Bili ja mogao to igrati na laptopu Dell Inspiron 1545 (Windows 7 - 64bit) ????
Jel ja mogu uopce ista igrat na tom laptopu??? :
Teško da češ išta igrat sa tom intelovom 4500mhd grafom koju ima dell.
Bili ja mogao to igrati na laptopu Dell Inspiron 1545 (Windows 7 - 64bit) ????
Jel ja mogu uopce ista igrat na tom laptopu??? :
Teško da češ išta igrat sa tom intelovom 4500mhd grafom koju ima dell.
Moj friend treba pomoc, skino je BC2, Update-o, ali tijeko instalacije mu je nesto punkbuster srao mozda se nije instalirao, i sada on ude i nemoze naci niti jedan server... Sta da radi????
.
Nek update-a punkbuster,ako to ne pomaže daj onda malo opiši kakvu mu poruku javi kad se želi spojit na neki server.
We Couldnt find any games. Please try again later. Punkbuster je sredio.
Neznam jesi li vec rijesio problem, ali neka pokusa frend pokrenuti igru kao administrator (desni klik na ikonu i run as...) i to bi trebalo fixati problem.
planiram kupit bad company 2, za MP naravno sad kako bi to išlo na ovoj konfi. : - amd athlon II x3 2.9 ghz
- ATI HD 4730 512 mb, gddr5
- HDD 640 gb
- 3 GB ram
planiram kupit bad company 2, za MP naravno sad kako bi to išlo na ovoj konfi. : - amd athlon II x3 2.9 ghz
- HDD 640 gb
- 3 GB ram
Mislim da bi to trebalo raditi, malo se treba poigrati sa postavkama, ali mislim da možeš dobiti solidan framerate.
- HDD 640 gb
- 3 GB ram
Bez problema češ igrat pogotovo ako ti je rezolucija 1280x
1280x1024
1280x1024
Ide na medium
Does not compute... Error... Error...
Dobar dan ekipa,na kojim serverima igrate sada ?
Bok, ja vecinom igram na nekom od TV2 servera, BRUNZ i Last Actin Hero.
Kada ih ni nema,osim Hc. Ja bar ne znam za neki ne Hc server.
Ja uglavnom po random serverima koje sam stavio na favourites listu.
Problem je što sam isključiv, pa tražim samo servere sa FF on, KillCam off i da nisu HC, odnosno sa istim setupom ko naš BUG server. :) A takvih globalno nije puno.
Ima jedan hrvatski. Diabolic server nesto. Tamo dođem ponekad kad se skupi ljudi.
Ovdje ako odabereš Croatia izlistat će ti servere u Hrvatskoj. Zna biti ljudi pogotovo na onom Valparaiso 24/7.
http://bfbcs.com/bfbc2_server/list
jel se to meni čini ili je igra pečirana zadnjih dana?
kako to mislis? zar se nebi onda update-ala pri pokretanju? meni se nista nije takvoga desilo
Evo sad kad će BUG server prestati sa radom mogli bi smo se dogovoriti da izaberemo neki server na kojem ce se ekipa nalazit...
Šta kažete? Ima itko kakav prijedlog?
upravo zbog toga što se nismo mogli okupiti je i ukinut server
Ja sam u potpunosti za!
Lipo vam je bilo na slikanju, vidim...
Valjda će se opet ekipa skupit tamo za zimske praznike i kad izađe Vietnam, pa se i otvori Bug Online Server...
Lipo vam je bilo na slikanju, vidim...
Valjda će se opet ekipa skupit tamo za zimske praznike i kad izađe Vietnam, pa se i otvori Bug Online Server...
Ako bude ekipe, zašto ne!?
Onda dogovoreno, evo samo recite koji server ce do tada (zime) biti okupljaliste BUG ekipe, svi ga add u favorite i igramo na njemu!
Ajde probajte naći server pa nam javite ime.
Ma meni se čini da su se ljudi malo zasitili BC2, najviše ovi koji ga igraju od izlaska pa znaju već i naslijepo podijelit par headshoota i aktivirat m-com. Valjda se i zato tako teško skupljala ekipa na serveru. Kad dođe Vietnam vratiti će se elan u stare kosti i opet će se ljudi početi skupljati. Pogotovo zato jer će Vietnam donjeti neke potpuno nove stvari a i imati će se više slobodnog vremena.