Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 784
|
čitano: 169.796
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 6

Popalio sam pat twitch strimera i dobio, moraš min gledati pola sata do sat vremena

14 godina
Frenkyca kaže...

Popalio sam pat twitch strimera i dobio, moraš min gledati pola sata do sat vremena

Sat vremena i drop je garantiran.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
8 godina
Battlefield 6

sta se zahebavate sa tim streamovima mos kupiti key za 1 euro i igras early. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Razer dijeli key ako se joinate na njihov Discord server.

https://gleam.io/sYN9X/razer-battlefield-6-open-beta-early-access-code-redemption

Moj PC  
5 0 hvala 4
4 godine
Promster kaže...

Razer dijeli key ako se joinate na njihov Discord server.

https://gleam.io/sYN9X/razer-battlefield-6-open-beta-early-access-code-redemption

Uhvatio, hvala.

Sutra garant kolaps servera kad krene navala, danas 10k ljudi samo bilo u settingsima 

14 godina
amagi kaže...

Uhvatio, hvala.

Sutra garant kolaps servera kad krene navala, danas 10k ljudi samo bilo u settingsima 

Uvijek tako bude. Prvih sat dva vremena zaboravi da ćeš pošteno igrat, ako ne i prvih 6 sati zbog navale.

11 godina
Battlefield 6

Ujutro u 10 počima, ali radni dan je pa možda i ima šanse da radi odma. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BeLLicus kaže...

Ujutro u 10 počima, ali radni dan je pa možda i ima šanse da radi odma. 

Ja sam WFH, ja ću među prvima u boj.

14 godina
Battlefield 6

Obožavam EA servere, jedini koji daju 2gbit+ brzine

Kao da preload s ovom brzinom nešto znači 

Hvala za link na Razer. Radi

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 0:37 (sudy_freak).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 6

Sjećam se bf3 bete, kaos. Igrao se metro rush, kasnije dodali prek kao neke šifre i servere za kaspian.

rušenja stalno. Izašla igra, isto rušenja kaos.

Nadajmo se da u 2025.i samom procjenom hypea; veterani su optimistični, novi klinci upadaju, cod sliding bunnyhop fegeti traže novu igru gdje će rejpat za montaže, da su svjesni koliko ih ljudi očekuje, pa nije to sinj da zaglave ljudi ko za koncert.

Valjda će stress testat i svi ćete moć kulturno oporobati igru. 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Bit će ovo njabolja beta ikad

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 6

jel se može još uvijek nabaviti ključ? volio bih vidjeti da li će mi raditi na i5 6600k(ako neko ima iskustva puno bi značilo)?

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
tomislavivic kaže...

jel se može još uvijek nabaviti ključ? volio bih vidjeti da li će mi raditi na i5 6600k(ako neko ima iskustva puno bi značilo)?

Hvala unaprijed

u subotu se otvara za cijelokupno pučanstvo pa se strpi.
Battlefield 6 will require a 64-bit processor and operating system. 

Minimum requirements include Windows 10, an Intel Core i5-8400 or AMD Ryzen 5 2600 CPU, 16GB of RAM, an Nvidia RTX 2060 or AMD Radeon RX 5600 XT 6GB GPU, DirectX 12, and 55GB of storage.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
14 godina
Battlefield 6

Ajde vi koji ste home office danas, očekujemo dojmove i psovke kad se sve sruši.

Ja odlučio u ured danas, da si poštedim živce, vjerojatno će biti kaos s obzirom da su se key-evi dijelili i djelit će se ko blesavi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...
tomislavivic kaže...

Hvala unaprijed

u subotu se otvara za cijelokupno pučanstvo pa se strpi.
Battlefield 6 will require a 64-bit processor and operating system. 

Minimum requirements include Windows 10, an Intel Core i5-8400 or AMD Ryzen 5 2600 CPU, 16GB of RAM, an Nvidia RTX 2060 or AMD Radeon RX 5600 XT 6GB GPU, DirectX 12, and 55GB of storage.

I nemojte zaboravit Secure Boot 

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
14 godina

Update, pa krećemo.

EDIT: Logično dobio sam queue. 100k

EDIT2: Serveri su prdnuli. Po prvi put. EA APP također pokazuje Error 500.

EDIT3: Serveri su back. Queue još veći. 150k. Ne pomaže mi to što sam u Frankfurtu nimalo.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:10 (dj_renny).
17 godina
Battlefield 6

Valjda će riješiti dok mi neki dođemo s posla 

Očito nisu očekivali toliku navalu, ljudi očito željni pravog BF-a!

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina

Na PSu sam oko 250k u queue... Srecom dosta brzo pada, poceo je sa 270k... U par minuta na 250k.

14 godina

Ja sam sa 150k tek sad na 39k. Navalila raja. Gledajte twitch vi kojima treba key.

4 godine
Upao nakon 1hi15min.
Sve lockano, menu bez fonta, mogo upalit jedino clip o klasama i firing test room
Tn
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Battlefield 6

Ima potencijala, ali treba još dosta rada.

Gunplay je dobar, minus je što nisi siguran ako si nekog ubio, kill bodovi se pojave nekako malo sa strane i bez zvuka, bez iksa.. Pokvaren im je sensitivity u zoomu, isti je kao i bez neovisno o postavkama..

Tenkovi, lav - smeće, jako mali dmg, sensitivity je sjeban, kad prebaciš iz vanjske na unutarnju kameru je katastrofa sporo, a iz vana se i kamera i cijev vrte brzinom munje..

Koliko god volim destrukciju, previše je, jedan rpg pola zgrade sruši..

Serveri nisu persistant, svaki puta se čeka iznova matchamke - veliki minus

Pištolj - kao da je na vodu

Avioni - nije loše, kontrole zbugane

morao sam resetirati jer shadowplay ne radi.. sad sa mu queue..

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:04 (e9droid).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

I ja upao i to ne želi započet uđem u Loby i stalno neki error - oču K... potratit dan na ovo oće/neće/oće/neće.... hvala ne treba.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 11:22 (rokonja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Gunplay sterilan, recoil je CoD level. Movement je bože sačuvaj. Nemaš uopće osjećaj da je vojnik kao u BF3-4, da ima neku masu. Vozila su užas. Mape su klaustrofobične, delta farce ima otvoreniju i battlefield like mapu.

Hitreg je očaj očaja. Ne znam. Klase su kurac kad je medic LMG guy. WHY? Vidi se da to više nije onaj DICE.
U glavnom meniju mi ne rade/ne pokazuje kao drugima Conquest i ostalo za izbor. Razumijem da je Open Beta ali u većini slučajeva sa EA to znači gotov proizvod.
Hvala doviđenja. Dokaz da EA i dalje prodaje muda pod bubrege. Reskinned 2042.
EDIT:
Napravio sam reload da vidim hoće li mi se meni popraviti. 300k queue. Neka hvala.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 11:55 (dj_renny).
14 godina
dj_renny kaže...

Gunplay sterilan, recoil je CoD level. Movement je bože sačuvaj. Nemaš uopće osjećaj da je vojnik kao u BF3-4, da ima neku masu. Vozila su užas. Mape su klaustrofobične, delta farce ima otvoreniju i battlefield like mapu.

Hitreg je očaj očaja. Ne znam. Klase su kurac kad je medic LMG guy. WHY? Vidi se da to više nije onaj DICE.
U glavnom meniju mi ne rade/ne pokazuje kao drugima Conquest i ostalo za izbor. Razumijem da je Open Beta ali u većini slučajeva sa EA to znači gotov proizvod.
Hvala doviđenja. Dokaz da EA i dalje prodaje muda pod bubrege. Reskinned 2042.
EDIT:
Napravio sam reload da vidim hoće li mi se meni popraviti. 300k queue. Neka hvala.

Hvala na ovom brzom osvrtu.

Ja jedva čekam lockat laptop i pičim kuć.

Gledam nekoliko stremera - jackfrags, phixate, shroud i svi su uglavnom zadovoljni i ovo što ja kod njim vidim se nitko nije žalio.

Ali nije isti feel gledati to i iskusiti.

Kakav net imaš?

3 godine
sudy_freak kaže...

Gledam nekoliko stremera - jackfrags, phixate, shroud i svi su uglavnom zadovoljni i ovo što ja kod njim vidim se nitko nije žalio.

Kakav net imaš?

kako nebi bili zadovoljni kad im je to zlatna koka, od toga žive

14 godina
e9droid kaže...
sudy_freak kaže...

Kakav net imaš?

kako nebi bili zadovoljni kad im je to zlatna koka, od toga žive

Ma jasno, naravno da su plaćeni i kupljnei kao i onim eventom u LA-u što su bili, ali svejedno, barem po ovom što vidim.

14 godina
Battlefield 6

Preorder cancelan, jos ja budala poletio za verzijom od sto ojra...

Moj PC  
6 1 hvala 0
10 godina
Battlefield 6

Nakon cca pola sata upao, odigrao breakthru i par rundi conquesta.

Kupujem. Treba popraviti neke sitnice i bit ce rang BF1/BFV. Ne vidim nista kao generalni problem, da je neka core mehanika ili tako nesto totalno kriva, sve se da ispraviti do release i par patcheva.

Necu uzeti preorder jer su shoopci i cekat cu da se malo stabilizira i puste koji patch ili dva, da ne budem tester koji placa test proizvod.

3 0 hvala 1
14 godina
Nuclear_Phoenix kaže...

Nakon cca pola sata upao, odigrao breakthru i par rundi conquesta.

Kupujem. Treba popraviti neke sitnice i bit ce rang BF1/BFV. Ne vidim nista kao generalni problem, da je neka core mehanika ili tako nesto totalno kriva, sve se da ispraviti do release i par patcheva.

Necu uzeti preorder jer su shoopci i cekat cu da se malo stabilizira i puste koji patch ili dva, da ne budem tester koji placa test proizvod.

Nemoj mi uspoređivati s 1/V, usporedi s pravim BF 3 ili 4.

3 godine
Battlefield 6

Ja sam cancelao preoder, igra neće biti u zadovoljavajućem stanju cca 6mj..

Previše toga ne valja, od vozila, forced spawna, nepostojećih servera, chata itd...

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice