Ekipa zanima me kako se može kupiti server za bfbc2,64 slota,i koja je cijena,ako netko ima sranicu neka mi ju da,hoću s ekipom zakupiti server.
u bc2 max broj slotova za server ti je 32
Ekipa zanima me kako se može kupiti server za bfbc2,64 slota,i koja je cijena,ako netko ima sranicu neka mi ju da,hoću s ekipom zakupiti server.
u bc2 max broj slotova za server ti je 32
Bad Company 2 sa 64 slota ?
To još nisam vidio, max. je 32 slota.
Pogledaj na Diabolic servers ili i3d.net oni mi zasada padaju na pamet
Neznam dal je ovo prava tema za to al ajd, uglavnom kupio sam bfbc2 na http://www.greenmangaming.com/s/hr/en/pc/games/shooter/battlefield-bad-company-2/ sve uredno napravio i dobio cd key. E sad je problem u tome da kad ja unesem cd key imam 2 opcije (igrice koje zelim aktivirati) i bilo ja odabrao prvu ili drugu opciju nezeli mi pocet download. Evo slika da bude jasnije:
ne znam da li si već riješio ovaj problem, ali i ja sam imao isti. Otišao sam na live chat, objasnio od kuda mi kljuć, dao ga i lik mi je aktivirao igru bez problema.
A onda za 32 slota,koja je cjena? Može neka stranica gdje prodaju te servere?
Da li se događa kome u igri pritiskom na ESC ili TAB da dolazi do lagganja i usporavanja igre? Nadam se da postoji kakav lijek za to.
Da li se događa kome u igri pritiskom na ESC ili TAB da dolazi do lagganja i usporavanja igre? Nadam se da postoji kakav lijek za to.
Da istina ! taj lag traje jeno 10-tak sekundi!
Koje pi.ke od admina na Boobs and Beer serveru. SKinem helić na valparaisu i padne, eksplodira i ubije admina. on mene kicka zbog at na inf.
hahahahahhahahahah Koji te admin kickao? To je inace moj klan, i ja sam admin tamo ! ;)
EDIT: Pazi sta pricas o kolegama iz klana, mogao bi još i ban pobrat, spremda oni neznaju ni hrvatski, a ni za ovaj klan, ali ja bi mogao prijaviti. ;)
hahahahahhahahahah Koji te admin kickao? To je inace moj klan, i ja sam admin tamo ! ;)
EDIT: Pazi sta pricas o kolegama iz klana, mogao bi još i ban pobrat, spremda oni neznaju ni hrvatski, a ni za ovaj klan, ali ja bi mogao prijaviti. ;)
I ti si sad glavna faca? Stvarni svijet od virtualnog treba odvojiti.
Pa kak si ti mutav, sve se vidi kad tražiš 64 slota u bc2
Mi na serveru stalno imamo problema sa budalama, pogotovo kad nas vrijeđaju i jedu go.vna. Ako ne primjecujes BC2 ekipa više nije kao prije, ništa nije kao prije, i zato mi vodimo brigu na svojim serverima, a i oni su svi stariji od vas, tako da bi možda prema njima trebalo imati malo poštovanja, bez obzira na to što iz neznate, i što ih nikada u životu necete vidjeti!
I da ja imam svoj život, i tebe boli k**** za njega.
Vi ostali, ako budete na našem serveru, javite mi se! ;)
No RPG/CG/AT on infantry pravilo je totalno gay. A ovo kad admin izbaci nekoga jer je bolji igrač od njega je megagay.
Pa kak si ti mutav, sve se vidi kad tražiš 64 slota u bc2...
Vi ostali, ako budete na našem serveru, javite mi se! ;)
Ja da hoću ja bi došao kod vas na server i opet nebi pogodio tko je to nema šanse!,no da nejdem u offtopic,ako su svi stariji od nas zašto su onda stavili nezrelog klinca poput tebe da bude admin?
Nezrelog klinca? Oprosti, ali oni ne misle tako, i ja to nisam, to samo kažu takvi poput tebe kojima se nadje rupa u sistemu i onda seru naokolo.
I to pravilo nije gay, vec je totalno posteno, jer u CoD skoli(koliko ja znam) tamo s takvim raketama mozes slobodno ubijati i briga ih, a u BF skoli oduvijek su rakete sluzile za vozila, ali kad se pojave CoD majmuni u BF-u, sve se drugacije.
Neka pravila moraju postojati, ako ti se ne sviđaju, produži !
Edit: nikad ne izbacujemo nekoga tko je bolji, to mozda oni iz VIP lože znaju nekad, ali mi to sredimo... Ali i obicno ako bude netko bolji od nas, cesto je to haker koji je dobio ban preko 20tak puta(procitamo u logs)!
LoL, kad vidim kakvi su admini ne bi došao ni da mi platiš...
...
I to pravilo nije gay, vec je totalno posteno, jer u CoD skoli(koliko ja znam) tamo s takvim raketama mozes slobodno ubijati i briga ih, a u BF skoli oduvijek su rakete sluzile za vozila, ali kad se pojave CoD majmuni u BF-u, sve se drugacije.
Neka pravila moraju postojati, ako ti se ne sviđaju, produži !
A pretpostavljam da nema veze što recimo u opisu CG-a jasno piše da je anti-infantry oružje ;)
I btw. ak je netko ovdje CoD majmun onda su to oni koji zabranjuju korištenje oružja (noob tube i slične pro spike). Još bi u BF i pro mod uveli da mogu...Admini su dobri, i mi poštujemo pravila, radimo svoj posao, ali hajde razmisli, ajmo malo o pravome ratu, dali si ti ikad cuo da je neki marinac razneso talibana sa 84mm raketama, da je u bilo kakvom ratu netko nekoga ubio sa RPG? BF je bio i trebao bi biti taktička simulacija, ali su ga pokvarili, mi se držimo nekih pravila, a to što se nekome ne sviđa, to me ne zanima.
Kad vec oces o tome šta piše u igri, u igri piše da je M24 malo jači nego GOL, a zapravo su obadva .308 kalibra u bc2(7.62x51mm), i po cemu je onda ovaj jaci? Još primjera, a zašto je SVU toliko slabiji od ovih bolt-action oružja, na classic treba 3-4 metka u trup, i 2 u glavu, a kalibar je 7.62x54mm R, SV-98 je istog kalibra kao i SVU, a tamo u igri piše da je puno slabiji od M24, a dođe na isto. I da, tamo je SCAR-H smg oružje, tako da...
I ovakve prepirke su razlozi zasto izbjegavam sudjelovati u ikakvim raspravama na ovom forumu, i jedan od razloga zasto izbjegavam igranje sa domacom ekipom.
I da nismo mi cod majmuni, nemamo nista s time, samo pratimo stara old school pravila koja smo naucili jos u starijim BF izdanjima... I neznam koliko puta moram spominjat zasto su ta Anti-Vehicle oružja zabranjena na inf, nikad necete shvatiti, ako mislite da smo mi budale zbog toga, pitajte glavnog u klanu, ili pitajte našeg clan prijatelja Jara, s kojim sam dosta vremena proveo igrajuci, a sad je inactive.
Admini su dobri, i mi poštujemo pravila, radimo svoj posao, ali hajde razmisli, ajmo malo o pravome ratu, dali si ti ikad cuo da je neki marinac razneso talibana sa 84mm raketama, da je u bilo kakvom ratu netko nekoga ubio sa RPG? BF je bio i trebao bi biti taktička simulacija, ali su ga pokvarili, mi se držimo nekih pravila, a to što se nekome ne sviđa, to me ne zanima.
Ovo je najveća glupost koju sam čuo, glupo na toliko razina, da nema smisla više išta raspravljati
Više nema smisla se raspravljati s vama, kad ništa ne kužite, mi BF igramo taktički, da podsjeca na pravi rat, i zabranjujemo nesto, ali pogledaj malo el se takvo ista ikaaaaaaaaaaad dogodilo, igrice nisu ni 0.1% od pravog rata, jer je pravi rat nešto sto puta gore, lošije, teže za proci, ali stvarno vi tu ne kuzite, samo serete za admine, i onda se cudite zasto niste dobro dosli nigdje?! Zbogom domaca bahata "ekipo".
I ovo sam naveo jer stvarno neznam s cime da usporedim da opravdam jedno hebeno pravilo na serveru -.-
Admini su dobri, i mi poštujemo pravila, radimo svoj posao, ali hajde razmisli, ajmo malo o pravome ratu, dali si ti ikad cuo da je neki marinac razneso talibana sa 84mm raketama, da je u bilo kakvom ratu netko nekoga ubio sa RPG? BF je bio i trebao bi biti taktička simulacija, ali su ga pokvarili, mi se držimo nekih pravila, a to što se nekome ne sviđa, to me ne zanima.
Ovo je najveća glupost koju sam čuo, glupo na toliko razina, da nema smisla više išta raspravljati
ja sam čuo da je jedan taliban u kampu za obuku sam sebe upucao u nogu sa RPG-jem dok ga je čistio...budala je zaboravila izvaditi raketu a laštio je okidač...
ja sam čuo da je jedan taliban u kampu za obuku sam sebe upucao u nogu sa RPG-jem dok ga je čistio...budala je zaboravila izvaditi raketu a laštio je okidač...
LOOOOOOOOOOL
Ovo me je bar malo nasmijalo u ovo mutavo vrijeme, kad mi sve ide na zivce, i vi gore oprostite sto sam se uopce javio, ali samo branim svoj klan, nadam se da bar to mozete razumjeti, i pogledajte svaku temu na forumu, sve te svađe i prepiranja, i onda se pitajte zasto vecina ljudi poput mene igra sa ekipom iz drugih drzava :)
Više nema smisla se raspravljati s vama, kad ništa ne kužite, mi BF igramo taktički, da podsjeca na pravi rat, i zabranjujemo nesto, ali pogledaj malo el se takvo ista ikaaaaaaaaaaad dogodilo, igrice nisu ni 0.1% od pravog rata, jer je pravi rat nešto sto puta gore, lošije, teže za proci, ali stvarno vi tu ne kuzite, samo serete za admine, i onda se cudite zasto niste dobro dosli nigdje?! Zbogom domaca bahata "ekipo".
I ovo sam naveo jer stvarno neznam s cime da usporedim da opravdam jedno hebeno pravilo na serveru -.-
S*at ćemo o adminima dok oni se nebudu smirili,ja ubijem admina i kika me s servera i to je kao normalno? Da si u pravom ratu i da nemaš više municije na ičem osim RPGu zasigurno da bih ga iskoristio da onesposobiš neprijatelja.Tako da momak spusti se na zemlju,pogledaj malo ostale servere gdje se normalno igra i vidjeti ćeš o ćemu ti svi govorimo ovdje.
Najdjetinjastija stvar je kada te admin kicka a ti si ga ubio.
A pretpostavljam da nema veze što recimo u opisu CG-a jasno piše da je anti-infantry oružje ;) I btw. ak je netko ovdje CoD majmun onda su to oni koji zabranjuju korištenje oružja (noob tube i slične pro spike). Još bi u BF i pro mod uveli da mogu...
Izgleda da je to butthurt clan...Ja sam isto dugo sa strancima igrao (UK,Amerika,Portugal,Njemačka itd.) NIKOME ama baš NIKOME ne smeta RPG po inf. Također probaj s RPG gađat u COD-u šana da pogodiš je jako mala...
S*at ćemo o adminima dok oni se nebudu smirili,ja ubijem admina i kika me s servera i to je kao normalno? Da si u pravom ratu i da nemaš više municije na ičem osim RPGu zasigurno da bih ga iskoristio da onesposobiš neprijatelja.Tako da momak spusti se na zemlju,pogledaj malo ostale servere gdje se normalno igra i vidjeti ćeš o ćemu ti svi govorimo ovdje.
Najdjetinjastija stvar je kada te admin kicka a ti si ga ubio.
Hajde, ja sam se ispricao gore, i ne zelim se vise raspravljat, no ako je to bilo, reci mi ingame nickname i ja cu pogledati u Procon tko te kickao, i vidit cu sta je bilo s time.
Jbg, nama smeta, jer se držimo toga, i to je to. Nema sad tu nekih rasprava...
Glupo je branit rpg i ostala oružja protiv inf,a istovremeno smiješ ih rokat npr tenkom.
Ma BF nema veze ni sa simulacijom rata...ako hoćeš simulaciju rata onda igraš Amru...ugl. kak se zove vaš serv da naletim tu i tamo :)
Igram na talijanskom serveru također sa istim pravilom i mislim da je to ok. Tu me čak više iritiraju igrači sa SPAS-om ili sl., ali oružja su dostupna u igri i svatko ima pravo opremiti se prema vlastitim preferencijama.
Što se admina tiče, prošao sam sve i svašta, tek na ovom talijanskom naišao na pravu ekipu. Admini su stvarno korektni, prije kick-a 1-2 upozorenja, osjeti se da nisu neki nadobudni klinci. Uglavnom, server uvijek pun, a to govori samo po sebi.
nakon godinu i pol instaliram igru i tek sad vidim koliko mi je bolja od bf3.
u medjuvremenu sam kupio 7950 i imam jako mali gpu usage oko 40. zna li netko koji su driveri najbolji i kako to popraviti