- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ok, nadjemo se oko 17h! Ja cu biti od 16h, a nadam se da se pirat nece sada izvlaciti .
e sry kaj nisam doso,radio sam herbarij za faks,ugl mislio sam da cu bit gotov do 5,na kraju se to oduzilo jer je doslo do nekih komplikacija koje su napokon rijesene sad
Pozdrav ekipa. Evo da se i ja javim na ovu temu. Nedavno sam kupio ovu igru i čini mi se najboljim trenutačnim shooterom na tržištu. Ali upućujem jednu zamjerku, ne igri kao igri, nego tome što je na njoj već toliko hackera sa aimbotovima i wallhackovima da ju postaje nemoguće za igrat. Zbog ekipe igram pretežno na hardcore modu ( jbga, oni su previše naviknuti na COD i njegov hardcore), pa nikako da ih nagovorim da se spojimo na BUG-ov server. Zbog toga igramo pretežno na njemačkim i francuskim hardcore serverima, i gospodo moja, tamo ne možeš preživjet od hackera. Neki dan smo igrali na njemačkom serveru i roku od 1 sata na server se prijavilo 8 igrača sa aimbotovima (ne znam da li je za njihovo izbacivanje bio zadužen punkbuster ili administrator, ali znam da sam nabrojao 8 igrača izbačenih zbog toga). Nevjerojatno, polako gubim volju za igranjem, a 2 frenda su već odustala i razmišljaju o prodaji igre.
Pozdrav ekipa. Evo da se i ja javim na ovu temu. Nedavno sam kupio ovu igru i čini mi se najboljim trenutačnim shooterom na tržištu. Ali upućujem jednu zamjerku, ne igri kao igri, nego tome što je na njoj već toliko hackera sa aimbotovima i wallhackovima da ju postaje nemoguće za igrat. Zbog ekipe igram pretežno na hardcore modu ( jbga, oni su previše naviknuti na COD i njegov hardcore), pa nikako da ih nagovorim da se spojimo na BUG-ov server. Zbog toga igramo pretežno na njemačkim i francuskim hardcore serverima, i gospodo moja, tamo ne možeš preživjet od hackera. Neki dan smo igrali na njemačkom serveru i roku od 1 sata na server se prijavilo 8 igrača sa aimbotovima (ne znam da li je za njihovo izbacivanje bio zadužen punkbuster ili administrator, ali znam da sam nabrojao 8 igrača izbačenih zbog toga). Nevjerojatno, polako gubim volju za igranjem, a 2 frenda su već odustala i razmišljaju o prodaji igre.
Ja sam bio na jednom serveru gdje je isto tako pisalo svako malo banned for multihack itd. i nakraju sam skužio da su to admini banali sve dobre igrače koji su im izgledali kao citeri.
A što se tiče hc servera, imaš nekoliko naših, T.A.T.E i neznam neki dan je neko napisao.
mali od palube - jel on na forumu?
bolji je od svih, tip je lud i nesto ga cuva od metaka.
stvarno je lud, sakrije se iza neke stjene i ko manijak ubij sve i jos s c4 krsi tenkove.
niti ovaj co7 ili kak se vec zove nije los i igra slicno al posto ja kao noob imam 4 njegove plocice (citaj zaklo sam ga 4 puta)
pada mu rejting!!!
pozz od klobucara
A ti si klobucar.
A ovaj mali od palube je dobar ali ne i tolko dobar.
Da, Mali od palube je jako dobar/solidan, nek se javi ako je tu.......
mali od palube - jel on na forumu?
bolji je od svih, tip je lud i nesto ga cuva od metaka.
stvarno je lud, sakrije se iza neke stjene i ko manijak ubij sve i jos s c4 krsi tenkove.
niti ovaj co7 ili kak se vec zove nije los i igra slicno al posto ja kao noob imam 4 njegove plocice (citaj zaklo sam ga 4 puta)
pada mu rejting!!!
pozz od klobucara
Ja uzimam od bogatih (high lvl) i dajem siromasnima (dog tagove:)). Dosta sam nepazljiv sto se tice toga a i igram sa sacmom(pa mi se nakon 4 metka i jednog tracera mogu cuda napraviti), tako da ce se to ponoviti jos koji put! Ali to se dogadja samo zato sto rijetko ljudi spotaju, pa mislim da nikog nema.Ili se zaletim u puno ljudi pa mi prvo nestane metaka a odmah zatim i dog tag !
Neki dan smo igrali na njemačkom serveru i roku od 1 sata na server se prijavilo 8 igrača sa aimbotovima (ne znam da li je za njihovo izbacivanje bio zadužen punkbuster ili administrator, ali znam da sam nabrojao 8 igrača izbačenih zbog toga)
Serveri imaju Punkbuster Stream pa im izbacuje poruke na ekranu koga je PB uhvatio, ali to ne mora značiti da je izbačen hacker sa servera gdje ti igraš nego su te poruke globalne, znači da je uhvaćen na nekom drugom serveru, a PB šalje obavijest svima drugima.
noob-ovosko pitanje sigurno ali da sada ne kopam po netu.. zasto mi u profilu na netu kaze da imam unlockane ove "spectact" gune kad ih nemam?
Na pitanje, odgovor neznam, ali kako ti je nick in game? ono tek tolko da znam.
magare_cro
kako je sknk popusio 2 noza u 10 sekundi :D
ubio sam ga 3 puta,
prvi put popusi noz,sakrijem se,dodje njegov i ozivi ga,drugi put s carl gustavom,dodje njegov i ozivi ga i treci put on se na mene zaleti da ce me nozem,ja izbjegnem nekak i opet mu uvalim noz
i to sve u trenu
prelol
ubio sam ga 3 puta,
prvi put popusi noz,sakrijem se,dodje njegov i ozivi ga,drugi put s carl gustavom,dodje njegov i ozivi ga i treci put on se na mene zaleti da ce me nozem,ja izbjegnem nekak i opet mu uvalim noz
i to sve u trenu
prelol
I onda dođe njegov, rokne te i digne ga :D
Pozdrav svima .
Igram BBC2 vec dosta dugo . Prije mi se ovo nije desavalo , a u zadnje sve ceste . U igri imam fps 25-30 . nekad skoci i na 40 , i onda mi se naglo spusti na 2-5 i igra mi se zaledi . Ima ko kakvo resenje . Pogledajte mi PC , i ostavite komentare ako znate kako da se popravi fps , da nepada stalno .
ubio sam ga 3 puta,
i to sve u trenu
prelol
I onda dođe njegov, rokne te i digne ga :D
a bas sam se smijo
a jbg,nisam ja rambo,meni je ponestalo metaka,a i bio sam brojcano nadmasen,al sam povuko sknka sa sobom 3 puta i jos jednog ja mislim tak da sam se bas ponosio sobom
gade!!
sva sreca da mi je tu neko spomenuo fraps... zaguglam, skinem, instaliram, pokrenem igricu i sta otkrijem da igram na 30-45 FPSa.. ma mars.. pa asti cuda da je tesko besat ljude..
ne mogu vjerovat da je igra toliko zahtjevna da se 4890 tako muci s njom.. morao sam stavit AA i AF na 1x i texture na medium da dodjem do cca 100fpsa... i odma sam uspio dobit melee efficiency pin :) (uzeo reacon, a nikad ni u jednom FPSu nisam volio snajpere i srcem ko budala, uspio sam 6 killova napravit na mapi 4 s nozem, kako zalosno)..
Ja sam bio na jednom serveru gdje je isto tako pisalo svako malo banned for multihack itd. i nakraju sam skužio da su to admini banali sve dobre igrače koji su im izgledali kao citeri.
A što se tiče hc servera, imaš nekoliko naših, T.A.T.E i neznam neki dan je neko napisao.
imas na:
http://www.battlefieldhr.com/forums/viewtopic.php?f=59&t=248
popis servera i drugih korisnih i nekorisnih informacija, cro leaderboard...
tesko je nekog banat za ziher kad ga nemres spectat ni screenove uzimat, mora bas biti preocito da je neko moron! dosada smo banali samo jednog supka koji nam se stalno spawnao u bazi i imao je neko smece da sve koji su oko njega automatski ubija nozem, najprije nam je bilo cudno jer smo mislili da takvog cheata nema i da nas neko sam razvaljuje al google je zakon.
ostalo je pb pobacal
Savjet za Recona: uzmi shotgun umjesto snajpera, pa s njim rokaj, puno je lakše
Ili nauci snajpati
Ili moze da uzme VSS sa red dot kao ja, dobijes Wooky inzinjera s C4 koji se tesko primjeti u grmlju raznosis tenkove flankas ljude i rushas a imas prednost maskirnog odjela. . ., a jos bolje SVU, sprint, MGNM AM i Mortar, medium range s prigusivacem vecinom neznaju sta ih je snaslo samo ih smiri 2-3 metka (base rape biatches)
Ima novosti oko patcha? Tolko su vec razvukli,kladim se da ce opet 16 stvari ispravit,a 25 zeznit
Hocemo li dogovoriti partiju za danas? Ja imam predavanje do 19:30, tako da u 20h sam spreman za ownanje pirata :D.
Ima novosti oko patcha? Tolko su vec razvukli,kladim se da ce opet 16 stvari ispravit,a 25 zeznit
LINK, znači sad patch prolazi test kvalitete, ako prođe mogao bi biti uskoro pušten za skidanje.
Hocemo li dogovoriti partiju za danas? Ja imam predavanje do 19:30, tako da u 20h sam spreman za ownanje pirata :D.
Ja sam oko 21h na serveru,a ovo za ownanje hmmm......
Ja sam oko 21h na serveru,a ovo za ownanje hmmm......
Salim se, super igras... ali zanimljivije mi je igrati kad si besan (bjesan je manje cool od besan :)).
ak mi mala zaspi, napunit cu vas olovom....u bilo koje vrjeme hehehe
mala je moja kcerkica!
ja cu rezervirati mjesto za sutra,danas sam doma tek oko pol 11,a u to vrijeme ne mogu igrat posto mi je komp u boravku a ne u sobi pa se cuje po cijeloj kuci i onda starci kukaju da ugasim jer oce spavat,sto je razumno.ali opet....ja bi se igro :/
ja cu rezervirati mjesto za sutra,danas sam doma tek oko pol 11,a u to vrijeme ne mogu igrat posto mi je komp u boravku a ne u sobi pa se cuje po cijeloj kuci i onda starci kukaju da ugasim jer oce spavat,sto je razumno.ali opet....ja bi se igro :/
Uzmi pc i odnesi ga u podrum ako treba, nema isprike za izbjegavanja rata. Moraš doči ili ideš na vojni sud bug foruma.
Što se tiće patcha.
Patch nije prošao test kvalitete, pronađeni su nekakvi problemi ali ovaj put oko servera i sad ide opet na prepravljanje.Izvor
Pitam se do kada će to tako!?
Uzmi pc i odnesi ga u podrum ako treba, nema isprike za izbjegavanja rata. Moraš doči ili ideš na vojni sud bug foruma.
hmmmm,sad mi je dilema...ili vojni sud bug foruma ili deranje stare i starog iznad moje glave: "UGASI TOO!!"
.....yeaaaaaaa,mislim da cu ipak izabrat vojni sud