Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.203.108
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC

pa nisu na grafičke toliko slabe da jednu ovakvu igru ne mogu normalno vrtjeti :/ ne tražim ja neki high, već da igra normalno izgleda... medium sa 60 fps barem to..

16 godina
neaktivan
može netko benchat sa slabom grafom (ati hd3200/3300/4200/3450/2400, nvidia 9400/8400)?
16 godina
neaktivan
Nisu namijenjeni?! A sto su onda svi oni Asus, Alienware, Acer i ostali gamerski laptop, za internet?! Moze se na laptopima igrat dosta dobro, moj star godinu i po pokrece sve nove igre na med-low. Za 5k kuna se dobije Acer sa i5 procesorom i ATI grafickom od 1GB GDDR5 VRAM-a. Mislim da se s tim mozes prilicno dobro naigrat. Cudim se Nax da ti dajes takav komentar, jesi probao igrat na laptopu (ne nekom HPu, nego neki 'medium' laptop od bar 5-6k kn)?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Nisu namijenjeni?! A sto su onda svi oni Asus, Alienware, Acer i ostali gamerski laptop, za internet?! Moze se na laptopima igrat dosta dobro, moj star godinu i po pokrece sve nove igre na med-low. Za 5k kuna se dobije Acer sa i5 procesorom i ATI grafickom od 1GB GDDR5 VRAM-a. Mislim da se s tim mozes prilicno dobro naigrat. Cudim se Nax da ti dajes takav komentar, jesi probao igrat na laptopu (ne nekom HPu, nego neki 'medium' laptop od bar 5-6k kn)?

Alienware je mrcina. Porazio bi moj komp u sekundi. Moj komp bi se mogo poklopit usima. Lol.

Ali ta optimizacija igre je mogla malo bolja biti. No na mom duo 3.0,4 gb rama i geforce 8800 gt radi solidno.

http://tridizajn.com/blog
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

upravo to.... mislim nemam neku high end grafu u lapu ( 9650M GT 1 GB ).... ali bar da na najnizim postavkama imam 60 fps-a.... igra na tim postavkama izgleda ko CoD 4 na medium ( kojeg vrtim na 100 + fps-a ) a vuce mi se jedva 40 fps-a....

pricekat cu jos dan dva a ako ne izade nikakav patch ili driveri za grafu brisem igru....

i glupo mi je sta igra ima jako malo grafickih postavki i to sto se neke nedaju iskljucit ( misli koji ce mi  q sjene ili AA koji je defaultno na 1x ) a i reza je najmanja 1024x 768, a lap mi ima 15'' ekran pa bi mi reza od 800 x 600 bila skroz ok....

ugl razocaran sam igrom....

16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Alienware zato kod nas košta toliko da moramo bubreg za njega prodat(i možda još malo nadodatBelji se) Ali u principu laptopovi nisu predviđeni za igranje, ali postoje modeli koji su sposobni igrat barem na low-medium. Ima i dosta modela koji relativno jak hardver za laptop ali se to onda upropasti ogromnom rezom(neki modeli i fullHD) i onda opet imaju dosta slabe performanse kad se ide derat na max grafiku. 

Ono što mene muči je što nema nekog prijenosnika koji je sposban novije naslove normalno igrat(pod normalno bi uzeo da dere low- medium sa barem nekih 40-50 frama) a i da je taj prijenosnik dosta lagan, i da ima izdržljivu bateriju za običan rad(surfanje itd...). U principu svi koji imaju malo jači hardver su odmah oko 3KG-a teški i baterija sat do najviše 2 izdrži baterija, a obično se dosta griju i bučni su(ovisno od modela do modela)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Alienware zato kod nas košta toliko da moramo bubreg za njega prodat(i možda još malo nadodatBelji se) Ali u principu laptopovi nisu predviđeni za igranje, ali postoje modeli koji su sposobni igrat barem na low-medium. Ima i dosta modela koji relativno jak hardver za laptop ali se to onda upropasti ogromnom rezom(neki modeli i fullHD) i onda opet imaju dosta slabe performanse kad se ide derat na max grafiku. 

Ono što mene muči je što nema nekog prijenosnika koji je sposban novije naslove normalno igrat(pod normalno bi uzeo da dere low- medium sa barem nekih 40-50 frama) a i da je taj prijenosnik dosta lagan, i da ima izdržljivu bateriju za običan rad(surfanje itd...). U principu svi koji imaju malo jači hardver su odmah oko 3KG-a teški i baterija sat do najviše 2 izdrži baterija, a obično se dosta griju i bučni su(ovisno od modela do modela)

moj kao sto si  naveo ... samo sto meni nije dosta 50-60 fp-a.... CoD 6 sam igral  na medium i 800 x 600 sa solidnih 70 + fps-a i nije nista losije izgledal od BF-a....

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 14:25 (gamer xt).
16 godina
neaktivan

Ja igru upravo instaliram ali kontam da mi procesor neće dati ugodjaj,već sam Quad sa 12m fleša našao za zamjenu pa vidim šta radi.

Dok je instaliram popušiću kutiju cigareta nemogu dočekati .ccccc

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja, a koliko normalni kompjuter ima kila? Mislim da je 3kg za jak laptop ok, ionako jaci laptop neces nosat okolo, nego za LAN party i sl., oni su 'desktop replacement'. Acer 7740 mislim da moze derat novije igre na nativnoj rezoluciji jako dobro, a kosta 5.123kn u Superbitu, trenutno ga nemaju na lageru, sve su prodali. Da su jaci laptopi bucni - neznam bas, grijanje - moj je malo jaci, a temperature su OK.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
neaktivan

Alienware.. ahhhh.. the dream..

Istina, lapovi nisu namjenjeni za igre, iako naravno ima onih koji mogu igre vrtiti jako dobro. Za većinu igri ti treba miš, jer igrat sa touchpadom je previše iritantno, a ako imaš miš za laptop, opet ga moraš stavit na stol, tako da nemožeš igrati igre "on the move", kao što možeš recimo chekirat mailove i slično. Za zvuk isto tako, ako nemaš bijesan lap tipa Alienware, onaj jedan-dva mala speakera ti nemogu pruziti takav dozivljaj kao dobar surround sistem na kompu, ili pak obicni 2.0/2.1 sistem. Tako da za lap opet moraš nabavit ili speakere ili slušalice, inače to nije to.  Tu je i problem nadogradnje komponenti koji je u svakom slučaju lakši i jeftiniji za komp.

Čast rijetkim izuzecima koji imaju gamerske laptope, ali za ove druge lapove, moraš imat još "dodataka" uz njega da bi igru igrao kako treba. S tim kad kazem igre mislim na CoD, Battlefield i ostale, a ne na Solitaire i Minesweeper.

Igrat igru na 800x600 i manjoj rezoluciji na low settingu mi je nezamislivo u ova doba tehnologije Smijeh

Zato ni ne pomišljam instalirati jedan CoD Mw2 na svoj lap.. Samo bi se bzvz izbedirao Viče

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 14:56 (thesekiman).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
gamer xt kaže...

moj kao sto si  naveo ... samo sto meni nije dosta 50-60 fp-a.... CoD 6 sam igral  na medium i 800 x 600 sa solidnih 70 + fps-a i nije nista losije izgledal od BF-a....

A čuj različiti su engini, i jednostavno nije sve isto, koliko god nama na oko izgledalo slično tj. isto, jer ima razlika...jedino je si probao nać za bc2 imaš razne configove, gdje se može dosta postavki podesit pa  dx i slično. Probaj ih nać i skinut pa vidjet da li možeš izvuć još koji fram višeNamigiva

Inače mislim da za laptope je prava stvar onaj docking station, na kojem bude daleko močnija grafa sa kojom se može igrat, ne razumijem zašto se to tako jadno razvija, jer ja bi bio prvi da kupim to za neke normalne novce. Sad ima neznam za koji model docking station ali sa hd5870 i košta 3000+kn, a to nema smisla ako bi igrao na laptopu sa 1280x768 rezom(ili koja već je) za tu rezu bile bi dovoljne tipa hd5770 ili gts250 i koštalo bi do 1500kn a igre bi vrtile super na prijenosnicima...ah, pusta maštanjaPlač

17 godina
protjeran
Šef kaže...

http://www.acer.hr/acer/product.do?link=oln85e.redirect&changedAlts=&kcond48e.c2att101=-1&CRC=2759084358#wrAjaxHistory=0

hd5650...da, ima 1GB, ali ddr3(dijeljenog vjerovatno), sumnjam da bi se naigrao..mozda su se stvari promijenile, ali ja se ne sjećam da sam vidio ''gamerski'' laptop za 5-6 tisuća kn

Nobody expects the Spanish inquisition!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 15:33 (PsychoticBaklava).
15 godina
neaktivan

kolko ce to zauzimat ?

Mrki =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam skinuo preko Steama, pre-load, oko 6.1 Gb

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.3.2010 15:46 (thesekiman).
17 godina
protjeran

Relativno malo za današnje standarde Smijeh

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Nije uvijek važna veličinaBelji se kako bi rekli mali ali taktičar(ili što je onaj grubinić ili ko već na red carpetu rekao "mali ali mehaničar") xD Neka da ne guta puno, počeo mi se krcati disk od 1TB, a nemam love za novi hehe

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Relativno malo za današnje standarde Smijeh

hmmm, prema minimalnim uvjetima ispada da je više, ali ja sam gledao folder u steamu, BC2 6.1gb, CoD MW2 oko 11gb, neznam dali je jos nesto instalirano u neki drugi folder ali cisto sumnjam.

Minimum Frostbite PC Specifications for BFBC2 & BF1943
Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz or AMD x2 2.8GHZ
Main memory: 2GB
Graphics card: GeForce 7800 GT / ATI X1900
Graphics memory: 256MB
Free HDD space: 15GB for Digital Version, 10GB for Disc Version (BFBC2)
10GB for Digital Version, 4GB for Disc Version (BF1943)

Recommended Frostbite PC Specifications for BFBC2 & BF1943
Processor: 2.2GHZ Intel Quadcore or AMD X3 2.6GHZ
Main memory: 2GB
Graphics card: GeForce GTX 260 or ATI 4850
Graphics memory: 512MB

ULTIMATE Frostbite PC Specifications for BFBC2 & BF1943
Processor: 2.6GHZ Intel i7 or AMD Phenom X4 3.0GHZ
Main memory: 4GB
Graphics card: ATI 5850 or above
Graphics memory: 1GB

16 godina
neaktivan
PsychoBaklava, ta graficka je dosta visoko na notebookcheck, gdje su sve graficke za laptope, mislim da se s njom mozes dosta naigrat. I, da ima 1GB svoje memorije i podrzava DX11.
16 godina
neaktivan

meni na laptopu dell studio 17 radi ok (p8400 3gb hd3650m) radi na srednijm detaljima s 40fps

dok na kompu na high s 60fps (PII 955 @3.9 4gb hd5870)

Neznam di se ide za to .

0 0 hvala 0
16 godina

kako da nabavim najjeftinije igru? steam? samo ključ ili nešto treće? da sad ne pretražujem po netu

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
a da ipak pretražiš po netu? :p
evo ti hint: game.co.uk
17 godina
neaktivan

Ja nisam imao nikakvih problema sa dvojezgrenim procesorom niti u Beti niti u SP-u (proc:Core2 Duo  E8400 @ 3.00GHz, graf:8800gt OC).Sve mi ide na High sa 8x AA i 8x AF  i igra mi se vrti od 30 - 60 fps.Najčešće oko 40 Fps-a.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
nemoguce
svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
15 godina
CoReD kaže...

Ja nisam imao nikakvih problema sa dvojezgrenim procesorom niti u Beti niti u SP-u (proc:Core2 Duo  E8400 @ 3.00GHz, graf:8800gt OC).Sve mi ide na High sa 8x AA i 8x AF  i igra mi se vrti od 30 - 60 fps.Najčešće oko 40 Fps-a.

Ne znam kako ta igra kod tebe tako dobro ide, moja konfa je pod Moj PC imamo isti procesor ja imam hd 4850 512 Mb i sve na High 4× AA i 4× AF i meni vrti od 23 - 40 fps, tj. znami mi zatrzat bez problema na tim postavkama da ne govorim da dam više jer bi to bilo neigrivo.

16 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

kako da nabavim najjeftinije igru? steam? samo ključ ili nešto treće? da sad ne pretražujem po netu

definitivno ebuy ili ako očeš kod nas enabava uzmeš samo key

Neznam di se ide za to .
16 godina
neaktivan

Evo i ja sa svojom konfiguracijom sve na High i anti-8x,Vsinc-on jednostavno radi odlično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sayrus kaže...

Evo i ja sa svojom konfiguracijom sve na High i anti-8x,Vsinc-on jednostavno radi odlično.

Pa kako je to moguće, imam malo jaći proc, grafe su iste  a ja moram igrati skoro pa na low da bi mi išlo 30fps-a.

16 godina
neaktivan

Neznam kako da te uvjerim ali druže stvarno je tako,možda zbog Win 7 x64 ali opet nemože toliko značiti.

Ni ja nisam mogao vjerovati jer na recenzijama sam čitao da je zahtjevnija ali ovo je super i naj igra što sam igrao poslije Mass Effect 2.

16 godina
sayrus kaže...

Neznam kako da te uvjerim ali druže stvarno je tako,možda zbog Win 7 x64 ali opet nemože toliko značiti.

Ni ja nisam mogao vjerovati jer na recenzijama sam čitao da je zahtjevnija ali ovo je super i naj igra što sam igrao poslije Mass Effect 2.

Si probao izmjeriti kolko ti ide fps-a?

16 godina
neaktivan

Nisam provjeravao nemam ga skinutog ali mislim nekih 40-55 na ovim postavkama

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice