Nisam se referirao kako će netko trošiti svoj novac, nego vidim da se oko 30e stvara zavrzama koji vpn odakle kako gdje, ne radi ovo ne radi ono. Ok možda nemamo isto shvaćanje za lovu, 30e je danas pičkin dim, i sam sam otac dvoje djece, 30e spališ na jednu malu vrećicu u trgovini ne kupiš za jedan dan potrepštine. Ako će nekome 30e više pomoći u životu super, ali neće. No radite što hoćete i kako hoćete.
Stodeh prošao kroz sve settinge koje ima more, lik ima 5090 i opet je skoro sve stavio na low, on mi je uvijek bio top za settinge... Ovaj future frame rendering mi se pokazao top u zadnja 2 battlefielda puno bolje i stabilnije radila igra a taj "dodatni" input lag nisam osjetio.
Ovaj raspali ea play nema ni fps counter, ni mogućnost screenshoota niti ičega haha.
Uvijek low. Nebitna je grafika u mp igrama, tj. i sve aaa igre na low izgledaju solidno za godine koje su izašli, a dobiješ visual clarity, fluidnost i općenito bolji gameplay ako ti je do toga.
Ali isto tako imaa ekipe koja pukne krvavo zarađenu lovu u pc i žele vidjet što on može, pukne sve na high, šeće se bere tratinčice i uživa u bojnom polju iz prvog reda.
Kasnije suze jer su svi čiteri no druga priča.
Counter imam preko msi afterburner koji radi bez beda i time si i limitiram fps pošto je vsync užas.
FFR je odlična opcija, dobro je da ovdje imamo još i gasit aa, a i dodatne radeon anti lag itd.
grafičke opcije su na razini, a i veselim se kakvom kvalitetenom configu da se izvuče maksimum.
Jel imaju uopce negdje detalji tog battle passa? Extra 30 eura za neke skinove i skip tierova nedefiniranog battle passa mi se cini kao glupost/
preorder bonusi
- Gravedigger character skin
- Fallen Heroes player card
- Bandolier weapon charm
- Express Delivery weapon sticker
- L110 weapon package
- Doomsayer soldier patch
- XP boost set – 1x 60-minute hardware XP, 1x 60-minute career XP
phantom verzija
- BF Pro Token – battle pass, 25 tier skips, exclusive rewards, "and more"
- Phantom Squad character skins – one for each class
- Glimmer knife skin