ja ne kužim kako se koristit s tim proxyiem de mi neke upute
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.publicproxyservers.com/page1.html tu podi, odaberi neki US server koji prihvaca neki javascript da se mozes logirati i tamo podi na curse.com i nadaj se da ce ti uspiti ako ne provaj neki drugi server tako sam ja....
E moj Danny nikad od tebe hardcore jeba*
To da...
Al jednostavno, damage na HC nije drastično veći a drugo ništa nije kako treba. hehe
zaš mi se neće priključit na curse sa proxyem,stipe 567 koji si ti koristio??
Kako da pokrenem javascript????
ja sam koristia cloudmy.info ja mislim....nesjecam se....samo sam vrtia po redu i uspilo je...
ja sam koristia cloudmy.info ja mislim....nesjecam se....samo sam vrtia po redu i uspilo je...
Meni je uspjelo sa myfetch4you.
meni svaki put kada upišem username i password izbriše password neznam šta trebam
Pliz sta je sa ovim java script???!!!
HELP!
top gun oces moj beta key neiskoristen?
naravno da hocu
Salji na PP
ljudi uspio sam....! nabavio sam 4 cd-keya... jedan sam naravno sebi uzeo, a sad imam tri za podjelit... prva tri na pm i dobiju, ostale ignoriram... =)
moj nick u igri je ProXx
x-fire mi je: jebigaa
edit: sva tri su otišla: Frentt-u, Crojumper-u i xilC-u... :)
Ti treba key?
Ti treba key?
daaaaaa
Top gun i Frentt jest dobili keyeve ?
Ajmo mi uzet svoj server i tamo se nalazit,napravit squadove i pičit jer je ovako strašno.njih četvorica stoje na heliodromu i čekaju helić dok je on još u zraku i roka. gubim živce ovako. stvarno ima idiota.mi gubimo b oni bježe od b,kuća u kojoj je point jedva da stoji a lik u velikom tenku bleji okolo. ma kenjaža.
Inžinjer me sve više oduševljava. Na početku partije ako sam defender obavezno minice na ulaze sijem pa onda rpg i deri :D
Dali ima negdje još koja stranica gdje se može nabaviti taj bogomdani key? Sve sam ih već pretražio, žena dopodne - ja popodne i ništa!
edit: Dobio ključ!
System - Hvala!
Evo ja sam skino bbc2 betu ali nikako da sam dobio key pa ako neko ima viska molio bi da mi posalje na mail Frenkyca91@gmail.com Hvala
Prvi i zadnji put pitam - jel ima tko taj key viška? Sve sam živo prekopal, već me prošla želja za igrom kad se nemoreš ključa dočepat...
Hvala unaprijed!
TNX system
evo ljudi za sve Bugovce nabavio sam još 7 cd-keyeva...!! prvih 7 u pm i dobije, ostale ignoriram... =)
edit: otišlo sve ovim korisnicima: a1c2o3, ALIEN23, s0me0ne, Sum_of_all_fears,badboycro, Danny_HR(za njegovog frenda), Nesto.....
Evo i moja najbolja runda do sada. Engineer FTW!
Neznam za druge ali engineer mi je daleko najbolji !!
može te li mi nabaviti key?
ili barem reći gdje se treba registrirati?
Ajmo mi uzet svoj server i tamo se nalazit,napravit squadove i pičit jer je ovako strašno.njih četvorica stoje na heliodromu i čekaju helić dok je on još u zraku i roka. gubim živce ovako. stvarno ima idiota.mi gubimo b oni bježe od b,kuća u kojoj je point jedva da stoji a lik u velikom tenku bleji okolo. ma kenjaža.
Inžinjer me sve više oduševljava. Na početku partije ako sam defender obavezno minice na ulaze sijem pa onda rpg i deri :D
Očita prednost IW.NET-a. Lako se našli, lako formirali grupu, nismo morali plaćati server, a jedina cijena je bio povremeni lag kojeg ima i ovdje, i tu i tamo koje izbacivanje. Ako IW dotjera IW.NET, bit će na konju.
Da užicamo server od Bug-a?
moram ga i ja probat.
uzmi u obzir da je ovo BETA ,kasnije će friends opcija radit pa će bit jednostavno se povezat sa frendovima i zajedno igrat a to što se treba uzet server je prednost: može bit privatni(sa passwordom da nas drugi ne ometaju)kad se želi vježbat, a može bit javni, mogu se stavit kako će nam se vrtit mape/game mode i možeš krcat razne modove ako izađu i custom mape,to na iwnetu nemre i ako je neka ne velika cijena servera sve što se treba platit, onda sam spreman na tu žrtvu za sve ovo plus manju lag/ping
Hvala za kljuc! Igra je za sad ok nisam nesto puno igrao.
Ja uzmem inžinjera sa sačmom, to mi je zasad naj-kombinacija.
Ove predaleke mete riješim RPG-om (osim ako trebam nekog tenka skinut).
Najjače mi je bilo kad sam sačmaricom uletio među tri snajperista, to je bio pokolj :)
Al još se navikavam na igru, tako da mi scoreovi još nisu dobri.
Drago mi je jer se helić lagano skine (u odnosu na CoD), skidam ga običnim assault rifleom.