Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 617
|
čitano: 153.891
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 6

Traži 80gb, 20 gb manje od bf2042 koji ima 20mapa ali nema kampanju. Nekako izgleda siromašno, muljaju oni nas radi preordera.

Sistemski zahtjevi su nezahtjevni obzirom kako po viđenom se grafički nije odmaklo od bf5.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2025 13:00 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 6

Pogledao sam od fragsa sat vremena gameplay, nema šta ovo je pravi Battlefield. Konačno su napravili sve kako treba. Koliko čujem i vrti se vrhunski. Dugo smo čekali pre dugo. Ostarili čekajući ali eto ga čini se da je konačno tu. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 6

znaaaači preorder :D XD

[url=https://valid.x86.fr/2kezbs][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/2kezbs-6.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 6

Ja ću ga prvo preko EA playa probati mjesec dana, pa ako bude dobra igra, kupim...jedino sam za GTA 6 siguran oko preordera, u drugo više ništa ne vjerujem dok ne izađe. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Re: Battlefield 6
digitall kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Multiplayer trailer:

taman sam rekao da još od bf4 čekam da rpg-em možeš skinut heli, i eto ga u traileru! 

prvih 10 sekundi 

3 godine
Battlefield 6

Eto..

@mega0nyt
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2025 16:00 (e9droid).
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 6

To je to od bf-a, bez browsera kao i svaka druga igra danas-kurčina.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 6

Nisam igrao bf2042ranje pa ne znam sta je portal? To poseban mod ili šta. Kako to funkcionira? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
MRSKI kaže...

Nisam igrao bf2042ranje pa ne znam sta je portal? To poseban mod ili šta. Kako to funkcionira? 

U današnje vrijeme više ne moraš čekati odgovore na forumima nije više 2011, odeš na chatgpt i pitaš ga šta god hoćeš sve će ti kazati odmah...

Ljudi neće trebati EA app tko kupi igru na steamu igra je tamo bez da se ea app pali, što je super nepada mi napamet igrati bilo gdje dalje osim steama, čak na cd keysu će se moći preorderati za steam direktno 55e... Mada da otkad su ovi euri 70e mi nije puno isto, dajem olako 70e prije je to bilo 500kn i zvučalo previše za jednu igru haha

13 godina
Battlefield 6

Singleplayer priča - uvod

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Battlefield 6

Portal - mogao si igrati mape iz prijašnih bf naslova i koristiti njihove klase, oružja.. Dobra ideja, ali loše izvedena... Malo pogledaj na yt.

https://www.youtube.com/@mega0nyt
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2025 18:19 (e9droid).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
MRSKI kaže...

Izrada custom servera. Od nekih opcija, dodatnih  neprijatelja/objekata, do hitboxa, podešavanja jačine oružja itd.

Napraviš server, podjeliš s ljudima i oni igraju.

Odvojeno od glavne igre, ali se ipak mogao skupiti (ovisno o jačini/količni promjena) djelomični XP.

Moglo bi biti za neke comunitye, ali teško za ispuniti 64 mjesta ako je neki klan/platoon manji.

Navodno u BF 6 više opcija za mjenjanje, custom izrada cijele mape, puni XP.. itd..

Ali opet, ako će biti izdvojeno, ne znam kako će to ići

16 godina
MRSKI kaže...

Tu su serveri koje mi složimo po želji modiraš. Samo na portalu sam igrao ali ne radi to kako treba jer ne vidiš server ako je pun.Ne znaju napravit čekanje u redu ili se ovde to ne može.

3 godine

Izgleda će se ipak moći vidjeti aktivni serveri sa matchmakinga na portal server browseru, vidjet ćemo, ovo je frend našao, švabo inače.. Dakle kao BFV, serveri se kreiraju po potrebi i pune igračima, ali će se moći vidjeti i preko browsera, što znači da će vjerojatno biti persistent i imati rotaciju.

https://www.gamestar.de/artikel/battlefield-6-server-browser-gamestar-fragt-dice-antwortet,3437212.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.8.2025 18:15 (e9droid).
15 godina
Battlefield 6

Neki vid servera će biti, ali dedicatedi i shema battleloga ne.

Sve što sam sinoć uspio vidjeti izgleda odlično, jasno da nisam preorderao, ne znam što bi točno dobio s time bacivši 70e 2mj prije nego je mogu i zaigrati.

Kao preorder bonus trebaju stavit tjedan dana prije eary access u sp kampanju, to bio bio solidan potez, pa onda opet 1 day prije nego ostali i tu si već odradio posao.

pratit dalje uz optimizam, ali beta će nam puno toga reći, ako bude loša, a priča bude ma to je stari build vjerujte nam, to je onda ista priča kao bf2042...iako ne sjećam se, neka me netko ispravi jesu bf2042 igrali ovako streameri isto prije?

sjjećam se samo one roze alfe.

ovdje su bar neka poznata imena, bf4 je igrao snopp dog i ovi bolidi ako se dobro sjećam

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
BeLLicus kaže...
MRSKI kaže...

U današnje vrijeme više ne moraš čekati odgovore na forumima nije više 2011, odeš na chatgpt i pitaš ga šta god hoćeš sve će ti kazati odmah...

Ljudi neće trebati EA app tko kupi igru na steamu igra je tamo bez da se ea app pali, što je super nepada mi napamet igrati bilo gdje dalje osim steama, čak na cd keysu će se moći preorderati za steam direktno 55e... Mada da otkad su ovi euri 70e mi nije puno isto, dajem olako 70e prije je to bilo 500kn i zvučalo previše za jednu igru haha

čitam baš okolo i ne kužim koji je problem s EA app, meni radi svaki dan bez najmanje greške, i to je jedino što imam jer su mi tu svi bf-ovi, steam mi je možda i istekao acc koliko godina se nisam prijavio.. 

13 godina
Battlefield 6

LOL, ovo je  neka greškica pretpostavljam  :D

Moj PC  
2 0 hvala 1
3 godine
CyberDemonVZ kaže...

LOL, ovo je  neka greškica pretpostavljam  :D

To je sa server browserom verzija

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2025 0:23 (e9droid).
4 godine
Battlefield 6

Cim sam cuo Limp Bizkita u traileru, odmah sam znao da ekipa koja radi igru zna sta radi. Planiram isprobati igru na oba open beta vikenda te ako je dobra uzeti. Ne znam za vas, ali beta mi je uvijek dovoljna da znam kupujem li ili ne. Za 90min igranja BF2042 bete sam odmah znao da je igra smece.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Da evo sinoć mi baš došao invite preko Labsa. Od 04.08 kreće preload

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2025 11:02 (Frenkyca).
12 godina
CyberDemonVZ kaže...

"No preorders" postala najprodavanija igra na Steamu ovaj tjedan. 

https://www.hcl.hr/vijest/battlefield-6-otkrio-karte-igramo-ga-vec-iduci-tjedan-231060/

A koliko ih tek ima na "matičnoj" EA aplikaciji 

Problem je sto ima puno ljudi koji vole obozavaju mp igre, a znamo da od izlaska PUBGa nista pametno nije izaslo u tom smislu. BF2042 je vise bio cod po meni nego bf, a cod ne podnosim organski...

11 godina
Battlefield 6

Šta sad na kraju oće oružja biti zaključana po klasaa ili neće? Ili još nisu odlučili

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
amagi kaže...

Cim sam cuo Limp Bizkita u traileru, odmah sam znao da ekipa koja radi igru zna sta radi. Planiram isprobati igru na oba open beta vikenda te ako je dobra uzeti. Ne znam za vas, ali beta mi je uvijek dovoljna da znam kupujem li ili ne. Za 90min igranja BF2042 bete sam odmah znao da je igra smece.

Po glazbi bi mogao nekako odredit profil ljudi koji su je radili ajmo tako reči, brutalna igra za muškarčine moraju je radit muškarčine ili žene sa mudima.

16 godina
Battlefield 6

Javljaju se cod jadnici da im igra ne valja jer ih uništavaju ovde. Žale se na movement itd, žele usrat igru cviljenjem. Ako pucaš i skakučeš kliziš ustvari u kretanju prije češ izgubit od nekog tko te mirno čeka tako su napravili sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Čemu Operation Firestorm?

Naigrali smo se te mape u trojci i u četvorci

Ima još dobrih mapa iz starih naslova

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 6

Šteta što nisu dali Damavand Peak

Xiaomi Mi Note 10 Pro + POCO F2 Pro
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Koja je prava?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2025 15:00 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 6

Ako ikom sta znaci ja sam preorder odradio za phantom edition 52e preko ukrajinskog, pa eto ;)

Nedam 100e lopovima 🤣

Psiho1389 pa dodajte botovi :p

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2025 18:04 (psihoroba).
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
C64 kaže...

Čemu Operation Firestorm?

Naigrali smo se te mape u trojci i u četvorci

Ima još dobrih mapa iz starih naslova

Bilo bi skroz fora vidjeti Karkand, ali takav CQB setting već očito imaju s mapama Egipta/Gibraltara pa vjerojatno zato nisu htjeli ići u tom smjeru.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
3 godine
psihoroba kaže...

Ako ikom sta znaci ja sam preorder odradio za phantom edition 52e preko ukrajinskog, pa eto ;)

Nedam 100e lopovima 🤣

Psiho1389 pa dodajte botovi :p

Ja ne planiram ništa kupovati prije nego izađe, ali uzimam play pro 1mj da isprobam sve i ujedno pokupim sve skinove i dodatke, onda poslje kupim bilo koju verziju ili jeftini key i sve mi ostane..

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2025 18:33 (e9droid).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice