Battlefield Heroes izašao iz bete

poruka: 112
|
čitano: 13.572
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield Heroes izašao iz bete

Jesam, to je zasebni lik.

17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

Zato je TF2 bolji nego BFH. Dulje su ga radili, košta...

P.S.  Za TF2 beta testiranja nisam upućen, ali bilo je više od 4 mape :P  Prvo probajte obje igre, onda komentirajte.

OMFG uopće ne znam što da ti više kažem osim odi u školu i nauči čitati, ja odustajem, nema ti spasa.
I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Horagio kaže...

Zato je TF2 bolji nego BFH. Dulje su ga radili, košta...

P.S.  Za TF2 beta testiranja nisam upućen, ali bilo je više od 4 mape :P  Prvo probajte obje igre, onda komentirajte.

OMFG uopće ne znam što da ti više kažem osim odi u školu i nauči čitati, ja odustajem, nema ti spasa.

Sa mnom je sve u redu :D

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!
17 godina
neaktivan

Dosta je bilo .

Koji su vam leveli likovi?

Meni je na 10 lv .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam jednog na lv1, 2 na lv4 i jednog na lv6

Life is like a next-gen game. Graphics are awesome but the gameplay sucks!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ste vidjeli kako nevalja onaj join sistem

A što se tiče likova imam jedno na 8 drugog na 6 a ostala su na 2

90% Of teens would cry if they saw the jonas brothers on the empire statebuilding about to jump. if your the 10% who would grab a chair with some popcorn shouting jump "jump fagots jump!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Ste vidjeli kako nevalja onaj join sistem

A što se tiče likova imam jedno na 8 drugog na 6 a ostala su na 2

meni je to ok redi

17 godina

addajte me ukay1000....vidimo se preko nisana!

EDIT:

Igra je prepuna bugova2.Pb izbacuje,a ako ne izbaci onda slika nestane i samo se cuje zvuk.Pa cekam 2 min onda se slika pojavi,i tako 3 min i opet nestane. Nemozes vidjeti latenciju i servere bira random( prema skilu i levelu) ali zasto me stavi tamo gdje laga? :S TF2 ubija ovu igru.

Zivim u Starigradu,selu sa 1150 stanovnika.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.7.2009 17:39 (ukay1000).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prvo moze se birati na kojem serveru igrati Namigiva, ali prije toga morate odigrati na par "random" servera, naci onaj koji vam najvise odgovara i zatim pritisnuti: tab + F5. Nakon toga pod opcijama mozete birati "bookmarkani" serverSmijeh(preporucam bookmark samo na servere sa malim lagom)

Izbacilo me nije jos nikad tako da neznam kako da ti pomognem sto se toga tice.

E i lik mi se zove CarnageCRO tako da se vidimo.

Pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ja se priključio igri-fora izgleda na prvi pogled :)

Da, i ja se nisam mogao priključiti prvih nekoliko puta u igru, stalno neki errori stizali :/

Imam soldiera i commandosa, oba lvl 8.

Jel neko zna na kojim se levelima otključava besplatna obleka? :D

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
16 godina

jel mi moze netko reci koliko je veliko za skiniti

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...

I ja se priključio igri-fora izgleda na prvi pogled :)

Da, i ja se nisam mogao priključiti prvih nekoliko puta u igru, stalno neki errori stizali :/

Imam soldiera i commandosa, oba lvl 8.

Jel neko zna na kojim se levelima otključava besplatna obleka? :D

besplatnu obleku kupuješ s valor pointsima koje dobivaš igrajući, a onu koja se plaća kupovanjem battlefundsa

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

besplatnu obleku kupuješ s valor pointsima koje dobivaš igrajući, a onu koja se plaća kupovanjem battlefundsa

To sam skužio :)

Al trenutno sad mogu kupiti samo rukavice s VP (lvl 8 sam), zanima me hoću li ikada moći samo s VP kupiti recimo kacigu, novu jaknu itd... Il se to isključivo kupuje s BF?

Jer nisam lud da dajem pravu lovu za virtualne čizme lol :D

Can't find a better Jam!
17 godina
neaktivan
Gunner_V kaže...
ZC_Someone kaže...

To sam skužio :)

Al trenutno sad mogu kupiti samo rukavice s VP (lvl 8 sam), zanima me hoću li ikada moći samo s VP kupiti recimo kacigu, novu jaknu itd... Il se to isključivo kupuje s BF?

Jer nisam lud da dajem pravu lovu za virtualne čizme lol :D

kad skupiš dovoljno valor pointsa možeš kupovati stvari koje na slici u čošku imaju srebernu oznaku valor pointa bez obzira na lvl, ja od 4 lvla furam istu jaknu, hlače, kapu, rukavice i čizme na svom comandosu

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.7.2009 21:15 (ZC_Someone).
16 godina

e vi koji ste skinili igricu ajde pls recite koliko ima za skiniti

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema ti puno mb.

Piše ti u početku da ima 4 gb ali ti skine   1 mb pa ti oda restart IE ili kaj već koristiš.

Onda ti sine negdje oko 200 mb ( tako   mi se čini).

17 godina

Je, ne skida previše...

Inače, National soldier, lvl 12,  Crkonius - pa ako hoćete uzmite me za prijatelja!

I da, i ja se nadam da će biti još koja mapa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Početni dojam - zanimljivo. Nakon dužeg igranja, došao sam na lvl 12. Igra je naravno prepuna bugova, često mi se desilo da ne dobijem ability. Na serverima gdje su useri sa većim levelom sve se svodi tko prije uključi burning bullets - strašno. Igra je dosadna sa 4 mape i jednim modom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kak to misliš da ne dobiš ability... svaki drugi level dobiš 1 point, ak to misliš

btw. fora mi je šta nisu stavili takac makac, neg si možeš porasporedit skillove za svaku partiju drukčije.

tak da kad mi dosadi healanje mogu nabrijat burning bulletse i bombe do kraja i deri!!!Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
majkell kaže...

kak to misliš da ne dobiš ability... svaki drugi level dobiš 1 point, ak to misliš

btw. fora mi je šta nisu stavili takac makac, neg si možeš porasporedit skillove za svaku partiju drukčije.

tak da kad mi dosadi healanje mogu nabrijat burning bulletse i bombe do kraja i deri!!!Osmijeh

Kad sam došao na 12 lvl, kaže you get: 1 ability 100 VP. Izađem ja iz igre, ništa.

17 godina

Pretpostavljam da će ti dati bod kod novog log-ina; meni se taj problem nije pojavio; ali jednom mi je nestalo oružje iz ruke, i nisam mogao staviti drugo...

Brzo me ubili i evo opet oružja Iznenađen

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

najmanje placanje za kozmetiku koja ti apsolutno nista ne znaci kod igrivosti .. pa nek placa kome je bitno hoce li imati plavi ili crni kaput.....

16 godina
neaktivan

Op, zaboravio sam na ovaj topik. Uglavnom Player:Neki1; Hero: NekiKiller

Igra je dobra i nisam još čiterov našto (zasada).

Lik mi se zove NekiKiller, klasa je Soldier, Level 15 i igram u Kraljevskoj armiji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 15:07 (netko_namo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam key, ali sam je malo zapustio, uglavnom, mi zna neko reć dal se sada može brisati heroje?(budući da ih možeš imati samo 4, a u beti se nije moglo)

tnx unaprijed..

One day, I looked up in the sky. A bird came by and shit into my eye. I didn't laugh. I didn't cry. I was just happy, that cows can't fly.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Zero kaže...

Imam key, ali sam je malo zapustio, uglavnom, mi zna neko reć dal se sada može brisati heroje?(budući da ih možeš imati samo 4, a u beti se nije moglo)

tnx unaprijed..

Nisam primijetio opciju da bi to bilo moguće.

17 godina
neaktivan

Mislim da trenutno ne možeš još brisati. Po accountu 4 heroja. Ak se ne varam, mislim da ih čak nemožeš niti editirati nakon toga...

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...

TF2 nije imao "ogromnu" betu. BF:H je bio najavljen prošle godine ljeto. Mogli su napraviti više od 4 mapa kroz godinu-dvije.

Evo baš sam jučer preslušao Developer comments u TF2 i sjetio se ovoga posta. Kao prvo igra je izašla s 3 mape, a druga stvar koja je interesantna je da su TF2 prvi put predstavili 1999. na E3u, dakle TF2 je u izradi bio 9 godina, i svaku sitnicu koju su napravili su isprobali u zatvorenoj beti, dakle beta testiranje je trajalo bar 7-8 godina.

Mislim da je očito zašto je bolji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2009 12:34 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan

nece da mi se konektuje na server :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo ljudi ja sam počeo igrat i super je igra s obzirom da je free.

Samo me zanima mogu li manualno birat servere da me igra ne ubaci gdje ona hoće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xxxxx kaže...

Evo ljudi ja sam počeo igrat i super je igra s obzirom da je free.

Samo me zanima mogu li manualno birat servere da me igra ne ubaci gdje ona hoće.

Ja mislim da ne, ali imaju sustav da uđeš na servere, stavis u bookmark ili dodas par prijatelja i preko njih.
Ali ima dosta bugova, i ponekad lagga za nevirovat.
Jedan od bugova je taj ja nakupio 8102 boda, a trebalo 8100 za sljedeći level, ja jos nisam bio na sljedećem.
Evo slika

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.8.2009 19:16 (markoal).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice