- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro, prva partija na nekakvoj mapi, 10 minuta igrao, 2 killa, 1 dogtag :D
Framerate mi je loš, oko 25-30fps, nekad i 20 :(
Stavi koje su ti komponente pod Moj PC.
Nesto pise da je BUG server OFF
Stavi koje su ti komponente pod Moj PC.
Meni je isto BUG server offline??!!
Meni je isto BUG server offline??!!
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/bug-online-game-server-bfbc2/867635.aspx
Ja danas počeo igrat , zovem se Super_Terrorizer , pa nek me doda ko oće!
Probaj tweakat isključi hsao, bloom stavi false manja reza,smanji detalje i tako znam da znaš mod si ali eto ne znam ti konfig pa ne znam šta da ti savjetujem još- smanji sve max a lol jer za ugodnu igru po meni treba 40+ fps , mislim da ne trza da ide smooth
Ma za fps sam dao opasku, nije problem, riktao sam postavke, ok je sad.
Treba sad upoznati mape :D
Server je opet online.
BTW ima li jos kojih hrvatskih servera jer za uc na BUG online trebas imati jako veliku srecu ili jako veliku vezu.
koliko imate FPS-a? pitam jer sam si uzeo 5770 i imam oko 35-40 sa C2D, jel to u redu?
ja nevjerujem sta mi se je malo prije desilo ...
nasa baza -> unisten helac -> ja cekam da se spawna novi -> novi helac se spawna na unistenog (dotle ja trcim da udjem unutra) -> helac se prevrne na mene -> you commited suicide -.-'
ono rofl rofl rofl x100
Pozz svima jedno pitanje kako dobiti skill level, na 11 sam levelu otkljuo sam sve od assault al i dalje mi nije dignut skill level, to znaci da mi je na 0.Moze mi tko objasnit?........Jos nesto imam veliki problem nemogu ga objasnit ali sam ga snimijo pa ga mislim negdije uploadat pa mi reci kako to sredit jel problem je ogrovan ako to ne rijesim prodajem acc i igru! -.-".
koliko imate FPS-a? pitam jer sam si uzeo 5770 i imam oko 35-40 sa C2D, jel to u redu?
Kad si poukljucivo sve moguce i nemoguce!
E rebelsy jesi me dodao za frenda?
ja nevjerujem sta mi se je malo prije desilo ...
nasa baza -> unisten helac -> ja cekam da se spawna novi -> novi helac se spawna na unistenog (dotle ja trcim da udjem unutra) -> helac se prevrne na mene -> you commited suicide -.-'
ono rofl rofl rofl x100
Vidio sam to!
Kad si poukljucivo sve moguce i nemoguce!
šta bi trebao imati manje ili više?
šta bi trebao imati manje ili više?
hmm... nisam stručnjak za to, i neću uplitat prste gdje mi nije mjesto, al Boga mi, više treba bit!
Jbt, dam bratiću da igra malo, vidiš lik nakon 3 minute uspio srušit svoj helić -.- nisam mogo vjerovat xD
Jbt, dam bratiću da igra malo, vidiš lik nakon 3 minute uspio srušit svoj helić -.- nisam mogo vjerovat xD
hahahahahahaha koji kralj hahahaha... Daj mu još malo
hahahahahahaha koji kralj hahahaha... Daj mu još malo
jedva cekam da tebe vidim
kad si ono reko hmmm u subotu?
yap !
Ok, možda sam loš, al sad da srušim moj heli... ajooj...
yap !
Ok, možda sam loš, al sad da srušim moj heli... ajooj...
Ja sam rusio svoj Heli s 40+ sati igre pa sta? (letiti s Black Hawk dok te preko TS oba gunnera povremeno gnjave kako nemogu pucat a po tebi prasi M60 i pokoji CG ain't that easy)
je**te CG kad rpg own YOU
Ma to neki bugovi i jos ti imas slabiji komp, i da oni bugovi kao nevidljivi zidovi i sl. dolaze samo korisnicima koji koriste DX9 to sam sam isprobao(radi problema s Freezanjem) a to i meni često dođe da kad zavrsi runda nepisu mi informacije a ponekad ni moj status, tebi vjerojatno do računala, a meni je bilo radi pucanja veze, freezanje i rušenje igre se obično dešava onima koji imaju Realtekove drivere i novije Windowse(obicno Win7) i ako netko ima takav problem jednostavno mora disableat u BIOSU Zvuk.
http://img707.imageshack.us/img707/6066/weapons1.png
OMG, m60 i gl očekivano, ali knife....Ide mu balans haha
A ono, nije ni čudo.... M60 je previše precizan.
Svaki idiot te ubije sa tim čudom, a nož ne treba posebno komentirati kada ubiješ nekoga čakijom dok te čovjek rešeta strojnicom
A ono, nije ni čudo.... M60 je previše precizan.
Svaki idiot te ubije sa tim čudom, a nož ne treba posebno komentirati kada ubiješ nekoga čakijom dok te čovjek rešeta strojnicom
kao da je to čudno. u mw2 ja pucam po njemu na 20 metara on se zatrči u mene i skoči mi u oči sa pet metara i zakolje me.To mi napravi u igri u kojoj se pada čim vidiš metak
Pa kad stavljaju neke debilne animacije za nož.
Zbog te debilane nije ni čudo da nekad pikneš nekoga, a ništa mu ne bude
Znam da je ubijanje nožem čudno ali se ne opterećujem kad vidim ping koliki je a i kad nisam toliko u bliskoj borbi, ne trčim i ne koljem