pa mis ubrzas..
vidim da nisi shvatio nista ni te 96-te, problem je samo u tebi, valjda ti je to jasno?!
lp
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa mis ubrzas..
vidim da nisi shvatio nista ni te 96-te, problem je samo u tebi, valjda ti je to jasno?!
lp
lp i tebi....
ajmo ratnici prijedlog molim...skida se bf4 i svi dlc-ovi pa ajde prijedlog di mi je najbolje počet, na kojoj mapi, koji mod?...neka laka mapa da uđem u ritam...zadnji multiplayer mi je bio bf3 pred par godina i to sam se manje više smucao po kanalima na tdm te metro i bassar na conquest...
ajmo ratnici prijedlog molim...skida se bf4 i svi dlc-ovi pa ajde prijedlog di mi je najbolje počet, na kojoj mapi, koji mod?...neka laka mapa da uđem u ritam...zadnji multiplayer mi je bio bf3 pred par godina i to sam se manje više smucao po kanalima na tdm te metro i bassar na conquest...
igraj lockere ili metro da si uštimaš aim i nađeš koja puška ti odgovara. Imaš i bf4 kanale, tj. dragon valley tdm koji je kopija bf3 kanala samo ne znam kakvo je stanje sa serverima, ima li igrača itd
igraj lockere ili metro da si uštimaš aim i nađeš koja puška ti odgovara. Imaš i bf4 kanale, tj. dragon valley tdm koji je kopija bf3 kanala samo ne znam kakvo je stanje sa serverima, ima li igrača itd
Stvarno pitaš ima li igrača?
ma krivo sam se možda izrazio, znam da ima igrača općenito.
Mislio sam specifično na tim serverima koji vrte tdm kanale. jer sjećam se da sam prije možda godinu dana baš tražio par puta te servere ali ih je bilo malo i ugl su bili prazni
Poceo sam igrati neki dan mp pa ako ima zainteresirani da zaigramo zajedno neka mi posalju PM..
Došao je taj novi UI za bf4,i zašto meni sad skida opet 26gb? ako imam igru instaliranu ne kuzim....
hmm, meni nis ne javlja a probao sam i restartat origin...
Battlefield 4 PC UI Update is rolling out, starting 08.00 UTC/1:00 AM PT March 16. If in-game, you will be prompted to exit and update your game client.
Valjda idu po redu, da ne crknu serveri :D
Evo ga:
Sad kad počnu sranja sa spajanjima na servere 
ma ne, na neku foru mi nije prepoznalo instaliranu igru... a nisam mjenjao windowse ni nista. uglavnom sad je od 85% krenulo, oko 4 gb skida
Što to sve ima u ta 4 GB?
Skinuo update i sad ne mogu uopste pokrenuti igru ni preko Battleloga a ni direktno iz origina, nista se ne desava, ima li neko slican problem?
EDIT: Rijesio problem, iskljucio run as administrator opciju i sad je ok.
kako otvorim battlelog a ne tu novost koju su uveli? 
a direktno otvoriti battlelog iz origina kao i prije sto je bilo vise ne mogu?
a direktno otvoriti battlelog iz origina kao i prije sto je bilo vise ne mogu?
Ne, samo iz web browsera.
a bas bezveze, ma brze mi je preko battleloga.. a i na tom UI mi nema favorita spremljenih niti hitsory-a. barem da mi to prikazuje tamo!
a bas bezveze, ma brze mi je preko battleloga.. a i na tom UI mi nema favorita spremljenih niti hitsory-a. barem da mi to prikazuje tamo!
Ima, sve ko i prije.
Čak mi se čini i dobro napravljeno! U BF1 su mnogi bili razočarani in game browserom :)
EDIT: da, ne prenosi favorite, treba iz početka podesiti
Imam problem sa igrom , naime kod pokretanja otvori se Origin i kaze da igra nije instalirana
. Moze li mi netko pomoc, kako ukloniti gresku??
Unaprijed zahvaljujem 
Imam problem sa igrom , naime kod pokretanja otvori se Origin i kaze da igra nije instalirana
. Moze li mi netko pomoc, kako ukloniti gresku??
Unaprijed zahvaljujem 
Klikni download.
Imam original DVD...znaci moram sve nanovo instalirati??
ako je instalirana, ne moraš, samo će ti skinuti dodatnih 4gb updatea
U windowsima se vidi da je igra instalirana, a Origin je ne moze pronac
....nadam se da to nema veze sa njihovom nadogradnjom...provjerio sam Punkbuster imam najnoviju inacicu...popravljam instalaciju sa DVD-om, pa cu vidjeti sto bude... hvala na pomoci 
U windowsima se vidi da je igra instalirana, a Origin je ne moze pronac
....nadam se da to nema veze sa njihovom nadogradnjom...provjerio sam Punkbuster imam najnoviju inacicu...popravljam instalaciju sa DVD-om, pa cu vidjeti sto bude... hvala na pomoci 
to sam i ja imao za problem.
uglavnom rijesio sam na sljedeci nacin:
1. lokaciju bf4 sam promjenio u bf4 old
2. stavio download igre i cekao da skine par mb, zatim pauzirao i ugasio
3. sve fileove sa bf4 old izrezao i zalijepio u ovaj novi folder
4. pokrenuo origin i nastavio sa downloadom, nakon toga ga je prepoznao
5. izbrisao bf4 old folder
Cini mi se da cu morat sve obrisati jer nesto ne stima sa Origin 
igras u fullscreen ili windowed/borderless?
Skini nove drivere, jos si na 15.8...