Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.184.093
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
dekstroza kaže...
patch123 kaže...

igrica je predobra,samo bi volio da naprave duži single player

u 3 dana igranja,ne baš pretjeranog, sam prešao pola igrice

SP pređeš u 3 sata, kakva 3 dana.

ma ne igram ja cijeli dan

malo upalim,igram na najtežem levelu kako bi što duže potrajalo

glupo mi je preći igricu odmah u 2 dana

17 godina
neaktivan

Što se statsa tiče, dečkovi slabi ste mi, ajmo malo oštrit taj nožić, pa nisam valjda jednini mesar u kvartu.

Ja sam mali mesar:) ne pokazuje mi dobro sigg-o-matic(ili mi je iz bete ostalo još)

Siggomatic Siggomatic
IN game IN game
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 15:29 (CoReD).
17 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Instaliran i upravo mi skida patch, vidimo se uskoro online! Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igra li tko na DX11?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AdriTheGamer kaže...

Igra li tko na DX11?

ja igram na dx11(win7) ,ali sa dx 10.1 karticom

17 godina
CoReD kaže...
AdriTheGamer kaže...

Igra li tko na DX11?

morat cu jos jednom u temi... oprostite

Treba li operirati i vaše računalo?
17 godina
neaktivan
igy kaže...
CoReD kaže...
AdriTheGamer kaže...

Igra li tko na DX11?

morat cu jos jednom u temi... oprostite

Trollaš bezveze igy
Dao sam mu odgovor na pitanje koje je postavio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 17:23 (CoReD).
17 godina
neaktivan
Jesi ali ti NE IGRAS na dx11 vec imas mogucnost igrati na dx11 ukoliko nabavis dx11 karticu
17 godina
protjeran

a velike mi razlike, moš mislit.

sve mi oči spalio taj novi directx 11

Najbolja hrana je afrička; jedeš malo, a imaš veliki stomak !
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Sigovi se ''apdejtaju'' svakih 24h, max 48h ako je velik server load..cisto da znate ako vam ne stima

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AlterEgo kaže...
Jesi ali ti NE IGRAS na dx11 vec imas mogucnost igrati na dx11 ukoliko nabavis dx11 karticu

Slažem se donekle s tobom, ali igram na verziji dx11 samo što ga ne iskorištavam ko kartica sa dx11.

dx 11 dx 11
16 godina

Nije važan izgled, već da na dx11 je igra optimiziranija odnosno dobivamo više famoznih slika u sekundiSmijeh Kako sam se danas izblamirao na BUG serveru, napokon da je bilo mjesta u njemu, i baš bila mapa na kojoj sam samo jednom igrao(neznam kak se zove ona u RUSH di ima glisera za đirat se i 2 helića kod napadača) I igrao katastrofalno lošeŠutim I onda došao port valdez, di sam kao kod kuće i onda morao ići u školuPlač 

Inače samo da napomenem za one koji bildaju inžinjera da otključaju onu zadnju bazooku koja ima prateće rakete da vas kažem da se ne trudite za nju, jer je puno lošija od CG-a, dobra je jedino za heliće kad nisu trace-ani, dok za tenkove i slično je dosta nepraktičan jer ima delay da izleti raketa, pa uz odmjeravanje brzine vozila da ga raketa presretne, morate uzet još pol sekunde tog delaya... uglavnom, nije vrijedno uloženog truda u to čudo, puno bolja je kombinacija 4xoptical scope sa sa dodatkom koji pojačava prigušivaće i preciznost puškama, snajperi padaju ko kruškeBelji se

Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Jedva cekam ump :).Ima isti damage kao onaj prvi submachine i rate of fire ,veci recoil i kick al barem je 30 metaka.Jel itko to otkljuco kako mu je igrat s tim?
Hvala ko god je spomenuo da smokam snajperiste.Uđem na Port valdez,ni prva dva pointa osvojena ,ostalo 20 ticketa svi kampaju, ammo box i brzo se resuplya,jedan je poludio snajperist :) "I'm not camping,I snipe" LOL

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 20:41 (Timon).

0 0 hvala 0
15 godina

ovo nije normalno, ovih dana kad uplim bc... i da hocu malo na bug, bokte nikad fucking mjesta na serveru( nisam na serveru bio zadnja 3-4), ljudi valjda kempaju na kompu samo da poberu oslobodjeno mjesto, a nedao bog da ti pukne net( sto se meni cesto dogadja) i vise nema povratka... BUG server 2 pod hitno Cool. ja sam na 18 lvl-u  onaj shotgun spas nista ve valja, trebas mu doc pred njusku da ga strefiš s kojim metkom, inace sam s assoltom na 10lvl se otkljucao i jos mi treba 3000 bodova da otkljucam zadnji smg kod engeenera, medica malo igram, a recona rijetko, rijetko. moj mali report :) inace na ovim stranim serverima je lag nenormalan, meni ne laga pokret( nekad da), ali metci usasno, kasne po 3-4 sec, kad me recon odapne, a ja ispucam 50metaka, za poludit Izlanuo se

ne budi ono sto jesi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

taman meni igra dodje sljedeci tjedan (otklone sve bugove, laggove ... nabace koji novi patch) ... i nema zivciranja ...

i vec sam rekao dannyu da bi bilo dobro da stavi password na bug server (da mozemo samo mi uci .. i naravno da mu pomognemo placati server ... znaci 5kn svako moze izvojiti)

prijedlog za pw: qwertzuiopasdfghjklyxcvbnm -  haha xD

i da ... bilo bi dobro nabaviti neki 50 slotni ventrilo ili teamspeak .. da svi koji igraju na bug serveru dodju i da se zaebavamo :D

i bilo bi lijepo kad bi se mladji forumasi lijepo odnosili prema starijima i obrnuto ... znaci nema nekih zadirkivanja ti imas 10 god ti 15.. ti nemozes tu biti i tako te fore .. hehe .. to govorim iz iskustva ... znaci zabavljamo se, pricamo, smijemo se i sve ostalo sta ide uz to (mozda zvuci malo djetinjasto al eto .. nadam se da cete shvatiti poantu)...

evo nasao sam ... 50 slotni ventrilo kosta 10$ ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 22:36 (rebelsy).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e dobra je ovo fora sa slikama. steta sto bug forum ne podrzava ovakve potpise!!

ups double postŠutim

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.3.2010 22:31 (red_bull).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

e dobra je ovo fora sa slikama. steta sto bug forum ne podrzava ovakve potpise!!

http://www.dropbox.com/gallery/2831042/1/ModernWarfail2/Banners/?h=8e07a5#
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Password na server neću stavljati jer to smanjuje mogućnost populariziranja servera. Nema šanse da ga samo forumaši napune. Objektivno, možda na 30-ak igra sa foruma ali sigurno ne u isto vrijeme.
Nema smisla zatvarati server za javnost.

Također, vent za sve nije dobra ideja jer bi to bio kaos.

Osobno koristim svoj vent sa onima sa kojima želim igrati. Zašto bi se onda patio sa masom bez razloga.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina

Evo igrao sam par sati, ako maknem na stranu da su me ownali ko majmuna i da mi je trebalo vremena da se prilagodim, mogu reci da je igra odlicna. Ponekad mi zna biti malo prenatrpano jer nisam navikao da me u isto vrijeme ganja APC; tenk i heli ali s vremenom bit ce bolje.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
D3ViL kaže...

Evo igrao sam par sati, ako maknem na stranu da su me ownali ko majmuna i da mi je trebalo vremena da se prilagodim, mogu reci da je igra odlicna. Ponekad mi zna biti malo prenatrpano jer nisam navikao da me u isto vrijeme ganja APC; tenk i heli ali s vremenom bit ce bolje.

upravo to, kad ti igra nudi odlicnu zabavu i mogucnosti bez obzira dobijas li ili gubis..u nekim drugima sam znao puno cesce biti isfrustriran bez obzira na to dobijamo li ili gubimo..jos dok se srede malo stvari poput auto-balansa bit ce k'o grom!Cool

btw, nema zime za popularnost bug servera, nisam se uspio spojit od prekjucerMršti seBelji se

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 0:24 (PsychoticBaklava).
15 godina
neaktivan

Pozdravljam

Imam problem sa ovom igrom. Igrica je uredno instalirana ali ne mogu je igrati jer jednostavno nemam controlu sa mišem. Odmah na početku sa vojnikom gledam u nebo i nemogu ga nikako iskontrolirati. Neodlučan

U čemu je problem?

hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gnjav kaže...

Imam problem sa ovom igrom. Igrica je uredno instalirana ali ne mogu je igrati jer jednostavno nemam controlu sa mišem. Odmah na početku sa vojnikom gledam u nebo i nemogu ga nikako iskontrolirati. Neodlučan

U čemu je problem?

Problem je u tome što ne čitaš postove na ovom forumu, to pitanje, kao i odgovor iskrsnulo je već nebrojeno mnogo puta.

15 godina
neaktivan

Vjerujem da ste pisali o tome ali teško se ovdje snaći. MOžeš li mi pomoći.

hvala

17 godina
protjeran

nemas original, a ovdje ne raspravljamo o ''drugim'' verzijama..pogledaj na nekom drugom forumu..ili ukucaj u google, lakse jeNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EA Offline?
15 godina
neaktivan

Meni je!!!Viče

xRALEx-BFBC2
17 godina
neaktivan
EA je offline radi nadogradnje hardvera. Uskoro će online opet, a nadogradnja hardvera očekuje se ponovno sutra u 8 ujutro.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
neaktivan

Stalno nešto nadograđuju.

xRALEx-BFBC2
15 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

pa valjda da poprave greske koje se javljaju poput nemogucnost logina itd.

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
DJECHACHIC kaže...

I bolje da je tako, nego da ih molimo i prosimo da nam nadograđuju. Ovako nam daju do znanja da im je stalo do nas kupaca i da nam žele priuštiti odlično iskustvo, inače bi nas samo otkantali i rekli ko vas hebe, nemamo vremena jer radimo BF3...

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 10:13 (Stoja).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice