lol jeste primjetili da ako imate neki assault weapon i na njemu noob tube i npr 4x sight da kad stavis na noob tube(vecinom sa tipkom 3)nestane ti 4x sight rofl
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lol jeste primjetili da ako imate neki assault weapon i na njemu noob tube i npr 4x sight da kad stavis na noob tube(vecinom sa tipkom 3)nestane ti 4x sight rofl
primjetio sam.
Uzet ću s kutijom
Algoritam?
Ma nije, nego samo se čeka da nas par sutra dobijemo igru, da vi ne budete u prevelikoj prednosti, sve je to bio dio našeg podmuklog plana(prvo nemogućnost log-ina, onda PB)
ja sam igricu radi single play-a skinuo sa #%&!?# a za multiplay cu cekat mjesec dana radi pojeftinjenja,i stabilizacije =) kako god isplati se kupit orginal jer je odlicna
meni je frend skinul piratsku,al si bum kupil orginalnu zbog multiplayera.grafika je predobra i realna je igrica.
skuzil sam da su neke misije iskopirane iz cod4
jel ima još neko problema sa traženjem servera? to traje godinama i onda se sve uspori i nikuda ne ide. Lud sam već...
jel ima još neko problema sa traženjem servera? to traje godinama i onda se sve uspori i nikuda ne ide. Lud sam već...
traje da :S
probaj si stavit neke od servera na favorite.tako da ti svaki put ne mora učitavat listu iz početka.
Imam jedno pitanje, tj. problem :
Krenuo sam igrat malo, i počne prva misiji, i kamo god da ja pomičem kursor, lik uvijek gleda prema gore, ista stvar je i sa lijevo desno, bez obzira dali ja miš pomičem lijevo ili desno on se uvijek okreće u istu stranu.
Probao sam tim kontrolama dodijelit tipke na tipkovnici, ali ne pomaže...
dal je netko možda imao sličan problem?
ponovo se nemozete loginat
ovo je previše LOL
Hmm svaki dan oko 21h mi počne iskakati unable to log to EA server.
to je zato jer pc ima vise igraca neko OBA DVIJE konzole :)))
A bila bi šteta jer igra je EPIC!
Kako bih volio da EA propadne u blizoj buducnosti.
Ne mogu da vjerujem da su ovako dobar koncept razvalili do maksimale.
Server browser ne radi kako treba, ne mozes se konektovat na ea online, punkbuster shit, da ne povjerujes sta su poslali na printanje kao gold verziju.
Pa ljudi moji nije prva battlefield igra da izadje na trziste.
Imam jedno pitanje, tj. problem :
Krenuo sam igrat malo, i počne prva misiji, i kamo god da ja pomičem kursor, lik uvijek gleda prema gore, ista stvar je i sa lijevo desno, bez obzira dali ja miš pomičem lijevo ili desno on se uvijek okreće u istu stranu.
Probao sam tim kontrolama dodijelit tipke na tipkovnici, ali ne pomaže...
dal je netko možda imao sličan problem?
vidi ovaj crack ti je najbolji
Stisni cancel i onda tamo sastrane odaberi sam mod i mapu naci će ti brže
opet izbacuje !
pa ja ne vjerujem.
serial opet traži (već drugi put da ga upisujem)
Meni isto izbacuje upiso serial 3 puta već pa piše steam connection failed pa key is alredy in use-ovo zadnje me već ozbiljno nervire lol key code is alredy in use
Covjece cijeli vikend pokusavam igrati i nista. Sad mi je fakat zao sto nisam kupio ps3 verziju sa mishem. Tu igra barem radi.... TF2 barem radi
A bila bi šteta jer igra je EPIC!
Dodao sam te ingame u friends . .
nik rulF
Za danas mi dosta, i previše.
sta sam ja govorio
igra je trebala izaci kasnije da se sva ta s*nja poprave to je ocito
sta sam ja govorio
igra je trebala izaci kasnije da se sva ta s*nja poprave to je ocito
evo neradi mi login :(, couldn't login soldier . .
Stvarno ako nepoprave do videnda izgubit će dosta makar je igra ODLIČNA!!!
Može li mi reći netko tko ima HD5870 ili jaču grafu na koliko mu se fps-a vrti igra(1920x1080,max detalji,AA i AF uključeni)?