Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.203.287
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield: Bad Company 2
goranbm kaže...
TomoR kaže...
goranbm kaže...

Evo probao sam i sad nemogu ni uci u igru, izbacuje me van :( Budem ja to reinstalirao... ali mene muci sto nakon sto sam aktivirao Vietnam, ja nisam nigdje dobio opciju da downlodam taj DLC... niti mi se pojavio u originu...

Mislim da je bilo sve u zadnjem patchu kad sam igrao..sve je tu kad downloadaš igru..

16 godina

Imam problem s igrom,išo malo igrat bad compny i neče servere da mi nađe.

Izlista mi sam dva ili tri servera,u filterima je sve isključeno dosada je sve radilo bez beda.

Jel zna neko kako da se to riješi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Promatrač kaže...

Izlista mi sam dva ili tri servera,u filterima je sve isključeno dosada je sve radilo bez beda.

Jesi li na zadnjem patchu ?

Pokreni BFBC2 Updater pa probaj, isto updataj punkbuster.

Nema tog pitanja na kojeg ja imam pametan odgovor.
16 godina
Cromaki kaže...
Promatrač kaže...

Jesi li na zadnjem patchu ?

Pokreni BFBC2 Updater pa probaj, isto updataj punkbuster.

Nemam pojma za patch,zar ne bi on trebao to automatski odradit.

A pb budem sad updejto.

13 godina

A pb budem sad updejto.

Pokreni igru sa .../Origin Games/Battlefield Bad Company 2/bfbc2updater.exe da provjeri dal je najnoviji patch.

16 godina
Cromaki kaže...

A pb budem sad updejto.

Pokreni igru sa .../Origin Games/Battlefield Bad Company 2/bfbc2updater.exe da provjeri dal je najnoviji patch.

ok!

16 godina

Ništa izlisto mi 10 servera,pb updejtan.

Pokrenio updejt.exe,i ništa,još neko nekakvu ideju zbilja mi se igra bfbc2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

Ništa izlisto mi 10 servera,pb updejtan.

Pokrenio updejt.exe,i ništa,još neko nekakvu ideju zbilja mi se igra bfbc2.

Prvo svakako probaj stisnuti reset u server filteru. Ili možda probaj skinuti patch ovdje i ručno pokreni instalaciju.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
neaktivan
Crojumper kaže...
goranbm kaže...
TomoR kaže...
goranbm kaže...

Evo probao sam i sad nemogu ni uci u igru, izbacuje me van :( Budem ja to reinstalirao... ali mene muci sto nakon sto sam aktivirao Vietnam, ja nisam nigdje dobio opciju da downlodam taj DLC... niti mi se pojavio u originu...

Mislim da je bilo sve u zadnjem patchu kad sam igrao..sve je tu kad downloadaš igru..

Evo obrisao igru i downlodao ponovo i sad sve šljaka :)

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
neaktivan

nakon dugo vremena ponovo instalirao ovu igru i hebeno se naigrao , jedino me malo ping zezao

ona puška m1 je prezabavna za igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zna tko kakav fix za pokretanje BC2 na Windows 8 ili je to isključivo do čekanja Microsofta da izbaci zakrpe za podršku?

https://www.evolvehq.com/recruit/basic?token=player:kK9hDqr1cOCD7f7p,basic:kK9hDqr1cOCD7f7p
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bubily kaže...

Zna tko kakav fix za pokretanje BC2 na Windows 8 ili je to isključivo do čekanja Microsofta da izbaci zakrpe za podršku?

Kako ti ne radi ?

Ja sam igrao na Win 8 CP bez frke, sad opet skidam na Win 8 pro pa da vidim.

15 godina

ha i meni je na CP radilo ali pro je izgleda podrške bez. Također MoH Warfighter ne radi i vjerujem još hrpa drugih novijih igara. Odma nakon pokretanja igre ctd na desktop bez ikakve poruke

https://www.evolvehq.com/recruit/basic?token=player:kK9hDqr1cOCD7f7p,basic:kK9hDqr1cOCD7f7p
13 godina
Bubily kaže...

ha i meni je na CP radilo ali pro je izgleda podrške bez. Također MoH Warfighter ne radi i vjerujem još hrpa drugih novijih igara. Odma nakon pokretanja igre ctd na desktop bez ikakve poruke

Ja nemogu ni instalirati , čim pokrenem install na origin odma ovo.

Sredit će sa nekim updateom uskoro valjda

13 godina
neaktivan

Danas sam instaliro BF i htio sam staviti najnoviji update nakon 1sat mi se pojavi error šta da radim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skini ga ručno, imaš par postova gore link.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

zz ljudi, jučer skinuo igru i pokrenuo i trazi mi serial key a neznam gdje da ga nađem...u mailu nisam nikakav serial key dobio; niti na oroginu nemogu naci. Molim pomoć! :)

Hvala unaprijed

ako sam ti pomogao slobodno stisni tipku HVALA ili TU ispod :)) mail: anto.grgic2@gmail.com ili grgaveliki7@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grga123 kaže...

zz ljudi, jučer skinuo igru i pokrenuo i trazi mi serial key a neznam gdje da ga nađem...u mailu nisam nikakav serial key dobio; niti na oroginu nemogu naci. Molim pomoć! :)

Hvala unaprijed

Na originu desni klik na igru i show game details, lijepo ti piše product key.

I'm very large!
15 godina

Ima tkogod voljan testirat je li izašla podrška za BC2 na Windows 8 retail? Ne da mi se instalirat 70i put ponovo sad samo za to

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bubily kaže...

Ima tkogod voljan testirat je li izašla podrška za BC2 na Windows 8 retail? Ne da mi se instalirat 70i put ponovo sad samo za to

Nikakava specijalna podrška nije (niti neće) izašla. Ne kužim što uopće misliš pod time? Igra radi ili ne radi. No, ako ti se ne da instalirat, onda ti se vjerovatno niti ne igra, pa ti je svejedno.{#}

BF3: Perky_The_Pica
15 godina

BC2 je radio na Win8 CS. Na retail verziji ne radi skupa sa hrpom drugih "modernih" igara (MoH Warfighter, Most Wanted), pretpostavljam zbog nekompatibilnosti drivera ili drugog sličnog softvera. Doduše to je slučaj kod mne.Drugima možda nije tako.

Pokušo sam ga instalirat u zadnjih par tjedana već over 9000 puta pošto neznam konkretno kako drugo provjeriti zakrpe pa sad jednostavno pitam jel može netko drugi provjerit to tko vrti Win8 na svom sistemu.

Što ti to znači "nikad neće"? OS je tek ugledao svijetlo tržišta. Win8 je daleko od ispoliranog komada softvera da bi sad izjavljivo takvo nešto

13 godina

Gle, Microsoft sigurno neće ništa napraviti da bi ti neka starija igra proradila, niti je to njihova briga. Osmica se ne razlikuje puno od sedmice, nema nekih grandioznih problema s kompatibilnosti bilo igara, bilo drugog software-a i oni su svoje napravili. Stvar je izdavača (developera) žele li neku svoju stariju igru ažurirati ukoliko ne radi na W8. Konkretno, poznavajući EA, nema proklete šanse da prstom mrdnu za BC2.

Kako si i sam zaključio, najbolja oklada za uzrok problema su drajveri pogotovo ako imaš nešto starijeg hardvera. Viiše-manje sav harver bitan za igranje ima ažurirane drajvere, bilo od proizvođača ili su ih Windowsi sami instalirali. Za poneki hardver čak pašu i drajveri sa sedmice. E sad, ako baš imaš 4 generacije staru grafu...

Kod mene na Win8pro x64 uredno rade i BC2, i MOH, i BF3...

BF3: Perky_The_Pica
15 godina

Što mi nisi mogao jednostavno napisati na početku da tebi radi normalno a ne mi tu nabacivati nekakve filozofije koje već znam i ja i ostalih 99% foruma ovdje? Ja nisam jedini koji ima problema sa pokretanjem nekih igara na Win8, ergo moj upit da mi netko kaže da li njemu radi. Znam kako funkcioniraju driveri, znam kako funkcionira Microsoft i posebno znam aktivnost našeg dragog EA.

Da si pročitao moje pitanje kako treba možda bi primjetio da nisam ni spominjao niti jendu od tih firmi već pitao da li je izašla bilo kakva zakrpa vezana za nekompatibilnost igre općenito. Sve što si ti mogao napisati je upravo to što si tek sad napisao:"Kod mene na Win8pro x64 uredno rade i BC2, i MOH, i BF3...". Kraj rečenice. Na osnovu toga ja shvatim da je problem isključivo u driverima mojim, ne u nečemu kompleksnijem.

Ne valja pametovat ako se to ne traži od osobe

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.11.2012 20:23 (Bubily).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

Ekipa ajd može li tko napisati kako se otključa M1 Garand,ja sam zaboravio kako ide a lega želi tu pušku.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Ekipa ajd može li tko napisati kako se otključa M1 Garand,ja sam zaboravio kako ide a lega želi tu pušku.

moraš imat veteran status 3 mislim (bilo koje 3bf igre)

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
17 godina
Gamer15 kaže...
kruskar kaže...

moraš imat veteran status 3 mislim (bilo koje 3bf igre)

Ja ga otključao, a imao samo Battlefield Heroes registriran.

Registriraj (linkaj accounte) ovdje:

http://www.battlefieldbadcompany2.com/agegate

12 godina
neaktivan

Igram Bad Company 2 jako dugo, i nikad nisam imao nikakvih problema, no nedavno, kad sam instalirao Win8, instalirao BC2, i možda nakon 30min igranja, pojavi se red screen, i pc se restartira, probao sam i u BF3, pa sam onda svaki stariji BF probao, ali tamo sve uredno radi, samo taj BC2 radi probleme.Ima li još netko taj problem?
Meni se to prvi put dogodilo odma poslije instalacije, pa sam neke drivere skidao, i radilo, no sad opet, a nema nikakvih novih drivera, nije mi jasno, prvo sve radi, a sad opet.

Hvala! {#}

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
14 godina

Neznam dal je ovo prava tema za to al ajd, uglavnom kupio sam bfbc2 na http://www.greenmangaming.com/s/hr/en/pc/games/shooter/battlefield-bad-company-2/ sve uredno napravio i dobio cd key. E sad je problem u tome da kad ja unesem cd key imam 2 opcije (igrice koje zelim aktivirati) i bilo ja odabrao prvu ili drugu opciju nezeli mi pocet download. Evo slika da bude jasnije:

Postoje dvije vrste ljudi; mi s Međimurja i oni koji nam se dive! // Apple♥
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ima trik, ako aktiviraš kao Deluxe, dobiješ i Vietnam, ali ja sam to frendu napravio, i zvali smo tamo u EA Support, i rekli su da key nije od deluxe vec od normal i da nije u mogucnosti dobiti vietnam, tako da bolje obicni ^^ A i ljepša je slika na originu :P

Sniping is my job.

0 0 hvala 0
14 godina

Ekipa zanima me kako se može kupiti server za bfbc2,64 slota,i koja je cijena,ako netko ima sranicu neka mi ju da,hoću s ekipom zakupiti server.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice