Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.079
|
čitano: 212.207
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: Battlefield 6
SimeKZ kaže...

Nije mi jasno da ekipa u jebenoj beti koristi ove gluposti da kempa po krovovima. Pa di je mozak.

Haha, meni je to ludnica pogotovo ako rejpaš ostale, linearni mp je prošlost s bf6ali da nezgodno ako si neoprezan pa pogibas konstantno iz svih smjerova ako si dolje

10 godina
SimeKZ kaže...

Nije mi jasno da ekipa u jebenoj beti koristi ove gluposti da kempa po krovovima. Pa di je mozak.

Ma općenito, volio bi viditi te jazavce koji cheataju u igrama, koja je to poanta, nek mi neko objasni?? Pa da se može neka lova zaraditi još bi i shvatio, ali da netko osjeti zadovoljstvo jer je pobijedio u videoigri varanjem, ne mogu to shvatiti da me ubiješ. Znači da mi developer da mehaniku kojom ću ostvariti nadmoć nad svima drugima ne bi onda ni igrao igru, koja je poanta, gdje je tu uzbuđenje ako ćeš sigurno pobijediti??

15 godina
Cansee kaže...
SimeKZ kaže...

Ma općenito, volio bi viditi te jazavce koji cheataju u igrama, koja je to poanta, nek mi neko objasni?? Pa da se može neka lova zaraditi još bi i shvatio, ali da netko osjeti zadovoljstvo jer je pobijedio u videoigri varanjem, ne mogu to shvatiti da me ubiješ. Znači da mi developer da mehaniku kojom ću ostvariti nadmoć nad svima drugima ne bi onda ni igrao igru, koja je poanta, gdje je tu uzbuđenje ako ćeš sigurno pobijediti??

Trebao si biti aktivan onda u doba bf3, da vidiš onda tu kajanja ispovijesti cheatera, pa su stavljali na dane kad su banirani račune iz mcdonaldsa kao dokaze itd. Skoro svaki domaći klan je dao chitera koji su odurno cheatali i bili renomirani članovi zajednice dok nisu pali.

to su bila top vremena!

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
16 godina
SimeKZ kaže...

Kad probaš nema nazad, cijela mapa se može preletit po krovovima.To su trebali napravit da se može popet i da se osvajaju baze tu.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put danas u 1:16 (dery).
12 godina
dery kaže...
SimeKZ kaže...

Kad probaš nema nazad, cijela mapa se može preletit po krovovima.To su trebali napravit da se može popet i da se osvajaju baze tu.

Samo da nije ovakva vrsta letenja 

13 godina
fila2208 kaže...

Trebao si biti aktivan onda u doba bf3, da vidiš onda tu kajanja ispovijesti cheatera, pa su stavljali na dane kad su banirani račune iz mcdonaldsa kao dokaze itd. Skoro svaki domaći klan je dao chitera koji su odurno cheatali i bili renomirani članovi zajednice dok nisu pali.

to su bila top vremena!

McDonalds

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
Battlefield 6

Evo što su ljudi pisali nakon BF4 Bete.

A daleko smo dogurali..

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
5 1 hvala 1
4 godine
sudy_freak kaže...

A daleko smo dogurali..

bf6 je brutalan, cijeli internet doslovno gori od pozitivekuka samo gerijatrija kako im je prebrzo, cod bla bla

15 godina
sudy_freak kaže...

A daleko smo dogurali..

Zato što se uvijek stvori bolestan hype train, a ovaj je posebno jer 15 g nismo imali poštenu bf igru.

smirit će se strasti, ovi svi šta plaču za mape će uthinuti kad dođe još novih mapa.

Bilo bi top da puknu još jednu betu samo velike mape i onda garantiram da bi se smirile strasti.

Loš netcode pripisujem ionako još hrpu tracking shema koje igra vrti u pozadini, dok cijeli core igre je ok, imali smo par dobrih mečeva, jako baalanisranih i smastram da je to ok.

sbmm radi super.

ne sviđa mi se open classes, a ako oćeš closed kako bf treba  bit onda moraš igrat njihove mutave playliste, no srećom nadam se da će to portal riješiti.

11 godina
Battlefield 6

Nije me ovo kupilo, teram se da igram samo da nateram rank na 20 ako nekim čudom odlučim kupiti igru, što se vjerovatno neće desiti. Povraća mi se od ovih malih mapica i teram se da igram 64 igrača na codovskoj mapi. I ne fila neće biti bolje na izlasku, potvrđene su ti mape na izlasku, 6 ovakvih malih minijaturnih i 2 malo veće ako liberation peak možemo zvati većom mapom... 9 mapa je remaster operation firestorm. Sve mape su u zgusnutim gradovima, hrpa kuća, katova, liftova, ceste. I to sve pretrčiš, riješiš trojicu izađe još petorica. Umireš sa leđa odsvakle besmisleno. Nebih ovo igrao ni da je besplatno i ova beta koja je f2p imam jedva 9 sati u 2 tjedna bete. Kome se sviđa gg, ovo nije moj cup of tea. Jbg šteta. Kad se sjetim Iwo Jime sa petice, kako se vereš u planinu osvajaš boriš se na frontu, blato, planina, more, okoliš fantastičan, wake island da ne pričam stanu sve ove mape iz šestice i nebi popunili jedan wake island. I onda da se zadovoljim ovime? Nope. 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 13:04 (BeLLicus).
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Gdje su im quad i motori to mi fali za ludovanje po mapi. Oni inače kao nešto slušaju bf zajednicu šta se traži. Ajd vidit čemo još kad izbace final na što su slušali smislili. 

Ping meč mejking im ne radi dobro jer upada ekipa sa ping oko 150.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 13:07 (dery).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 6

Čovjek se nada da će ispraviti, ali znamo kako to ide...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 6

Ima li ovdje BF3 veterana s barem po 50 zvjezdica u tenku, avionu i heliću? Da iznesu svoje mišljenje, valjal šta igra. Isplati li se uzeti novu grafičku samo zbog BF6? Hvala.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
cinco44 kaže...

Ima li ovdje BF3 veterana s barem po 50 zvjezdica u tenku, avionu i heliću? Da iznesu svoje mišljenje, valjal šta igra. Isplati li se uzeti novu grafičku samo zbog BF6? Hvala.

Ima.

Igra ko sve igre danas, nit smrdi nit miriše što se tiče neke jedinstvenosti ili neke pretjerane sadržajnosti.

No, obzirom da je ipak ovo Bf, obzirom da je ispolirana ko niti jedan bf prije, a još pričamo o beti, obzirom da se vrti bez problema na 99% hardvera izašlog unazad godinama, nemamo šta pričat, igra je naspram 90% smeća što danas izlazi extra.

Ako još imaš kakvu ekipicu za skompat se u squad i igrat zajedno na nekom tsu ili discordu ili whatsoever, extra.

Ove dežurne pljuvače ignoriraj, jer su pljuvali po svakom bf-u, neki jer su takve naravi ko fila jer mu sve smeta a i inače je filozof u krvi, pa ga ne uzmeš za ozbiljno, neki tu koji su i u prošlim bfovima srali po svemu pa odigrali 1000+ sati u svakom, ili samo neki stari čangrizavci koji bi da svaki bf bude bf2, ili ovi mlađi koji bi da svaki bf bude bf3 jer su se eto baš tu našli, to ništa ne smiješ uzet za ozbiljno u bf temama.

Beta je free, skini, probaj, vidi kak ti radi, vidi jel ti se sviđa i eto ga. Nitko od nas nije Freud da uđe u tuđu glavu pa da zna dal se nekom to (igra kao takva kakva je u beti) sviđa ili da li taj ima 300-500-1000 ojrića da si uzme grafu eto baš zbog jedne jedine igre.

15 godina
BeLLicus kaže...

Ništa bolje od ovoga nema, zima je duga treba nešto za sat dva ispucat se navečer. Život je stresan i naporan tokom cijelog dana. Još 3 dana bete nas čeka već sad u čet ujutro počima druga tura pa ću donjeti konačni sud. Ali vjv se uzima. 

BeLLicus kaže...
fila2208 kaže...

Remember guys....no fucking preorder 

Već jesam

BeLLicus kaže...

Neam šta izgubit osim 60e, život leti, godine lete, doba dobrog Battlefielda je prošlost, ja ću utuć barem 200 sati kao što sam utuko i u smrdljivi 2042 i otplatit uloženo, koliko puta ubodem igru za 60e pa traje 20h singleplayer i obrišem je više je nikad ne upalim i tako. Igrat će se, ne može biti gore od 2042, imali su 4 godine šta raditi, nikad nije bila ovoliko pauza do sad, max 3 god. Bit će to okej. I bf 2042 je sad okej za ispucat se 30 minuta pred spavanje. 

BeLLicus kaže...

Nije me ovo kupilo, teram se da igram samo da nateram rank na 20 ako nekim čudom odlučim kupiti igru, što se vjerovatno neće desiti. Povraća mi se od ovih malih mapica i teram se da igram 64 igrača na codovskoj mapi. I ne fila neće biti bolje na izlasku, potvrđene su ti mape na izlasku, 6 ovakvih malih minijaturnih i 2 malo veće ako liberation peak možemo zvati većom mapom... 9 mapa je remaster operation firestorm. Sve mape su u zgusnutim gradovima, hrpa kuća, katova, liftova, ceste. I to sve pretrčiš, riješiš trojicu izađe još petorica. Umireš sa leđa odsvakle besmisleno. Nebih ovo igrao ni da je besplatno i ova beta koja je f2p imam jedva 9 sati u 2 tjedna bete. Kome se sviđa gg, ovo nije moj cup of tea. Jbg šteta. Kad se sjetim Iwo Jime sa petice, kako se vereš u planinu osvajaš boriš se na frontu, blato, planina, more, okoliš fantastičan, wake island da ne pričam stanu sve ove mape iz šestice i nebi popunili jedan wake island. I onda da se zadovoljim ovime? Nope. 

Brat u par dana izmjenio 30 razmišljanja hehe.

slažem se s tobom no budemo vidjeli na izlasku šta nam igra nosi. Očigledno je da žele skupit cod igrače i to je ukratko to.

Firestrom i još jedna velika ako budu i to je za priča za bf veterane, nek budu sretni da su dobili i to

Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:10 (fila2208).
16 godina
Battlefield 6

Nasmija me dobro na ovaj video.

Kaže ovde: netko da me uslika

Video 8:15min trenutak glazba prati ubijanje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Ma nisam preorederao to sam se zajebavao. Prvi tjedan mi je bilo ok, i onda su dodali još jednu malu mapu i vrte se ove stare i ono više mi se neda ni upalit i vidim da to nije to. Ponjeo me hype na početku ali brzo splasnulo i štoviše oladilo totalno. Što više igraš shvaćaš koliko ti se neda, jer badave dobrog pucanja ako su mape teški šit, i šta ćeš kad izađe samo igrat jednu mapu koja je veća. Bezveze, dojadit će prebrzo. 

15 godina
BeLLicus kaže...

Ma nisam preorederao to sam se zajebavao. Prvi tjedan mi je bilo ok, i onda su dodali još jednu malu mapu i vrte se ove stare i ono više mi se neda ni upalit i vidim da to nije to. Ponjeo me hype na početku ali brzo splasnulo i štoviše oladilo totalno. Što više igraš shvaćaš koliko ti se neda, jer badave dobrog pucanja ako su mape teški šit, i šta ćeš kad izađe samo igrat jednu mapu koja je veća. Bezveze, dojadit će prebrzo. 

ak igraš sam da.

mi smo skvad svaku večer i dobar show bude, trči se flagove, leader zapovijeda i to je to.

Top debilizam je prikaz ko je skvad lider, kao imamo brojke i skvad lider nije na vrhu već br1.

umjesto da na vrhu skvada bude leader, on je random negdje ali moraš gledat dolje koji je broj.

zašto čačkat nešto što je bilo dobo prije, ne shvaćam.

4 godine
Battlefield 6

Sad mi žao ko psu kaj sam uzeo igru na Steamu, kak najlakse prebaciti sve frendove s ea na steam jel postoji ista pametnije u komadu ili moram svakog posebno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
fila2208 kaže...
BeLLicus kaže...

ak igraš sam da.

mi smo skvad svaku večer i dobar show bude, trči se flagove, leader zapovijeda i to je to.

Top debilizam je prikaz ko je skvad lider, kao imamo brojke i skvad lider nije na vrhu već br1.

umjesto da na vrhu skvada bude leader, on je random negdje ali moraš gledat dolje koji je broj.

zašto čačkat nešto što je bilo dobo prije, ne shvaćam.

Totalno istina, nije mi uopće bilo jasno kako to radi i tko je uopće squad leader. 

16 godina
Battlefield 6

Manhatan će biti mix mapa srednja veča od ovih, sobek city također, mirak dolina 600m i firestorm največe, liberation peak ima 500m. Koji će nam kuac mape od kilometra, oko 500m je solidno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Boris grozni kaže...

Sad mi žao ko psu kaj sam uzeo igru na Steamu, kak najlakse prebaciti sve frendove s ea na steam jel postoji ista pametnije u komadu ili moram svakog posebno?

ne shvaćam zašto morate na steam uzet kad imate sve bf na originu, i sad moraš imat steaam i ea i još te teško pozvat na ea nekad mi ovi stoji da su offline.

ukrajina, oko 40e, origin i milina.

dery kaže...

Manhatan će biti mix mapa srednja veča od ovih, sobek city također, mirak dolina 600m i firestorm največe, liberation peak ima 500m. Koji će nam kuac mape od kilometra, oko 500m je solidno.

Slažem se, ali bit bf je open mapa, ne sad open smeće kao bf2042, ali tipa meni je bio kharg island dobra, ima u bf ono polje šta je izašlo u prvom dlc isto top mapa.
ima u bf1 ona u italiji di se napdaju oni dvorci isto top mapa.

imaju toliko dobrih mapa za izvuć inspiraciju šta ih košta da uzmu dve spoje slože nešto.,.

arica/atacama/valparaiso ajme meni.

toliko top mapa, šta ne zavrte karkand/sharqi/gulf of oman??

Poruka je uređivana zadnji put danas u 18:46 (fila2208).
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

imaju toliko dobrih mapa za izvuć inspiraciju šta ih košta da uzmu dve spoje slože nešto.,.

Ajd da izvuku neku inspiraciju pa naprave novu mapu al jbt 15 godina vec igramo te iste mape,nije ti još dosta?

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put danas u 19:05 (pirat).
16 godina

Ma bit će ovde za svakoga ponešto. Optimističan sam kad vidim kako su ove detaljno napravili te na što liči mapa na početku i na kraju runde neprepoznatljivo. Pogodiš šahtu leti voda, prepoloviš zgradu iz cijevi curi voda, krhotine svuda po prolazima, prostorije uređene realistično tuš kabine tapeti kreveti, na sve su pazili ali nema browsera

15 godina
pirat kaže...
fila2208 kaže...

Ajd da izvuku neku inspiraciju pa naprave novu mapu al jbt 15 godina vec igramo te iste mape,nije ti još dosta?

nisam rekao da remasteraju mape, nego odigraju i odrade nešto novo.

spojit mape, dodat još zgrada koje se mogu raznesti itd.

Mostovi itd.

ugl. nisam mislio već x4 puta igrat remastere, već da slože nove mape, iz starih kao inspiracija.

15 godina
Battlefield 6

a dobro, svake 3 god jedan dobar...opet nešto, dva preskačeš, jedan igriv.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Blago receno prijateljski NE SERI  🤣

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice