Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.199.436
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2
8tom kaže...

Ekipa jel ima netko rjesenje za taj iznenadni lag koji mi se poceo pojavljivat u igri?

Probaj igrat na R16 serverima,kao taj patch za server je popravio lag/rubberbanding.

15 godina
protjeran
Travn0Shik kaže...

na kojem si to serveru igrao? kak se zove

AU Specact

If you hurry up, you might get your arm back!/// 'cause 50 cent isn't enough for this game///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Bongiaro kaže...

Još jednom, ovaj frend je bio rank 27 kad su ga banali....

Da, mlad momak bio, tragedija...

LoL samo to imam da kažem na ovo xD

15 godina
neaktivan
Timon kaže...
8tom kaže...

Ekipa jel ima netko rjesenje za taj iznenadni lag koji mi se poceo pojavljivat u igri?

Probaj igrat na R16 serverima,kao taj patch za server je popravio lag/rubberbanding.

Probao na Croatian Bad Company serveru, taj je R16 i ista stvar :(

15 godina
neaktivan
8tom kaže...
Timon kaže...
8tom kaže...

Probao na Croatian Bad Company serveru, taj je R16 i ista stvar :(

To si bio na nasem serveru, ali nisam 100% siguran da li je jos uvijek R16 beta patch na serveru. Na Multiplay forumu je bila diskusija da su upgrade-ali servere na R16 Beta prosli tjedan kad je izasao, da vide reakcije, ali poslje toga vise nije bilo nista o tome. Mozda su maknuli beta patch pa ce ponovo staviti kad izađe finalni R16

www.crobadcompany.com
15 godina
neaktivan

Jesu sredili piceki iz EA taj M1 Garand.

Sve sam registriral kak je pisalo u ovoj temi i nis. Jos uvijek mi stoji veteran status 0.

Kaj da radim?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Posalji mail na support. Mozda ces se malo pomucit s njima jer meni su tek iz treceg pokusaja stavili veteran status. I to ne heroese nego battlefield 1943 za xbox kojeg

ni nemam.

15 godina
neaktivan

Moze molim te tu napisat koji je to tocno mail, nikak da nađem.

Hvala

[DMF] Flixer Buha
15 godina

Odi na support.ea.com i tamo u izborniku sa lijeve strane nađi ''email us''. Napisi sto te muci i valjda ce ti sredit. Meni jesu nakon 5 dana. Uglavnom moras imati sve na istom racunu.

http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

I to ne heroese nego battlefield 1943 za xbox kojeg ni nemam.

Kako to?

www.crobadcompany.com
16 godina

decki uzivajte.ja idem sutra ujutro na more Smijeh

naigrajte se dok me ne bude bilo jer kad vam ja dodjem za tjedan dana,nece vas ni mama spasit xD

pozzSmijehPoljubac

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e da zaboravio ja pitat zna li neko ima li kakav cro ts3  server za bfbc2?? mozda bug ili slicno??

0 0 hvala 0
15 godina
lollik91 kaže...

naigrajte se dok me ne bude bilo jer kad vam ja dodjem za tjedan dana,nece vas ni mama spasit xD

Zasto samo tjedan dana? Ako bas moras vrati seSmijeh

No uostalom cini mi se da mi se onaj reload preko ekrana nikako nece maknit. Joj.

http://tridizajn.com/index.php
16 godina
neaktivan

Nemam pojma, prvih par puta su mi govorili da bi mi sad trebalo sve raditi i da bi napokon trebao imati garand. Nakon treceg puta sam im opet pisao da

nemam nikakav garand i onda im je valjda do*izdilo sa battlefield heroesem pa su mi stavili 1943 pod status. Cudno.

15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Nemam pojma, prvih par puta su mi govorili da bi mi sad trebalo sve raditi i da bi napokon trebao imati garand. Nakon treceg puta sam im opet pisao da

nemam nikakav garand i onda im je valjda do*izdilo sa battlefield heroesem pa su mi stavili 1943 pod status. Cudno.

ma nis cudno ja sam im slao vec  sto puta i stalno pise da bi trebo imat garand a nema ni m od m1 garand

15 godina
neaktivan

nemojte zamjeriti na mom slijedećem pitanju ali od sinoć mi neda vrag mira :)

....jel zna netko možda što muči onog "igrača" siaa da onoliko pljuje po ljudima ?

još jednom sry na pitanju

xfire:rippercro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RipperCro kaže...

nemojte zamjeriti na mom slijedećem pitanju ali od sinoć mi neda vrag mira :)

....jel zna netko možda što muči onog "igrača" siaa da onoliko pljuje po ljudima ?

još jednom sry na pitanju

Pao mu je mrak na oči pa je malo nervozan :D

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
16 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Nakon poduzeg neigranja, dodjem danas na server i dignem dannyu zivac...Ja sam mislio da je sve dozvoljeno na serveru?

Nostalgican sam za tenokyom (ili kako vec) Nevinašce

NHF

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Jesi ti kolega po oružju što se šulja sa nožem iza leđa, pa upozna uzi - suzy?  ;)

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan

Ne znam, pricas sada o rundi od prije 20ak min?

Da to sam ja... koji ti je nick u igri?

15 godina
neaktivan

izbrisao mi se je bug server kao i ostali serveri na list

kako da ga pronađem

sry sto ponavljam pitanje koje je vec bilo dosta puta ali ko ce trazit taj odgovor medu hrpom postova

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

kako da ga pronađem

sry sto ponavljam pitanje koje je vec bilo dosta puta ali ko ce trazit taj odgovor medu hrpom postova

Prvo pogledaj filtere, ne vjerujem da su se serveri izbrisali, prije si neki filter uključio. Ako ih nema, upiši BUG, trebao bi ga naći..

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
16 godina
Co7 kaže...

Nakon poduzeg neigranja, dodjem danas na server i dignem dannyu zivac...Ja sam mislio da je sve dozvoljeno na serveru?

NHF

Pa da sve je dozvoljeno na serveru. Ali i teknokyo je prestao igrati sa cg-om, valjda mu dopi*dilo.

Mislim uredu je da ponekad nekoga iza kući ili na daljinu rokneš cg-om, ali kad pretjeruješ s tim onda poćneš živcirati ekipu.

Dobro još za Teknokya razumijem da spamma s tim, ali za nekoga s buga koji pozna ekipu to nisam očekivao.

Razočarao si ma Co7.Iznenađen

EDIT: i baš sam se jučer pitao što je sad ipak došlo co7-u da roka samo sa tim sranj*m.

BC2 ingame nick: Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 10:01 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan

A da sad...

Igram jednom u sto godina sa cg, a vi ste se grupirali ko mravi.

I ako ubijem jednog ili dvojicu sa puskom, odmah medik koji je prezivio digne ekipu! Nakon sto sam se izivcirao, poceo sam igrati sa cg-om.

Imat cemo danas revans bez cg :), obecajem! (mozda ponekad koji... ali stvarno ponekad)

16 godina

Pa rokni ti sa cg-om ponekad ali jučer si baš silovao cg. Sa 2 metara ako treba si rokao carl i čak svaki put kad sam vidio da neko trči sa bazukom na ramenu to si bio ti.

BC2 ingame nick: Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 10:07 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

kako da ga pronađem

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pa rokni ti sa cg-om ponekad ali jučer si baš silovao cg. Sa 2 metara ako treba si rokao carl i čak svaki put kad sam vidio da neko trči sa bazukom na ramenu to si bio ti.

Istina...  Ali najcesce kad sam na blizinu pucao, to je bilo zato sto sam ga imao u ruci a netko je naletio! Ali nisam samo igrao sa njim, cesto sam i nozem i sa  ump45.

A mozda sam dvije ili tri runde igrao sa cg. (ako se dobro sjecam)

17 godina
neaktivan
Co7 kaže...
DadoZG kaže...

NHF

Ma sve je dopušteno i ne obaziri se ti kaj ja trubim dok igram. Ja ti se lagano iznerviram kad me ekipa buši pa serem. Kad ti sljedeći put serem sam me steraj u ku*ac. :)

Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica Igrica
17 godina
neaktivan

Jedno pitanje..

Imam neki osjećaj da mi dosta dugo učitava mapu.. Kad pritisnem Join, već je pola mape zauzeto od ekipe. Nema npr. one minute kao kod TF2 kad server čeka  sve igrače da se spoje.. Jel to do veze?  Ping u server browseru je oko 50, u igri oko 150..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan

Ajmo svi na server!

Danny, dodji da te stjeram u ku*ac :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice