Ma debil, slažem se nekad s nekim argumentima i realan je brutalno, ali je nezreo i da je malo kulturniji mislim da bi mu i kanal bio jači.
Movement abuser je i zato mu to ne paše, poanta nerfa je baš takve znojavce izbaciti iz takta
Da netko jumpa slajda kao debil uz takav netcode i recoil i deleta ljude, -+ nepostojeći killcam.
Nek ide u cod i dobro.
Bf2042 mu je super jer tamo slajda po mapi kao da igra apex.
Pratim ga, ali velim naporan je ponekad i s razlogom nije pozvan na streamers event šta je bio.

Branio patetično prije tjedan dana onog transića dokazanog cheater govna i doživio masovno unsuskrajbanje. Uništili ga komentarima na videu koje on briše ne da vidjeti svoju sramotu.Mali kompleksaš govance kao i taj što ga je branio.
Bazzar, siena, damavand rush.
Caspian, onda onaj dlc nakon potresa, to mi je bilo čudo.
Armored kill sa voziima je ponudio baš velike mape i totalno su bile izignorirane.
Za svakog ponešto ne sumnjam da neće bit portal *only serveri i svakom nešto.
Btw..
Novi labs procurio
Nastavak na taj video.
Oružja, vozila, kozmetika...
Ne preporučam gledanje ako ne volite spoilere i želite ostaviti neka iznenađenja i za full igru.
Nije tolko ttk problem vec su mape i nepostojeci choke tocke problem. Kretanje je problem ali najbolji BF, BF2, je imao Staminu pa si tri put razmislio kad ces i gdje ces sprintat/skakat ko zekoslav. Staminu imaju i Squad i Tarkov i nitko se ne zali sto je u tim igrama tome tako. Mislim, te igre ionako ne igraju COD igraci. Vecina ne zeli BF COD, ali od jednom placu ko pickice kad se spomene Stamina ili movement nerf. Vrlo zanimljivo. Mislim nije, kad se pogleda BF redd to je nakupina idiota koji sebe nazivaju veterani i djeluju te se ponasaju kao da su veterani rata u Ukrajini, a ne jebene video igre. Za ovakvu nakupinu debila dovoljno je sto nema tupavih skinova i odmah je to to. Nema veze kaj igra nije osobito drugacija od 2042 ili coda. Nema djeda mraza i pinky boja oruzja i ekipa je odma so back baby, we so back.
Stamina, ali i fog of war.
Em bi bolje igra radila, em bi pjesadija mogla odahnuti malo, a letjetlce bi morale preletati nisko ako žele killove.
Problem je što se boje ic i previše u millsim vode pa će to bit previše za "veterane".
Složit movement, izabcit slide i gluposti i to je dosta.
Zasad smo vidjeli manje od pola igre, vidjet ćemo, ako netko uleti u labs tamo će bir firestorm i mirek, pa nek da info za veličinu i feeling, dobro firestorm znamo jel.

Cmizdrilo se kako su puške laser precizne sad će povečat recoil zaboravite rafalno pucanje. Bilo je donekle realno uvik isti kur cmizdravci useru igru.
baš je dobra zabava na iwo jima u 2042, svi su tamo
baš je dobra zabava na iwo jima u 2042, svi su tamo
Čak se mislim ja krenit jer to su skinovi iz bc2,bf3 te idu u bf6, za to bi podnio žrtvu.
Ma debil, slažem se nekad s nekim argumentima i realan je brutalno, ali je nezreo i da je malo kulturniji mislim da bi mu i kanal bio jači.
Movement abuser je i zato mu to ne paše, poanta nerfa je baš takve znojavce izbaciti iz takta
Da netko jumpa slajda kao debil uz takav netcode i recoil i deleta ljude, -+ nepostojeći killcam.
Nek ide u cod i dobro.
Pratim ga, ali velim naporan je ponekad i s razlogom nije pozvan na streamers event šta je bio.
Meni recimo uopće nije jasno zaš on igra BF, a ne COD, koji je kao stvoren za solo igrače koji vole brži gameplay, u kojem se stvarno treba znati dobro kretati.
BF ima jednostavno smireniji (infantry) gameplay i ne čudi me što će ga malo usporiti u odnosu na betu, mislim da je to dobra odluka koliko god sam uživao i u ovom bržem gameplayu. Mislim da kretanje ne treba izgledati kao u BF4 jer tko god ga je nedavno isprobao zna koliko je to ukočeno i zastarjelo. Lagani fine tune, malo veći penalty nakon skoka i slidea i bit će to odlično.

Cmizdrilo se kako su puške laser precizne sad će povečat recoil zaboravite rafalno pucanje. Bilo je donekle realno uvik isti kur cmizdravci useru igru.
Pa uvijek je tap fire i burstanje bila umjetnost u bf i najviše uspjeha se imalo s time. Ovi šta su došli iz coda di je 90% pusaka laser su sad ljuti jer bi tada igrali cod u bf skinu.
Nek ide u cod i dobro.
Meni recimo uopće nije jasno zaš on igra BF, a ne COD, koji je kao stvoren za solo igrače koji vole brži gameplay, u kojem se stvarno treba znati dobro kretati.
BF ima jednostavno smireniji (infantry) gameplay i ne čudi me što će ga malo usporiti u odnosu na betu, mislim da je to dobra odluka koliko god sam uživao i u ovom bržem gameplayu. Mislim da kretanje ne treba izgledati kao u BF4 jer tko god ga je nedavno isprobao zna koliko je to ukočeno i zastarjelo. Lagani fine tune, malo veći penalty nakon skoka i slidea i bit će to odlično.
Tocno to. Pljuje cod jako, mislim da ga muči sbmm jer onda ne Izgelda toliko dobar koliko je kad ga stave s njemu sličnima.
Abjuza movement, vjerojatno ima revive train i chilla na 100+ killova gejmovi (kao neki top level igrači u ovoj temi šta su nedavno pričali da ownaju sve)
Cod nikad nije imao gori spawn, mape gdje ti svi padaju na glavu da svih strana.
Bf je uvijek nagrađivao sporiji gameplay i lagane pushove sa smokeom, a ne bezumno stiskanje shift pa ctrl pa space tipaka kao da klavir sviraš.
U svakom slučaju pozdravljam sve izmjene koje će bf6 movement i Gunplay učiniti kao modernija verzija igara koje smo prije igrali i ostale su nam u lijepom sjećanju.

Ako vec povećavaju recoil sa čim se apsolutno slažem zašto ne izbace ono sranje od onog da ti meci ne lete tamo gdje nisanis. Znači opet ako i naučiš kontrolirati recoil ili burstas meci će opet donekle letjeti na sve strane. Ne vidim smisao. Povećaj recoil koliko hoćeš ali neka meci idu gdje nisanis.
I da Enders je malo govance i njegov stil igre BFa predstavlja sve ono što ne bi trebao biti BF
Iskreno nisam imao neki problem s recoilom. Meci su uglavnom išli tamo gdje sam i ciljao. Ti si bas imao problema s time u beti?

https://www.reddit.com/r/Battlefield/comments/1mgr34l/battlefield_4_vs_battlefield_6_recoil/
Video koji pokazuje koliko recoila ima BF6