Nadam se da ce kratko trajati, zeljan sam igre :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo da se i ja malo javim dojmove, jucer mi je bas bilo super. napokon sam otljucao jacu pracku (pistolj) koji moze cak i ubit potivnika jer s onim starim je bila ovakva situacija , citiram : "ovaj pistolj... ko da gadjas coeka burekom... jos se i obraduje..."
ali i otkljucao malo jaci snajper neki GOL MAGNUM, tako da cu se danas malo osvecivati piratu i danny-u koji su me punili olovom sinoc ko ludi. ;) a i butcher-u sam duzan koji metak. hehehehe
uglavon jako zarazna i zabavna igra
e i da se pohvalim, cak sam uspio sinoc dva puta ubit pilote u helicima sa snajperom-zakon!!
evo da se i ja malo javim dojmove, jucer mi je bas bilo super. napokon sam otljucao jacu pracku (pistolj) koji moze cak i ubit potivnika jer s onim starim je bila ovakva situacija , citiram : "ovaj pistolj... ko da gadjas coeka burekom... jos se i obraduje..."
ali i otkljucao malo jaci snajper neki GOL MAGNUM, tako da cu se danas malo osvecivati piratu i danny-u koji su me punili olovom sinoc ko ludi. ;) a i butcher-u sam duzan koji metak. hehehehe
uglavon jako zarazna i zabavna igra
e i da se pohvalim, cak sam uspio sinoc dva puta ubit pilote u helicima sa snajperom-zakon!!
GOL je zvijer . . pogotov na HC modu, jednu rundu sam imao 74/8 . . samo GOL, bez mortar strike ili nesto, accuracy na kraju runde 76% xd
Evo ja bi molio da svi koji igraju na bug serveru, da se nauče pritiskati tip Q jer time spotaju neprijatelja, te upozore svoje da su tu neprijatelji, isto tako ako vidite heli ili tenk.
Jučer mi doletio njihov tenk iza ćoška, a od mojih koji su bili pokraj njega, niko ali baš niko ga nije spotao i naravno njihov T-90 je uništio moj Bredly. A i to nije prvi puta da neprijatelj protrči kroz moje i moji ga vide ali niko da stisne Q, te nakraju meni završi nož u tijelu.
Zato još jednom napominjem budite od koristi pa spotajte neprijatelja (pritmoe mislim i na tenk i heli itd.) prije nego što idete puca uvjek pritisnite tipku Q, da i drugi vide gdje se on nalazi, pogotovo snajperisti oni mogu biti od velike koristi ako spotaju neprijatelja iza ograde onima koji idu u borbu. Mislim da bi to puno pomoglo, u team playu i da se sa time lakše dolazi do pobjede.
I još jedna stvar jučer sam u mapi atacama desert mapi par puta sam dotrčao do objektiva i nastavio bombu, čak sem par objektiva uništio potpuno sam dok su svi moj kempali i niko se nije niti pokušao približiti objektivu. Zato bi bilo ljepo kad bi malo više igrali na objektiv, a ne na K/D ratio.
EDIT: I ima sve puno medika okolo ali niko da te oživi.
Ja bi zamolio EA da napokon dignu sve ON LINE
Sinoc sam se patio da bi jutros imao vremena igrati, a oni meni ovo :D
nisam ja imao pojma o tom spotanju! uglavnom : nema problema!
pogotovo snajperisti oni mogu biti od velike koristi ako spotaju neprijatelja iza ograde onima koji idu u borbu.
It'll be cold day in hell kad ti wooky odluci spotat i riskirat da mu neko ukrade kill.
aaaaaaaaaaaaa, koji to peh, imam origi, a nemrem ga igrat
Slažem se stobom, to spotanje zlata vrijedi, i još znajte da ako spotate nekoga i tvoji frendovi ga ube, dobijete 20 bodova, tako da nije za đabe da spotate već se može taj trud i nagradit. Ali da li se vama događalo da nekad nemožete sptoat? Meni se dogodilo, ono vojnik ili tenk na nekoj srednoj udaljenosti di uvijek spotaš bez problema da jednostavno neće. Pritisćem q ko lud ali ništa, to me puno puta i života koštalo jer u nadi da će spotat, popijem metak
Ali uglavnom da svi to rade, puno su veće šanse za pobjedu pogotovo kad bi svi oni snajperi to radili, barem neka svrha od njih kad već nemogu ih pogodit
Da li je netko sa reconom otključao onu zadnju optiku, koja kao sama spota protivnike, pa da javi kako radi? Koliko sam skužio to kao automatski spota što god gledamo kroz nju, što bi trebalo biti odlično...
Ja imam otključano - nije optika nego kao neki "special" - ne spota samo :(
it goes into the same slot as the magnum ammunition and the composite armor.
once equiped you only need to aim at an enemy to spot them. however, it doesn't work all the time, especially not when the view is partially obstructed and as far as i can tell it only works up to a certain range. so while it is useful you will still have to spot some stuff manually.
Dakle vjerovatno si probao sa prevelikog rangea, ja takodjer nisam primjetio autospotting, jos prvi dan sam otkljucao taj scope . .
A što onda radi? Tamo koliko se sječam se spominje nešto electronical bla bla bla i nacrtana sličica da kao emitira signal ili što već... aj barem sad nemam nekog velikog razloga da bildmam recona, i m24 posluži svrsi kad treba
Da li je netko samo probao da li sa onim magnum ammo i snajperom je moguć 1 shot 1 kill?
EDIT: sad vidim tvoj post iznad, znači ipak je autospotting samo što ista stvar i sa autima nema automatskog mjenjača do manualnog
A što onda radi? Tamo koliko se sječam se spominje nešto electronical bla bla bla i nacrtana sličica da kao emitira signal ili što već... aj barem sad nemam nekog velikog razloga da bildmam recona, i m24 posluži svrsi kad treba
Da li je netko samo probao da li sa onim magnum ammo i snajperom je moguć 1 shot 1 kill?
EDIT: sad vidim tvoj post iznad, znači ipak je autospotting samo što ista stvar i sa autima nema automatskog mjenjača do manualnog
Sa magnum ammo onaj najjaci sniper M95 ti udara sa 98,nestositno dmg :D dakle, nije 1hit kill, dok je u rangeu iznad 35m
Ali svaki put ce udarit sa toliko dmga, prakticno 99%, nek neko puhne u njega i pada .. dok pri udaljenosti ispod 35-40m djeli 100% dmg . . dakle, za "close range" fajtanje M95 je zvijer . . korisio sam je, prilicno je zabavno .
Ja niti u jednom slučaju nisam uspio auto-spotati... ne znam zašto. :(
Ja sam otključao jučer sva oružja koja se mogu otključati po klasama, sad napokon mogu rokat kako treba hehe.
Sad je na redu zlatna zvjezda za svako oružje. :)
Ja isto nemogu nikog auto-spotat.
Meni još samo treba m95 i imam sve. :)
Ja sam otključao jučer sva oružja koja se mogu otključati po klasama, sad napokon mogu rokat kako treba hehe.
Sad je na redu zlatna zvjezda za svako oružje. :)
Hah, meni ostao 1assault, 1medic i 4 engineer weapona =]
oko 20h igranja do sada imam . .
Kada to otkljucam idem ganjat one "challengeove" . . 5 gold stars i tako to . .
A meni 1 oružja za medic i 1 za inžinjera.
meni je recon zakon klasa, jos kad otkljucam bolji pistolj bit ce jako zabavno! druge klase me ne privlace, osim mozda assault
Vjerovatno ste o ovome vec pricali ali nemam vremena pogledati po forumu.
Kupio sam original igru u Algoritmu (Collectors Edition) pa me zanima sto i gdje je taj VIP code i kako znam da mi je aktiviran tj. kako ga aktivirati.
Hvala unaprijed na pomoci.
ispravite me ako griješim ali šta nije ovaj m95 u igri zapravo 50 cal. Barret
a taj Barret ubija na kilometarskim udaljenostima samo tak, a u igri nemre sa jednim šutom na dalje od 40m. wtf
to je taj ili bar neka slabija verzija istog. ni meni to nije bas najjasnije
Kupio sam original igru u Algoritmu (Collectors Edition) pa me zanima sto i gdje je taj VIP code i kako znam da mi je aktiviran tj. kako ga aktivirati.
taj vip cod ako imaš limited edition ti je na papiriću u kutiji od igre
a ukucaš ga pod menijom: multiplayer/redeem code
VIP kod za PC verziju ne postoji.
Ono što je u limited editionu je samo kod za day one unlockove.
Ovo te vjerojatno zanima zbog novih mapa, one će na PC biti besplatne.
Još jednom, VIP kod ne postoji za PC verziju.
a taj Barret ubija na kilometarskim udaljenostima samo tak, a u igri nemre sa jednim šutom na dalje od 40m. wtf
je, m95 je barret, učinkovit domet mu je oko 1800 metara plus 10x zum, znači da bi trebao moći ubiti neprijatelja na drugom kraju mape.
Trebali su dmg pojačat na svom oružju a ne da nekad na lika ispraznim okvir da bi jedva jedvice umrl?