Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.211.934
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Sva sreća pa sam ja svoju naručio na vrijeme ali zajebavat ljude nije u redu a to si ti napravio. Vuko si nas za nos!!!Viče

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Igra dolazi sutra ili prekosutra, jedva čekam da zaigram s vama. Cool

Betu sam igrao s takvim guštom, ni sam neznam zašto ga prije nisam naručio.

No one gets left behind.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Pitanje za BF2142 veterane: jel ima i u BC2 Commo Roses izbornik (pritisce se Q tipkom)?

I DONT NEED SEX, THE GOVERNMENT FU*KS ME EVERY DAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne kuzim sta znace oni brojevi pored nicka 1,2,3 ... vidio sam lika i s 10 ... kao taj veteran status .. mozete to malo pojasnit ... kako moze imat 10? ..

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
MorciTheCroat kaže...

Pitanje za BF2142 veterane: jel ima i u BC2 Commo Roses izbornik (pritisce se Q tipkom)?

Nazalost nema. Inace taj izbornik je bio i u BF2.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 18:48 (toTheCore).
17 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Ne kuzim sta znace oni brojevi pored nicka 1,2,3 ... vidio sam lika i s 10 ... kao taj veteran status .. mozete to malo pojasnit ... kako moze imat 10? ..

to sam nešto čuo kolko imaš ostalih bf igara.

Dočekali...10.11. The MW2
15 godina
neaktivan

znaci lik ima 10 bf igara ? .. lol

Battlefield 1942 (2002) (The Road To Rome (2003) · Secret Weapons of WWII (2003)) · Battlefield Vietnam (2004) · Battlefield 1943 (2009)

Battlefield 2 (2005) (Special Forces (2005) · Euro Force (2006) · Armored Fury (2006)) · Battlefield 2: Modern Combat (2005) · Battlefield: Bad Company (2008) · Battlefield: Bad Company 2 (2010) · Battlefield 3 (TBA)

Battlefield 2142 (2006) (Northern Strike (2007))

Heroes (2009) · Battlefield Online (2010)

sad sam tek vidio kolko ih puno ima :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 19:02 (rebelsy).

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
rebelsy kaže...

znaci lik ima 10 bf igara ? .. lol

Battlefield 1942 (2002) (The Road To Rome (2003) · Secret Weapons of WWII (2003)) · Battlefield Vietnam (2004) · Battlefield 1943 (2009)

Battlefield 2 (2005) (Special Forces (2005) · Euro Force (2006) · Armored Fury (2006)) · Battlefield 2: Modern Combat (2005) · Battlefield: Bad Company (2008) · Battlefield: Bad Company 2 (2010) · Battlefield 3 (TBA)

Battlefield 2142 (2006) (Northern Strike (2007))

Heroes (2009) · Battlefield Online (2010)

sad sam tek vidio kolko ih puno ima :D

Da, da... Moj frend ima cijelu kolekciju.. Al, nažalost, nema internet...Neodlučan

Ako ti je netko pomogao, nemoj spammat sa Hvala nego klikni ispod potpisa hvaLa :D
16 godina

Za one koji su kupili samo ključ

Prvo skinem ea download manager.Logiram se,upišem ključ u ono i skidam.nisam nikad skidao preko ea managera pa pitam.ako nije tako jel bi mogo neko objasnit postupak

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Možda bi ti najbolje bilo skinuti "onu verziju" i ne stavljati c***k i fino staviš taj key pri instalaciji(neko je spomenuo da to radi)..nisam probao jer je kod mene dvd sa game.co.uk i tako ćeš imati uvijek igru i nemoraš svaki put nanovo downlodati pri eventualnom reinstallu windowsa..

17 godina
neaktivan

Ja sam samo clone dvd instaliro sa keyem koji sam kupio i aktiviro online

Prodajem USB 2.0 Flash drive 16GB KINGSTON DataTraveler 102 nove, zapakirane s jamstvom 5 godina za 180kn, novi su 300kn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ige kaže...

Ja sam samo clone dvd instaliro sa keyem koji sam kupio i aktiviro online

i radi bez greške?

nemogu više naći clone dvd verziju.nema veze skinut ću preko eadm-a

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 20:13 (Kill Frenzy).
15 godina
neaktivan

meni sad nonstop pise failed to connect to ea online kad se hocu joinat

toliko o tome da ce popraviti stvari...

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja se uspijem logirat al kad idem trazit servere mi pise failed to connect to ea online i dok sam logiran brejka da nije normalno.

strašno

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gledao sam malo sniper gameplay (mp) i skužio da se cilja malo ispred neprijatelja da ga ubis (s vece udaljenosti). Kaj je to istina???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cheezl kaže...

Gledao sam malo sniper gameplay (mp) i skužio da se cilja malo ispred neprijatelja da ga ubis (s vece udaljenosti). Kaj je to istina???

Misliš poviše neprijatelja, da, moraš tako ciljati jer metak zbog sile teže pada dok leti na većim udaljenostima.

No one gets left behind.
17 godina
thuglife kaže...

Misliš poviše neprijatelja, da, moraš tako ciljati jer metak zbog sile teže pada dok leti na većim udaljenostima.

Ako lik trci postrance od tebe morat ces pucat i iznad ali i ispred njega. Tako da za neke pogodke na veliku daljinu stvarno treba dobra procjena.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan

Mene zanima zašto se nemogu registrirati na WZ stranicu da budem s njima u klanu?

xRALEx-BFBC2
16 godina
D3ViL kaže...

Ako lik trci postrance od tebe morat ces pucat i iznad ali i ispred njega. Tako da za neke pogodke na veliku daljinu stvarno treba dobra procjena.

Ali je zato i fenomenalan osjećaj kad pogodiš nekog u glavu dok trči sa ogromne udaljenostiSmijeh

edit: ah sad i ja nemogu ući u partijuPlač A baš sam htio uletit u neki rush da napravim 5 killova sa stationary weapons da skupim sve weapon pinoveBelji se

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 20:57 (Stoja).
16 godina
1_six kaže...

ja se uspijem logirat al kad idem trazit servere mi pise failed to connect to ea online i dok sam logiran brejka da nije normalno.

strašno

meni isto,poludio sam.. taman kad imam malo slobodnog vremena on zaj*bava, no napokon iz 57 pokušaja sam nekako uspio uć u server, pogotovo mi nije htjeo uć na bugov server... tih sam dva sata proveo igrajući sa inžinjerom i baš me je dobro išlo,mod je bio rush, mapa nezz kak se zove no u pustinji je... moja squad je bio u tenkovima a ja bio iza njih i popravljo ih, kada su napadači uništili naše prve dvije baze ja sam već imao oko 2000 bodova dok svi ostali imali jedva 1000, tako da se stvarno može zaraditi ako igrate timski,moram reći da sam stvarno oduševljen igrom i da stvarno nisam mogao potrošiti bolje taj novac... i da jedno pitanjce nisam baš skužio za onaj dlc, oće to izać na komp i dali će se plaćat?

Steam: CRO Hellboy
17 godina
AMD boy kaže...

mapa nezz kak se zove no u pustinji je...i da jedno pitanjce nisam baš skužio za onaj dlc, oće to izać na komp i dali će se plaćat?

Mapa je Arica Harbour. DLC se koliko sam ja procitao nece placati, s tim da oni koji budu htjeli nova camo odjela i camo za oruzje morat ce izdvojit neku sumicu (s obzirom da je to kurcevitis i nije bitno za gameplay nije ni bitno)

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan

sutra izlazi novi patch

Changes:
• Server browser downloads 100 entries instead of 500 in a chunk – this makes the “Cancel” button more responsive
• Fixed crash during server browser refresh
• Low-level networking library switched back to the optimized version (the game client was temporarily running with one that had more debugging logic in it)
• Localization fixes in the scoreboard

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
15 godina
neaktivan

katastrofa ni na jedan server nemogu uci a bas sam htio igrati

edit uspijem uci u neki server i onda me nakon 5min baci van i pise connection to this server has been lost

pa ovo je uzas zasto niti jednu nedjelju nemogu igrat kak spada navecer

previse ljudi eto sto je a glupi EA nikak da popravi errore i nadogradi hardware na dovoljnu razinu

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 22:02 (TopForumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Izgleda da je navala ljudi u nedjelju navečer ubila servere. Neodlučan Nadam se da će uskoro sve to popraviti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 22:07 (Rhox).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Cheezl kaže...

Da to sam skuzio, al u vecini fps-ova puknes i pogodis :D

ovo je mozda cak i malo bolje

Ljudi, mislim kupit ovu igricu i to bi mi bila 2. oriđiđi igrica u jedno 5 godina, tako da trebam razmislit.

Uskoro će mi firma (krizma) pa mozda kupim

Posto nemam kreditnu mogi samo kupit u trgovinama tipa algoritam.

Jel se isplati dat 350 kn za ovo???

Igrica mi se cini fakat dobra

15 godina
neaktivan
Cheezl kaže...
thuglife kaže...
Cheezl kaže...

Da to sam skuzio, al u vecini fps-ova puknes i pogodis :D

ovo je mozda cak i malo bolje

Ljudi, mislim kupit ovu igricu i to bi mi bila 2. oriđiđi igrica u jedno 5 godina, tako da trebam razmislit.

Uskoro će mi firma (krizma) pa mozda kupim

Posto nemam kreditnu mogi samo kupit u trgovinama tipa algoritam.

Jel se isplati dat 350 kn za ovo???

Igrica mi se cini fakat dobra

za ''ovo'' se ne isplati dati 350kn .. ali za Battlefield: Bad Company 2 se definitivno isplati ;)

pa ako covjek nema kreditnu zasto ne bih kupio u algoritmu .. je da su skupi al opet .. isplati se...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 7:14 (rebelsy).
16 godina
neaktivan

ja sam uspio uc na server tako da sam koristio play now

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemoraš davati 350 kn za igru kad ju možeš nabavit i za 160 (a možda i jeftinije).Ja sam ju toliko platio na ebay-u; čovjek mi poslao key u roku 3 minute, skinuo sam igru preko ea download managera i sve pet Namigiva

Majke mi !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hanter kaže...

Nemoraš davati 350 kn za igru kad ju možeš nabavit i za 160 (a možda i jeftinije).Ja sam ju toliko platio na ebay-u; čovjek mi poslao key u roku 3 minute, skinuo sam igru preko ea download managera i sve pet Namigiva

a kako si ju platio?

17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
Hanter kaže...

a kako si ju platio?

s cim drugim nego paypal-om ...

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 0:46 (viper).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice