Sad sam igrao na nekom glupom serveru gdje je zabranjena bilo kakva vrsta RL...znači samo mine ili c4...
Znači tko uđe u APC je u biti neuništiv....naravno ako pametno igra...katastrofa...
Sad sam igrao na nekom glupom serveru gdje je zabranjena bilo kakva vrsta RL...znači samo mine ili c4...
Znači tko uđe u APC je u biti neuništiv....naravno ako pametno igra...katastrofa...
Ja ti se lagano iznerviram kad me ekipa buši pa serem.
To si vidio od mene :D
Eto... odigrao bez Cg-a, mozda 4 raketice.... ali one male!
ja sam cg stavio na platinum i mir od njega :)
Ja vas sve volim :)... except you Kenny, your familiy is poor!
Svaka cast gospodine generale!
u utorak bi trebao sklopiti novu pilu pa me ocekujte na serveru ovaj tjedan
i necu imati milosti prema nikome :D
Napokon...
Kongračulejšns, svaka čast
Čestitam Danny! A zato si danas skoro cijeli dan visio u igri.
Čestitam Danny! A zato si danas skoro cijeli dan visio u igri.
Stari mislim da sam jučer (nedjelja) igrao bar 8 sati, a vjerojatno i više.
Imao sam još 150000 bodova za sakupiti a jako sam to htio napraviti prije novog tjedna. I eto, uspio sam unatoč skepticima. hehe
Al fakat sam previše bio. :)
Nego, šta se desi kad sam ja pilot u Hindu a moj dragi kolega Butcher gunner?
Desi se ovo:
I onda se desi da se meni sruši igra pa ne mogu uzeti screenshot i popušim sve zarađene bodove od driver assista. Pa mi Dado mora uzeti SS.
Pas mater.
Ipak props Butcheru jer je do sada najbolji gunner s kojim sam letio. A biti ću dovoljno bahat da kažem, props i meni, jer sam nenadjebiv. hehe
Samo me Sandman proganja noćima jer i dalje ne mogu ući u element da njega srušim kada leti na suprotnoj strani.
Napokon...
svaka cast
Nego, šta se desi kad sam ja pilot u Hindu a moj dragi kolega Butcher gunner?
Ipak props Butcheru jer je do sada najbolji gunner s kojim sam letio. A biti ću dovoljno bahat da kažem, props i meni, jer sam nenadjebiv. hehe
Samo me Sandman proganja noćima jer i dalje ne mogu ući u element da njega srušim kada leti na suprotnoj strani.
da, dobri ste u kombinaciji vas dvoje, neki dan ste me silovali na istoj mapi, pop1zdio sam, uspio sam vas trejsat par puta ali jbg, flarovi rade svoje. Onda sam vas morao s tenkom rušit, mislim da i jesam dva-tri puta, ali teškom mukom.
da, dobri ste u kombinaciji vas dvoje, neki dan ste me silovali na istoj mapi, pop1zdio sam, uspio sam vas trejsat par puta ali jbg, flarovi rade svoje. Onda sam vas morao s tenkom rušit, mislim da i jesam dva-tri puta, ali teškom mukom.
Kara je što se moram naviknut na to da me tenk gađa. Kad me nekaj roka, a ako nema helija ili AA u blizini odma je panika jer ne znam kaj je. haha Nikad ne pomislim na tenk.
Napokon...
E danas ti navecer moram pobrat dog tag da mi to bude prvi zlatni :(
http://www.bug.hr/master/vijesti/fps-ovi-opet-in/102925.aspx
vraća se BC2 na vrh
nije prvi al će bit kad izađe vietnam ekspanzija
E danas ti navecer moram pobrat dog tag da mi to bude prvi zlatni :(
Zlatni su ti od levela 40 ali nema veze, samo ga daj, naravno i njegov je zlatni :)
POMAGAJTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
imam problem naime kad god udem u BUG server izbaci lost connection to EA zasto tako sve sam vec probo al stalno dok na ostale server ide bez problema?????????????????????????????????????????????????????????
tako meni bilo nekad, probaj za 10 min, malo surfaj, ako onda nece, onda restart kompa.
tako meni bilo nekad, probaj za 10 min, malo surfaj, ako onda nece, onda restart kompa.
evo napravio kako si reko sad nece vise niti na jedan :S
evo napravio kako si reko sad nece vise niti na jedan :S
lupi mu sad HVALA , :P
skank morat cu te opet ownat da te oraspolozim :P
reci cu te tati!! :)
onaj dan si me ubio u pojam
ajde, nemoj tako, budemo vidli veceras :), imas xfire ili steam (ak yes, say yourr name)
ajde, nemoj tako, budemo vidli veceras :), imas xfire ili steam (ak yes, say yourr name)
evo resil sam cim sam se logo sa team speaka vise ne izbacuje :)))
Kako da otključam SPECACT oružja ?
nemres jer nije doslo na pc, jedino na serverima gdje su otkljucali server filove, al to su home made serveri.
ajd nek mi netko objasni zasto kad ja trejcam heli, krenem nisanit i nestane mi kockica, ko da je netko skinuo trejcer....wtf je to...3 puta zaredom tako... jel imaju vozaci helija neki special ability ili??? ja sam sretan sto uspijem trejcat a ono corak