Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 2.104
|
čitano: 430.392
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Battlefield 6
fila2208 kaže...
BeLLicus kaže...

Neam ekipu ni za battlefield ali ajde tu se jos moze solo odigrat, za br bez ekipe nemas sta trazit, solo je odvratan lootas pola sata da te ubije neki kamper sa leđa, tako da br preskačem, lagano chill uz mp i core gameplay. Ako naprave BR jebeno i bude bilo hrpetina igrača a bit će i free jbg i to će uzet dio kolača i igrača, neki igrači čekaju samo to, kužim napetije je, kompetativnije je imaš dozu adrenalina dok je još 10 ljudi krug se sužava imaš osjećaj za pobjedu jer ti ovisiš sam o sebi tj ti tvoj tim nije kao conquest 32 na 32 i boli te uvo oćeš dobiti ili izgubiti samo ideš i melješ. Battle royal ima taj šmek napetosti i adrenalina definitivno jer ipak imaš samo jedan život. Jel otključao tko SG 553R? Najjača puška u igri, strašno 33 dmg na 720 rate of fire. 

ima i boljih, kasnije se samo sve više igra otvara kad se otključaju puške i atačmenti, može se složit strašnih kombinacija.

kak nemaš skvad za bf, nema neke ekipe da treba jakog igrača, zar nisi ti igrao s tetkom i ovima stalno?

Jok, tad sam igrao sa vama na pocetku bf v ali nije to moja ekipa. Ma raspala se ova rl ekipa ne igraju vise nemaju vremena od zivotnih obaveza. A trazit ljude po forumima i discordu je tesko. Hrpa ljudi doslo na bugov discord ali sobe prazne.

15 godina
BeLLicus kaže...
fila2208 kaže...
BeLLicus kaže...

Neam ekipu ni za battlefield ali ajde tu se jos moze solo odigrat, za br bez ekipe nemas sta trazit, solo je odvratan lootas pola sata da te ubije neki kamper sa leđa, tako da br preskačem, lagano chill uz mp i core gameplay. Ako naprave BR jebeno i bude bilo hrpetina igrača a bit će i free jbg i to će uzet dio kolača i igrača, neki igrači čekaju samo to, kužim napetije je, kompetativnije je imaš dozu adrenalina dok je još 10 ljudi krug se sužava imaš osjećaj za pobjedu jer ti ovisiš sam o sebi tj ti tvoj tim nije kao conquest 32 na 32 i boli te uvo oćeš dobiti ili izgubiti samo ideš i melješ. Battle royal ima taj šmek napetosti i adrenalina definitivno jer ipak imaš samo jedan život. Jel otključao tko SG 553R? Najjača puška u igri, strašno 33 dmg na 720 rate of fire. 

ima i boljih, kasnije se samo sve više igra otvara kad se otključaju puške i atačmenti, može se složit strašnih kombinacija.

kak nemaš skvad za bf, nema neke ekipe da treba jakog igrača, zar nisi ti igrao s tetkom i ovima stalno?

Jok, tad sam igrao sa vama na pocetku bf v ali nije to moja ekipa. Ma raspala se ova rl ekipa ne igraju vise nemaju vremena od zivotnih obaveza. A trazit ljude po forumima i discordu je tesko. Hrpa ljudi doslo na bugov discord ali sobe prazne.

Nije lako, a opet može se sve, samo se treba organizirati. Ljudi imaju 3-4h screen on timea na mobitelu, ali viču nemaju vremena, liče na qurac, nikakvi, slabi i nikad nemaju vremena, 

mi se skupimo navečer nekad jedva 4, nekad po 10, ali me živcira šta se moramo tako joinat i onda svaki server izlazit pa odpočetka.

A i promjenila se navika, ljudi neće pričat, manje se druže igraju skupa nego prije i to je očito

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
17 godina
Svima došel 20GB update?
To je za sutrašnji season 1
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.10.2025 17:57 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crocopzmaj12 kaže...

bugovi....

-nestajanje oružja, pa se vrati nakon nekog vremena samo

-zvuk, nekada nestane, pa su pucnjevi kao negdje kilometrima daleko

-nakon spawna nosim neki drugi kit... (ne nakon revajva)

-sruše nas u chopperu, ja sam živ kao gunner, ne mogu izaći van, a nisam dead, ne mogu respawn, nikoji vrag

-nakon završene runde ne mogu izaći u meni... (a kada izađem, završim sa crnim ekranom)

-snimljeni loadouti nekada uopće nisu snimljeni, u igri to nisu ti koje sam namjestio (namjestio na sve frakcije)

-ponekad nema minimape za spawnanje, nego je negdje...

-i da, muhe se čuju kada si kod kanti za smeće

protuzračna obrana... (nije bug), koje smeće

nista od toga sto pricas se kod mene ne javlja najvjerojatnije je do tebe

SAMSUNG S23 ULTRA 512GB
12 godina
Battlefield 6

BF Red Sector izlazi sutra sa sezonom prvom. F2P.

Your mind is like a parachute! Useless unless its open

0 0 hvala 0
15 godina
Super64 kaže...

BF Red Sector izlazi sutra sa sezonom prvom. F2P.

ili je ipak redacted sector, kao nek brisani sektor.

ćemo vidimo, siguran sam da će influx igrača opet izbit steam rekorde.

11 godina
Battlefield 6

Strašan meč izgubili pred kraj, dobar je escalation točno ono što fali conquestu malo napetosti inteziteta pa rokanje pred kraj. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine
Battlefield 6

Malo mi dosadilo close quarter fightanje, idem malo kempat i snajpat... Jbte led ovo je valjda prvi bf da ne možeš ići po krovovima tek tako. Nema liftova ni zip linea na masu breakthru modovima... Totalno smeće za snipe.

Timo: "...samo neinformirani krajnji korisnik moze kupiti AMD proizvod, za igranje"
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Ti si onaj šta legne kad snajpa

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 6

Probao sam neki dan onu assault pušku koja izgleda kao G-3 (ultra debilno je što imena pušaka nisu prava), ne sjećam se imena u igri; koja ima sporiji rate of fire a veći damage u odnosu na druge.

Užas je hit registration, na toj puški se primjeti, kao da registrira svaki 2-3 metak tek.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 6

Halo burazeri, kada će BRoyale mod, zna li se išta?????

Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine
RePlaY kaže...

ne snajpam uopće. Ali na prijašnjim bf sam mogao ko čovik popeti se na vrh zgrade i leć, a ode ni to ne moš. Ne znam koji k su mislili kad su radili ove mape. Katastrofalno je preblaga riječ. Najveća mana po meni je baš to.

Timo: "...samo neinformirani krajnji korisnik moze kupiti AMD proizvod, za igranje"
15 godina
Inochulum kaže...
RePlaY kaže...

ne snajpam uopće. Ali na prijašnjim bf sam mogao ko čovik popeti se na vrh zgrade i leć, a ode ni to ne moš. Ne znam koji k su mislili kad su radili ove mape. Katastrofalno je preblaga riječ. Najveća mana po meni je baš to.

Jesi ti probao sobek, mirek, olympia, firestorm

doslovno kampers paradise za tebe, beskorisne recone sta samo leze po visinama

13 godina
Battlefield 6

Jučer igram liberation peak i ubije me sniper sa vrha dalekovoda. Idem tamo vidim nema stepenica, kad ono dvi minute kasnije likovi kao u star warsu lete gori na recon dronovima 😂

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Patch je live, 15.00 utc se otkljujcava redsec i pass.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 6

Jel ima gdje Redsec preload za skinut, nemam Bf6? hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2025 10:57 (xbobx).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Zna li se cijena passa?

17 godina
Bombilakus kaže...
fila2208 kaže...

Zna li se cijena passa?

Prva sezona je free

17 godina
Mislim da su prve 3 free, do kraja godine.
Meni se je ikona za pokretanje igre pretvorila u "Season 1".
Nema nikakvog novijeg updatea.
16 godina
Battlefield 6

Nova mapa pravi bf odlična.Mislio biti će ravna pustinja ali ne ne to je to.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Battlefield 6

jel mogu skinut BR mod na Microsoft storeu. nemam battlefield 6

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Inochulum kaže...
RePlaY kaže...

Kak nemres ? Uzmes dron, popnes se na njega i odletis na koju zgradu hoces, nisam probao ali cesto to vidjam na sobrek city mapi.

15 godina
Armor kaže...
Mislim da su prve 3 free, do kraja godine.
Meni se je ikona za pokretanje igre pretvorila u "Season 1".
Nema nikakvog novijeg updatea.

da, ali premium dio passa je samo real money payments.

Ali prve dve sezone su free radi ea play fijaska, bar su rekli.

I btw i dalje nisam dobio exp boostove, a prvi dan nisam nikako mogao pristupit radi eaplay fijaska.

17 godina
Battlefield 6

pošto me zanima samo BR mod a ekipa ne odgovara....... istomišljenicima preporučam hvatati preko steama ili epica iza 16h.....pa valjda se tamo bude moglo downloadati Broyal segment igre?????? 

Ako netko zna gdje prije ili drugdje neka gukne

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Wiz3m4n kaže...

pošto me zanima samo BR mod a ekipa ne odgovara....... istomišljenicima preporučam hvatati preko steama ili epica iza 16h.....pa valjda se tamo bude moglo downloadati Broyal segment igre?????? 

https://www.gamesradar.com/games/battlefield/battlefield-6-redsec-battle-royale-release-times-dates/

Mislim da trebamo otvoriti zasebnu temu za BR jer vas ovdje većina neće ni doživit 

Battlelog: [G] pijana_carapa
15 godina
Wiz3m4n kaže...

pa tako je bilo i sa apaexom, kad je službeno pušten mogao se igrati.

Pa valjda neku minimalnu prednost imamo mi šta imamo gejm pa nam se prelodao i taj segment igre.

Također predlažem da se razdvoje teme, pa si istomišljenici i veći skillanderi jer je to competitive mode (lol) imaju svoju temicu samo za redsec.

I nek modovi maknu 2042 sa vrha, tu temu nek zapale i da svi igru zaboravimo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2025 15:05 (fila2208).
11 godina
Battlefield 6

Sta je to uopce novo doslo? Br,nova mapa ?kakav season 1,placanje,ne placanje?

Ne pratim to nista,samo zabacim uvecer koju partiju i to je to.

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 6

Čemu razdvajanje tema? Pa taman je forum malo živnuo izlaskom igre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

nisam fan royale, ali trailer izgleda i zvuči sjajno.

nadam se da će dati zabave i nama koji ne uzimamo taj mode za ozbiljno 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2025 16:14 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
Battlefield 6

skidam BR, brzina ocajna, vidim vec je in game shop online, a battle pass ne vidim da je dzabe, pise mi da moram kupiti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice