Ja neznan zasto se svi drzite dannya i ekipe ko pijan plota, igrajte na vasim dragim serverima, a sto oni piju bannove niste vi krivi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jbt,nemam kaj igrati!!!
Navodno PB prepoznaje cheatere i mucku dzubrad i izolira ih od ostatka svijeta... Tako da nemoj vise ni pokusavat...
Hahhaha, Maxxy to si dobro smislio, znaci tebe je PB teleportirao skroz na Kosovo da pošten narod ne trpi
ocete li igrati vcrs gdje?
moram priznat da je meni ping bio oko 180-200,ali lagga ni traga,cak je i hitbox bio ok,jedino sta je malo kasnilo,kad sam ubio nekog,za iscitavanje bodove.
Ima li tko problema s ulogiranjem?
Kakav ti to score bokte isus
prokletih 14 ljudi me moralo ubit sa vaca grrr 126/14
Koliko ticketa je imao server?
prokletih 14 ljudi me moralo ubit sa vaca grrr 126/14
Koliko ticketa je imao server?
500 il 1000 a tvoj di si vozio ovog da je imo 99/2?
2000,al smo došli zadnjih 370 ticketa....
hahaha da sam ja bio sa vama imo bi 240/20 brijem :P
A i mi bi imali više da smo došli na početak runde...
dam se kladit da su rankovi kod vas bili 50 50 50 50 50 49 50 50 a preko 10 2 3 4 20 7 28 35

Nisu,pogledaj gore...

Nisu,pogledaj gore...
jedino neki BiH i butcher 50 protiv vas hahah ,, odo igrat bc2 sa frendom sad dodi na ts ak ti se igra nije bitno koji ce mo mod ip ti u signature-u mom

Ma idem pretučem i poševim ženu i idem spat.

Ma idem pretučem i poševim ženu i idem spat.
ko pravi hrvat haha aj noć
dam se kladit da su rankovi kod vas bili 50 50 50 50 50 49 50 50 a preko 10 2 3 4 20 7 28 35
Da, dobro pa kod tebe nije tako...
Pozz evo tek sam poceo da igram bc2 i imam jedan problem. Ulogiram se u Origin pokrenem bc2 tamo se logiram u svoj acc i odem trazit servere. On ih izbaci i sad ja zelim uci u jedan od tih servera i cekam jedno 30sec i dode poruka "connection has been lost" nesto u takvom stilu mucim se vec sat vremena sa tim pa bih vas zamolio da mi netko pomogne.
Pozz evo tek sam poceo da igram bc2 i imam jedan problem. Ulogiram se u Origin pokrenem bc2 tamo se logiram u svoj acc i odem trazit servere. On ih izbaci i sad ja zelim uci u jedan od tih servera i cekam jedno 30sec i dode poruka "connection has been lost" nesto u takvom stilu mucim se vec sat vremena sa tim pa bih vas zamolio da mi netko pomogne.
Update PB,disable UPNP u routeru,nadaj se najboljem.
Dosta nas je gubilo (i još uvijek gubi) živce s tim već duuugo vremena.
Sretno.
hahaha da sam ja bio sa vama imo bi 240/20 brijem :P
Pa da je na tom serveru di smo mi bili HC bila bi to drugačija priča..
Update PB,disable UPNP u routeru,nadaj se najboljem.
Dosta nas je gubilo (i još uvijek gubi) živce s tim već duuugo vremena.
Sretno.
enable UPnP
Sta nije disable?
Kad izađe BF3 i ako ispuni očekivanja,ostavljem se ove igre za sve vremena.
Dok se opet idioti ne presele.