- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako si imao betu deinstaliraj je.piše ti u error-u da ugasiš BFBC2.exe .
Nisam imal betu to je pi**atska.
kupi orginal.jednostavno.
It started out strong, kako bi rekli moji kolege iz UK.
WoW FTW !
OMG, ovi iz crovortexa još nisu dobili BC2 Aaaaaaaa Neznam sad dali da trčim u technomax i tamo kupim ili čekam(tko zna koliko dugo) da mi ovi pošalju igru
Pa zašto ne bi igrao danas? Kupiš aktivacijski ključ za EA Download Manager, s njim skineš igru, instaliraš je i to je to.
Zasad najpovoljniju cijenu što sam našao za EA Download digitalnu verziju je 38,99 USD (~210 kn).
Imaš par linkova odakle kupiti dig. verziju igre na: http://bit.ly/cWvE9e (negdje na sredini stranice).
Problem je što nemam nikakvu karticu, a roditelji mi ne žele dati svoju da kupim, tako da sam osuđen na hr dućane, i ja sam još od kad preordao na crovortexu, ali vjerojatno će dobiti kroz dan-dva, što znači da ću tek sljedeći tjedan zaigrati...
Evo ga napokon,kupljen jutros u Algoritmu.U tijeku je instalacija,tijekom koje je tuširanje,nakon toga se kuha dobar machiato i sjeda za komp,pa vam kažem i prve dojmove.Thank God it's friday ! (plus produžen vikend,hehe)
Jel ima toga još puno u algoritmu?
Barem 5 komada ima još u Splitu
Ja kupujem u Zagrebu
Par slikica iz multija.
To je FOV 80,koji FOV si vi stavite?
kak ti se cini arica mapa meni je prehebena ima dobrih mjesta dok si rus za kempat sa tenkom
edit evo najbolje mjesto za kempat sa tenkom ovaj rov ispred je od jako velike vaznosti
Ima u algoritmu u gajevoj ih onak gro (jedno bar 10+) Bio oko pol četri popodne danas.
mislim da cu igrat oko 7h danas
key dobio kao i key za dlc
sad mi ide brze skidanje jer mi je game dao onaj downloader
sad ga lupam na 480kbs i uskoro za par sati se pridruzujem vam na bojištu
Ima u algoritmu u gajevoj ih onak gro (jedno bar 10+) Bio oko pol četri popodne danas.
Ja idem tam kupit misliš deset komada ili?
kak ti se cini arica mapa meni je prehebena ima dobrih mjesta dok si rus za kempat sa tenkom
edit evo najbolje mjesto za kempat sa tenkom ovaj rov ispred je od jako velike vaznosti
Da dobra mapa,ima i dobrih mjesta za snip tamo po planini.
Pa kakav key za dlc??Taj dlc se meni automatski skinuo kad sam pokrenuo igru..
Da dobra mapa,ima i dobrih mjesta za snip tamo po planini.
Pa kakav key za dlc??Taj dlc se meni automatski skinuo kad sam pokrenuo igru..
bonus code sam dobil
to je valjda za dlc
Evo baš sad kupio u algoritmu, bemti već je planuo limited edition...
1680x1050, 2xAA, 16xAF i sve na MAX ostalo. Konfa iz singa.
Ici ce medium - high, procesor je kočnica.
na kojem se engineu igra vrti?
jedino kak mogu "igrat" je gledanje mojih dragih live videa :) zabavno je i gledati, a kamoli iskusiti.
ja ću uzet bc3 za koju godinu sa gamea. ovdje 50 kn pljačka!
tam ak ne drmnu carinu prođem 100 kn jeftinije.
na kojem se engineu igra vrti?
jedino kak mogu "igrat" je gledanje mojih dragih live videa :) zabavno je i gledati, a kamoli iskusiti.
ja ću uzet bc3 za koju godinu sa gamea. ovdje 50 kn pljačka!
tam ak ne drmnu carinu prođem 100 kn jeftinije.
Mislim da je u pitanju Frostbite engine, ili kako već uglavnom njihov vlastiti koji su razvili za ovaj serijal.
a kad bi stavio još 2gb rama,kloknuo proc na 3.00ghz bili tu dobio nekih 5-9fps??
a kad bi stavio još 2gb rama,kloknuo proc na 3.00ghz bili tu dobio nekih 5-9fps??
Ram neigra neku ulogu, procesor malo više, al tebe muči što je taj procesor inače spor sam po sebi, tj. stara arhitektura, neefikasnost.... Vjerovatno bih dobio koji fps clockanjem procesora, ali ne mnogo jer se taj procesor neda bas mnogo clockat.
a da uzmem HD 4870 1GB to bi sigurno poguralo fps
a da uzmem HD 4870 1GB to bi sigurno poguralo fps
Ne vjerujem baš jer 9800gtx+ je izjednačen sa 4870 po pitanju performansi, evntualno bi imao korist od 1GB vRAM-a ako imaš veću rezu(iznad 1280x1024) ali bi noviji ptoc sigurno digo performanse jer bi još bolje iskoristio trenutnu grafu.
Evo imam igru i beta je radila i sve ali ovdje zajebava, ili neće uć u servere (connection timed out) ili pb init failure. Zbrisao sve foldere od bete.