Kaj moram stisnut za chat u igri i kako koristim padobran..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
za padobran space
j- all chat
k-team chat
L-squad chat
kak se zoves u ingame i iams xfire?
za padobran space
j- all chat
k-team chat
L-squad chat
kak se zoves u ingame i iams xfire?
nick:Croat-hunter
xfire:themparor
Ali sudeći po beti di sam igrao na starom PC na low, grafički igra nije loša. Ako ne očekuješ previše od low.
ne vjerujem da ću igrati na low,nadam se high a na medium sigurno mogu
radit ce ti na high,imas 4890
Ne tako neka ostavi auto,samo mu detektira najviši direkt x ak ima 10.1 onda če detektirat 10.1 a za njega je igra i najbolje optimizirana.
Samo ti ostavi auto.
U jednom drugom članku sam pročitao da je najbolje baš za 10.1
sreća pa imam 10.1 grafu
Ali sudeći po beti di sam igrao na starom PC na low, grafički igra nije loša. Ako ne očekuješ previše od low.
problem je proc
Ovo je smiješno. Već ne znam koji put pokušavam prijeći početak igre (ono na snijegu, gdje je tenk) i nikako i nikako. Zna tko kako najlakše priječi. Što treba napraviti?
Ne tako neka ostavi auto,samo mu detektira najviši direkt x ak ima 10.1 onda če detektirat 10.1 a za njega je igra i najbolje optimizirana.
Samo ti ostavi auto.
U jednom drugom članku sam pročitao da je najbolje baš za 10.1
sreća pa imam 10.1 grafu
problem je proc
Gle razlika na high i medium je stvarno u nijansama i neprimjetna je tako da ti je svejedno no imaš dobru grafičku i solidan procesor tak da bi ti trebalo radit odlično..
problem je proc
radit ce na high,bez brige budi,a ako nece imas medium :) a razlike su vrlo malene
Gle razlika na high i medium je stvarno u nijansama i neprimjetna je tako da ti je svejedno no imaš dobru grafičku i solidan procesor tak da bi ti trebalo radit odlično..
sad mogu mirno spavat LOL
Što mislite, hoće li igra doći u Sophoslab?
Pa već je -> http://webshop.sophoslab.hr/?igre/71/pc-igra-battlefield-bad-company-2/8033
Takodjer je imas i u XBOX 360 inačici.
haha, vi se brinete oćete na high. pa najvažnija je igra
hebeš grafiku ako je igra sr***.
nemogu se spojit..piše unable to login.jel vama ide ?
Uspio ipak, nisam bio apdejto
a nisam kupovao komp kako bi za pola godine igrao igre na low
naravno da se brinem hoću li na high,najvažniji je gameplay ali opet je važno da čovjek izgleda kao čovjek a ne kao vrtni patuljak,da okolina izgleda stvarno i da puška izgleda kao puška a ne kao crni štap LOL
a nisam kupovao komp kako bi za pola godine igrao igre na low
naravno da se brinem hoću li na high,najvažniji je gameplay ali opet je važno da čovjek izgleda kao čovjek a ne kao vrtni patuljak,da okolina izgleda stvarno i da puška izgleda kao puška a ne kao crni štap LOL
a na low izgleda kao štap? evo ja igram mw2, cod4 na low i sve izgleda kako izgleda. najvažnije mi je se zabavit. normalno da ću se i ja brinut o grafici, al ne moram sve na high vrtit. važno mi je da mogu pokrenut igru, imat dovoljno fpsa i da sveukupno mogu igrati.
nek meni komp koji budem kupio valja 5 godina ja sretan. kasnije neke male nadogradnje(errrm, za 5 godina bi mogle i veće).
da, prvo spamanje zahtjevima beta-keysa, pa onda o piratskoj verziji i problemima s mišem, a sad puno poruka tipa "oću moć igrat na xx detalima/rezoluciji/fps", gdje se svakome osobno mora objašnjavat
mislim ispada da je samo bitno kakva je grafika a gameplay nebitan, da imam 350 fps-ova i sve na ultra-mega-colossal-high graphic gdje mogu drvo gledat na 10000 zoom sa ugrađenim mikroskopom u igri mi ne vrijedi ništa ako je gameplay loš i neuravnotežen
dajte malo nabacite iskustva o mapama, također me zanima u rushu koliko c4 treba da se uništi com-station, dali je damage oružja promjenjen i slično, malo o gameplayu u odnosu na betu,
neki ipak nisu još kupili igru (treba skupit novaca ipak) i zanimaju ih takve stvari
ste si podešavali FOV?ja mogu reći da mi sad puno bolje izgleda nego kako je bilo. (http://www.armaholic.com/datas/users/3321-bfbc2fov.png)
ja sam stavio na 74
http://rjdown.co.uk/projects/bfbc2/fovcalculator.php
malo da i ja nest napišem. Kao prvo obavezno trebate skinuti patc meni je da boost od negdje 10+ fps-a i stvarno preporučujem,vidim da nekim i pogorša ,al na mojoj konfi CPU:PENTIUM DUO E2200 @2.2 ghz GPU:Nvidia Geforce 8800 GT bez OC i 3gb rama..i još nešto za koment iznad.Nemam dobro iskustvo jer ima dosta laga valjd samo kod mene,al uglavnom uspio priključit na samo 2/40+ servera.Neznam valjd će se popravit.
EDIT:DVA komentara iznad(malo sporo pišem)
ste si podešavali FOV?ja mogu reći da mi sad puno bolje izgleda nego kako je bilo. (http://www.armaholic.com/datas/users/3321-bfbc2fov.png)
ja sam stavio na 74
http://rjdown.co.uk/projects/bfbc2/fovcalculator.php
neznam,ne bih ja baš nesto to pomico,glupo mi izgleda.P.S:jel da je fps boost?
E ja sam danas kupio u Algoritmu za 331 kn i super je multy...Ako je ko za partiju nek se javim ma pp
E ja sam danas kupio u Algoritmu za 331 kn i super je multy...Ako je ko za partiju nek se javim ma pp
Pa kak to da si platio 331kn,izgleda da je meni namjerno izračunala 349kn zato jer sam ji gledao u sise kad se sagnula po igru.
Pa kak to da si platio 331kn,izgleda da je meni namjerno izračunala 349kn zato jer sam ji gledao u sise kad se sagnula po igru.
Kak si plaćo karticom ili jer dobiješ popust na keš.
Ajmo se skupit pa da igramo squad deathmatch moj nick je Croat-hunter, trenutačno sam u igri pa ću vas prihvatit pa da odigramo koju partiju jer me ovi stranci iritiraju
Ajmo se skupit pa da igramo squad deathmatch moj nick je Croat-hunter, trenutačno sam u igri pa ću vas prihvatit pa da odigramo koju partiju jer me ovi stranci iritiraju
Ma ima previše forsera....
Ma ima previše forsera....
Igro sam prije cod-4 i naučio sam se na chat na hrvatskom..
upravo skužiš da je bug na svojoj stranici dao link na moju temu za nickove u BC2 - koja sam faca, ste vidili :)
http://www.bug.hr/master/vijesti/bad-company-2-bugu/100907.aspx
da, prvo spamanje zahtjevima beta-keysa, pa onda o piratskoj verziji i problemima s mišem, a sad puno poruka tipa "oću moć igrat na xx detalima/rezoluciji/fps", gdje se svakome osobno mora objašnjavat
mislim ispada da je samo bitno kakva je grafika a gameplay nebitan, da imam 350 fps-ova i sve na ultra-mega-colossal-high graphic gdje mogu drvo gledat na 10000 zoom sa ugrađenim mikroskopom u igri mi ne vrijedi ništa ako je gameplay loš i neuravnotežen
dajte malo nabacite iskustva o mapama, također me zanima u rushu koliko c4 treba da se uništi com-station, dali je damage oružja promjenjen i slično, malo o gameplayu u odnosu na betu,
neki ipak nisu još kupili igru (treba skupit novaca ipak) i zanimaju ih takve stvari
Damage je podosta promijenjen snipe sada bolje ubija, a i ostala oružja su realnija te učinkovitija.
ako ima dobre sise isplatilo se LOL
meni sad full verzija 10x puta gore radi nego beta i piratska
shebalo mi se sve patchem igra trza abnormalno dok je savršeno radila na piratu
ja ovo ne vjerujem
jos da dodam
mp mi malcice gore radi nego u beti
ali sp ima ogroman stuttering lag neizdrzivo
katastrofa jedino sta mogu sad je cekat drivere ili neki novi patch(koji jos mozda vise usere situaciju)pa da krenem sponova prelazit kampanju
uzas optimiziravaju sad za slabije kompove a meni igra trza radi toga ko luda
ako imaš nvidia-u i skinuo si nove drivere, makni ih, imaju bug i nekima se kartice griju ko lude jer im driveri stave cooler na 0%