Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.600.507
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
champion20 kaže...
Iskreno, planiral sam investiciju od 50 eura. A ako ide jeftinije to je dodatan plus ;)

Ijao! Za to kupis cijeli Origin!

Ajde, bude tebi Cyber sredio to za 10-20 Eura, a za ostatak ti meni kupis cevapa i cokolade.

P.S. Battlefield 4 - samo igra

BF4 Premium - svi DLC-evi, moraš imati igru

BF4 Premium Edition - BF4 + svi DLC-evi.

Tebi treb Premium edition :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 1:32 (CyberDemonVZ).
13 godina
U to bi bilo super. Javim ti se tokom dana na pm.
13 godina
RePlaY kaže...
MRSKI kaže...

Pogledao sam i ja jedan i mogu ti reći da nisu loši. Ne znam  zašto neće da mi zalijepi link ali samo zaguglaj

Ikenai Koto The Animation

Kupija zlatni mobitel, gleda crtane, opitura kosu u plavo.... Šta je sljedeće? Oš lakirat nokte?

A šta ću, previše se družim sa ovim koji igraju divižn. Žao mi je samo što u BF nema rozih uniformi i camoa za puškicu. I zaguglaj ovaj crtić, mogao bi se i tebi svidjeti

14 godina
Ikarus01 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Volume kaže...

Koja je šema s tim kineskim curicama iz crtića na avataru šta svi vi farmeri stavljate?

Te dvije vrste ljudi obično imaju zajedničko da jako dugo mogu ( i žele) sjediti pred ekranom, i super su si kad se osjećaju da su drugačiji, il bolji, od drugih ljudi

Mudri vođo molim vas nemojte suditi knjigu kad ni korice niste vidjeli

Kada gledam anime gledam ga zbog primarno dva razloga ili drame ili komedije. Taj žanr mi jedino mogu dostići japanske animacije(neke,ne volim blesavo kreveljenje).

U zadnje vrijeme(nekih 3 tjedna) pogledao sam samo 5-6 epizoda s tim da su dvije duge oko minutu. Besmisleno je kriviti raspored trebam kriviti vlastitu sposobnost organizacije.

konkretno ovo gledam. Ne zato što mi je dobro već zato što takvo nešto još nisam vidio.

https://kissanime.to/Anime/Aggressive-Retsuko/Episode-001?id=124883

Evo gledan u ovo ima deset minuta i još neznan el bi se ruga, smija, plaka il koji k... Ako se drogiraš moj savjet ti je da se držiš samo one prirodne biljčice, ona nije nikom naškodila. Sajber ovo se odnosi i na tebe, jer kažeš da ih i ti gledaš 

16 godina
Battlefield 4

Sta tocno znaci Commander is online,koja je svrha toga ? Tek se upoznajem sa igrom,ne zamjerite 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
doky01akablava kaže...

Sta tocno znaci Commander is online,koja je svrha toga ? Tek se upoznajem sa igrom,ne zamjerite 

U server možeš ući kao normalan igrač, spectator ili Commander:

Onda vidiš igru iz ptičje perspektive:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Battlefield 4

Hvala CyberDemonVZ ,prvo sam trazio aplikaciju za tablet i onda vidim da su ukinuli,evo pokusavam na 4 razlicita servera uci kao commander i zapne na joining server ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

Hvala CyberDemonVZ ,prvo sam trazio aplikaciju za tablet i onda vidim da su ukinuli,evo pokusavam na 4 razlicita servera uci kao commander i zapne na joining server ?

Trebaš biti minimalno lvl 10 da se okušaš kao Commander.

14 godina
Navodno danas završava NDA za novi bf, možda napokon vidimo kakav video. Valjda nije još jedan fake...
https://m.reddit.com/r/Battlefield/

0 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
Navodno danas završava NDA za novi bf, možda napokon vidimo kakav video. Valjda nije još jedan fake...

Prošli put si me zajebo gadno.

Ja svima reko za video... mami, ženi, punici, skoro svim prijateljima na fejzbuku i susjedima, svima osim Duletu jer mi ide na kurac.

Poslije su me zajebavali danima.

Žena mi nije kuhala dva dana.

U kurac!

[19xx] 4ntraks
16 godina
TomoR kaže...
doky01akablava kaže...

Trebaš biti minimalno lvl 10 da se okušaš kao Commander.

Level sam 134,kupio sam account od kolege sa foruma :) evo ga,uspio sam uci,jako zanimljiv mod igranja,svakako cu cesce igrati :D

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

To je mod u kojem dajše naredbe. Više manje kao point-click igranje.

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tonik kaže...

Primijetio sam,puno pomogne ekipi barem sto se tice otkrivanja lokacija vozila/pjesadije kao i supply drop,samo da hoce vise naredbe slusati 

13 godina
doky01akablava kaže...
tonik kaže...

Primijetio sam,puno pomogne ekipi barem sto se tice otkrivanja lokacija vozila/pjesadije kao i supply drop,samo da hoce vise naredbe slusati 

To je mod koji se igra dok si na šolji (znaš šta se na njoj radi  a takva je obično i pomoć komandera). Samo pazi meni se par puta desilo da mi noge otrnu jer se oduži partija pa onda imam one ružne trnce ko milion iglica

14 godina
A šta da ti kažem Antrakše, naivan si ka curica iz kineskih crtića ;)

3 0 hvala 0
17 godina
Volume kaže...
A šta da ti kažem Antrakše, naivan si ka curica iz kineskih crtića ;)

Pa nije mu za zamjeriti.

Vidi koji tupavi pogled ima na avataru.

14 godina
TomoR kaže...

Pa nije mu za zamjeriti.

Vidi koji tupavi pogled ima na avataru.

Odsad ga zovem Tupko :) 

Al bit će nešto u vezi bf-a sigurno, baš ćutin u kostima! Nešto svi spominju 11am est, to je u 5 popodne po našem?

Sad vidim da neki spominju 6.5. ka datum objave

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 13:52 (Volume).
17 godina
Volume kaže...

Al bit će nešto u vezi bf-a sigurno, baš ćutin u kostima!

Pih, vrijeme će se promijeniti.

16 godina
TomoR kaže...
Volume kaže...

Al bit će nešto u vezi bf-a sigurno, baš ćutin u kostima!

Pih, vrijeme će se promijeniti.

Možda ga vata gripa.... ili neka virozica.

Do sad je vjerovatno bio na WC-u.

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
amater_2 kaže...

Ne virujen da je išta od toga, bija san jutros na wc-u i tekstura je sasvim zadovoljavajuća

17 godina
Volume kaže...
amater_2 kaže...

Ne virujen da je išta od toga, bija san jutros na wc-u i tekstura je sasvim zadovoljavajuća

Pa, valjda si sam uređivao WC. Bilo bi šteta da tekstura pločica nije onakva kakvu je tvoja žena htjela.

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Volume kaže...

Prošli put si me zajebo gadno.

Ja svima reko za video... mami, ženi, punici, skoro svim prijateljima na fejzbuku i susjedima, svima osim Duletu jer mi ide na kurac.

Poslije su me zajebavali danima.

Žena mi nije kuhala dva dana.

U kurac!

Ovo je sad 4 real. Valjda će 6.5. biti ineki stream za odabrane. U svakom slučaju, mislim da je došlo vrijeme da tortura modova prestane i da nam dozvole otvaranje teme BF 5!

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
16 godina
Battlefield 4

To će cyber. 

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

neće cyber nego će danny  opet 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Jel i ova prdnula?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

I to u erste gaće. Neka. Ebem li im tetku lijenu i nesposobnu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
doky01akablava kaže...

Je, bilo manje korisnika nego su mislili i ukinuli su mobilnu aplikaciju :( A već smo pronašli i crack da se igra s mobitela :(

Naravno, commander radi samo za servere gdje je admin odobrio taj mod.

Btw, sa određenim squadom (ili samo sa squad leaderom, nisam siguran) možeš i razgovarati kad si commander! Samo držiš lijevi Alt kad imaš označen neki squad.

Malo se okuraži, klikni Alt i viči na likove ak ne rade ono kaj hoćeš!

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 14:58 (CyberDemonVZ).
13 godina
Volume kaže...

E, Volume, Volume...

Opet ću klikati F5 i uništit tipkovnicu...

Nego, NDA?? Hrpa igrača ZNA za novi BF i JOŠ NIGDJE nije iscurjela BILO KAKVA informacija?? Na Internetnu?? Ne vjerujem!

Sum_of_all_fears kaže...

I to u erste gaće. Neka. Ebem li im tetku lijenu i nesposobnu.

Haha, netko ima problema s Erste bankom? :D

Ti više ne igraš?

16 godina
Skilledžija kaže...

Jel i ova prdnula?

Virovali il ne znan tu žensku iz viđenja.

14 godina
Skilledžija kaže...

Jel i ova prdnula?

Nije, samo je mokra zbog najave novog bfa. Uf svaku kap bi joj poliza 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice