AHOY vratio sam se s mora i vidim da trea neki patch skidat za taj bbc2, kakve uopce promjene donosi?
Nije patch velik, nemaš problema... A promjene su toliko važne da sam ih zaboravio.
AHOY vratio sam se s mora i vidim da trea neki patch skidat za taj bbc2, kakve uopce promjene donosi?
Nije patch velik, nemaš problema... A promjene su toliko važne da sam ih zaboravio.
Ma NHF naravno, zaigrat ćemo pošteno jednom u squadu i zabavit se ako želiš
Ali ozbiljno, bez obzira na tablicu, kolko pamtm sam izašao iz igre.
Evo pokušavam po prvi put stavit si clan oznaku [HR] ali mi stalno u igri pokazije [[HR]]
zna li tko rjesenje?
Evo pokušavam po prvi put stavit si clan oznaku [HR] ali mi stalno u igri pokazije [[HR]]
zna li tko rjesenje?
kad upisuješ clan name nemoj stavljat [] to ti samo stavi
zna li tko rjesenje?
Stavi HR bez [].
Tako sam ja stavio i sve OK.
upomoc....ne mogu se logirati...samo mi pise ea server faild
a sve ok
ne mogu se konektat,...pise ea server faild...u k...upomoc..sve radi ali ne mogu bc2 pokrenuti nikako
Strpi se malo, budu se valjda serveri stabilizirali. Možda neko brzinsko održavanje.
Ako ne danas sutra ćeš moći igrati sigurno.
Strpi se malo, budu se valjda serveri stabilizirali. Možda neko brzinsko održavanje.
Ako ne danas sutra ćeš moći igrati sigurno.
ma rekao sam mu danas na poslu da isključi upnp u routeru.evo recite dali pomaže?pošto ne znam...
jebetiii...dobar
upomoc...ne mogu se logirati vec 2 dana na bc2
sta se dogadja...imam sve pacheve i mreza je ok,ali nikako mi ne dozvoljava da se logiiram...
Meni hebena igra ne može naći više od 20 servera mamicu joj... Why??!!!
Instaliraj zadnji patch.
upomoc...ne mogu se logirati vec 2 dana na bc2
sta se dogadja...imam sve pacheve i mreza je ok,ali nikako mi ne dozvoljava da se logiiram...
Meni je zadnja dva dana radila normalno. Restartaj router/modem ili nešto.
Provjeri da nisi uključio neke filtere za odabir servera, ako nije to, probaj restartat modem/router.
Teroretksi je moguće da si imao lag a netko te vidio od njegove ekipe pa mu se pojavio crveni trokut i zdrmao te; no čini mi se da bar ima makro na neku tipku (tipa okret 180 stupnjeva, 1 za pištolj i pucanje).
Nadam se da će to varanje bit puno bolje riješeno u BF3, nešto tipa ako te otkriju banaju ti pristup njihovom servisu i astala vista sve igre na istom.
Pa da vidimo ko će se onda usudit varat.
Zaklao te zbog toga što se zoveš Ultrasexyboy.. Takve i ja koljem..
Upravo ovo šta kaže red_bull....
Mislim, ultrasexyboy??? Ma daaaaj
Ma NHF naravno, zaigrat ćemo pošteno jednom u squadu i zabavit se ako želiš
Ali ozbiljno, bez obzira na tablicu, kolko pamtm sam izašao iz igre.
Azheimer
OT:
Koliko vas planira igrati BC2 sad kad BF3 Beta krene?
Samo na kome ćeš skupiti platine kad će svi igrati BF3
Jeste li ikad vidjeli Abrams s ovakvim dekoracijama...?
EDIT: Uoči uličnu lampu koja prolazi kroz kupolu tenka...Kad je dolazio prema meni izgledalo je kao da ima dva topa... nažalost kasno sam se sjetio slikati a on je već polako otprašio.
i meni je tako bilo u pocetku....sada mi pise da se nemogu logirati.......m....u p...
frendica sa teamspeka 3
Aj priznaj igraš bc2 s mamom.
Aj priznaj igraš bc2 s mamom.
imas ip u mom "potpisu" na forumu join kad oces da vidis da ne serem do tad nemoj spamat sa