Neam ekipu ni za battlefield ali ajde tu se jos moze solo odigrat, za br bez ekipe nemas sta trazit, solo je odvratan lootas pola sata da te ubije neki kamper sa leđa, tako da br preskačem, lagano chill uz mp i core gameplay. Ako naprave BR jebeno i bude bilo hrpetina igrača a bit će i free jbg i to će uzet dio kolača i igrača, neki igrači čekaju samo to, kužim napetije je, kompetativnije je imaš dozu adrenalina dok je još 10 ljudi krug se sužava imaš osjećaj za pobjedu jer ti ovisiš sam o sebi tj ti tvoj tim nije kao conquest 32 na 32 i boli te uvo oćeš dobiti ili izgubiti samo ideš i melješ. Battle royal ima taj šmek napetosti i adrenalina definitivno jer ipak imaš samo jedan život. Jel otključao tko SG 553R? Najjača puška u igri, strašno 33 dmg na 720 rate of fire.
ima i boljih, kasnije se samo sve više igra otvara kad se otključaju puške i atačmenti, može se složit strašnih kombinacija.
kak nemaš skvad za bf, nema neke ekipe da treba jakog igrača, zar nisi ti igrao s tetkom i ovima stalno?
Jok, tad sam igrao sa vama na pocetku bf v ali nije to moja ekipa. Ma raspala se ova rl ekipa ne igraju vise nemaju vremena od zivotnih obaveza. A trazit ljude po forumima i discordu je tesko. Hrpa ljudi doslo na bugov discord ali sobe prazne.

Timo: "...samo neinformirani krajnji korisnik moze kupiti AMD proizvod, za igranje"