Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.211.960
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Riden-90 kaže...

molim cemu sad to...kad ce te odustat....ja sam samo nekog zamolio da mi pomogne kako igrat igru online :(

ja sam mislil da ti od nas trazis key za pirata

EDIT:evo sad si i sam potvrdio

case closed

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 16:04 (TopForumaš).
15 godina
neaktivan

Ako imaš piratsku ne možeš igrati!!

Istinske vrijednosti i pravi prijatelji stvaraju se godinama, u različitim situacijama i na različitim mjestima Kroz svo to vrijeme, mnogo stvari se mijenja jedino što ostaje uvijek prijatelji i ŽUJA
17 godina
neaktivan
Riden-90 kaže...

molim cemu sad to...kad ce te odustat....ja sam samo nekog zamolio da mi pomogne kako igrat igru online :(

edit: ja imam khm pirat igruu :(

Onda se zaleti do obližnjeg game dućana i ubodi si je, jer sa piratskom se nebuš baš naigrao.

Baš sam danas gledao šta mi još treba da bi dobio svo znakovlje (insignias) i između ostaloga tamo je 500 killova sa sačmaricama.

Pa reko ajde, idemo na to.

Uzmem si onu prvu sačmaricu, specijalizaciju za long range i za veći damage. Bolesno je kako je to dobra kombinacija. Killova ko u priči. Evo u zadnjoj rundi imao sam 41/20.

Sad se navukli još Pirat i Kuky, pa ak vas budemo kršili sa desetak metara sačmom, bar znate koja je kombinacija u pitanju da nam možete vratiti.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 16:10 (Danny_HR).
16 godina
Danny_HR kaže...

Sad se navukli još Pirat i Kuky, pa ak vas budemo kršili sa desetak metara sačmom, bar znate koja je kombinacija u pitanju da nam možete vratiti.

Joj pirat me danas izbušio sa tom sačmom(b72), zatim sam i ja krenuo sa tom kombinacijom, ali baš me i nije išlo, pa se vratio na svoje. Ali vjerojatno ću i ja uskoro tako imam samo 11 killova sa sačmom, ali prvo ću 500 sa submachine gunama, a onda sa pištoljima(još 50 killova) I moram sa nožem puno klat, već imam 6. gold star i još jedno desetak killova za 7. Brzo će i platinaSmijeh

17 godina
neaktivan
Stoja, pas mater tebe dobro inače ide. Često me ownaš. :)

Što se komba sa sačmom tiče, treba malo navikavanja jer je teško ciljati. Ali kad se ufuraš, rasturaš.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Hehe, treba si sad vidjet pred malo prije, na mapi isla inocents, mi smo napadali zadnje 2 točke, i ovi napadali sa apachijem ili kako se već zove onaj borbeni helić. Uglavnom, 3 puta su poletili svaki put ih ja srušio, dvaputa sa pratečom raketom iz bradleya(alternate weapon package) i jednom iz RPG-a. Ali prvi put kad sam skinuo sam sa bradley-em sam učinio valjda nešto nemoguće. Ja sam bio skroz tamo u onoj luci(di su prva dva m-coma) i šaljem raketu na helić. Ovaj počeo bježat i otišao skroz u svoju bazi iza brda. Više ga nisam vidio ali sam otprilike usmjerio raketu jer je išla u prazno, kad samo ono pročitam "vehicle destroyed" Smijeh 

Pouka priče: nemojte se voziti helićem ako sam u suparničkom timu i inžinjer(osim ako želite poginut naravno)Belji se

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prve tri strane foruma:

Do you get frequent crashes? - http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/942653-do-you-get-frequent-crashes.html

BFBC2.EXE still in task manager processes after exiting. - http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/989962-bfbc2-exe-still-task-manager-processes-after-exiting.html

DICE- READ THIS. Crash to desktop- found why !! - http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/989969-dice-read-crash-desktop-found-why.html

14th day , i still get , "fail to connect to ea server " - http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/989968-14th-day-i-still-get-fail-connect-ea-server.html

Game does not launch - http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/987961-game-does-not-launch.html

Indoor Grown Grass? - http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/989804-indoor-grown-grass.html

Why are the servers SUCH a pain after being live this long? - http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/989838-why-servers-such-pain-after-being-live-long.html

When did it become okay to release an unfinished product? - http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/987017-when-did-become-okay-release-unfinished-product.html

Error message upon install - http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/925479-error-message-upon-install.html

Game isn't working !!! - http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/988313-game-isnt-working.html

Slični problemi i kod mene.

Probao sam:
- staviti nove drivere za sve živo na kompu - ništa
- reinstalirati igru dva puta - ništa
- smanjiti detalje na najmanje - ništa
- ugasiti sve nepotrebne pozadinske programe - ništa
- istestirao ram - sve radi
- defregmentiraio HDD - ništa
- nikakvih visokih temperatura nema
- sve aplikacije rade
- sve igre rade (Bioshock 2, Batman: AA, Mass Effect 2...)

A baš sam se veselio. :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma najjači je M60 i deriSmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
kejbl kaže...

Bit će ti najjači još samo malo jer če ga smanjiti.

DICE je sam priznao da je oružje OP.

Na svim strojnicama je balansirani damage. Znači sve strojnice po jednim metku uzimaju od 14%-16%( jedino zadnja uzima 10% ali zato ima veliki Rate of fire), a M60 uzima po jednim metku 25% snage i još je najpreciznija. Znači sve strojnice ubijaju sa 7 metaka, a M60 sa 4.

Isto tako smanjit će M1911, a AA to je valjda Anti-aircraft.

http://bfbc2.elxx.net/sig/detail5/pc/Kuky90.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 17:46 (Jack Sparrow).
16 godina
Aerendyl kaže...

Prve tri strane foruma:..............................

Inače treba ti minmalno 2 gb rama. Link od sistemskih zahtjeva

I pokreni ovo can you run it, samo izabereš bad company 2 i stisneš run.

Sorry za dupli post

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 17:45 (Jack Sparrow).
15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Sorry za dupli post

Can you run it laže, ja sam igro BETU sam tak a kaže da mi je komp failo na procu.. -.-''

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
kejbl kaže...

Bit će ti najjači još samo malo jer če ga smanjiti.

DICE je sam priznao da je oružje OP.

Na svim strojnicama je balansirani damage. Znači sve strojnice po jednim metku uzimaju od 14%-16%( jedino zadnja uzima 10% ali zato ima veliki Rate of fire), a M60 uzima po jednim metku 25% snage i još je najpreciznija. Znači sve strojnice ubijaju sa 7 metaka, a M60 sa 4.

Isto tako smanjit će M1911, a AA to je valjda Anti-aircraft.

Nema veze ima drugih strojnica koji su isto podosta učinkoviteBelji se

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Aerendyl kaže...

Prve tri strane foruma:..............................

Inače treba ti minmalno 2 gb rama. Link od sistemskih zahtjeva

Sorry za dupli post

Ma sve sljaka - Bioshock 2, Mass Effect 2..., ali ovo se crasha. :(

16 godina

Al svejedno je m60 u srcuBelji se Meni najviše ona paše jer ima mali rate of fire, a ne onaj mg3 on duže reloada nego što m utreba da potroši municiju xD. Ja volim da puca sporije ali jače, još sa 4x scope čini čuda snajpere skidam samo tako(i to bez magnum ammo, ali izgleda poslije patcha će nam trebat magnum pa ćemo doć na istoSmijeh)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Stoja kaže...

Joj pirat me danas izbušio sa tom sačmom(b72), zatim sam i ja krenuo sa tom kombinacijom, ali baš me i nije išlo, pa se vratio na svoje. Ali vjerojatno ću i ja uskoro tako imam samo 11 killova sa sačmom, ali prvo ću 500 sa submachine gunama, a onda sa pištoljima(još 50 killova) I moram sa nožem puno klat, već imam 6. gold star i još jedno desetak killova za 7. Brzo će i platinaSmijeh

Nisi jedini kojeg sam ownal s tom sačmom,jednog lika sam tako ownal da me prozvao citerom.

Ni meni iz prve nije baš išlo al kad se privikneš na sačmu onda si carOsmijeh

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
16 godina
I Am Alive kaže...
Jack Sparrow kaže...

Sorry za dupli post

Can you run it laže, ja sam igro BETU sam tak a kaže da mi je komp failo na procu.. -.-''

Samo pitanje na kolko fps-a. Moj frend je isto igrao betu ali na 12 fps-a.

On ti uspoređuje komp sa minimalnim zahtjevima, znači nisi ispunio minimalne zahtjeve. Ne mora značiti ako si pao na testu da igru nečeš moći pokrenuti.

Jer meni je negdje na 35, kad sam sa mjerio.

Aerendyl kaže...

Ma sve sljaka - Bioshock 2, Mass Effect 2..., ali ovo se crasha. :(

Nema veze bioshock 2 i mass effect 2 nisu tolko zahtjevne.

I jel ti prešao onaj test(can you run it) ili si pao?

pogledaj s ćega si pao i to nadogradi.

Čovječe imaš 1gb rama, a za igru minimalno treba 2gb.

Stoja kaže...

Al svejedno je m60 u srcuBelji se Meni najviše ona paše jer ima mali rate of fire, a ne onaj mg3 on duže reloada nego što m utreba da potroši municiju xD. Ja volim da puca sporije ali jače, još sa 4x scope čini čuda snajpere skidam samo tako(i to bez magnum ammo, ali izgleda poslije patcha će nam trebat magnum pa ćemo doć na istoSmijeh)

Ja mislim da magnum ammo ne pomaže tolko jako. Pomaže samo nešto sitno skidati damage.

15 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
I Am Alive kaže...
Jack Sparrow kaže...

Sorry za dupli post

Samo pitanje na kolko fps-a. Moj frend je isto igrao betu ali na 12 fps-a.

On ti uspoređuje komp sa minimalnim zahtjevima, znači nisi ispunio minimalne zahtjeve. Ne mora značiti ako si pao na testu da igru nečeš moći pokrenuti.

Jer meni je negdje na 35, kad sam sa mjerio.

ta neide ispod 20, to meni dosta..

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Ja mislim da magnum ammo ne pomaže tolko jako. Pomaže samo nešto sitno skidati damage.

Rekao bi da dosta pomaže. Po ovoj tablici(odskrolaj na negdje pola di su specializationi)magnum ammo daje bonus od 1,25 iliti 25% jači damage, što kad se navikneš se dosta osjeti(recimo da ti treba metak do dva manje kad precizno gađaš) sa m416 i magnum ammo možeš skinuti sa 3-4 metka protivnika slično kao i što sad možeš sa M60 bez magnuma, tako da je onda dosta jak. Body armor i explosive damage također su bolji za 25% kad se koriste.

17 godina

Mapa Arica Harbour Mod: HC

Svi koji igraju ovu mapu znaju da je na prvoj fazi Rush moda u napadu ogroman brisani prostor te da Recon defenderi kampaju na izolovanim stjenama i vide sve kao na dlanu, da bi se doslo do njih doslovno se moras provuci kroz njihovu bazu. Moguce? Smijeh

Slika 1: "Medic je beskoristan u HC jer se umire od 1-2 metka" BUSTED, unatoc teskom ranjavanju i ja i suborac smo prezivjeli.

Slike 2-5: "Na HC modu je jedino koristan sniper, HC je Wookyland i uzeti klasu tipa INZINJER je glupo zato sto je ta klasa beskorisna" BUSTED Wookyland zauzet!

P.S.

Postati slike inzinjera kako popravlja tenk je nepotrebno jer i ptice znaju da se nemoez one/shotat Belji se

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 1:09 (D3ViL).
Moj PC  
8 1 hvala 1
16 godina
moderator

Evo jedan score samo snajperom

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovo je kada sam igrao na nekom random serveru, kad je ono BUG server bio down, i to samo engineera. Nakupilo se brdo killova u onoj bazi s helicem na stationary AT. Stationary AT je prelud u kombinaciji s explosive perkom.

0 0 hvala 0
17 godina

Danas sam uzeo dosta dog tagova na BUG serveru... Mada sam jednu mapu igrao kao medic kad smo bili defenderi i samo trcao okolo i bacao med kitove i ozivljavao ljude zapucao sam samo ako me netko od attackera bas poceo gnjaviti inace je bilo samo '' Here is med kit'' :)

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

GOVNO !!!

Velika većina servera PB off. Uđem na neki server a tamo prvi K/D 40-0. Medic i assault stoje pored njega i šopaju ga, a on samo puca i ne miče se.

Ne mogu naći server gdje ima ljudi a da je PB on. (Istina nije neko normalno vrijeme za igranje)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhox kaže...

Ovo je kada sam igrao na nekom random serveru, kad je ono BUG server bio down, i to samo engineera. Nakupilo se brdo killova u onoj bazi s helicem na stationary AT. Stationary AT je prelud u kombinaciji s explosive perkom.

Takav score, a nisi bio prvi na serveru :O?

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
17 godina
neaktivan

Ajde za promjenu civilizirano pišite!

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Mapa Arica Harbour Mod: HC

Svi koji igraju ovu mapu znaju da je na prvoj fazi Rush moda u napadu ogroman brisani prostor te da Recon defenderi kampaju na izolovanim stjenama i vide sve kao na dlanu, da bi se doslo do njih doslovno se moras provuci kroz njihovu bazu. Moguce? Smijeh

Slika 1: "Medic je beskoristan u HC jer se umire od 1-2 metka" BUSTED, unatoc teskom ranjavanju i ja i suborac smo prezivjeli.

Slike 2-5: "Na HC modu je jedino koristan sniper, HC je Wookyland i uzeti klasu tipa INZINJER je glupo zato sto je ta klasa beskorisna" BUSTED Wookyland zauzet!

P.S.

Postati slike inzinjera kako popravlja tenk je nepotrebno jer i ptice znaju da se nemoez one/shotat Belji se

Ako ne mozes citati sa razumjevanjem onda odustani od citanja, savjertujem ti da se vratis proslim postovima pa ih ako treba procitaj na glas!!

Pa tek onda odgovaraj na njih!

Nakon cetiri dana si uspio naci jednog koji nije umro od jednog pogotka!!

Igrao si sa NOOB-ovima na nekom serveru i sad ti dokazujes sta?

Samo da nisu imali pojam, da su bili pametniji ogradili bi se senzor bombama, imali medika i assaulta koji ih cuva i obskrbljuje!

BUSTED!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 13:24 (Co7).
17 godina
Ige kaže...
Rhox kaže...

Takav score, a nisi bio prvi na serveru :O?

Pa bio sam, još je dosta pinova ostala lijevo.

17 godina
Co7 kaže...
Ako ne mozes citati sa razumjevanjem onda odustani od citanja, savjertujem ti da se vratis proslim postovima pa ih ako treba procitaj na glas!!

Pa tek onda odgovaraj na njih!

Nakon cetiri dana si uspio naci jednog koji nije umro od jednog pogotka!!

Igrao si sa NOOB-ovima na nekom serveru i sad ti dokazujes sta?

Samo da nisi imali pojam, i da su bili pametniji ogradili bi se senzor bombama, imali medika i assaulta koji ih cuva i obskrbljuje!

BUSTED!

Mozda bi ti sam trebao da procitas sta pises prije nego dodjes prosipati svoju suplju pamet?

1. Kako ti znas dali sam ja igrao 4dana/4sata/4minuta?

2. Nije u pitanju jedan nego dvojica ja i lik ispred mene smo ranjeni (toliko o tvojoj moci zapazanja)

3. Kako znas na osnovu slike dali su oni bacili HB senzor ili ne? Jeli ti Milan Tarot familija pa si ga priupitao? Smijeh

4. Otkud znas da je "neki" server popunjen "noobovima" (Ili si i to pitao Milana?)

5. Assault/Medic bi trebali da budu na brdu i opskrbljuju 3 Wooky-a te cuvaju okolne stjene i gledaju odakle je vedro dok Tenkovi i pjesadija napadaju dva planta? Nemoj biti smjesan njihova oruzja bi prakticno bila beskorisna na tom range, dok bi neprijatelj uspjesno plantao.

Problem je sto ti jedino mozes i znas da valjas pretpostavke, da pametujes i donosis suplje zakljucke bez da si posvetio 5 minuta kako bi bar djelomicno mogao to potkrjepiti cinjenicama. Kada se nadje netko tko tvrdi drugacije pokusavas dokazati kako je on noob/glup/seljak a mozda bi se trebao pogledati u ogledalo da vidis jednog magarc*.

Pretpostavka je majka svih zajeba. ., a ti si zajeb** i nema tog pametovanja koje te moze izvuci od pocetnih "Igra je crap" do trenutnih na HC se tenkovi one-shotaju, medic nema sta da lijeci, inzinjer nema sta da popravlja, a Wooky je jedina vrijedna klasa. . ., ako vec neznas o cemu pricas bar budi dovoljno inteligentan da se ne prosipas Namigiva

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 13:36 (D3ViL).
16 godina

U 90% slučajeva sam ubijen 40mm granatom. Nekad mi to malo ide na živac ali onda vratim istom mjerom (CG) i zadavoljio svoju potrebu za osvetom. Ne volim ubijat ljude s tim ali takve kretene koji trče samo sa 40mm mi je gušt tako ubit.

EDIT: Uvijek lega i ja idemo i tražimo server i skoro svaki put udjemo u luzersku ekipu.To je već postalo strašno.Uvijek ekipa u koju udjemo gubi toliko očito kao da igramo s botovima :D. Nismo ni mi neki top igrači ali sami nemožemo ništa napravit

I još kad nam dodju do baze i budu u bazi a kad ulaziš u server masnim slovima piše "NO BASE RAPE " Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 13:38 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
Hahhahahahahaha, luzeru :D!

Nema smisla spustati se na tvoj nivo!
VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 13:54 (Co7).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice