Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.599.800
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...
 Haha, netko ima problema s Erste bankom? :D

Ti više ne igraš?

Igram, igram. Zabavljam se po locker serverima sa gayburstom, treba mi za neki ačivment. Valjda

A Erste... Ma. Nesposobna stoka. Ozbiljno planiram baciti se u avanturu promjene banke i to u Zagrebačku, koja u Rijeci ima tri i pol bankomata.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
RePlaY kaže...

Virovali il ne znan tu žensku iz viđenja.

Ako su takve u Anime crtićima, počinjem i ja gledati.

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
13 godina
Skilledžija kaže...

Jel i ova prdnula?

Ja bi ipak pričekao mišljenje našeg velikog strčnjaka za to. Sad mu nekad ističe suspenzija i čvrsto vjerujem da će se odmah očitovati

13 godina
Battlefield 4

Znači nastavak bf-a nam donosi odbojku na pijesku. Već vidim antraksa kako hopsa uokolo kao agresiv libero.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 4
12 godina
neaktivan
uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
16 godina
moderator

Nadam se da je to glupost i da ostaju tu gdje jesu,il koju godinu ispred.

@Cajber otpri temu...

سمندری ڈاکو
12 godina
neaktivan
pirat kaže...

@Cajber otpri temu...

ma ja vise nikome ne vjerujem, prvo je bilo (dice rekao) da ce biti modern warfare, pa onda je leakano da ce biti wwi, sad wwii... zacas bude dosao do svemira ko i cod

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Cyb otvaraj, dami je glupo preoderat dok nema teme na bugu...

Freak Show Inc.

3 0 hvala 1
16 godina
Friday kaže...

Cyb otvaraj, dami je glupo preoderat dok nema teme na bugu...

Zašto Cyb? Znaš da je leet to već odavno rezervirao samo što mu je tema obrisana. Ali sam si i ja rezervirao BF6, a Cyb je otvorio temu tek za BF7.

Meni ne smeta WWII jer mi je RO jedna od dražih igri, ali nekako mislim(i nadam se) da će biti moderno i nekako mislim da se pod istočnu forntu misli baš na istok, dakle Kinu kao što je u ovom BFu bilo. Jer ako se dobro sjećam u BF4 je onaj neki lik u SP htio izazvati neki rat između Kine i Amerike. Možda bude nekakv nastavak toga svega ;)

E da i 6. nam mislim dolazi novi DLC za Siege.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 18:47 (Jack Sparrow).
16 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

E da i 6. nam mislim dolazi novi DLC za Siege.

Meni dolazi,vama ostalima za dva tjedna 😆

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Volume kaže...
Skilledžija kaže...

Jel i ova prdnula?

Nije, samo je mokra zbog najave novog bfa. Uf svaku kap bi joj poliza 

Da je nije stiso proljev? To ipak ne pita vrijeme i mjesto.

Bf 4 - Tonyhrv
13 godina
pirat kaže...

@Cajber otpri temu...

Hvala druže komadnere!

Tema otvorena

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-5/238803.aspx

P.S. Ako ga najave kao BF 4.5, admini mogu mjenjat ime teme, jel? :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
MRSKI kaže...
doky01akablava kaže...
tonik kaže...

To je mod u kojem dajše naredbe. Više manje kao point-click igranje.

Primijetio sam,puno pomogne ekipi barem sto se tice otkrivanja lokacija vozila/pjesadije kao i supply drop,samo da hoce vise naredbe slusati 

To je mod koji se igra dok si na šolji (znaš šta se na njoj radi  a takva je obično i pomoć komandera). Samo pazi meni se par puta desilo da mi noge otrnu jer se oduži partija pa onda imam one ružne trnce ko milion iglica

Valjaju ti trnci, ja sam znao uživati u njima,....

Tek kad se sjetim vojske i "stranca" uff koji su to trnci bili krv ti jebem, šamarao sam sebe gore i dolje 

[M|C] LuX_CRO
13 godina
Battlefield 4

Jao jao. Skino mi se 1/5 (valjda ekspanzija) i na koji god server se prijavim (i tamo gdje su noob welcome) za 5 sec me izbaci van. Uopće ne mogu igrati. Ima neki način?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
champion20 kaže...

Jao jao. Skino mi se 1/5 (valjda ekspanzija) i na koji god server se prijavim (i tamo gdje su noob welcome) za 5 sec me izbaci van. Uopće ne mogu igrati. Ima neki način?

Za pocetak u opcijama Origina ugasi "Origin in game".

Znas uci u postavke routera? Pronadji UPNP i pogledaj dal je ugaseno. Ak nije ugasi.

P.S. a možda te izbacuje zbog pinga jer ti još uvijek skida DLC-eve?

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 21:19 (CyberDemonVZ).
13 godina

Ma mene ti neko kickne van. Valjda jer sam početnik?

10 godina
Battlefield 4

kolega skino bf game time i nitko ga nije kicko a lik je 5 min trazio s kojom se tipkom puca

sve dok mene nije bilo sramota gledat njegovih 1-21 pa sam ga ja kicko hehe

tako da ako znas osnove ne bi te trebali kickat

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 21:29 (LLAMABOY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ma kazem ti. Udem i vozim se na tenku. I onda za 5 sekundi zacrni ekran i baci me van. Dole crvenim slovima pise taj i taj me izbacil.
Hvala lijepo. Trazil sam povrat sredstava.
10 godina
neaktivan
champion20 kaže...
Ma kazem ti. Udem i vozim se na tenku. I onda za 5 sekundi zacrni ekran i baci me van. Dole crvenim slovima pise taj i taj me izbacil.
Hvala lijepo. Trazil sam povrat sredstava.

To te admin kickao jer očito ne vole low level u vozilima, još ako si mrvicu kampao leti se van(ne osuđujem te ja nego ti samo velim kako su to oni vidjeli vjerovatno). Mislim da ti DICE ne bude to uvažio kao legit razlog ta povrat para ali probaj.

Nego gdje sad spamamo ovdje ili u BF5 temi? 

potpis
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mirna voda na TS-u 

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tonik kaže...

Mirna voda na TS-u 

Eto me ubrzo

14 godina
Battlefield 4

Nego, di je onaj stari ćelavi milicajac koji me na vajberu prizivao za večeras? Evo ja došo na spoj a njega nigdje ni na vidiku.....i onda se pita zašto ga konstantno gađam onim njubarskim oružjima

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4
battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter

1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Hepi birtdej airburstnjubsajberu

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
jopis kaže...

Hepi birtdej airburstnjubsajberu

Pridružujem se čestitkama!

14 godina
Battlefield 4

Također, sve najbolje geyburst lorde i ispalio ti nama još puno geybursteva i počistio tonu snajperista tamo sa onih zgrada gore

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 4

Teta Sajber sve najbolje

0 0 hvala 1
13 godina
Granzon kaže...

Nego, di je onaj stari ćelavi milicajac koji me na vajberu prizivao za večeras? Evo ja došo na spoj a njega nigdje ni na vidiku.....i onda se pita zašto ga konstantno gađam onim njubarskim oružjima

A nema nikoga cijelu večer, bacio dvije partije i otišao dalje. Jbga kad sam  montirao volan nije mi se dalo kasnije vraćati ga. E vidiš da je Sinke napravio onaj stalak kao što je obećao, ne bi patio tvoj i moj društveni život.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Cyber Sretan Rođenda. Puno love, sex-a, zdravlja ti želim. 

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice