- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slika govori 1000 riječi
430 uloženih sati
Svaka čast Sapko
Slika govori 1000 riječi
430 uloženih sati
Nekužim, kaj vam je trebalo 430 sati da zauzmete poziciju "Bravo" ili...? :D Šalim se naravno. Svaka čast, ja sam tek na 24.

Koji mod su oni serveri koje igrate? Naime, xfire mi ne prepoznaje BC2 (traži me neku autentifikaciju ili nešto takvo kao admin?), pa što da upišem pod ime servera da igram i ja malo? Upisao sam bio onaj server sa pretprošle stranice (#nešto) i nije mi ga našao.
Ili možda postoji consola kao u CODu pa da samo ručno upišem ip adresu?
Slika govori 1000 riječi
430 uloženih sati
svaka čast,sad imamo jednog generala više
zz
evo imam jedan glupi problem
reinstaliro sam winse,povuku sa ea menagerom bc2 i sve pet,nikakvih problema mada
sam ćuo da su neki imali sranja sa takvim kombinacijama nakon reinstala winsa
e sada moj problem je taj što mi kada upalim bc2 i logiram se i stavim da zapamti pass bude sve ok
ali nakon sto se odlogiram on ne zapamti pass te ga moram opet upisati i tako svaki put
nije neki bed ali me živcira,se može to nekak riješiti
hvala
Slika govori 1000 riječi
430 uloženih sati
O neee...jos jedna plachi pickica
Koji mod su oni serveri koje igrate? Naime, xfire mi ne prepoznaje BC2 (traži me neku autentifikaciju ili nešto takvo kao admin?), pa što da upišem pod ime servera da igram i ja malo? Upisao sam bio onaj server sa pretprošle stranice (#nešto) i nije mi ga našao.
Ili možda postoji consola kao u CODu pa da samo ručno upišem ip adresu?
Može odg na ovo pitanje?
Browser je osjetljiv na velika i mala slova tako da moraš naziv servera točno upisati. Imaš nazive nešto ranije u temi.
Ne postoji konzola niti spajanje po IP adresi.
Najlakše ti je dodati ekipu na friends listu i spajati se preko njih, imaš popis imena negdje u bespućima ovog foruma. lol
Moze pomoc.
Prodao sam frendu BF BC2, i sada jel moze on key registrirati na svoj mail ili mora preko mog ici?
Moze pomoc.
Prodao sam frendu BF BC2, i sada jel moze on key registrirati na svoj mail ili mora preko mog ici?
Neka ide na www.ea.com,tamo se logina i promijeni email.
Zanima me jel vam se ikad dogodilo da nekoga s leđa idete knifeati,nije vas vidio,nema sanse recimo snipea i kako kliknete,on se nekako cudno izmakne nabrzinu i knifea vas isti tren.
3 puta u jednoj partiji,isti igrac lvl 50 ako to sta igra ulogu.
Palo mi je na pamet 3D surround headset,lag,nenormalni refleksi,onaj zvuk 'how you like me now' prije killa ili dumb freakin' luck međutim kako svako malo vidim 'kicked for whatever...' me zanima da li ima nekakvih hackova za te stvari?
Ono sta nekad vidim da igraci rade jednostavno nije izvedivo a igram vec dosta dugo.
Trebam brzo pomoć,neradi mi Search servera.
U COD-u se to zvalo autoknife dolazi u paketu sa aimbotom. Dovoljno je da protrči pored tebe i netreba stiskati nikakvu tipku automatika radi svoje.
Trebam brzo pomoć,neradi mi Search servera.
Dobro pa si dao neke informacije...
A sad radi,ne znam u čemu je bio problem.
Bilo mi je čudno ali sam okrivio lag za to.

Bilo mi je čudno ali sam okrivio lag za to.
Meni se to desilo više puta,a isto tako na sličan sam način ubijen sa pištoljom.Znači dolazim iza nekoga nema šanse da me vidi zamahnem a faca se okrene i ubije me sa pištoljom mada nema teoretske šanse da promijeni oružje i opali u međuvremenu.
Probaj upnp isključit na postavkama rutera,meni je upalilo.
boli vas vi ljepo igrate .. a nama PSN u qurcu..
anonymus?hehe
anonymus?hehe
was?
'punkbuster kicked player Forzuk' reason 'trying to update punkbuster'.
Usrid predobre runde,ravno na svjetioniku na valparaisu.Damn.
anonymus?hehe
was?
za neupucene:
anonymus je grupa hakera koji napadaju sony zbog tuzbe upucene onom klincu kaj je hekao ps3
i meni jučer ista stvar,kad god imam jaki k/d i uvijek kad napravim kill za sekundu eto errora,zanimljivo...
i meni jučer ista stvar,kad god imam jaki k/d i uvijek kad napravim kill za sekundu eto errora,zanimljivo...
I meni se to dogodilo jucer i onda mi se vise nije dalo igrat :)
Zašto mi ne radi vsync?
Evo i mene stalno izbacuje Punkbuster.... Piše: Losing key pockets 9005. Izbacio me na dvije minute... WTF???
Punkbuster je nepouzdan komad softwarea.
'Player Forzuk kicked for reason: reason.'
Ako ovo ima smisla..