da si za te pare na suncu popio dvije mlake Žuje ispred lokalne trgovine

14 godina
neaktivan
MRSKI kaže...
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Nisi ti jedinicu probao 

Bolje jedno vruće pivo nego 4 ladna, bolje stara baba nego treba mlada.

uteče Medžedža!
14 godina
protjeran
MRSKI kaže...
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Nisi ti jedinicu probao 

Dobro si reka... Ajme jedva čekam da birtije otvore, cili dan neću izać

15 godina
MRSKI kaže...
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Nisi ti jedinicu probao 

mrski jel još tjeraš tarkov

15 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Nisi ti jedinicu probao 

Dobro si reka... Ajme jedva čekam da birtije otvore, cili dan neću izać

zaposli se ko konobar onda 😁

16 godina
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

mw ima 60hz tiket koliko znam. druga stvar su royale igre, warzone ima 12 ako se ne varam, zato i radi kako radi. Apex 20hz. Pubg je od prvg dana smeće samo je nekima jako dugo trebalo da to shvate, samo je nov u royaleu pa je azto uspio. Usporedio si royale igre i bf3, bravo kuky opet gubiš razum, i to malo njega.

Niste ni znali što je ticket rate i netocde dok nisu izašle igre novijeg datuma pa kad se u bf4 testirao veći tiket rate itd onda ste shvatili što znači da igra radi precizinije i sa većim tickom.

Tipična spika vas koji šetat ne znate u online igrama, pa  bacate spike o dokazivanju jaja. Nitko nikom ne dokazje jaja, koliko se sjećam poanta bilo koje igre je pobijediti. Tko kome dokazuje jaja, i šta to vrijedi? prošla su vremena računa iz mcdoladsa i ostalih dječjih gluposti.

Bf nikad nije bio ok, od dvice pa do b4 je bio odlična igra koja je nudila puno. Bf5 je alpha state i nakon dve godine razvoja tek u beti. 

U doba bc2 i bf3 je bilo masu raznih igara, samo su igre bile tako dobre i zabvane da su te vukle na još jer su u jednoj igri imali sve i još community koji je igru držao. Sad džaab 50 milja igrača u warzoneu kad je igra uništena jer je free.

Ni sad se nema šta igrat realno, pola igara je ili cheated infested, ili nemaju sadržaja ili su još u beti kao bf5.

Što ti igraš trenutno?

Uspoređujemo shootere, Batte royale je samo mod za neki shooter.

Usporedba je bila popularnosti na koju se nadovezuješ. A to nema nikakve veze sa kvalitetom, ni netcodeom. Jer da jeste tako nebi PUBG bio tolko popularan.

Od BF2 pa do BF1 je svaka njihova igra bila dosta potrgana u početku i imala svoje probleme, ali i dalje bila dobra. BF1 izašao skoro perfektan, pa opet nekim ljudima bio loš. A BF5 još ok za razliku od BF4, ali loše izveden post launch content i sve oko toga.

Razlika od prije i sad je to što sad imaju jaču konkurenciju i želje gamera se promjenile. U doba BF3-4 si imao COD koji je debelo kaskao i to je to od velikih shootera, CSGO je tek izlazio tada.

Sad pak osim konačno odličnog COD-a nakon nekih 10 godina imaš Overwatch, CSGO, PUBG, R6, Tarkov, Squad, Rising Storm,  Fortnite, Apex i još druge manje igre koje privlače publiku BF-a, a dosta su dobre igre. I sam vidiš da stara BF3 ekipa se raspršila po svim tim igrama. Jednostavno je konkurencija dobra i jaka za razliku od prije. I dalje pokrenem BF5 svako mali i zabavim se u igri, zato kažem igra je dobra, ali ne mogu više nadograditi svoje igre nego što su trenutno. Oni su sa svakom novom igrom do BF4 povisli očekivanja jer su napravili nešto novo i bolje. A konkurencija kaskala daleko. Od BF4 sve stoji jer ne mogu više povisiti razinu, dok je konkurencija sustigla. Valjda će s novim konzolama nešto mjenjati i imali više prostora da nešto naprave. Ali i dalje Battlefield 5 je dobra igra, ali se sporo razvija. Nakon godinu dana mora pasti popularnost, pogotovo sa ovako sporim razvojem i bez ikakvih skinova i season passova za otključavati zanimljiv stvari.

Trenutno igram COD Warzone, War Thunder i ponekad bacim Apex, BF5 ili Rocket League kad se ekipa toga zaželi. ;)

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2020 12:47 (Jack Sparrow).
14 godina
protjeran
psihoroba kaže...

zaposli se ko konobar onda 😁

Šta vridi kad kafane opet ne rade

13 godina
fila2208 kaže...
MRSKI kaže...
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Nisi ti jedinicu probao 

Yep....Nikako da nađem izlaz 

Još jednom ponavljam Rusi su majka.... Nisu društveno ni socijalno osjetljivi, nema mikrotransakcija, nema kričavih oblekica i šensi mensi zlatnih  puškica niti ženskih likova u igri (niti će ih biti). Tjeraju po svom za razliku od ostale gamin industrije. Ima još uvijek bugova, lošeg netcoda i hitrega ali je atmosfera nenadjebiva tako da mi svaka igra nakon tarkova djeluje kao limunada.  

14 godina
protjeran
MRSKI kaže...

Još jednom ponavljam Rusi su majka.... Nisu društveno ni socijalno osjetljivi, nema mikrotransakcija, nema kričavih oblekica i šensi mensi zlatnih  puškica niti ženskih likova u igri (niti će ih biti). Tjeraju po svom za razliku od ostale gamin industrije. Ima još uvijek bugova, lošeg netcoda i hitrega ali je atmosfera nenadjebiva tako da mi svaka igra nakon tarkova djeluje kao limunada.  

Igjica za prave muževe

16 godina
MRSKI kaže...
fila2208 kaže...
MRSKI kaže...
Volume kaže...
MRSKI kaže...

Nisi ti jedinicu probao 

Ima niski prag tolerancije na igre pa mu je i Esc from Trakov dobra igra.

16 godina
MRSKI kaže...

To si i u War Thunderu i World of Tanksu radili do kad nisu skužili gdje leži lova po počeli ubacivati sranja kao i ostalo. Čekaj samo da se džepovi isprazne

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice