- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mi može netko objasnit di skidate igru?
Omg, svi osim mene dobili key...ako netko ne želi igratbio bih zahvalan. :)
Probaj se jos jedanput prijavit, jer meni kad sam se prvi put prijavio, ocito nije bilo nesto dobro.
Jucer sam se drugi put prijavio s istim emailom i dobio u roku 24h
Primjetio sam na slikama od igre da sada ljudi ce stajat na tenku,tj. ona drugi u tenku ce bit van.Jeli to istina?
Mi može netko objasnit di skidate igru?
kad dobijes key ides na play game u EA acc-u o automatski se pocne skidat
Das mi link? PLZ
Das mi link? PLZ
Ako nemas key i ako nisi logiran na EA account, link ti ne vrijedi!
Imam key a logiran sam na https://battlefield.play4free.com/en/playnow ------------je to to?
Imam key a logiran sam na https://battlefield.play4free.com/en/playnow ------------je to to?
Da, ukucaj key i poslije pritisni play now, ali to mora biti IE ili Firefox jer u Chromeu ne radi
E pa fora je da mi ne radi u IE pita dopustenje ali na tome samo i ostane,,
E pa fora je da mi ne radi u IE pita dopustenje ali na tome samo i ostane,,
pa imas tamo uputstva za IE, i samo klikas ono kaj je zaokruzeno.
Mora radit.
nope! sada skidam ff valjda cu uspjet sad
Evo upravo sam isprobao i dopada mi se.
Vraca me u doba kad sam igrao BF 2142, iako mi je ping na server bio oko 200 :-(
Instaliram igru.
I kad odem na play ili piše da sam izgubio konekciju ili piše da je server pun ?
Instaliram igru.
I kad odem na play ili piše da sam izgubio konekciju ili piše da je server pun ?
to je normalno, samo pokusavaj
Evo 1. slike, bit ce ih jos...
:D Killovi posveceni forumasima koji nemaju igru
http://img80.imageshack.us/i/82642512.png/
Evo i ja sam dobio key.A pošto ja već imam i netreba mi.
Sutra ću pitati par frendova dali žele, a ako niko od njih neće dobit će neko sa foruma.
Probaj se jos jedanput prijavit, jer meni kad sam se prvi put prijavio, ocito nije bilo nesto dobro.
Ja ne mogu sa istim emailom, kad pokusam ponovno pise mi da sam se vec prijavio za betu.
Ja ne mogu sa istim emailom, kad pokusam ponovno pise mi da sam se vec prijavio za betu.
Pa čuj... Zato ako ja baš želim u neku betu ući onda se prijavim sa 10 email-ova i dobijem key viska, a ne sa 1 pa opće ga ne dobijem.
A isto tako vam se gleda koje igre imate registrirane na taj acc. (naravno od EA) Ako ste igrali npr. BF 2, BF BC2 i Heroes-e onda imate vise sanse da dobijete key.
A isto tako vam se gleda koje igre imate registrirane na taj acc. (naravno od EA) Ako ste igrali npr. BF 2, BF BC2 i Heroes-e onda imate vise sanse da dobijete key.
Nisam bas siguran da to funkcionira, jer ja vec imam EA acc s BF 2142 igrom, ali sam zaboravio pass, pa sam se regao s novim emailom i dobio key u roku od 24h.
potpisujem.
Ja imam na acc s kojim sam se prijavio za betu, BF BC2 i Heroese pa nisam jos dobio nist
Dobio key :)
Ako netko želi key neka kaže sad il nek zauvijek šuti.
Prodano.
Nije dosta stisnut hvala.
Hvala pajret!
Evo i meni upravo stigao key..
Uhhh, nema sanse se spojit na neki server :-(((
pronaso je key put i do moga elektronskog sanducica i to na oba maila s kojima sam se prijavio
pa eto, kao sto vec rekoh ako budem imo viska poklonim nekom, sada to mogu i napravit.
tko hoce nek mi posalje PP sa kljucnom rijeci:... haha, salim se dovoljan je samo jedan "ej"
EDIT: poslano
Sinoć sam instalirao igru i dosadila mi je nakon 10 minuta, treba još tu puno radit pogotovo na bugovima i na gameplayu, a ono što me dosta živcira je to kako vojnici drže oružja čovječe mašu s njima ko da ubijaju komarce oko sebe al s obzirom da je igrica besplatna nebi se trebali žalit zar ne?
Ja imam isto jedan key viška pa ko hoće neka mi se javi na pp
Igra je odlična ali laggovi mi unište cijeli game, nemogu normalno hodati no to je sad Closed Beta, to će se već sljedeće godine sve popravit!