- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo reinstaliraš...

Samo reinstaliraš...
Onda se vidimo na Bugovom serveru Šefe
U igrama o Vietf****namu najjača mi je muzika :)
e a ako te zanima to ti je Creedence Clearwater Revival - Fortunate Son
predobra stvar
U igrama o Vietf****namu najjača mi je muzika :)
e a ako te zanima to ti je Creedence Clearwater Revival - Fortunate Son
predobra stvar
Ta pjesma je bila i u BF:V traileru.
Sve pjesme iz BF: V su bile super...
Hoću kupiti BBC 2 i registrirao sam se na moneybookers i na G2PLAY-sa te stranice želim kupiti. Traži mi nekakav Coupon code ne znam što je to
Odigram aricu rush i zadnja linija obrane budu a i b kod mosta tj jedna ranije nego što treba i još smo mi tamo imali tenk.na koju foru??
Kupio sam igricu preko G2PLAY ne znam kako da skinem Delivery method:n/a
Jel zna tko kako da skinem?
Zna li itko???
Kako da skinem igru Battlefield Bad Company 2
Kupio sam igricu preko G2PLAY ne znam kako da skinem Delivery method:n/a
Kada dobiješ cd-key onda skineš igru s download managera ili torrenta.
Skuliraj se, dobit ćeš odgovor.
Key je za EA download manager, skini preko njega.
Kada kopiram code sa maila u ea manager ''Activation'' piše mi ovo the product code entered is not vaild for game activation
Ljudi gdje da nabavim originalni CD?? Iz Čakovca sam pa ako neko zna mjesto u okolici, ali nije mi problem otici u Zagreb.
Ili da jednostavno narucim preko neta?? Hvala unaprijed.
Pitanje vezano za BC2 na PS3 ( tražio u konzola podforumu, ali nema.. )
PS3 skuplja prašinu, probao jednu pucačinu na njemu i nije to to sa kontrolerom. Obzirom da igram BC2 na PC-u, a kanta je taman za minimum, mislio si zašto ne na PS3..
Zanima me da li je moguće spojiti tipkovnicu i miš na PS3, a u svrhu igranja BC2?
PS3 skuplja prašinu, probao jednu pucačinu na njemu i nije to to sa kontrolerom. Obzirom da igram BC2 na PC-u, a kanta je taman za minimum, mislio si zašto ne na PS3..
Zanima me da li je moguće spojiti tipkovnicu i miš na PS3, a u svrhu igranja BC2?
Ne, ali imaš neki shitty fragFX controler koji simulira miš.
a na sta ce se kretat- kontroler?
Kada kopiram code sa maila u ea manager ''Activation'' piše mi ovo the product code entered is not vaild for game activation
Traži da ti pošalju novi.
Ljudi gdje da nabavim originalni CD?? Iz Čakovca sam pa ako neko zna mjesto u okolici, ali nije mi problem otici u Zagreb.
Ili da jednostavno narucim preko neta?? Hvala unaprijed.
Imaš u Varaždinu Algoritam, tamo možeš kupiti.
E da i imašqwest u Čakovcu, samo neznam ako oni mogu nabaviti tu igru, mislim da mogu ali nisam 100% siguran.
kaj nije da se tipkovnica i mis mogu spajat na PS3????
Mogu, za PS3 meni navigaciju i browser, a za igre Unreal Tournament 3, ali on je izričito tražio za BC2 da li se može.
Mogu, za PS3 meni navigaciju i browser, a za igre Unreal Tournament 3, ali on je izričito tražio za BC2 da li se može.
ahaaa...
bzvz...:S
Od danas BUG server uz streamanje na Punksbusted.com streama i na PBbans, tako da ste još sigurniji od cheatera.
Imamo i prvi MBI ban, doslovno svega nekoliko minuta nakon početka streamanja.
Jel oni misle u novo peču stavit da se nemora držat tipka za trčanje nego da bude automatski :D da trčim a da mi se ne ukoči prst
Jel oni misle u novo peču stavit da se nemora držat tipka za trčanje nego da bude automatski :D da trčim a da mi se ne ukoči prst
Stisi na brzinu dva put w ili koja ti je vać tipka za trčanje i sam če ti trčati.
Thx na infu. Kad smo streamali BF2 server onda je ispisivao samo naše banove. :)
Al dobro, tak svejedno. Bitno da se bana. :)
bomba je najgori dio igre definitivno. Nebi ju ubacio u one garaže na arici(tamo gdje je a) da si bog.leti leti i odbije se od ničega.katastrofa