Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 645
|
čitano: 156.335
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Battlefield 6

Hoće, ali možda nešto prije, i pitanje je opet legitimiteta tih ključeva.

VPN igra, sve sam tako uzeo, argentina, meksiko, indija...

jeidno si uzmite ima tih vponova za jedan dan ono 1e, pa s time kupite i to je ta priča.

ali mislim da će samo na ea app ne steam.

isto bi išao na ea tu imam više bf frendova, i sve bf igre pa koliko god je smeće, mislim da ću prek toga, ako uizmem jasno.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

danas u 17h krece preload 

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Re: Battlefield 6
Wolf88 kaže...
Indestructible kaže...

Ja se sjecam da su neki uzimali BF3 preko rusije. Kasnije su nakon svakog apdejta morali rucno ubacivati engleski jezik. Ili je nesto slicno tome bilo. Ne znam kakva je situacija bila sa BF koji su poslije izlazili. 

To je bio problem za sve koji su kuplik preko VPN ili cdkey iz Rusije, pa su moralni config file svaki put promijeniti.

Jackfrag je napravio analizu traila i ono što mi je fora da se RPG raketa neće aktivirati na maloj udaljenosti.  

Taman htio staviti.

Dobrih tema se uhvatio poput native steam supporta, činjenice da neće biti Nicki Minaj skinova (prc COD) itd.

We are so back!

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
12 godina
fila2208 kaže...

Hoće, ali možda nešto prije, i pitanje je opet legitimiteta tih ključeva.

VPN igra, sve sam tako uzeo, argentina, meksiko, indija...

jeidno si uzmite ima tih vponova za jedan dan ono 1e, pa s time kupite i to je ta priča.

ali mislim da će samo na ea app ne steam.

isto bi išao na ea tu imam više bf frendova, i sve bf igre pa koliko god je smeće, mislim da ću prek toga, ako uizmem jasno.

Ajd ako uzmes prek ukrajine javi dal imas jezike (pogotovo engleski). Sjecam se ono prije kad sam uzimao bf4 prek rusije da smo morali live chat pitat da nam prebace igru na engleski jezik (ruski i poljski bio dostupan ak se ne varam), odkad je izasao EA app izgleda da se opet isti taj BF4 vratio na ruski/poljski jezik.

A na steamu je pak jako riskantno kupovat preko VPNa i za to je jako velika sansa dobit perm ban.

Edit: i da, urban vpn ekstenzija odjednom radi danas, jucer se uopce nije htjela spojit.. 35€ za standard verziju sto je cist fajn i za preorder i da igra ne valja 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:55 (hahhaajaads).
13 godina
Battlefield 6

Naletio sam na ovog lika, Espresso, nikad prije nisam gledao njegove videje. Odličan je. Da svoje mišljenje, objektivno mišljenje, razmišljanja ljudi s neta.

Ima činjenice, igrao je na Revealu:

I najnoviji:

Battlefield 6 Is Trying to Tackle a Few Big Issues...

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Naletio sam na ovog lika, Espresso, nikad prije nisam gledao njegove videje. Odličan je. Da svoje mišljenje, objektivno mišljenje, razmišljanja ljudi s neta.

Ima činjenice, igrao je na Revealu:

I najnoviji:

Battlefield 6 Is Trying to Tackle a Few Big Issues...

da, on ti je bio za cod prije, ali svi oni prelaze di ima vatre.

pogledaj si i xclusive ace tako nešto, stvarno dečko ide u detalj, sve odradi top.

hahhaajaads kaže...

Ajd ako uzmes prek ukrajine javi dal imas jezike (pogotovo engleski). Sjecam se ono prije kad sam uzimao bf4 prek rusije da smo morali live chat pitat da nam prebace igru na engleski jezik (ruski i poljski bio dostupan ak se ne varam), odkad je izasao EA app izgleda da se opet isti taj BF4 vratio na ruski/poljski jezik.

A na steamu je pak jako riskantno kupovat preko VPNa i za to je jako velika sansa dobit perm ban.

Edit: i da, urban vpn ekstenzija odjednom radi danas, jucer se uopce nije htjela spojit.. 35€ za standard verziju sto je cist fajn i za preorder i da igra ne valja 

ne mislim samo sam dao alternativu da znate.

radi urban vpn dobro ja sam jučer pikao preko UKR.

12 godina

koju si karticu koristio jer aircash nece da prodje?

Durbin d.o.o. za geodetske poslove
4 godine
dennocro kaže...

Meni Visa ne prolazi, neznam jel revolut funkcionira uopce s ovom metodom.

Ja kada preko UrbanVpna dodam u košaricu na webu mi je snižena cijena, ugasim VPN i javi grešku...

može netko točnu metodu napisati za ovo ? 

I ne nudi mi paypal uopce preko VPN-a, a kada se odspojim mi nudi naravno ali po punoj cijeni...

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:32 (BioZZG).
3 godine
Battlefield 6

De nek neko dobar meti mini tutorial za nas neiskusne

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Uzeo na Steamu. Preload se skida! ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Ako nekom treba vpn neka se javi pa cu mu poslati podatke za prijavu sa bitdefender vpn :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Da li se može igrat beta bez preordera igre?

edit: ovo piše na steamu -

"Play the Battlefield™ 6 Open Beta now!
You have been invited to play! Click to install and get started.!

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:23 (rokonja).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 6

Ide...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
rokonja kaže...

Da li se može igrat beta bez preordera igre?

edit: ovo piše na steamu -

"Play the Battlefield™ 6 Open Beta now!
You have been invited to play! Click to install and get started.!

Dap, sam ne znam jel igramo kad i ovi koji su preorderali ili par dana kasnije...

12 godina
BioZZG kaže...
dennocro kaže...

Meni Visa ne prolazi, neznam jel revolut funkcionira uopce s ovom metodom.

Ja kada preko UrbanVpna dodam u košaricu na webu mi je snižena cijena, ugasim VPN i javi grešku...

može netko točnu metodu napisati za ovo ? 

I ne nudi mi paypal uopce preko VPN-a, a kada se odspojim mi nudi naravno ali po punoj cijeni...

Da, neda.. nist cekamo ako se nekom da slozit tutic. Brazil tipa nudi paypal, ali ukrajina ne i naravno odbija vizu...

Edit: isprike na duplaku :x

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:22 (hahhaajaads).
13 godina
Battlefield 6

Beta trailer

The Battlefield 6 beta is here + All Rewards

DANNYonPC

Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
Battlefield 6

Pa dobro jel tako teško kupit si neki vpn pa ić prek njega redom, pa kasnije cancelaš i tražiš refund.

evo privado

https://privadovpn.com/software/?device=windows

imate free verziju ima i indijski vpn, tamo je igra oko 40e mislim, i opet bolje nego 70, ali navalili ste na ukrajinu jer je koliko 32, najbolje da se nađe kakav vpn da je džaba 

skineš vpn, pokreneš, i kreneš kupit preko ofišl store i tjt

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:36 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ukrajina na revolutu dela ,ugasite ea app, ja koristio edge ,upalite urban vpn odredite ukrajinu,odete na stranicu od ea ,ulogirate se , ubacite bf koji hocete u kosaricu ,za svaku sigurnost pogledajte u kojoj je valuti Battlefield™ 6 Phantom Edition ₴2,499.00 ,standard je naravno manje ,odredite karticu ,platite ,ja isto probao erste visa nije htio ,revolut odmah prosao ,revolut sam ostavio pod ukrajina kad ispunjavate

4 godine
fila2208 kaže...

Pa dobro jel tako teško kupit si neki vpn pa ić prek njega redom, pa kasnije cancelaš i tražiš refund.

evo privado

https://privadovpn.com/software/?device=windows

imate free verziju ima i indijski vpn, tamo je igra oko 40e mislim, i opet bolje nego 70, ali navalili ste na ukrajinu jer je koliko 32, najbolje da se nađe kakav vpn da je džaba 

skineš vpn, pokreneš, i kreneš kupit preko ofišl store i tjt

Nisi nas razumio, nije problem VPN jel djabe ili nije nego koraka, daj pročitaj što smo pisali prije nego napišeš ovakve gluposti.

Andi_zg kaže...

ukrajina na revolutu dela ,ugasite ea app, ja koristio edge ,upalite urban vpn odredite ukrajinu,odete na stranicu od ea ,ulogirate se , ubacite bf koji hocete u kosaricu ,za svaku sigurnost pogledajte u kojoj je valuti Battlefield™ 6 Phantom Edition ₴2,499.00 ,standard je naravno manje ,odredite karticu ,platite ,ja isto probao erste visa nije htio ,revolut odmah prosao ,revolut sam ostavio pod ukrajina kad ispunjavate

tnx na koracima, probat cu tako

15 godina
Battlefield 6

Da li je riski uzimat na posteječi acaunt ili bolje napraviti novi? Ja bi najrađe na steam al bojim se da me ne sj... I da Privado VPN radi Indija - logirajte se i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Andi_zg kaže...

Revolut mi ne prolazi istim koracima kao tebi dok indija uredno prodje s revolutom.

Za UKR mi javlja da ne mogu autoriziorati karticu dok Indiju autoriziraju odmah...

14 godina
rokonja kaže...

Da li je riski uzimat na posteječi acaunt ili bolje napraviti novi? Ja bi najrađe na steam al bojim se da me ne sj... I da Privado VPN radi Indija - logirajte se i to je to.

Ja sam uzimao sa vpn-a skoro pa sve bf-ove i nikad nikakvih problema sa time nisam imao. Čak sam i refundirao jedan  bez da je itko dizao ikakvu prašinu oko toga.

Skinuo sam betu na steamu čist da vidim kako su integrirali sučelje sa obzirom da više ne treba EA app i nije loše.....skroz konzolaški (što je i očekivano ) ali treba samo povezati EA i steam accaunte pa je dosta brzo i bezbolno.

Naravno, masovno povezivanje hrpe ljudi kao nekad sa battlelogom i dalje nije moguće s obzirom da party može imati samo 4 sudionika 

A sad, kako će fukncionirati klanovi i slične stvari ostaje za vidjeti, navodno  bi trebali uvesti nekakve opcije za to ali pričamo o istom EA-u po kojemu je scoreboard bio bezveze 

Battlelog: [G] pijana_carapa
15 godina
Battlefield 6

Eto uzeo preko VPN Indije za 39,75€ (standard), jer preko Ukrajne nije htjela proć PBZ viza.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Jel igra šta jeftinija u preorderu, ili se samo bojite da će im nestati digitalnih kopija igre pa želite osigurati svoj primjerak?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pa da li vidiš postove po kojoj cijeni ljudi kupuju igru i da li si pogledao koja je cijena igre na dan izlaska?
16 godina

Vidim da ljudi kupuju po raznim državama gdje je jeftinije i vidim da je u europi 70€, a u SADu 60€, ali nigdje ne nalazim da će dići cijenu na dan izlaska. 

13 godina
Battlefield 6

Koliko su nas puta zajebali nema šanse da preordam. Iako ću je na kraju vjerojatno kupiti ali unaprijed njima ne dam pare

Moj PC  
5 1 hvala 3
13 godina
Battlefield 6

Nisam u battlefieldu od BF V.

Ovo mi izgleda obecavajuce,vi koji cete probati betu javite pa mozda i uzmen pa se opet vidimo kao nekad u dobre dane Bfa.

Jedino moram komp uzeti jos,na laptopu necu moc to vrtit.

ORIGIN: LtMoNkK
Poruka je uređivana zadnji put danas u 10:42 (Doca15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BioZZG kaže...

Nisi nas razumio, nije problem VPN jel djabe ili nije nego koraka, daj pročitaj što smo pisali prije nego napišeš ovakve gluposti.

Andi_zg kaže...

tnx na koracima, probat cu tako

Razina informatičke pismenosti koja je potrebna je kao i registracija na forum.

ako ne možeš shvaitti to žao mi je. Pisano je već par puta tu. Pikaš sustav plaćanja koji će proći i tjt.

nikad nije bilo problema s kupovinom preko drugih država pa neće ni sad.

Samo bi vi da vam se to aljda kupi i dostavi doma bez da kurcem mrdnete.

Tko je imalo pismen i ima volje već je nabavio svoju igru prateći jednotvane korake koji su već pisani tu par puta.

BioZZG kaže...
Andi_zg kaže...

ukrajina na revolutu dela ,ugasite ea app, ja koristio edge ,upalite urban vpn odredite ukrajinu,odete na stranicu od ea ,ulogirate se , ubacite bf koji hocete u kosaricu ,za svaku sigurnost pogledajte u kojoj je valuti Battlefield™ 6 Phantom Edition ₴2,499.00 ,standard je naravno manje ,odredite karticu ,platite ,ja isto probao erste visa nije htio ,revolut odmah prosao ,revolut sam ostavio pod ukrajina kad ispunjavate

Revolut mi ne prolazi istim koracima kao tebi dok indija uredno prodje s revolutom.

Za UKR mi javlja da ne mogu autoriziorati karticu dok Indiju autoriziraju odmah...

Zapravo se jebeš za 5 eura a skino si već 40e sa igre, predobro.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 10:47 (fila2208).
10 godina
Battlefield 6

beta skinuta, ali ne kupujem dok ne probam 

Moj PC  
1 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice