Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.196.896
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Mislim da te nitko od admina neće kickat zbog toga što si prvi ušao u helić xD

a za ovog kretena što stavlja linkove, rađe odi to radi na forum.hr, mi znamo task manager upalit Namigiva

joj a danas kad smo rush igrali, napadačima ostao jedan ticket, i uspiju nam m-comove uništit, carski Cool al zato smo ih na kraju ipak pobijedili :D

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Ige kaže...

a za ovog kretena što stavlja linkove, rađe odi to radi na forum.hr, mi znamo task manager upalit Namigiva

joj a danas kad smo rush igrali, napadačima ostao jedan ticket, i uspiju nam m-comove uništit, carski Cool al zato smo ih na kraju ipak pobijedili :D

Da, runda je bila odlična. 1 ticket i 1 sekunda do eksplozije :P Uspjeli smo, ali ste bili tvrd orah za iduću točku niže u gradu.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
naxeem kaže...

Nitko nikoga nije "kicknuo" zbog helikoptera. Kicknut si potpuno random. Vjerojatno nisi iz Hrvatske pa si odabran po zastavici. Naime, kod kickanja slučajnim odabirom najprije kickam strance tj. izbjegavam kliknuti posjetitelje servera s hrvatskom zastavicom (osim u slučaju kada svi imaju takvu).

Inače baniran si na 60 minuta zbog toga što si me TK-ao upravo ispred helikoptera u vrijeme dok sam ja tražio koga kickati za balans s obzirom da je naša strana imala 20, a neprijateljska 11 ljudi i svi su ignorirali poruke o tome da promijene stranu.

Na isti način se kicka ljude za različite stvari, pa i to. Inače me danas na toj mapi heli uopće nije interesirao, već sam s "[^-^]rasta-barbie" snajpao ekipu koja je upadala na vrata baze i čuvao heli od krađe iz neprijateljskih redova.

Ne volim baš hind jer bez gunnera je beskoristan, a uglavnom u današnjem timu ili nikoga nema da bude gunner ili pilot nema pojma pa letimo 20s.

Da dodam da mi je žao kada je kickan netko tko je tek ušao ili je dugo tu ili nešto treće, ali netko mora biti, a ne mogu uvijek znati tko, odakle i koliko dugo je na serveru jer prikaz toga nemam. Imam samo zastavice i imena i trudim se da to uvijek budu stranci koji nisu Dannyevi prijatelji :P

Kao prvo, kickao si me nakon što sam stajao pored helipada zajedno sa tobom. Priča za balans ti ne prolazi pošto su strane bile poprilično izjednačene. Nakon što sam se ponovo ulogovao i zadao ti TK headshot prije nego si ušao u helikopter dobio sam ban na 60 min.

Meni je samo žao što si ti dobio admin prava na serveru, i nije mi jasmo zašto je tebi Danny dao prava jer ipak je on ljudina za tebe i nikoga nije kickao bez razloga.

BTW hvala i na žutom kartonu jer se tebi izgleda ne smije ništa ni prigovoriti na ovom forumu bez da se dobije karton.

17 godina
neaktivan
Za kick ne znam, ali za ban na 60 minuta potpuno stojim iza Naxeemove odluke.

Nikada i ni u kojem slučaju ne TK-a se namjerno, pogotovo ne kao 'osveta' za prijašnji kick.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
zoka kaže...

BTW hvala i na žutom kartonu jer se tebi izgleda ne smije ništa ni prigovoriti na ovom forumu bez da se dobije karton.

Šutim

17 godina
Danny_HR kaže...

Nikada i ni u kojem slučaju ne TK-a se namjerno, pogotovo ne kao 'osveta' za prijašnji kick.

Dobro, svaka vama čast, ali sva sreća je da ima 1000 drugih servera na kojima se može igrati, bez da se dobije kick zbog balansa   na serveru na kojem je 30 ljudi. Tako je bilo danas 25 ljudi na jednoj strani a 5 na drugoj   Belji se

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 20:21 (zoka).
17 godina
neaktivan

Ja ne da bi kicko, nego bi bano one idiote što se prebace u pobjedničku momčad na početku runde...ko da će im to pomoć kad su noobovi i ovako i onako

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zoka kaže...

Ko je dao onom glupom Naxemu admin prava na serveru, kicka ljude sa servera samo da bi on dobio helikopter. Koja je to magarčina od čovjeka. Nabijem ga

Kompleksaš jedan, uvijek najlošiji na serveru pa se ovako iživljava.

Zbog ovoga si dobio karton, ne zbog prigovora (u potpuno pogrešnoj temi, uostalom). Mogu ti ja dati i crveni ako ti je ta boja draža.

zoka kaže...
naxeem kaže...

Nitko nikoga nije "kicknuo" zbog helikoptera. Kicknut si potpuno random. Vjerojatno nisi iz Hrvatske pa si odabran po zastavici. Naime, kod kickanja slučajnim odabirom najprije kickam strance tj. izbjegavam kliknuti posjetitelje servera s hrvatskom zastavicom (osim u slučaju kada svi imaju takvu).

Inače baniran si na 60 minuta zbog toga što si me TK-ao upravo ispred helikoptera u vrijeme dok sam ja tražio koga kickati za balans s obzirom da je naša strana imala 20, a neprijateljska 11 ljudi i svi su ignorirali poruke o tome da promijene stranu.

Na isti način se kicka ljude za različite stvari, pa i to. Inače me danas na toj mapi heli uopće nije interesirao, već sam s "[^-^]rasta-barbie" snajpao ekipu koja je upadala na vrata baze i čuvao heli od krađe iz neprijateljskih redova.

Ne volim baš hind jer bez gunnera je beskoristan, a uglavnom u današnjem timu ili nikoga nema da bude gunner ili pilot nema pojma pa letimo 20s.

Da dodam da mi je žao kada je kickan netko tko je tek ušao ili je dugo tu ili nešto treće, ali netko mora biti, a ne mogu uvijek znati tko, odakle i koliko dugo je na serveru jer prikaz toga nemam. Imam samo zastavice i imena i trudim se da to uvijek budu stranci koji nisu Dannyevi prijatelji :P

Kao prvo, kickao si me nakon što sam stajao pored helipada zajedno sa tobom. Priča za balans ti ne prolazi pošto su strane bile poprilično izjednačene. Nakon što sam se ponovo ulogovao i zadao ti TK headshot prije nego si ušao u helikopter dobio sam ban na 60 min.

Meni je samo žao što si ti dobio admin prava na serveru, i nije mi jasmo zašto je tebi Danny dao prava jer ipak je on ljudina za tebe i nikoga nije kickao bez razloga.

Ne znam gdje ti je "kao drugo" i sl. gluposti, ali to apsolutno nije točno. Sve piše u logovima: kickao sam 4 ljudi prije nego su se timovi izjednačili (relativno) na 17:14 kada sam prestao kickati jer mi je žao bacati ljude vani.

Također je izletio i lik koji se prebacio na "pobjedničku stranu" pred kraj runde. On je dobio ban na 15 minuta koliko sam vidio i to od nekog drugog admina.

Meni je žao što je netko kickan, ali nije mi žao što sam tebe kickao. Očito ti je previše stalo do tog helija da čak kempaš pored njega da ga uzmeš. Takvi igrači ne trebaju nikome na serveru jer su beskorisni: stoje u bazi kempajući vozila - možda ti čak nije ni loša ta ideja da se kicka onoga tko to radi.

Malo poviše imaš objašnjenje za karton.

Danny_HR kaže...

...

zoka kaže...
Danny_HR kaže...

Dobro, svaka vama čast, ali sva sreća je da ima 1000 drugih servera na kojima se može igrati, bez da se dobije kick zbog balansa   na serveru na kojem je 30 ljudi. Tako je bilo danas 25 ljudi na jednoj strani a 5 na drugoj  Belji se

E pa fino drugi put prijeđi na stranu na kojoj ima manje ljudi. Ja sam dvaput prešao i jednom izašao i ušao da mogu prijeći jer me igra nakon jednog prijelaza blokira.

Ljudi su očito sebični idioti pa se svi naseru na stranu za koju vide da je snažnija i onda balans ode k vragu.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
moderator

Uz jako loš kd, opet dođem do drugog mjesta u timu na kraju runde :D

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja misli da je riješenje vaših problema isključivanje frendly fajera.Samo se svađate.

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Uz jako loš kd, opet dođem do drugog mjesta u timu na kraju runde :D

Kad si medic whore!

15 godina
neaktivan

perma ban je rješenje za bezobrazne noobčine

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina

Nikako isključiti FF! Kad je par puta BUG server bio zauzet, pa bi uletio na neke druge random servere di je FF isključen to je jadno totalno. Ono 5 tvojih frendova na kupu i među njima jedan protivnik i svi krcaju GL i granate unutra i nakraju samo taj jedan padneŠutim Jes da nekad sam poludio imao 7 killstreak i onda me moj frend skine ali ipak je malo zabavnije kad moraš paziti di pucaš i sl, a ne samo spamat GL-om,CG-om ili granatama.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

jos da se manje koriste gl-ovi, nebi se tolko zivcirao

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Ja sam neki dan rješavao za onaj insignian gdje treba 50 puta dobiti pin za 8 killsteak. I ono fali mi jedan kill do 8 killsteak, a bio sam snajper i iza naprijateljskih linija.

Kad vidiš neki lik iz mog squada se spawna na mene ubije me i pobjegne sa servera, to je bio neki lik kojega sam samo jednom vidio na serveru. Bio sam lud, da je ostao na serveru ma silovao bi ga do kraja mape.

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kad je mene jedan lik sa gustavom team kilo ja sam njemu poslije lijepo prislonil m95 na leđa i okinul

nakon toga je frajer otišo sa servera

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina
Ige kaže...

da,strasno,ja bio defender već poceo se smijat i pisat gg a ono karakušević ali smo ih zato drugu razvalili

i pohvalio bi onog travnios ili tak nesto što je vozio helic odlićno iduću rundu pa ga je i tri put spustio a ja ga popravljo i ponovo uzleto!

respect

I'm too old for this shit
15 godina

Inace sve mi dobro radi,ali mi se igra zna smrznit cjeli komp kada igram na bugovom serveru i slicnim gdje

ima vise recimo od 20 igraca. Kada igram squad rush sve okej. Citao sam malo da je problem navodno u realtek zvucnoj kartici.

Da treba nesto iskljuciti u vezi zvuka na maticnoj. Ima li netko znanja oko tog problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

odlučio sam kupiti orginal i igrati sa vama na serveru ako Bog da  Cool, imam pitanje za vas.. da li mi možete ponuditi neke web shop stranice gdje bih mogao naručiti igru.. dobro bi mi došlo da bi se javio neko ko je kupio igru putem neta pa da mi kaže koliko je dugo čekao i cijenu.. uglavnom jedan prijatelj mi je dao ovu stranicu   http://www.game.co.uk/  , kod njih igra dođe samo 25 eura ali imam problema sa narudžbom.. naručio sam i platio putem vise electron ali su mi u roku od 2 sata otkazali narudžbu.. pa ako ima neko ovdje ko je kupuvao putem ove shop stranice također bi molio da se javi pa da mi kaže pokoji savjet  Osmijeh

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ooo Nax, kako te čovjek ubi u pojam.. Sad ga namjerno kickaj! Koliko dođe admin? To se plačalu u CoDu ak se nevaram?

@Figo eNabava

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 22:57 (I Am Alive).

1 2 hvala 1
15 godina
@dart_tom dobro da si popravljao inace kad ga spustim niko nece :/
17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Ooo Nax, kako te čovjek ubi u pojam.. Sad ga namjerno kickaj! Koliko dođe admin? To se plačalu u CoDu ak se nevaram?

@Figo eNabava

Kakvo plaćanje za admina?

O čemu pričaš?

LOLČINA!!

15 godina
neaktivan

pa placanje .. nisi cuo za to ?

ko hoce imati admin privilegije da g00ze glavnom (u ovom slucaju to si ti:P) i to je to ^^

Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan ^^
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.4.2010 23:23 (rebelsy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
To si dječica međusobno naplaćuju da bi se osjećala bitnima.
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
To si dječica međusobno naplaćuju da bi se osjećala bitnima.

a kako se dobije admin? Neodlučan

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
17 godina
neaktivan
Ne može nitko više dobit admin prava na BUG serveru ako za to pitaš.
Do sad su ih dobili Nax i Pirat isključivo jer su mi frendovi a trebala mi je pomoć u održavanju reda na serveru.

Ako pitaš za općenito, admin prava nisu nešto što se kupuje ili prodaje, to ti može dati bilo koji vlasnik servera.
15 godina
neaktivan

pa DANNY_HR kupi server .. kuzis ?

i onda svojim prijateljima da rcon password ... kuzis ?

i onda oni svi zajedno mogu upravljati serverom .. banati, kickati, staviti pw, promjeniti game type ... kuzis ?

Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan ^^

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
rebelsy kaže...

pa DANNY_HR kupi server .. kuzis ?

i onda svojim prijateljima da rcon password ... kuzis ?

i onda oni svi zajedno mogu upravljati serverom .. banati, kickati, staviti pw, promjeniti game type ... kuzis ?

ma znam... al ja mislio da se to plaća, mislio sam bar mjesec dana ak nis.. al jbg, et, kak je tak je

16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

a kako se dobije admin? Neodlučan

Spolnim odnosom, ali ne želiš ići tamo sa trenutnim adminima Šutim

17 godina
neaktivan

Danas možda najbolji trenutak s recon klasom uopće. Skinuo sam naxeema ko pilota u heliću i srušio helić :D I onda smo ih još pwnali par rundi

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice