- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko je samo lakše kada imaš s kime igrati i tko zna voziti heli. Jučer sam igrao na nekom serveru, mapa Isla Inocentes. I jedno 3,4 puta kreten uzme heli, uđemo svi, lik poleti i samo ga spusti u vodu. Mamicu smo mu spominjali. Sve dok jedan lik nije uzeo heli, fino ušli i deri, ovi pucaju, ti popravljaš ili obrnuto, milina za igrati.
Ne kuzim kakav debil na takvoj mapi recimo moras bit,znas di je uav,i ako vidis u zraku da je neprijatelj,pa odma ga ides noznut. A ovaj uspije 11 killova skupit hahaha
Bio je to rush, a ja sam bio u prvoj bazi stalno. Plus k tome još sam koristio optiku i gađao sa tako velikih udaljenosti da me nisu mogli ni vidjeti. Velim ti optika čuda radi.
Se može kako kod UAV-a kontrola reversnut vertical axis? Ubija me logika ja mišem dolje, nišan gore
sta opet neko odrzavanje ili to samo meni nece spojit na ea???
Se može kako kod UAV-a kontrola reversnut vertical axis? Ubija me logika ja mišem dolje, nišan gore
probaj pod settings pod "vertical fly" stavit X
probaj pod settings pod "vertical fly" stavit X
Al mislim da mi onda letenje helićem postaje "obrnuto"...
da.... ne mozes imati i ovce i novce ako planiras misem letjeti i sa uavom i sa helijem...ja drzim da mi odgovara kako heli leti a uavom ionako rijetko igram...
E, kada smo već kod UAV-a, mogu li sa njim pucati po ljudima (kao u SP) ili mi samo služi za navođenje hellfirea? Jer jučer sam igrao na heavy metalu u uskočio u UAV i mogao sam sa njime samo navoditi rakete a ne pucati :/
PS: Što kažete na ove skorove? Prekjučer sam dobio igru :)
Ne kužim te.
Kada stisneš lijevi klik na mišu ti iz UAV-a ispališ raketu na ljude.
Ako želiš i strojnicu na UAV-u (koja je manje više beskorisna, tj. imaš puno boljih specializationa) moraš izabrati zadnji vehicle specialization, pa ti je na desnom kliku miša strojnica.
Ne kužim te.
Kada stisneš lijevi klik na mišu ti iz UAV-a ispališ raketu na ljude.
Ako želiš i strojnicu na UAV-u (koja je manje više beskorisna, tj. imaš puno boljih specializationa) moraš izabrati zadnji vehicle specialization, pa ti je na desnom kliku miša strojnica.
Hvala, tek sam 5 lvl pa nisam baš znao, mislio sam da je to kao na SP (rakete + strojnica)
No problem.
Budući da si novajlija, probaj vježbati letenje što više na praznim serverima (helić i uav).
Rulja poludi kada im netko nov sjedne za pilota pa pobije pol svog tima već pri polijetanju.
Još jednom hvala, to ću i napraviti, iako imam već iskustva u letenju sa BF2 (Koliko je upravljanje helijem u BC2 slično heliju iz BF2?).... Ali prvo: trebam se naučiti mape (posebno lokacije AA gunova)
Onda super, sorry mislio sam da si totalni početnik.
U BC2 su helići leteće cigle, jedino je (meni) onaj ruski napadački zadovoljavajuće okretan.
U Oasisu kada krećeš od prve mape kao napadač imaš uz planine sa lijeve strane AA gun, tako da je pametno ići nisko sa lijeve strane planina (izvan mape), preletiš preko kada si blizu njihove baze (taman na 2, 3 sekunde od suicidea) i trebao bi izletiti drito pred AA gun. Ako si dobar sa raketama ili imaš pametnog gunnera, riješiš taj AA bez problema.
U atacama desert isto prva mapa, imaš sa desne strane njihove baze kontejner i na njemu AA. Pametno je da se netko digne sa UAV (specijalizacija za poboljšanu optiku) i skine taj AA prije nego ti poletiš sa hindom.
To su 2 AA gunna na kojima ljudi najviše griješe, pa eto da ti olakšam malo.
U BC2 su helići leteće cigle, jedino je (meni) onaj ruski napadački zadovoljavajuće okretan.
...Meni je Apache puno okretniji od Havoca.
Ne znam, ja havoc-a još nisam uspio isporovcirat da izgubim kontrolu i zveknem, kolko god da sam ga bacao po zraku.
Apache mi djeluje puno teži od njega i znalo mi se desit da izgubim kontrolu dok izbjegavam raketu.
Jos jedna slatka mala platinica
a 4. mrtva pica si ti jer inace nebi imao pogled odozgo
Zanima me vaše iskustvo.
Naime iako se čini glupo,ali imam naviku birati oružje ovisno o timu,tj. ako sam rus igram s ruskim oružjem,a ako sam amer igram s američkim.
Jednostavno mi je glupo biti rus sa m16 ili amer sa kalašem.Isto tako mi je glupo koristiti američku pušku a ruski pištolj i obrnuto.Najradije bi volio kada bi oružja u bf bila faction based.Kako vi igrate?
0 | Biram oružje ovisno o timu |
---|---|
30 | Miješam sve kombinacije |
Zanima me vaše iskustvo.
Naime iako se čini glupo,ali imam naviku birati oružje ovisno o timu,tj. ako sam rus igram s ruskim oružjem,a ako sam amer igram s američkim.
Jednostavno mi je glupo biti rus sa m16 ili amer sa kalašem.Isto tako mi je glupo koristiti američku pušku a ruski pištolj i obrnuto.Najradije bi volio kada bi oružja u bf bila faction based.Kako vi igrate?
Bit će u BF3
Ima li netko neke savjete za voznju helica?
Nedie mi to uopce.
pa nije ni meni prvih 5 puta pa sam se naucio al valjda je lakse na ps3 neg na pc
Ima li netko neke savjete za voznju helica?
Nedie mi to uopce.
prazni server i izvodi vratolomije s helijem.