Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.197.823
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Battlefield: Bad Company 2
null kaže...

ovo vise nije mjesto za noobove, sad pro-jevi pricaju. dobro :)

ja se klonim ove teme onda Smijeh

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//If you don't stand for nothing you will fall for anything///
17 godina

imam jedno pitanje,jucer sam sastavio novi komp u potpisu.

i bad company 2 leti na high za sad igram samo singleplayer dok ne nabavim kljuc.

igra mi dok sam igrao jedno 20 min ni jendnom nije zatrzala,ali mis ima neko fino kasnjenje neznaam jel to normalno u bad companyju.nije kao u drugim pucacinama da se ciljnik odmah mice kad pomakens mis,nego ima neko malo fino kasnjenje i kad zaustavim mis ciljnik ne staje istog trenutka.

neznam kako da vam objasnim,uglavnom kad micete kursor po desktopu on se mice istog trenutka kad pomaknete mis,e u igri je prisutno neko malo fino kasnjenje.

valjda ste me skuzili,jel to normalno za ovu igru?

edit:ili npr,u cod-u 2 i svim drugim pucacinama ciljnik se mice istog trenutka kako micete mis

KONACNO NOVI KOMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 17:44 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

malo prije je bio teški i**** na bug serveru

od admina nikog pa reko tu da prijavim

team killo je zbog vozila i još je i vrijeđo sve na serveru

nick: castor

takvi zaslužuju perma ban bez pomilovanja

dosta je bilo svjedoka, od ljudi tu sa servera znam da je co7 sigurno vidio, a ima i drugih

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina
odjavljen

meni je svejedno s cim se igra tj. po cijim pravilima. zasto ne svi medic? iako je to dozvoljeno mislim da nije fer... isto kao npr da sad svi budemo inzejeri pa da rokamo s CG-om.. javite kad i gdje i ja cu se potrudit zagorcat vam zivot

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Opa, vidim rokalo bu se 4v4 Woohoo!!!

Dogovorit ćemo rundicu dvije :D

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...

malo prije je bio teški i**** na bug serveru

od admina nikog pa reko tu da prijavim

team killo je zbog vozila i još je i vrijeđo sve na serveru

nick: castor

takvi zaslužuju perma ban bez pomilovanja

dosta je bilo svjedoka, od ljudi tu sa servera znam da je co7 sigurno vidio, a ima i drugih

Ja sam isto vidio kako je ubio jednog koji je uzeo quad mapu prije, i to toliko dok nije unistio quad... a onda sam mu ja dao pusu u obraz sa 40mm... mislim da mu se jos vidi :)

Evo, taj decko tu :) Evo, taj decko tu :)
VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Opa, vidim rokalo bu se 4v4 Woohoo!!!

Dogovorit ćemo rundicu dvije :D

Ma biti ce dovoljna jedna, jedino ako vi bas budete htjeli pobjediti koju, onda cemo igrati dok se to ne dogodi :)... tko zna, mozda podbjedite prije patcha za bfbc2 :)

15 godina
protjeran

jbt gledam kak su se neki privkli na BC2 nakon CoDa a ja nemogu da si Bog

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///http://cod4ever.freeforums.org/index.php//If you don't stand for nothing you will fall for anything///

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

samo nemoj odustat

doć će sve na svoje i onda ćeš uživat

da sam ja znao kaj propuštam igro bi BF odavno, al sad znam

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 20:30 (maxsisac_cro).
17 godina

jel ima netko tko je imao problema sa mouse lagom u igri jer ja ih imam,osijeti se kasnjenje misa sto mi drasticno utjece na igru i opcenito na nisanjenje,moram to popraviti prije nego sto kupim kljuc

jer nemogu igrati multiplayer sa tim lagom.a igra ide glatko nema trzanja samo taj hebeni mouse lag

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj stavitit drugi mis, ili reinstalirati drevere i ponistiti setinge od starog itd... jer to nije normalno sto ti se desava!

Edit: Sto se tice meca, zar ne bi bilo bolje igrati squad deathmatch? Jer ste vi puno uigraniji, i prava taktika ce pobjediti... ali to (pre)taktiziranje mislim da ce  pokvariti igru. Mozda grijesim!?

Opcenito mislim da cemo izgubiti. Ali biti ce zabavno, jer da nije zabavno gubiti vjerovatno kuky vise ne bi igrao :). A butcher i Danny... ccc prejaki ce te biti.

Salim se, mislim da je tim Danny, Butcher, Dado i Pirat ili Kuky prejak za jedan tim koji nije organiziran, cak da igramo isto dobro kao i vi! Zato mi se SQ DM cini logicnijim.

ALi meni sve odgovara, kako god bit ce super!

Na kojem serveru cemo igrati?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 0:56 (Co7).
17 godina

a probati cu sutra donijeti mis od prijatelja,vidim da nisam jedini koji ima mouse lag u bad companyju pa cu jos malo proguglati

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Vidit cemo neki prazan server.

Jel itko od vas koristi sluse i mikrofon? Ako koristite u kojem programu, jer u igri rijetko koga cujem, ja se redovno trudim reci nekome da pazi ili di je neprijatelj, a sve mi se to vrati tisinom, ili ni mene ne cuju, ili nece da pricaju.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa meni je logično da ćete svi biti na nekom voip-u.
Ako treba dam vam ja podatke za vent pa se strpate u kanal i organizirate. Drugačije nema smisla.
Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
15 godina
neaktivan

Voip u igri radi ali vecina igraca vas ni ne slusa, tako da je ponitless. Najbolje je na ventu, teamspeaku ili nekom drugom voip programcicu.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Normaln, inace idemo preko venta! Ako bude praznih soba, ako ne onda cemo se dogovoriti sa Danny-om.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Co7 kaže...

Normaln, inace idemo preko venta! Ako bude praznih soba, ako ne onda cemo se dogovoriti sa Danny-om.

OK, iako ako cemo u squadu igrati, mozemo i preko same igre.

btw. jesmo li se skontali kad cemo?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 9:25 (goodye).
17 godina
neaktivan
U neko doba u subotu. Ako je ujutro dok niko ne igra mogu na kratko passwordirati naš server pa da razbacamo.
Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Ja sam se priviknuo u roku od tjedan dana, al nekako sporo je to išlo. Sad sam napokon uspio da imam više kilova od smrti (ukupno).

17 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

Kad 75% meča provedeš tipkajući na chatu.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan

Pa kad 75% meca provede cekajuci da se odbroji 15 sec :). Sala

17 godina
Danny_HR kaže...
U neko doba u subotu. Ako je ujutro dok niko ne igra mogu na kratko passwordirati naš server pa da razbacamo.

Meni odgovara, ali mozda bi bilo bolje da nademo prazan server bas za squad igru, manja je mapa.

17 godina
neaktivan
Treba mi cca 15 sekundi da stavim na squad rush ili SQDM. ;)
16 godina
neaktivan

Moze sto se tice mene, ali sknk je rekao da ne moze prije jedan ako se dobro sjecam! A i nema nam lollika... On je rekao nesto da ga nece biti do... neznam kad. Jbg izgleda da ce nam trebati jos jedan :), ili da igramo samo nas trojica? Da im damo sansu?

Ja mislim da bi bilo bolje SQ DM, ali neka se i drugi izjasne!

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 9:41 (Co7).
17 godina
Co7 kaže...

Moze sto se tice mene, ali sknk je rekao da ne moze prije jedan ako se dobro sjecam! A i nema nam lollika... On je rekao nesto da ga nece biti do... neznam kad. Jbg izgleda da ce nam trebati jos jedan :), ili da igramo samo nas trojica? Da im damo sansu?

Ja mislim da bi bilo bolje SQ DM, ali neka se i drugi izjasne!

Takoder glasam SQ DM.

Samo morat cemo se cuti prije meca da odredimo taktiku kako cemo ih derati :D

17 godina
neaktivan

Možemo bacit SQDM i SQR. Po dve runde svakoga.

S tim da mislim da je rush bolji jer zahtjeva teamwork, tu se pokazuje kakav je tko igrač. :)

Možemo mi i 3 na 3, svejedno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 9:45 (Danny_HR).
17 godina
Danny_HR kaže...

Možemo bacit SQDM i SQR. Po dve runde svakoga.

S tim da mislim da je rush bolji jer zahtjeva teamwork, tu se pokazuje kakav je tko igrač. :)

Možemo mi i 3 na 3, svejedno.

Ma naci cemo nekoga da igramo 4vs4.

A moze 2 po 2, pa cemo vidjeti kako je bolje.

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Mislim da neces moci staviti password, to su patchirali, ranked serveri se vise ne mogu zaključati

www.crobadcompany.com
17 godina
neaktivan
Server mogu staviti na unranked samo jednim klikom. :)
16 godina
odjavljen

nisam rekao da ne mogu ranije.... nego sam pretpostavio da svi core do 12-13h.. sto se tice vrste igre i pravila meni je svejedno. jako se veselim susretu iako znam da od svog tog silnog silovanja necu tjedan dana moc sjedit. ali opet volim se tu i tamo ponadat. bar dok mi ne doleti noz.... ko kad me je kuky ninja assasin jednom sje8ao carski... tip se bacio s zgrade otvorio padobran i tako rec u letu mi ga zabio. taman sam ga vidio kad je vec bilo kasno..

uglavnom, voli vas sve hrvoje.. nti nedilje!!

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 10:14 (skank666).
Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice