Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 726
|
čitano: 164.032
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 6
BeLLicus kaže...

Nisam se referirao kako će netko trošiti svoj novac, nego vidim da se oko 30e stvara zavrzama koji vpn odakle kako gdje, ne radi ovo ne radi ono. Ok možda nemamo isto shvaćanje za lovu, 30e je danas pičkin dim, i sam sam otac dvoje djece, 30e spališ na jednu malu vrećicu u trgovini ne kupiš za jedan dan potrepštine. Ako će nekome 30e više pomoći u životu super, ali neće. No radite što hoćete i kako hoćete. 

Stodeh prošao kroz sve settinge koje ima more, lik ima 5090 i opet je skoro sve stavio na low, on mi je uvijek bio top za settinge... Ovaj future frame rendering mi se pokazao top u zadnja 2 battlefielda puno bolje i stabilnije radila igra a taj "dodatni" input lag nisam osjetio. 

Ovaj raspali ea play nema ni fps counter, ni mogućnost screenshoota niti ičega haha. 

Uvijek low. Nebitna je grafika u mp igrama, tj. i sve aaa igre na low izgledaju solidno za godine koje su izašli, a dobiješ visual clarity, fluidnost i općenito bolji gameplay ako ti je do toga.

Ali isto tako imaa ekipe koja pukne krvavo zarađenu lovu u pc i žele vidjet što on može, pukne sve na high, šeće se bere tratinčice i uživa u bojnom polju iz prvog reda.

Kasnije suze jer su svi čiteri no druga priča.

Counter imam preko msi afterburner koji radi bez beda i time si i limitiram fps pošto je vsync užas.

FFR je odlična opcija, dobro je da ovdje imamo još i gasit aa, a i dodatne radeon anti lag itd.

grafičke opcije su na razini, a i veselim se kakvom kvalitetenom configu da se izvuče maksimum.

amagi kaže...

Jel imaju uopce negdje detalji tog battle passa? Extra 30 eura za neke skinove i skip tierova nedefiniranog battle passa mi se cini kao glupost/

preorder bonusi

• Gravedigger character skin
  • Fallen Heroes player card
  • Bandolier weapon charm
  • Express Delivery weapon sticker
  • L110 weapon package
  • Doomsayer soldier patch
  • XP boost set – 1x 60-minute hardware XP, 1x 60-minute career XP

phantom verzija

• BF Pro Token – battle pass, 25 tier skips, exclusive rewards, "and more"
  • Phantom Squad character skins – one for each class
  • Glimmer knife skin
  • Shrouded M433 weapon package
  • Drop Shadow MS2010 ESR weapon package
  • Chimera M1A2 SEPv3 vehicle skin
  • Death's Head weapon sticker
  • Cryptic weapon charm
  • Operative dog tag
  • XP boost set – 2x hardware XP, 2x career XP

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.8.2025 20:53 (fila2208).
10 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
fila2208 kaže...
BioZZG kaže...
fila2208 kaže...
BioZZG kaže...

Nisi nas razumio, nije problem VPN jel djabe ili nije nego koraka, daj pročitaj što smo pisali prije nego napišeš ovakve gluposti.

Andi_zg kaže...

ukrajina na revolutu dela ,ugasite ea app, ja koristio edge ,upalite urban vpn odredite ukrajinu,odete na stranicu od ea ,ulogirate se , ubacite bf koji hocete u kosaricu ,za svaku sigurnost pogledajte u kojoj je valuti Battlefield™ 6 Phantom Edition ₴2,499.00 ,standard je naravno manje ,odredite karticu ,platite ,ja isto probao erste visa nije htio ,revolut odmah prosao ,revolut sam ostavio pod ukrajina kad ispunjavate

tnx na koracima, probat cu tako

Razina informatičke pismenosti koja je potrebna je kao i registracija na forum.

ako ne možeš shvaitti to žao mi je. Pisano je već par puta tu. Pikaš sustav plaćanja koji će proći i tjt.

nikad nije bilo problema s kupovinom preko drugih država pa neće ni sad.

Samo bi vi da vam se to aljda kupi i dostavi doma bez da kurcem mrdnete.

Tko je imalo pismen i ima volje već je nabavio svoju igru prateći jednotvane korake koji su već pisani tu par puta.

BioZZG kaže...
Andi_zg kaže...

ukrajina na revolutu dela ,ugasite ea app, ja koristio edge ,upalite urban vpn odredite ukrajinu,odete na stranicu od ea ,ulogirate se , ubacite bf koji hocete u kosaricu ,za svaku sigurnost pogledajte u kojoj je valuti Battlefield™ 6 Phantom Edition ₴2,499.00 ,standard je naravno manje ,odredite karticu ,platite ,ja isto probao erste visa nije htio ,revolut odmah prosao ,revolut sam ostavio pod ukrajina kad ispunjavate

Revolut mi ne prolazi istim koracima kao tebi dok indija uredno prodje s revolutom.

Za UKR mi javlja da ne mogu autoriziorati karticu dok Indiju autoriziraju odmah...

Zapravo se jebeš za 5 eura a skino si već 40e sa igre, predobro.

Nisi Boga za jaja ulovio niti si popio svu pamet svijeta, tako da svoju bahatost koristi na nekome drugome ako nemaš kaj pametno za napisat.

Moja informatička pismenost je za moje potrebe i više nego dovoljna, ne mislim ulazit u rasprave čiji je veći. 

Ne prolaze svima isti koraci, zašto bi netko gubio sat dva dok ne proba koji načinom ide, ako nam tu netko može pomoći na forumu ?

Hvala svima koji imaju volju pomoć, a ostali koji se misle izdrkavat bezveze nek ****bu. 

Znači dao sam vam džaba ukrajina vpn, urban vpn.

Imaš i privado.

Pokreneš ih, najbolje preko programa, spoji se na ukrajinu, provjeri u browseru my ip da ti je kijev.

Ugasi sve drugo.

U ea profiulu prebaci si regiju na ukrajinu.

I onda obriši sve kookije i sve iz browsera.

FIno idi na bf6, cifra je u ukrajnijskim onim valutama.

Odabereš opciju i pikaj ili revolut ili visa electron žiro račun.

Ja sam uzeo nekim kolegama već tako, dali su mi svoj acc i prolazi bez greške, kao i psihorobi kao i andyu.

Znači nešto krivo radiš i nisi na razini očito, ako ne znaš to složiti, ai škrt si dat 5e više preko indije preko koje ti radi, umjesto preko ukrajine.

Evo ne znam jel bilo jasnije, već 3 stranice ti se piše kako ide, i samo tebi ne prolazi. Baš čudno.

ak ne ide javi mi se pm, uplati meni i kupit ću ti na tvoj acc igru ostaviš za kavu i opet dobro

Sretno lp

Našao sam di je bio problem...

Imao sam prije promjene regije nacin placanja paypal samo bez ikakve kartice i kada sam upalio vpn i kod kosarice upisivao revolut nije prolazila autorizacija.

Nakon dodavnja kartice prije ponovne promjene regije na ukrajinu i ponovnog paljenja VPNa je onda nudilo pod nacin placanja tu spremljenu karticu i uredno prolazi.

Dakle falio je taj korak u mom slucaju.

Ps. Nije tema al EA FC26 ultimate ispadne 47 eura, pa ko izvoli...

13 godina
Battlefield 6

Evo meni koji nikad nisam kupovao battlefield preko vpna prošlo iz prve sa ukrajinom.Hvala fila na objasnjenju.Vidimo se u igri nakon dugo vremena.

ORIGIN: LtMoNkK
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Doca15 kaže...

Evo meni koji nikad nisam kupovao battlefield preko vpna prošlo iz prve sa ukrajinom.Hvala fila na objasnjenju.Vidimo se u igri nakon dugo vremena.

Ivice legendo, valjda te godine nisu postarale pa si izgubio one sjajne dječačke reflekse od nekad  

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
16 godina
MRSKI kaže...

Koliko su nas puta zajebali nema šanse da preordam. Iako ću je na kraju vjerojatno kupiti ali unaprijed njima ne dam pare

Jel izaša Tarkov?

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:07 (RePlaY).
14 godina
BeLLicus kaže...
digitall kaže...
BeLLicus kaže...

Nisam se referirao kako će netko trošiti svoj novac, nego vidim da se oko 30e stvara zavrzama koji vpn odakle kako gdje, ne radi ovo ne radi ono. Ok možda nemamo isto shvaćanje za lovu, 30e je danas pičkin dim, i sam sam otac dvoje djece, 30e spališ na jednu malu vrećicu u trgovini ne kupiš za jedan dan potrepštine. Ako će nekome 30e više pomoći u životu super, ali neće. No radite što hoćete i kako hoćete. 

Stodeh prošao kroz sve settinge koje ima more, lik ima 5090 i opet je skoro sve stavio na low, on mi je uvijek bio top za settinge... Ovaj future frame rendering mi se pokazao top u zadnja 2 battlefielda puno bolje i stabilnije radila igra a taj "dodatni" input lag nisam osjetio. 

Ovaj raspali ea play nema ni fps counter, ni mogućnost screenshoota niti ičega haha. 

fps counter se uključi u samoj igri u konzoli a ne u nekoj vanjskoj aplikaciji koja dodatno troši resurse da bi to prikazala

Steam ima svoj fps counter integrirani bez da trosi ikakve resurse. Ovaj ea play nema niti jednu mogu stvar za upalit. I to one najosnovnije

Steamov FPS counter kao i svaki 3PP counter ima sitni utjecaj na performanse.

Ako želiš najmanji impact, nVidia overlay (jasno za AMD njihov).

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
13 godina

Nisu me godine nego sim racing,zadnje 2 godine samo sim racing igram.

Al kad sam vidio bf6 morao sam uzet,vidjet cu kakva ce bit beta sutra.Nadam se da ce bit igrivo na mom laptopu

Ryzen 7 7735hs,32gb rama i rtx4050,bf2042 se vrti na oko 110 sve na low i dlss

Ovako ce bit sutra 😅

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:47 (Doca15).
11 godina
Doca15 kaže...

Nisu me godine nego sim racing,zadnje 2 godine samo sim racing igram.

Al kad sam vidio bf6 morao sam uzet,vidjet cu kakva ce bit beta sutra.Nadam se da ce bit igrivo na mom laptopu

Ryzen 7 7735hs,32gb rama i rtx4050,bf2042 se vrti na oko 110 sve na low i dlss

Ovako ce bit sutra 😅

S obzirom da si u tenku stalno mores ti to bez problema tako igrat 

Origin_Steam: hrka11
14 godina
Battlefield 6

Sorry ak je ovo bilo spomena već, al u moru VPN-ova i jeftinijih opcija kupovine, možda mi je promaklo negdje.

A i dobro je da se ponovno spomene ak već nije.

Kako doći do keya za 7-8 test phase. Za vikend je svakako otvoreno svima.

Sve što treba je gledati na twitchu 30 minuta i dobit ćete kod.

Battlefield 6 Open Beta Twitch Drops

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 13:53 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 2
11 godina
fila2208 kaže...
BeLLicus kaže...

Uvijek low. Nebitna je grafika u mp igrama, tj. i sve aaa igre na low izgledaju solidno za godine koje su izašli, a dobiješ visual clarity, fluidnost i općenito bolji gameplay ako ti je do toga.

Ali isto tako imaa ekipe koja pukne krvavo zarađenu lovu u pc i žele vidjet što on može, pukne sve na high, šeće se bere tratinčice i uživa u bojnom polju iz prvog reda.

Kasnije suze jer su svi čiteri no druga priča.

Counter imam preko msi afterburner koji radi bez beda i time si i limitiram fps pošto je vsync užas.

FFR je odlična opcija, dobro je da ovdje imamo još i gasit aa, a i dodatne radeon anti lag itd.

grafičke opcije su na razini, a i veselim se kakvom kvalitetenom configu da se izvuče maksimum.

amagi kaže...

Jel imaju uopce negdje detalji tog battle passa? Extra 30 eura za neke skinove i skip tierova nedefiniranog battle passa mi se cini kao glupost/

preorder bonusi

• Gravedigger character skin
  • Fallen Heroes player card
  • Bandolier weapon charm
  • Express Delivery weapon sticker
  • L110 weapon package
  • XP boost set – 1x 60-minute hardware XP, 1x 60-minute career XP

phantom verzija

• BF Pro Token – battle pass, 25 tier skips, exclusive rewards, "and more"
  • Phantom Squad character skins – one for each class
  • Glimmer knife skin
  • Shrouded M433 weapon package
  • Drop Shadow MS2010 ESR weapon package
  • Chimera M1A2 SEPv3 vehicle skin
  • Death's Head weapon sticker
  • Cryptic weapon charm
  • Operative dog tag
  • XP boost set – 2x hardware XP, 2x career XP

Apsolutno, ionako igra izgleda dobro i na low postavkama, ostavim teksture na high jer one ne utječu na fps samo na VRAM, zašto si limitiraš fps uopće pusti ga da ide dokle god. Bilo je davno testiranje pro igrača cs goa, r6 itd što je veći broj sličica u sekundi to je manji input lag tj manja latencija, neovisno o tome koliko ti je rr od monitora, tipa ono ako ti je 165 pustis fps da ide preko 200 dobijes samo benefite. Ne osjetiš toliko osvježavanje jer nemaš monitor od 200hz ali manja je latencija jer je igra responzivnija. 

Imate keyeve po cd keysu i ostalim stranicama za 1 euro onaj tko nema early acess bete (počima sutra). Tko nema može igrati tek u subotu. 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 14:26 (BeLLicus).
13 godina

Ionak svi znamo koji smo igrali i bf3 i bf4 i bfv da ce serveri krepat kad krene beta.Vjerojatno na sat il dva.Pa sad sam samo upalip da si neke postavke pogledam nemozes ni u meni.25,000 sam u redu za uc u meni

11 godina
Doca15 kaže...

Ionak svi znamo koji smo igrali i bf3 i bf4 i bfv da ce serveri krepat kad krene beta.Vjerojatno na sat il dva.Pa sad sam samo upalip da si neke postavke pogledam nemozes ni u meni.25,000 sam u redu za uc u meni

Svasta, meni uredno radi odlazak u menu

Edit: Radilo je do sad sve uredno, sad i meni piše 35000 u redu čekanja

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:20 (BeLLicus).
3 godine
Battlefield 6

Ja sam još jučer nadesio sve postavke i kontrole, valjda će mi ostati spremljeno nakon updata..

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 6

Evo 3 early access keya ako nekom treba.

BWYB-BUAX-TGN2-257A

HUR6-AWS7-7JYV-4R92

AED6-6QSH-ZJMY-Y8DU

Moj PC  
7 0 hvala 7
17 godina
Battlefield 6

Sva tri koda bila iskorištena, a nijedno hvala nije bilo...

Lupio ti ja...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 6

Ako neko ima kod viška za betu bio bi zahvalan.

Lp

0 0 hvala 0
12 godina
e9droid kaže...

Ja sam još jučer nadesio sve postavke i kontrole, valjda će mi ostati spremljeno nakon updata..

Dokumenti>BF6 Open Beta i spremi si negdje kompletan "settings" folder, jer ce se 100% restart...

13 godina
fila2208 kaže...

preorder bonusi

A sranje.. a reko sam da baš iz inata neću napraviti preorder...

Možda jedan dan prije isteka preordera :D

Steam and EA: CyberDemonVZ
14 godina
Battlefield 6

dosao update za betu, odoh uc da vidim kad ono vidim ono sto me ceka sutra..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 6

Uff, znači, igra traži uključen Secure Boot u BIOS-i i inzistira na novijem driver-u...

Ja sam (sa 3070 TI), na zadnjem prije pojave 5070, jer sam s novijima imao Black Screen-ove... Da riskiram staviti zadnje ili ne...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
TomoR kaže...

Uff, znači, igra traži uključen Secure Boot u BIOS-i i inzistira na novijem driver-u...

Ja sam (sa 3070 TI), na zadnjem prije pojave 5070, jer sam s novijima imao Black Screen-ove... Da riskiram staviti zadnje ili ne...

Ja sam presao sa drivera iz 2024 na evo zadnje i zasad sve radi super, napravio package preko nvcleaninstall i nakon toga napravio DDU... inace i ja sam prije imao black screenove i nekakva cudna titranja sa drugim monitorom

13 godina
Battlefield 6

Važne promjene u zadnjem trenutku

Assauult više nema healing pen, nego adrenalin

Recon gubi spawn beacon koji dobija assault i još mnogo toga

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
CyberDemonVZ kaže...

"Recon gubi spawn beacon" ovo se znalo to nije novo, novo je da recon će imati neke perkove za push, moci ce spotati gadgete na uzem prostoru, biti brzi kod flanka i povlacenja itd... Zele recona napraviti da bude koristan a ne camper u brdima, što je vrh.

13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Napokon će RePlay i zvanično biti potpuno beskoristan kao i do sad

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:08 (MRSKI).
16 godina
Battlefield 6

Glupo pitanje ali nigdje ne mogu naći točan odgovor.

Kupim li igru na EA ili Steamuy igram sa igračima sa jedne i druge platforme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Point-X kaže...

Glupo pitanje ali nigdje ne mogu naći točan odgovor.

Kupim li igru na EA ili Steamuy igram sa igračima sa jedne i druge platforme?

A logično, čak će biti i crossplay znači i protiv igrača sa plejke. 

16 godina
Battlefield 6

ludnica za igrom vlada izgleda, nečemo ni betu moči upast kako je krenilo

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 6

Evo još kodova ako tko treba: DFQT-P6ZT-V5UH-UXNJ
                       7KS9-BEPA-3TD2-3ERB

DG2X-FY58-KHUM-ZK3U

8H58-PJ38-JMCD-BYZP

GDSU-2S5V-FXAM-FXTK

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:23 (Frenkyca).
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
Frenkyca kaže...

Evo još kodova ako tko treba: DFQT-P6ZT-V5UH-UXNJ
                       7KS9-BEPA-3TD2-3ERB

DG2X-FY58-KHUM-ZK3U

8H58-PJ38-JMCD-BYZP

GDSU-2S5V-FXAM-FXTK

Sve je reedemano ali sam ti bacio Hvala svejedno.

Od kud vam ti kodovi? Sutra sam zauzet cijeli dan i neću biti pri računalu da bacim oko na stream pa bi probao ubosti key na neki drugi način

Koristite blage riječi i jake argumente
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice