Što se tiće optimizacije nema neke razlike koliko ja vidmi po svom pc od pune verzije i zadnjeg patcha koji je došao u beti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dali je sigurno kupovati cd key?
Ovisi od koga kupuješ.
Ako kupuješ od "cigana" ne
joj ovo čekanje me ubija....
I mene isto...
dali je sigurno kupovati cd key?
Ovisi od koga kupuješ.
Ako kupuješ od "cigana" ne
hehe, nego mislim ja kupim preko steam i boli me ***** al nikad cd key, pa bi pitao kod kojih je 100% sigurno da da link.
I mene isto...
igraj cod2 do petka
Evo ja sam sa ove stranice preko enabave narucio http://www.gamekeydistrict.com/
Jos se skida pa javim dal sve valja.
Evo ja sam sa ove stranice preko enabave narucio http://www.gamekeydistrict.com/
Jos se skida pa javim dal sve valja.
jel to mene oci varaju al pise u $ ili kad idem kupovat promijeni se u €?
još 1 dan 21 sata i 26 min do službenog izlaska kod nas
Ja se nadam da ću što prije dobiti svoj primjerak, danas sam prošao SP i sad sam opet na ledu Sad ću morat nešto korisno radit ovih par dana dok ne dođe, a onda udri!
Inače bi bilo fora da mi sa BUG-a se dogovorimo pa da nabacimo koju partiju zajedno, pa da se vidi pravi teamwork, di nema 10 wookie-ja
Inače bi bilo fora da mi sa BUG-a se dogovorimo pa da nabacimo koju partiju zajedno, pa da se vidi pravi teamwork, di nema 10 wookie-ja
ima nas puno koji imaju xfire
Pozdrav..nov sam na forumu.Evoga ja skupljam clanove za klan koji san danas napravio(Deadly Sins).Planiram skupit jedno petnaestak članova ali samo one koji misle timsko igrat.Ne želim one koji ce igrat za sebe i koji ce nabijat sto veci killstreak(zapravo ga nema u bc2)kao kreten u modern warfare-u,želim one timske igrače.
Svi koji oćete u klan javite se na xfire dlipu123
Evo Gametrailers review.
Klik.
vec sam ja stavio al nema veze
Evo Gametrailers review.
Klik.
vec sam ja stavio al nema veze
Ispričavam se, obično uvijek pročačkam zadnjih par stranica da vidim jeli tko stavio neki video ili vijest koje mislim staviti, očito mi je promaknulo.
Kako algoritam može tako pljačkati ljude to ne kužim, u pravilu bi limited edition i obična igra trebala imati jednaku cijenu, ali ne u algoritmu je limited 50kn skuplji.
Cijena:Limited Edition
Cijena:Običan
u cemu je razlika između limited i obične verzije?
u limited dobis neka specalizatipon i oruzja odmah otkljucana,kupi rade onda obicnu ak je skuplja limited jer ces tak i tak to otkljucati za 5sati igranja
e ja ne kuzim ono sa DLC-om,tko ce morati placati dlc,a tko ne?
u limited dobis neka specalizatipon i oruzja odmah otkljucana,kupi rade onda obicnu ak je skuplja limited jer ces tak i tak to otkljucati za 5sati igranja
e ja ne kuzim ono sa DLC-om,tko ce morati placati dlc,a tko ne?
Onaj tko igru uzme rabljenu, mora dodatno izdvojiti nesto novca da bi preuzeo DLC, onaj tko je uzeo preko steama/EAstorea itd. . . nece morati nista placati.(ako sam dobro shvatio :P)
Kako to misliš rabljena? Kako će oni znati da je rabljena? I ako kupimu algoritmu onda ću morati to platiti?
ja cu dans kupit preko enabave ( jos samo uplata) i onda se sutra rokamo
A ako ću ja više puta instalirati BC2, onda ću morati ponovo utipkavati taj kod ili to jednom samo upišem i to mi ostaje spremljeno na moj acc?
Da tvoj se code veže za EA account
na kolko bi cca fps-a ja mogo vrtit ovu igru? u beti (kad je tek izašla - bez ikakvog patcha za betu ) sam imao sve na low i nekih jedva 25 fps... nekako mi je to ne igrivo..
na kolko bi cca fps-a ja mogo vrtit ovu igru? u beti (kad je tek izašla - bez ikakvog patcha za betu ) sam imao sve na low i nekih jedva 25 fps... nekako mi je to ne igrivo..
i ja se to pitam jer isto imam dvojezgreni procesor
čuo sam da je beta štekala na dvojezgrenim procovima,mene također zanima kakva će se full verzija pokazati na 2-jezgrenim procovima
valjda su je bolje optimizirali nego betu
igrica je ok ALI mi na najnizim postavkama ( koji solidno izgledaju ) igra ide u 25- 24 fps-a.... imam najnovije drivere za grafu al jednostavno je igra prezahtjevna za moj lap....
da imam 60 fps-a bio bi zadovoljan....
mislim da nije beta.... ima li ikakve sanse da se igra naknadno optimizira patchevima jer ovo sada mi je neigrivo ????
Laptopi nisu namijenjeni igrama, pogotovo ne naprednim FPS-ovima.
i ja se to pitam jer isto imam dvojezgreni procesor
čuo sam da je beta štekala na dvojezgrenim procovima,mene također zanima kakva će se full verzija pokazati na 2-jezgrenim procovima
valjda su je bolje optimizirali nego betu
dal je to bilo zbog C2D ili grafickih kartica?