Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.201.960
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Vidim da još ima ekipe koja igra BC2 pa na kojim serverima igrate.

Ingame nick: =XII=HR_Teo

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=Teo_CRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2
Kill Frenzy kaže...

nakon godinu i pol instaliram igru i tek sad vidim koliko mi je bolja od bf3.

u medjuvremenu sam kupio 7950 i imam jako mali gpu usage oko 40. zna li netko koji su driveri najbolji i kako to popraviti

Ako ti igra radi dobro i bez frejm dropova, nemaš razloga za brigu oko malog GPU usagea, nije to loša stvar.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina

ali radi na malom fps-u oko 45.nema dropova

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
choxxx kaže...
Schima kaže...

Više nema smisla se raspravljati s vama, kad ništa ne kužite, mi BF igramo taktički, da podsjeca na pravi rat, i zabranjujemo nesto, ali pogledaj malo el se takvo ista ikaaaaaaaaaaad dogodilo, igrice nisu ni 0.1% od pravog rata, jer je pravi rat nešto sto puta gore, lošije, teže za proci, ali stvarno vi tu ne kuzite, samo serete za admine, i onda se cudite zasto niste dobro dosli nigdje?! Zbogom domaca bahata "ekipo".

I ovo sam naveo jer stvarno neznam s cime da usporedim da opravdam jedno hebeno pravilo na serveru -.-

Ma BF nema veze ni sa simulacijom rata...ako hoćeš simulaciju rata onda igraš Amru...ugl. kak se zove vaš serv da naletim tu i tamo :)

A znam i ja da nema toliko veze sa simulacijom, ali ja odkad igram BF, igram na serverima koji zabranjuju to pravilo, pogotovo sam to primjecivao na BF2 Karkand Only serverima :)

Svi imaju svoja pravila, i svatko ima pravo na svoje mišljenje, kad sam pričao sa glavnim iz svog klana rekao je da ga ne zanima šta kažu drugi, vec se sve vidi na našem GameTrackeru, tamo smo pod top 100 servera, i imamo visoki pozitivni "rejting", tako da zanemarujemo sta drugi kazu, mi se drzimo svojih pravila {#}

I da, ja sam poceo BF igrati od prvog izdanja, znaci drevni BF1942, i od tad se ne sjecam da sam ikad vidio da su rokali anti-vehicle oružjima na inf onak naveliko, znalo se dogoditi kad je netko bio anti-tank i našao se u takvoj situaciji. No sad to više nije ni bitno, nastavit cemo normalno pricati bez svađanja o mutavom pravilu ;)

Sniping is my job.
16 godina
Schima kaže...

A znam i ja da nema toliko veze sa simulacijom, ali ja odkad igram BF, igram na serverima koji zabranjuju to pravilo, pogotovo sam to primjecivao na BF2 Karkand Only serverima :)

Svi imaju svoja pravila, i svatko ima pravo na svoje mišljenje, kad sam pričao sa glavnim iz svog klana rekao je da ga ne zanima šta kažu drugi, vec se sve vidi na našem GameTrackeru, tamo smo pod top 100 servera, i imamo visoki pozitivni "rejting", tako da zanemarujemo sta drugi kazu, mi se drzimo svojih pravila {#}

I da, ja sam poceo BF igrati od prvog izdanja, znaci drevni BF1942, i od tad se ne sjecam da sam ikad vidio da su rokali anti-vehicle oružjima na inf onak naveliko, znalo se dogoditi kad je netko bio anti-tank i našao se u takvoj situaciji. No sad to više nije ni bitno, nastavit cemo normalno pricati bez svađanja o mutavom pravilu ;)

Velika stvar biti u top 100 servera, kad ih danas ima jedva 20. A kakav je to "rejting"? Server sa budalama od administratora, nemože imati dobar rejting.

I nije problem samo u at na inf, nego lik kicka zbog baserejpa na rushu i tko zna kakviš još gluposti.

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
12 godina
neaktivan

Daj malo razmisli, servera ima hrpa još uvijek, a rejting je dobar jer igraju normalni igraci koji traže prijateljski pristup i adminovu podršku, a ne kao neke budale kojima je najbolji admin onaj koji je online, ne pazi na pravila, daje svima da rade sta zele, da se vrijeđaju i ostalo.

Dođi na server pa ces viditi sta radimo, kakve sve idiote izbacimo, koliko hakera dođe na dan, i budala koji krše pravila. I ono kad tim koji brani "bejzrejpa" napadače toliko da se ne mogu ni spawnat normalno, naravno da je to za kick, šta bi trebao kaos vladati da se svi bune i ostalo... Uglavnom, više me nije briga tko ce sta reci za server, mi znamo sta radimo, a ako vam nisu jasne neke stvari, posjetite nas i vidite sami! A ne samo ovako na forumu vrijeđati admine(u ovom slucaju mene i kolege), i pljuvati po serveru samo jer nije po vašem i jer vam se ne sviđaju pravila. Mislim da bi bilo najpoštenije nekoga od vas staviti za admina, pa da vas vidim kad vam naleti haker i cijeli vaš tim izrešeta sa aimbotom, ili kad ste napadači na rush-u i netko iz obrambenog tima vas ubija cijelo vrijeme da se ne mozete ni spawnati normalno, pa vam svi iz tima pocnu nabijat da neznate ništa, kako ne radite svoj posao i tako to. Baš bi mi bilo lijepo gledati vas u toj ulozi, nije admin samo doci kao neka glavna faca na server, i sad sam ja glavni, od sad nitko ništa ne smije, admin se pridržava pravila, sklapa prijateljske odnose s igračima, uglavnom im je prijatelj, a ne netko u listi neželjenih ljudi...

Sniping is my job.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 11:34 (Schima).

0 3 hvala 0
16 godina

Ako te ubijaju u vlastitoj bazi, to je tvoj problem, jer si nesposoban očistiti bazu.

Svi koji bolje igraju od vas su cheateri i treba ih kickati, puno nas je to doživilo.

Takvim adminima bi trebalo oduzeti igru i zabraniti pristup internetu

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
14 godina
Diablo86 kaže...

Ako te ubijaju u vlastitoj bazi, to je tvoj problem, jer si nesposoban očistiti bazu.

Svi koji bolje igraju od vas su cheateri i treba ih kickati, puno nas je to doživilo.

Ja mislim da sam popio kick na serveru o kojem sad trenutno razgovaramo,nisam 100% siguran dali je bio to taj server,no uglavnom,igram s 2 frenda pričamo preko skypea igramo timski nas trojica i napravio sam 35/5 i odjednom me kickalo i piše razlog cheat,tako da to je velika neozbiljnost admina,takve admine treba smjeniti i staviti normalne.I kako ćeš s cheatom ući u server ako server ima Punk Buster? On će te automacki izbaciti i reći da nešto nije uredu s memorijom.Malo i to treba razmislit no neki admini su teški idioti pa to neshvačaju.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
15 godina
neaktivan

Pregledavam na brzinu pa možda nisam vidio....Koji server - kako se zove i koji mod - mape...

15 godina
neaktivan

uff kolko se to puta meni dogodilo...90% igre sam na Heavy Metal HC serverima...90% od toga sam u heliju... i sad na scoru oko 50/6 ili slično redovno dobivam kickove radi cheatanja xD, al zato igram na provjerenim serverima kojim ne upravljaju papci :P

17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

nakon godinu i pol instaliram igru i tek sad vidim koliko mi je bolja od bf3.

u medjuvremenu sam kupio 7950 i imam jako mali gpu usage oko 40. zna li netko koji su driveri najbolji i kako to popraviti

Ako se dobro sjećam iz procesa proučavanja zahtjeva iste prilikom nabavke igre i hardveraja, igra više koristi CPU nego GPU. 

Stara grafa, novi proc sa min 4. jezgre - upgrade..

Stari proc sa 1-2 jezgre, nova grafa - nije baš upgrade..

Meni je sa upgrade-om procesora (ista grafa) skočio fps sa nekih 30 na 65, a spajanje na server se skratilo na max 10 sec..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
Schima kaže...

ili kad ste napadači na rush-u i netko iz obrambenog tima vas ubija cijelo vrijeme da se ne mozete ni spawnati normalno

RUSH: nikada mi nije bilo jasno zašto se djelovanje obrambenog igrača u izgubljenoj vlastitoj međubazi naziva baseraping? Napadač ima samo jednu bazu, onu početnu, i ista je zaštićena od ulaska igrača drugog tima i tkz. baserapinga.  Djelovanje obrane u izgubljenoj bazi je legitimna strategija. Štoviše, dovoljan je samo jedan pametan napadački odred, tj. pojedinac iz istog, da se provuče kroz duboku obrambenu liniju do sljedećih mcom-a i riješi partiju.  Sve ima svoje za i protiv, ali za kick nije..

Što se tiče odličnih score-ova, na talijanskom serveru ima igrač ITrolYou koji ima redovno KD 10-15/1 i svi ga znamo kao vrhunskog igrača. Onda uleti neki padobranac i počne vikati da je varalica, na što se svi, uključujući admine, grohotom nasmiju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 15:02 (ferovca1).
12 godina
neaktivan

Nije ni meni sve to jasno, ali pravila su pravila, ak su tu, moraju se postivati i to je to, ne moramo se sad svađati tu oko mutavih pravila!

Ahh to o score mi je jasno, tako i ja dobijem kick sto puta na dan zbog dobrog score, na Tja... serveru sam vec ban pobrao, ali kod nas nije tako, jedino što se zna dogoditi, imamo problema sa dozvolama, pa oni koji su VIP mogu kickat, i onda nekad ak je netko bolji od njih, šupci kickaju tog lika da bi dobili ace pin, ali takvima mičemo VIP, tako da možete doci ako zelite, nece vas nitko pojesti, a ni necete dobiti kick ak ste bolji od nekoga...

I ponavljam, necete dobiti kick ako ste bolji, i nismo loši admini, samo radimo svoj posao, a vi ste navikli da je sve po vašem, pa vam zato ništa nevalja.

Nego, koliko vas i dalje igra? Jer je ekipe svaki dan sve manje i manje... Glavni uzroci su CoD kids i EA-ov teror!

Sniping is my job.

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Mi nismo takvi, ako ne vjeruješ, u PM cu ti poslati IP, pa navrati, i vidit ces sam sta je istina, ovo tu je sve veliki nesporazum, ali briga me.

Sniping is my job.
17 godina
neaktivan
Schima kaže...
Nego, koliko vas i dalje igra? Jer je ekipe svaki dan sve manje i manje... Glavni uzroci su CoD kids i EA-ov teror!

I loši admini {#}

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
13 godina
Schima kaže...

Nije ni meni sve to jasno, ali pravila su pravila, ak su tu, moraju se postivati i to je to, ne moramo se sad svađati tu oko mutavih pravila!

Glavni uzroci su CoD kids i EA-ov teror!

Zašto onda ne poštujete EA pravilo o nemodificiranju servera (bez obzira što to puno njih radi? hop hop sam sebi u usta... {#}

Da, EA terror i svi admini koji koketiraju sa idejom da su baš oni #1/najbolji/turbo/mega admin u BC2 Communityu.  Baš zbog ovakvih situacija AKA Admin is always right! (nažalost imao sam osjećaj da bi barem na jednog takvog naletio svaki dan) mi BC2 uopce ne fali {#}

Da se razumijemo, bio sam u koži admina skoro godinu dana. Equals slom živaca od "potezanja za rukav".

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
12 godina
neaktivan

Dobro, znam i ja da postoje loši admini, uvjeren sam u to i imam iskustva s budalama, ali nisam ja takav, ako ne vjerujete, dođite i vidite ;)
A to što su i loši admini uzrok, to ti je kao da stave neku budalu za GM-a na nekom WoW serveru, šta nastane? KAOS!

Ljudi ima svakakih, ima normalnih, budala, donekle normalnih ... I tako to, tako ima i admina, jer su i oni ljudi! :P

Aj sad vise necemo o ovome, jer ne vodi nigdje, bolje da raspravljamo o igrici {#}

Sniping is my job.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 11:34 (Schima).

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo jedan video:

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Schima ne želim se svađati s tobom, ali ono što sam vam rekao na serveru vrijedi i dalje.

Zabrana raketnih bacaća bilo koje vrste je gay, a da ne spominjem (kao što su mnogi već napomenuli) protivno EA pravilima.

Ako je u igri, smiješ to koristiti i točka.

Zabranom baserapea ne pomažete nikom, samo će loši igrači ostat loši igrači. Tko je prošao BUG server školu sigurno se više nikad nije žalio na baserape jer je bio rejpan i rejpo je, pa je i naučio neke stvari. Zabranom baserapea se potiče neaktivnost i kamperaj napadača, pa imaš situaciju gdje ekipa napada i ima 15 snajpera koji se nisu cijelu partiju makli sa mjesta. Isto tako retardirane situacije kada lik puca po tebi iz svoje baze i ubija te, a ti mu ne smiješ ništa.

Admin je tu da čisti server od chitera i ekipe sa ogromnim pingom, svako drugo kikanje je neprihvatljivo.

Kolko puta mene naživcira kad me neko sreže n puta za redom sa sajgom ili cg-em, pa šta. Malo pi*dim njub ovo ono, čisto da se ispušem, i igram dalje.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Oprosti, ali na i3D hostingu fino nalaže licenca da smijemo postavljati pravila koja nama pašu jer smo platili server, i da oni kojima se to ne sviđa, da ne moraju igrati. I zašto bi onda bilo toliko servera na kojima su neka pravila, npr sad idem bf3, i praktički svaki server sa mapom Metro, nalaže No sniper rifles(ja kao recon, mrzim takve servere), odem na Karkand Only HC isto na BF3, nema sniper rifles, ma da nebi, i onda bi mi, kao klan trebali imati server Boobs & Beer Gaming NO RULES !!!! Moš' si mislit, pravila su pravila, ak vam se ne sviđa ne morate komentirai dali vam je to "Gay" ili nije. Ionako prije nego što sam i ušao u taj klan, igrao sam na =TAF= Arica only, na THECANDYVAN Valpa only serveru(američki) i isto je bilo pravilo da nema raketama na inf, i za spawn "rejping"... Tako da nije samo naš server, onda po vašem: "Sr*nje".

Sniping is my job.
14 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

ali radi na malom fps-u oko 45.nema dropova

Bottleneck, mozda.

Probaj overclockat cpu pa vidi jel gpu ussage ista bolji, ako je onda je bottleneck, ako nije onda je do amd-ovih drivera ili neceg treceg.

Plačem na sprovodima, povoljno!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 14:40 (MARKOcVp).
14 godina
protjeran

Battlefield 3 Troll moments

sry sto se tu reklamiram, al kad mi treba pregleda

Moj prvi  you tube video, nije o bc2, o bf3 je, ali eto posto ste i vi bf gameri, htio bih da pogledate :D hvala.

Ako vam se svida komentirajte, ocjenite, subscribajte, bice i 2. dio.

Plačem na sprovodima, povoljno!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 14:33 (MARKOcVp).
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pod tim pravilima se misli na mod, broj igrača, rotaciju mapa, tip igre...

Mogu oni, a i vi stavljat zabrane oružja sve dok ih/vas netko ne prijavi.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vash kaže...

Ahh, mislim da to nema veze, mogao bih sad otici na EA Live Support i popricati sa njima o tome, pa bi vidio da je to dopusteno. A i vidi na gametracker, pod serverlist, koliko samo servera ima pravila poput no rockets on inf, no vehicles, no snipers i tako to u imenu servera!!

Sniping is my job.
15 godina
neaktivan

Imajte vi što god hoćete, nećemo više na vaš server i gotovo. Samo se nemojte iznenadit kada vas netko prijavi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Danas otišao malo na server gdje nema butthurt admina...iako smo ih rapeali nitko se nije žalio već su svome timu koji se sastojao od70% wookie-a govorili da su kamperske p***e i da guraju naprijed na što su wookiji poslušali ali prekasno jer su ticketi spali dok si reko keks...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
12 godina
neaktivan
Schima kaže...
Vash kaže...

Ahh, mislim da to nema veze, mogao bih sad otici na EA Live Support i popricati sa njima o tome, pa bi vidio da je to dopusteno. A i vidi na gametracker, pod serverlist, koliko samo servera ima pravila poput no rockets on inf, no vehicles, no snipers i tako to u imenu servera!!

Schima, jedine killove koje ti dobijaš je kad nekog ubiješ pomoću komande. Vidi se da si prazan kao Hrvatski Sabor, zato si savršen za admina. 

He who dares, wins
12 godina
neaktivan
CptJackDaniels kaže...
Schima kaže...
Vash kaže...

Schima, jedine killove koje ti dobijaš je kad nekog ubiješ pomoću komande. Vidi se da si prazan kao Hrvatski Sabor, zato si savršen za admina. 

Gospodine uzvišeni, komanda @kill nekoga ubije na serveru, ali ne prizna kill jer to se vodi da ga je ubio server, nikada ni ne piše tko ga je ubio i to. I btw, ako je najbolje sto znas, govoriti drugima da su low igraci i da si ti najbolji u svemu, dođi, iskušaj me! :)

Ova igra pocinje umirati polako, i nema više nade, znam samo da moram dici jos na 50 level i to je to onda ...

Sniping is my job.
12 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...
Schima kaže...

Admini su dobri, i mi poštujemo pravila, radimo svoj posao, ali hajde razmisli, ajmo malo o pravome ratu, dali si ti ikad cuo da je neki marinac razneso talibana sa 84mm raketama, da je u bilo kakvom ratu netko nekoga ubio sa RPG? BF je bio i trebao bi biti taktička simulacija, ali su ga pokvarili, mi se držimo nekih pravila, a to što se nekome ne sviđa, to me ne zanima.

Ovo je najveća glupost koju sam čuo, glupo na toliko razina, da nema smisla više išta raspravljati

Pazite ovog CG njubaru! 

He who dares, wins
17 godina
neaktivan
Schima kaže...

Gospodine uzvišeni, komanda @kill nekoga ubije na serveru, ali ne prizna kill jer to se vodi da ga je ubio server, nikada ni ne piše tko ga je ubio i to. I btw, ako je najbolje sto znas, govoriti drugima da su low igraci i da si ti najbolji u svemu, dođi, iskušaj me! :)

Ova igra pocinje umirati polako, i nema više nade, znam samo da moram dici jos na 50 level i to je to onda ...

Ako smijem pitati, koje si godište?

BC2 je sve zanimljiviji, a ne da umire..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice