kako da napravim dva account-a ,da možemo igrati brat i ja , googlao sam ,ali koliko sam vidio kazu da bi i on trebao kupiti igru ,sto mi je nevjerovatno ako je to istina
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako da napravim dva account-a ,da možemo igrati brat i ja , googlao sam ,ali koliko sam vidio kazu da bi i on trebao kupiti igru ,sto mi je nevjerovatno ako je to istina
I on treba kupiti igru.
Što je toliko nevjerojatno u tome da onaj tko hoće igrati igru mora je kupiti? Ionako nije toliko skupa.
Što je toliko nevjerojatno u tome da onaj tko hoće igrati igru mora je kupiti? Ionako nije toliko skupa.
zato i je sve otislo u k*rac sto je svima sve normalno , meni je sasvim normalno ako sam kupio igru za jedan komp da moze vise ljudi igrati ,kao sto npr. za formulu 1 kreiram racuna koliko mi treba , prvo su uveli dlc-e koje naplacuju, sad ako netko ima u obitelji 5 osoba koje bi igrale ,moraju svi kupiti igru , debilno da ne moze biti debilnije ,nez predpostavljam da je za bf1 isto ,kad je izasla bila je 1000kn ultimate ak se ne varam , ima vas 3 koji bi igrali hop 3000kn,deri ovce na konzolama koliko znam mozes kreirati vise racuna i igrati normalno ...baš smo bili glupavi što nismo placali svatko zasebno igru kad je izašao cod 2, cod 4 , sad smo napredniji pa znamo da je uredu platiti
Zašto onda ne bi dijelio i osobnu iskaznicu sa bratom. To je ionako deranje para. Umjesto da svak svoju radi bolje jednu za obojicu napravit. Možete i gaće i četkicu za zube dijelit kad smo već kod toga.
6.43e ti je BF 4 na g2a, umjesto da se tu žališ već ste mogli igrati.

Misliš, nastavci prije Origina? Ili je to radilo i na BF3?
Ako je samo prije, onda moramo pričekati da Origin uvede Family share opciju koju Steam ima već neko vrijeme.
P.S. osim ako već nije uveo!?
Sretan Božić svima!

Sretan Bozic takoder :)
Sretan i vama Božić. Pretpostavljam da nema pucanja danas?
Sretan i vama Božić. Pretpostavljam da nema pucanja danas?
na bf4 hc serverima odavno nema pucanja
HC?
An error occurred while processing your request.
Reference #97.3dd77a5c.1482968495.2cbc361
Jel ima tko ovaj error
Ne mogu na battlelog
Jel ima neki server s malo tiketa, a da je 1v1. MTAR bi mi dobro došao :D
btw ako me nemas dodaj me LtMoNkK

nema vise bas aktivnih klanova u bf4 svi otisli na bf1 al mozes me dodat na battlelogu nickname ti je post iznad
koju "obleku/skin" trebam osvojiti da se "ne vidim" kroz infrared ciljnike?
Mislim da je to DICE kamuflaža. Zajebano je za otključati.
pa kaj treba?, ja sam stara iskusnjara
pa kaj treba?, ja sam stara iskusnjara
nije tesko, imas tut na youtube, moras i mobitel korisitit i jednu aplikaciju, i server mora biti non offical
sam sam za po sata otkljucao.
Problem je nači server koji ima tu mapu, a da si sam, odnosno da ti nitko ne smeta.
ja kad sam prije po god to otkljucao bilo je puno servera, sad bi trebalo biti jos lakse posto se dosta igraca prebacilo na bf1
Sretan Božić svima!
Ono trenutak kad Cyber za ovaj post ne dobije niti TU znaš da je tema gotova .
evo sad ti ja dam jedan jer znam da ti to nije lako palo...
Sretan Božić svima!
Haha :D
Dosadno pa lutaš po forumu? :D
Sretan Božić svima!
Haha :D
Dosadno pa lutaš po forumu? :D
Malo , došao provjeriti da li se još sjećam login podataka i odgovor je da :D
ti ćarapa nemoj mi se sad umiljavati sa TU, neki dan me izbaci iz skvada a sad smo si kao dobri :P
Ne znam kako je kod vas ali kod mene se čuju neki čudni nepoznati zvukovi koji dolaze iz sobe mog brata....jebo mene ako su to ljudski zvukovi
Što je najgore imam osjećaj da priča sa Dujom
EDIT:
Nope, mislim da je ili Govanec ili Diretore ili Ivo bio skvad lider...ja nisam još zauzeo tu poziciju u 2017. g
Sretan Božić svima!
Tako je! Cybera se nikada ne ostavlja na cjedilu. Što bi mi bez njega?