Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.205.091
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Može mala pomoć.

Pošto sam ponovno instalirao igru, nemogu je update-at jer mi negdje oko polovine javlja ˝˝error-file not found˝.

Je li netko imao sličnih problema i ako je kako je to rješio.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina

Jel se ovo još uvijek igra?Instalirao bi opet a da ne skidam bezveze ako moze netko rec?

Battlelog:cro1911
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield: Bad Company 2
CoKsA kaže...

Jel se ovo još uvijek igra?Instalirao bi opet a da ne skidam bezveze ako moze netko rec?

Normalno, Battlefield je serijal koji se uvijek igra :)

Majke mi
15 godina
neaktivan
CoKsA kaže...

Predvečer je poprilično živo, čak i Vietnam ima par punih servera. Da nema dosadne obavijesti o izlasku BF3 bilo bi još bolje.

I'm very large!
14 godina
neaktivan

Na kojim serverima vi igrate? skoro svi serveri su njubarski, jako često ih ownamo, pa nas kickaju

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Gdje igrate?

Kada igrate?

Koje modove igrate?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vietnam, bilo koji server koji je pun (obicno budu 2-4 puna pa biram), ujutro i navecer

World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
martinez1 kaže...

Vietnam, bilo koji server koji je pun (obicno budu 2-4 puna pa biram), ujutro i navecer

Malčice sam se i ja vratio na BC2, ali nisam još probao Vietnam, rijetko nađem neki pun server. Uglavnom se vrtim na Conquest mapama "običnog" BC2.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
12 godina
neaktivan

hy,dali netko zna kak da me neizbaci kad igram mp na battlefield 2 (2005)????oprostite ak nije za ovu temu please help.neko vrijeme igram i onda me samo izbaci..tipa/strike at karkand)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ako netko želi dajem Origin account sa BFBC2 i mislim da ima Sims 3 na njemu. Ponudite nešto ako ste voljni, a ako budem baš ekstra dobre volje dobit će netko besplatno :P

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 21:26 (AmD).
16 godina
AmD kaže...

Evo ako netko želi dajem Origin account sa BFBC2 i mislim da ima Sims 3 na njemu. Ponudite nešto ako ste voljni, a ako budem baš ekstra dobre volje dobit će netko besplatno :P

Kako možeš misliti da ima Sims 3 na njemu?

šumski put je bio ravan.
15 godina

Jel zna netko kako riješiti onaj problem sa akceleracijom miša jel ona opcija uopće ne radi... nemoguće mi je sa snajperom nekoga pogoditi na veče udaljenosti jel se pomiće za 10 piksela kada idem jako polako...

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Jel zna netko kako riješiti onaj problem sa akceleracijom miša jel ona opcija uopće ne radi... nemoguće mi je sa snajperom nekoga pogoditi na veče udaljenosti jel se pomiće za 10 piksela kada idem jako polako...

ne znam.. meni se čini da mi je bolje otkad se trudim da ne "trzam" sa mišem i pokušavam ravnomjerno vući po podlozi. To mi je u velikoj mjeri rješilo problem dok sam u vozilima. Mišu sam osjetljivost podesio na nekih 1400, a u igri je negdje na 3/4 (vozila), a malo manje za normalno kretanje.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
12 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Odi u My Documents i tamo imaš BFBC2 mapu, pronađi settings.ini i otvori ga pomoću Notepad-a, te pronađi "RenderAheadLimit" i postavi: "RenderAheadLimit=1", nisam siguran koliki je u default postavkama(mislim da je 2), davno sam to mjenjao, ali meni je to pomoglo. {#}

Sniping is my job.
15 godina

Da to je riješilo problem zahvaljujem.. Druga stvar... Dali je to po standardu da su kupole tenkova jako spore? jel da bi ga okrenuo recimo iza treba ko kreten mišem po cijeloj podlozi u jednu stranu dobrih 3-4 puta... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kewin kaže...

Da to je riješilo problem zahvaljujem.. Druga stvar... Dali je to po standardu da su kupole tenkova jako spore? jel da bi ga okrenuo recimo iza treba ko kreten mišem po cijeloj podlozi u jednu stranu dobrih 3-4 puta... 

To je normalno.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation
12 godina
protjeran

Imam originalnu igricu sa valjanim kodom za MP.
znaci ucitam sve svoj profil i ostalo.
Kada dodem do koraka da izaberem server na kojem cu igrati (izaberem mapu i game type) i kliknem connect.

Nakon toga dobijem poruku:
Unable to connect EA server 

Probao sam sa dodavanjem iznimke u Firewallu i Avastu,probao sam ih iskljuciti,restartirao sam ruter,povezao se prvo preko wirelessa pa onda preko zice...
Iskljucio sam sve procese (kada se ude u msconfig) probao Run As Administrator.
Na kraju sam probao sa Updatanjem PB-a i igrice....
I da probao sam upisati u command prompt sljedecu naredbu:

netsh int tcp set global ecncapability=disabled

Ako netko zna jos neki nacin nek napise  

Hvala 

No Pain No Gain
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2013 19:40 (Fabregas4).

0 0 hvala 0
16 godina
Fabregas4 kaže...
...

Ako netko zna jos neki nacin nek napise  

Hvala 

Ručno napravi update PB-a (skini i instaliraj najnoviju verziju i uđi u PB te tamo odaberi igru i napravi update).

Isključi upnp u postavkama routera (ovdje je sve objašnjeno). Ukoliko ti to router ne dozvoljava probaj da ti to naprave u službi za korisnike.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
12 godina
neaktivan

Svi koji još nemate ovu igru i zainteresirani za nju možete na Origin.com glasati za nju. Pa ako pobijedi bit če 1€ na Black Friday ili 28.11.

https://www.origin.com/en-ie/store/-ANW.html

Moj PC  
5 0 hvala 1
12 godina
protjeran

Disablo sam upnp ali i dalje nista.Mislim promjenilo se to sada vise nije unable to connect on ea online sada je failed to connect on ea
PB je na najnovijoj verziji 
Napravio sam i static IP i portforwarding ali i dalje nista 

No Pain No Gain

0 0 hvala 0
15 godina

Probaj promjeniti pasword....  ako ti opet javlja isto probaj ručno upisati pasword jel meni je nekad znalo istu poruku izbacivati dok nisam ručno upisao pasword.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2013 13:33 (Kewin).
12 godina
protjeran

probao sam sve to ali nece
nego gledam sada na pozadini od igre i pise da je potrebno za MP minimalno 512kb/s
Ima li netko da igra sa manje 

No Pain No Gain
14 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

probao sam sve to ali nece
nego gledam sada na pozadini od igre i pise da je potrebno za MP minimalno 512kb/s
Ima li netko da igra sa manje 

ma mislim da to nema veze,ja sam igra sa onom pocetnom brzinom od tcoma bez problema 2-4mb/s

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
17 godina
Moj PC  
5 0 hvala 1
16 godina

To je odlično, bar će se broj igrača povećati.

13 godina
neaktivan
iprodano kaže...

To je odlično, bar će se broj igrača povećati.

Misliš njubina {#}

And how can man die better than facing fearful odds? For the ashes of his fathers, and the temples of his Gods.
15 godina

Hvala, baš ugrabio i nejga...samo akcije hvatam i punim svoju jadnu zbirku :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
neaktivan

Jel bi mi neko mogo uzet...mislim za 7 i po kuna neće propast...

15 godina
bushido002 kaže...

Još jadniji si ti koji žicaš 7kn.

da si prošao po zagrebačkom kolodvoru, u danu bi skupio za bad company i burek topli.

{#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
bushido002 kaže...

Još jadniji si ti koji žicaš 7kn.

da si prošao po zagrebačkom kolodvoru, u danu bi skupio za bad company i burek topli.

{#}

eto, sad je dobio svoje {#}

nego.. dodajte me pa da nabacimo koju rundu.. mattZx_HR

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice