Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.211.860
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

E jel ova enabava sigurna, narucio bi digitalni oblik kad je tako jeftin.
http://www.enabava.net/ponuda/battlefield-bad-company-2/

Without signature
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
markoal kaže...

Koristim ju već 2 god i nikad nikakvih problema

17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Evo konkretno i mene ovo zanima.

Našao sam ovo:

http://www.njuskalo.hr/pc-igre/battlefield-bad-company-2-bf-bc2-cd-keys-oglas-974055

E sad koliko je to sigurno... Jel ima netko iskustva sa ovakvom kupnjom?

U protivnom game mi ostaje kao opcija.

neznam baš, istina povoljno je stvarno, ali u oglasu je naglašeno da dobiješ skenirani cd-key sa kutije igre (knjižice), mislim wtf, pa pošalji mi kutiju ili barem knjižicu (baš me zanima kako je to nabavljeno, jedino ako netko surađuje sa nekim 3rd world country državama (kao Hrvatska lol) gdje su jeftinije igre pa tako nabavlja keyeve)

+ 100% o pouzdanosti ovog oglasa tek ćemo saznati nakon 5og

a što se tiče ovoga download izdanja preko enabave, to oni kupuju kod g2play.net stranice, i naplate ti 296 kuna (inače 254 na samoj stranici), što i nije neka ušteda jer je dosta ljudi imalo pritužbe na njih,

a preko steama je igra 50 kn skuplja s tim da nemaš nikakvih gluposti (ako nemaš kred. karticu, nekoga zamoliš da kupi na svoje ime i odabere opciju  "purchase as a gift" na tvoj steam račun), a ima i taj preorder u technomaxu za neznam napamet 314 kn

ja osobno razmatram samo technomax, game.co.uk, steam ili algoritam kad izađe

17 godina
neaktivan

GAME: 230kn

GAME download (digitlna verzija): 300kn

Steam: 365kn

Ja sam uzeo Steam jer sam jako lijen koristiti download GAME-a tj. preferiram da mi je sve na jednom mjestu, a kutiju ne želim.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 14:56 (naxeem).
15 godina
neaktivan

evo da ti javim da sam kupio taj kljuc tj lik mi je dao kljuc od bete,a 4.3 cu dobiti kljuc za bc2. beta radi sa tim kljucem i lik garantira da su njegovi kljucevi orginalni. jedino me muci kako doci do bc2 4.3,a kaze taj lik da se moze preko ea downloadmenagera navodno skinuti ako upises kljuc u njega. nisam siguran dali ce se to tako  moci skinuti i dali ce to sve raditi. 200kn nije puno para ako ce raditi,a ako nece bar cu znati za ubuduce. ako sta saznas vezano uz to javi.

darijola
15 godina
protjeran
prljava noga kaže...

evo da ti javim da sam kupio taj kljuc tj lik mi je dao kljuc od bete,a 4.3 cu dobiti kljuc za bc2. beta radi sa tim kljucem i lik garantira da su njegovi kljucevi orginalni. jedino me muci kako doci do bc2 4.3,a kaze taj lik da se moze preko ea downloadmenagera navodno skinuti ako upises kljuc u njega. nisam siguran dali ce se to tako  moci skinuti i dali ce to sve raditi. 200kn nije puno para ako ce raditi,a ako nece bar cu znati za ubuduce. ako sta saznas vezano uz to javi.

Ako neradi odes liku polomis noge Belji se

KLIKNI MI MRTVI HVALA ISPOD POTPISA
17 godina
neaktivan
prljava noga kaže...

to nam govori netko ko je tu tek jedan dan sto opet dovodi do sumnje da to nije mozda sam autor onog oglasa na njuskalu..

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan

hm,da jesam. kako si me skuzio? pitao sam za savjet,a koliko se sjecam da nisam nikoga preporucio ili rekao da to radi. zanima me dali je tko imao iskustva sa time i to je to.

darijola
17 godina
moderator

Pa radi beta jos uvijek. Evo ja upravo igram.

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

0 0 hvala 2
16 godina
protjeran

Prvi dlc (besplatan)

"In the Day 1 Map Pack trailer get a preview of two brand new maps available to download at launch."

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 19:59 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

Prvi dlc (besplatan)

"In the Day 1 Map Pack trailer get a preview of two brand new maps available to download at launch."

weee free content :D

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan

Moze mi neko rec kak to ide u tehnomax-u dodem dam pare i 5.3. dobijem igru???

xRALEx-BFBC2
16 godina
DrNasty kaže...

Pa radi beta jos uvijek. Evo ja upravo igram.

Što onda bi nama, da se nismo mogli niti ulogirat na EA, nisam mogao ni doć do toga da upišem email i pass, trčim sad igrati dok stvarno ne ugaseBelji se

EDIT: opet isti problem, nemogu se uopće konektirat, možda postepeno gase betu za određene igraće ili nešto ne štima?Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 20:22 (Stoja).
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Što onda bi nama, da se nismo mogli niti ulogirat na EA, nisam mogao ni doć do toga da upišem email i pass, trčim sad igrati dok stvarno ne ugaseBelji se

EDIT: opet isti problem, nemogu se uopće konektirat, možda postepeno gase betu za određene igraće ili nešto ne štima?Neodlučan

izgleda da nemaš sreće, ja sam maloprije igrao, kao defender protiv nekih attackera sa puno snipera (jedva su prošli prvu razinu), bio sam medic, imao samo 2 killa (oba sam morao teabaggat zbog rijetkosti lol) i skupio skoro 2000 bodova sa healanjem i revive-anjem

16 godina

hm, ja sam ušao u betu odmah nakon dan-dva, pa me onda među prvima maknuli iz bete xD, al ne odustajem, neću moć izdržat tjedan dana bez BC2Plač

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kao šta sam i pretpostavljao, svaka igra za koju se moze napravit aimbot, i još usto i zaradit od prodaje istog...

bc2 aimbot

I jos jedan ali jos "bolji", to jest gori po ostale. :))

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 21:13 (ranko091).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator

Najgore od svega je to da češ ga jako teško skužit da cita..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ali tu ga nemožeš skužiti ako ima wh ili aimbot, nemožeš biti siguran.

EDIT:pirat me prošao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 21:34 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

vjerujem da ce se DICE pobrinut za to

a i admini ga lako kickaju ak vara tak da se nadam da nece biti vecih problema oko ovog

ma uostalom cod4 nije to shebalo pa nece ni bc2 Namigiva(nadam se)

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
TopForumaš kaže...

vjerujem da ce se DICE pobrinut za to

a i admini ga lako kickaju ak vara tak da se nadam da nece biti vecih problema oko ovog

ma uostalom cod4 nije to shebalo pa nece ni bc2 Namigiva(nadam se)

Na cod-u 4 je bilo lako skužit da lik cita,ovdje je to puno teže...

16 godina

joj što mrzim te hackove, neka meni netko kaže kako se nekome da tako igrat?! Pa to je gore od bilo čega, nije ni point 'n' click već samo click, pa ja bi nakon 15 minuta poludio. Ja se nadam da će to samo biti na piratskim serverima, ipak sam imao pozitivna iskustva sa punkbusterom, u crysisu sam u godinu i pol aktivnog igranja samo 2 puta naletio na hakera u punkbuster serveru, i to je bio jedan te isti lik.

Ako niš drugo, ti hakeri na piratskim serverima su dovoljan razlog za one koji vole igru da kupe original i igraju na zaštičenim serverima ko ljudiOsmijeh

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Fora je u tome da crysis nije toliko popularan u mp-u kao bf ili cod. Ako igra više ljudi, više mogučnosti da če biti više hackera.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Fora je u tome da crysis nije toliko popularan u mp-u kao bf ili cod. Ako igra više ljudi, više mogučnosti da če biti više hackera.

Zarada, profit, pare...

Svaki normalni programer će se potrudit napravit aimbot ili wh za takvu igru, po mogućnosti što brže, da bi prodao i zaradio, prije konkurencije. A ima tih programera naveliko, i još u doba recesije dok je stiska s lovom i dok je masa programera bez posla.

16 godina

Ma nije, malo pogledaj po youtubu, isto ćeš vidjet gomilu hackova koji su pet puta gori od ovih(beskonačna energija, strenght mode sa kojim može svašta lupati, neograničen ultra speed i sve to sa aimbotom) i nezaštičeni serveri su vrvili hakerima, barem kad sam ja igrao na njima, kad sam imao problema sa punkbusterom, to je na serveru barem jedan bio(tip je nizao headshotove sa pištoljem) dok na zaštičenim je bilo super. E sad ovo je popularnije ali nadam se da će zaštita biti djelotvorna, ali opet ako vidite na videu, ovakve hakere možete skužit, jer očito je da tip nemože izvest headshot sa pištoljem na 200metara udaljenosti, to ćete lako vidjet preko onog kill cama od kud puca, također možete skužit da se ovaj niti miče ni ništa samo stoji i puca. Ali ako se takvi idioti budu igrali normalno, onda će ih biti jako, jako teško golim okom detektirat. Ah nije toliko problem što se hackovi rade, nego što i oni ko kugu rašire cijelim internetom, neka stavljaju vide-e i nek se hvale, ali pobogu nemojte prodavat davat drugim ljudima da ga koriste pa da svi gube živce zbog njihIzlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 22:12 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

nista sretno vam igranje..ja cu si kupit za ps3 tam sam bez brige 

kasnije kad cu uzimat novu konfu mozda i uzmem za komp

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz svima... e jel mi može neko reć kad točno izlazi Battlefield:Bad Company 2 za Pc?nešto sam čitao da početkom 3 mjeseca ili tako nekako...hvala unaprijed!!!Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markoal kaže...

Da, enabava je sigurna, uskoro će joj biti 2. godine postojanja! :) Možda sam subjektivan kao admin, ali svejedno, svaka mušterija bude zadovoljna, možeš pogledati komentare..

Osobno sam naručio Bad Company 2 Limited Edition sa Game.co.uk za sebe i za još dosta ljudi, a baš sad idem naručiti još 3 komada - odjednom tj. po završetku Bete svi su navalili rezervirati svoj primjerak! :))

BTW, priložio sam sliku iz runde kad sam pokupio dosta dogtagova (9 kom) - lako je kad si sniper i čučiš u grmlju, samo osluškuješ korake i čekaš neprijatelje da ti se približe ne sluteći da ih čeka iznenađenje hahaha!

Pozdrav!

BC2-Dogtags BC2-Dogtags
eNabava CEO
15 godina
neaktivan

5.3 za Europu

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
15 godina
DestructoCRO kaže...
markoal kaže...

Da, enabava je sigurna, uskoro će joj biti 2. godine postojanja! :) Možda sam subjektivan kao admin, ali svejedno, svaka mušterija bude zadovoljna, možeš pogledati komentare..

Osobno sam naručio Bad Company 2 Limited Edition sa Game.co.uk za sebe i za još dosta ljudi, a baš sad idem naručiti još 3 komada - odjednom tj. po završetku Bete svi su navalili rezervirati svoj primjerak! :))

BTW, priložio sam sliku iz runde kad sam pokupio dosta dogtagova (9 kom) - lako je kad si sniper i čučiš u grmlju, samo osluškuješ korake i čekaš neprijatelje da ti se približe ne sluteći da ih čeka iznenađenje hahaha!

Pozdrav!

evo i ja garantiram da je enabava potpuno sigurna .. ja sam narucio bio TF2 i sve je proslo bez problema Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 0:03 (a1c2o3).
17 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Ja sam sad 10 level oce meni ostat tako kad pocnem opet igrat dok dobijem orginal?

Plz, nemojte koristiti izraze lvl jer nismo u WOW. Kaže se rank a ne level Smijeh

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice