- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislite da će biti bolji Medal of Honor ili BC2.Znam da MoH nije izašao ,ali mislite da li vrijedi čekati ili nabaviti BC2?
EDIT:KOja je razlika između običnog BC2 i Limited Edition?
U krivu temu si postavio pitanje...

Do 15. nazalost necu vam se moci pridruziti, razlog je sljedeci;
Mislite da će biti bolji Medal of Honor ili BC2.Znam da MoH nije izašao ,ali mislite da li vrijedi čekati ili nabaviti BC2?
Pa sad uspoređivati MoH i BC2 je po meni malo glupo. Mislim da bi bolje pitanje bilo hoće li bolji biti MoH ili novi CoD. Nisam igrao MoH betu ali po gamplay videima koji kruže internetom MoH i BC2 baš i nisu previše sličani što se gameplaya tiče, ali mi se zato MoH i CoD čine jako slični. Pa sad dal tebi više pašu ogromne mape, vozila i inzistiranje na taktici i suradnji s suborcima ili više voliš manje mape s više napucavanja ovisi o tebi.
Okoliš je uništiv, no treba dosta više eksplozije kako bi se nešto uništilo.
To sam odmah primjetio kada sam igrao betu, da recoila skoro pa da nema, mislim da sam negdje vidio raspravu o ovome gdje se spominje da je recoil sasvim uredu.
Kao što kolega kaže MOH bi se mogao nazvati hibridom :)
de mi recite jel normalno da na ovoj konfi imam prosječno 30-40 fps? da se bacit i na 60+ ali ne baš često?
Phenom II x4 3.2GHz
Corsair 4Gb 1600MHz DDR3
Gigabyte 770TA-UD3 ploča
WD 500Gb x2
XFX Ati Radeon 5850 Black Edition 1Gb GDDR5
LG Flatoron 24" WideScreen 1920x1080
postavke su mi na high. reza mi je na 1920x1080.
prebaci se sa dx11 na dx10 to sam ćuo da ljudima poveća fps
de mi recite jel normalno da na ovoj konfi imam prosječno 30-40 fps? da se bacit i na 60+ ali ne baš često?
Phenom II x4 3.2GHz
Corsair 4Gb 1600MHz DDR3
Gigabyte 770TA-UD3 ploča
WD 500Gb x2
XFX Ati Radeon 5850 Black Edition 1Gb GDDR5
LG Flatoron 24" WideScreen 1920x1080
postavke su mi na high. reza mi je na 1920x1080.
pa ako si odvrnio sve do kraja mislim da bi to trebalo biti to :)
slobodno mozes smanjiti AA i anistropic.pogotovo AA,neces nista zamijetiti puno u grafici a graficka ce dosta lakse disati
AA mi je na 1x a anistropic na 2x.
šta da radim s VSYNC i HBAO? to mi je uključeno i za šta to uopće služi?
VSYNC mi je malo poznat ali ovaj HBAO-prvi puta čujem.
isključi hbao i dobit ćeš veliki boost :D
isključio hbao i dobit ćeš veliki boost :D
da,taj hbao pravi %$&%#$ :)
iskljuci ga
iskljuci ga
a kaj je to hbao??? di to ima
?
iskljuci ga
?
my Documents -> BFBC2 -> settings.ini , pronadji hbao i postavi = false
iskljuci ga
?
ili jednostavno u igri u settingsima odeš na hbao off!!!
ili jednostavno u igri u settingsima odeš na hbao off!!!
zašto jednostavno kada može složeno :)
btw. što stvarno radi HBAO osim što uzim puno fps-a
mali upadate :)...
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1270707.aspx
Mozda bi u ovu subotu mogli organizirati dvoboj izmedju dva squada? Sta kazes Danny? S tim da su lollik i Sknk raspolozeni.
mali upadate :)...
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1270707.aspx
Mozda bi u ovu subotu mogli organizirati dvoboj izmedju dva squada? Sta kazes Danny? S tim da su lollik i Sknk raspolozeni.
Možete recimo u subotu u 19:00 doći sa ta dva squada na iskon kup. Bar nećete morati dirati BUG server
Teško da ću skupit ove papke. Svi se zabavljaju nečim drugim.
Kuky je papak, Pirat baca drkicu non stop, Dado je p*čkica i gleda TV (LOL), Butcher roka R.U.S.E. a ja, ja pumpam po DA:O iako sam uvijek za BF.
Došlo je do malog zasićenja. Tako da niš od skvad betla.
Steta, a sto se tice iskona, to bi bilo zanimljivo... samo ako dodje XII clan onda je to puska...
Tihog vise ni maljem nemozes ubiti!
Tihi, ako vec citas onda nemoj to raditi tako ocito, radi to ko Kerber... ili Nax :) (normalno da se salim, i ne mislim da itko od XII klana chita)
mene je8e koneksn lost... ali bi igrao, jos malo pa sam zavrsio a witcherom i borderlandsom tako da nakon toga nemam sto za igrat... cekam gothic4, witchera2, crysis2, bulletstorm i deus ex3 i mislim da je to to od igri za sljedecu godinu sto cu igrat... znam da je oftopic ali eto...
ne znam zasto mi se to govno dogadja. uletim na server i budem jako dobar, s obzirom da nisam igrao skoro dva mjeseca, i onda mi ga uvali i to taman na vrhuncu :P
Nadam se samo da ja necu imati problema, nakon reinstalacije igre. Znam da su neki imali. Sutra cemo sve znati.
Ja nakon reinstalacije Windovsa više nikako nemam connection lost, a prije stalno.
Izgleda da je problem bio u nekim filovima koji su ostali nakon BC 2 bete.
Steta, a sto se tice iskona, to bi bilo zanimljivo... samo ako dodje XII clan onda je to puska...
Tihog vise ni maljem nemozes ubiti!
Tihi, ako vec citas onda nemoj to raditi tako ocito, radi to ko Kerber... ili Nax :) (normalno da se salim, i ne mislim da itko od XII klana chita)
Tihi 15-ti na leaderbordu
14 i po miliona bodova
Nemaš se šta čudit onda
ja sad trenutno strebam za faks i slobodan sam nakon 23.09 (najvjerovatnije),tako da cete me tad vidjet online,a sto se tice skvad deathmatcha mogli bi se dogovorit za nes posto ja nisam mogao zadnji put kad se igralo...
Pozdrav.
Evo i mene na bug forumu hehe :D
Vidio sam te se ovdje puno vise prati BC2 nego li na drugim forumima.
Ingame nick mi je jedostavan.. Mata_os . 40 sam level i tjeram dalje :)
Mogli bi smo bacit koji game kad nas se skupi.
Uzivajte,ode gledat LP :)
Vozdra Mata, vidimo se na serveru.
Ajmo dogovoriti u nedelju navečer neki masakr!