Navodno bude i 20 custom nakurnjaka u igri!
Mogli bi onda mi kupiti jednu kopiju i Mudonji? Mislim, on ionako muku muči sa onim svojim mačorom zbog ovih hladnoća....... pa ajmo biti malo kolegijalni
Mogli bi onda mi kupiti jednu kopiju i Mudonji? Mislim, on ionako muku muči sa onim svojim mačorom zbog ovih hladnoća....... pa ajmo biti malo kolegijalni
Pametno zboriš.
Kada će beta?
poz ekipa nasel sam hardline dosta jeftino preko cjs keys ali nikad nisam kupoval preko njih. do sad sa g2play i go2arena nisam imal probleme ali je tamo dosta skuplje kod ovih 30e igrica kosta pa me zanima dal neko ima iskustva sa cjs keys ?
poz ekipa nasel sam hardline dosta jeftino preko cjs keys ali nikad nisam kupoval preko njih. do sad sa g2play i go2arena nisam imal probleme ali je tamo dosta skuplje kod ovih 30e igrica kosta pa me zanima dal neko ima iskustva sa cjs keys ?
Pitaj u ovoj temi. Je da će biti malo offtopic, ali probaj.
http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/popusti-akcije-dobre-ponude-igre/38491.aspx
Nikad nisam imao problema niit s jednom srtanicom koja prodaje keyeve pa ni sa CJS keys.
Nikad nisam imao problema niit s jednom srtanicom koja prodaje keyeve pa ni sa CJS keys.
Nije 30 eura, već 30 funti, pa te dođe na isto kao i kod ostalih
Ako se ne varam na toj stranici su ljudi masovno kupovali ruske ključeve za bf3 kad je izaša i koliko znam nitko nije ima problema
Ako se ne varam na toj stranici su ljudi masovno kupovali ruske ključeve za bf3 kad je izaša i koliko znam nitko nije ima problema
Vjerujem da si i ti tamo prednarucio Hardline
Vijerujem da si i ti tamo prednarucio Hardline
Vijerujem da jesam
Ako igra bude dobra u beti, ima da je uzmem i rokam. Preorder više nikad i ni za što.
Ako igra bude dobra u beti, ima da je uzmem i rokam. Preorder više nikad i ni za što.
Konačno netko razuman. Iako, svašta se može pogoršati između beta i final builda. Ipak je to famozni Frostbite engine koji su pisali trogodišnjaci.
Volume, evo ga!
3.2.!!!
http://www.battlefield.com/hardline/news/battlefield-hardline-open-beta?sf35891276=1
Volume, evo ga!
3.2.!!!
http://www.battlefield.com/hardline/news/battlefield-hardline-open-beta?sf35891276=1
Super, jedva čekam
Odlučio sam da više neću pisati ode. Vrag mi neda mira pa uvik pravim sprdačinu od teme i igre. Prošli put su neki digli nos radi toga, pa su pale teške riječi, pa je gusar morao brisati postove... I tako...
Pusa svima, posebno Kukiju
Volume, evo ga!
3.2.!!!
Super, jedva čekam
Odlučio sam da više neću pisati ode. Vrag mi neda mira pa uvik pravim sprdačinu od teme i igre. Prošli put su neki digli nos radi toga, pa su pale teške riječi, pa je gusar morao brisati postove... I tako...
Pusa svima, posebno Kukiju
i tebi, i tebi
Znaju da su usrali
We know some of you aren’t convinced. You think that the only true Battlefield is a military one. While we can respect that, it is one of our goals to convince you otherwise.
Aha da, i ovo:
sutra nam dolazi beta
sutra nam dolazi beta
U koju uru?
Daj nick da te mogu dodati na battlelogu pa ćemo igrati skupa. Ja sam dobra s pištoljem na struju pa ti mogu pokazati par tajni kako bolje njime stresti protivnika
sutra nam dolazi beta
U koju uru?
Daj nick da te mogu dodati na battlelogu pa ćemo igrati skupa. Ja sam dobra s pištoljem na struju pa ti mogu pokazati par tajni kako bolje njime stresti protivnika
Moj nick je Vjecna_djevica. Dodaj mene pa da se zajedno igramo!
Aj dodajte i mene: Lepko_Greh_CRO
Moj nick je Vjecna_djevica. Dodaj mene pa da se zajedno igramo!
Može lipoto Kad se ja poigram s tebom prominit ćeš nick odma prvu večer
Lepko evo dodao sam i tebe, nadam se da ti trojac ne smeta...
Volum je sav napaljen