Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.604.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Blade Runner31 kaže...

Nisam znao da jos igrate ovo,dugo nisam.A nista samo da vas pozdravim posto nisam dugo bio u temi 

Oš popit šta?

Freak Show Inc.
13 godina
Blade Runner31 kaže...

Nisam znao da jos igrate ovo,dugo nisam.A nista samo da vas pozdravim posto nisam dugo bio u temi 

Bok Blejdiću :D Kako si?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Jutro momci!

Stigla optika napokon! Dobio sam neki krš od routera ali sve radi bez greške...

Imam neke Zyxele P-660HW po posebnoj cijeni samo za tebe

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 20:41 (Sum_of_all_fears).
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Friday kaže...

Jutro momci!

Stigla optika napokon! Dobio sam neki krš od routera ali sve radi bez greške...

Imam neke Zyxele P-660HW po posebnoj cijeni samo za tebe

Imam i ja jednog! (Pro)dam jeftinije od Sum-a!

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2015 20:54 (TomoR).
11 godina
protjeran
Battlefield 4

tom jel ti puca internet zadnjih dana

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A Twitch: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Du_Jo_Cro kaže...

tom jel ti puca internet zadnjih dana

Kad igram to je manje više Diablo, izbacilo me jednom, ali ukupno mi se čini da je veza bila solidno stabilna.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

A vas dvojica ste nenadano postali susjedi ili šta?

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

A vas dvojica ste nenadano postali susjedi ili šta?

Na istom provider-u, spojeni na isti glavni router (s kojeg uglavnom krenu problemi prema svijetu), pa često dijelimo iste internetske patnje.

Ti koji si "optičar" u razvijenoj zemlji to teško možeš razumjeti...

Ali svejedno, dobro jutro.

13 godina
Battlefield 4

Pozdrav svima!

Meni su se mape dopale, moguce zato jer sam ih igrao s ekipom :)

Jedino je bii problem sto tu noc nisam spavao, pa sam bio toliko koncentriran da mi je prosjecan KD bio 3-8 :/

Pa sam otisao spavati oko 21..

Danas se nadam slicnoj posjecenosti TS-u i Battlelogu pa da zapraf zaigram.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pozdrav svima!

Meni su se mape dopale, moguce zato jer sam ih igrao s ekipom :)

Jedino je bii problem sto tu noc nisam spavao, pa sam bio toliko koncentriran da mi je prosjecan KD bio 3-8 :/

Pa sam otisao spavati oko 21..

Danas se nadam slicnoj posjecenosti TS-u i Battlelogu pa da zapraf zaigram.

Uz sve moje revive-ove opet nisi mogao normalan score imat ;)

Origin - hrka11
13 godina
Battlefield 4

Igrao malo sinoć CQ large i mapa mi se svidjela. Ako ima par squadova koji iole znaju svoj posao i rade skupa, partije znaju biti dosta zabavne. Ima dosta vozila a i prostora za inf borbu na onim brdima. Ako se ne koriste vozila osuđen si na napucavanje po njima a i tu se nećeš dobro provesti ako heli radi svoj posao. Uglavnom lijepo ovježenje. Moglo bi nas se večeras malo više naći na TS,a ne da Mato i ja moramo sami u rat. BTW Mato je imao neke lude skorove sinoć, sumnjam na novi čit ili Damin autospot.

Ovo je od sinoć 

http://plays.tv/video/56709cdc2f4a8dec72?from=user

http://plays.tv/video/56709d7e254c75896b?from=user

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
MRSKI kaže...

Igrao malo sinoć CQ large i mapa mi se svidjela. Ako ima par squadova koji iole znaju svoj posao i rade skupa, partije znaju biti dosta zabavne. Ima dosta vozila a i prostora za inf borbu na onim brdima. Ako se ne koriste vozila osuđen si na napucavanje po njima a i tu se nećeš dobro provesti ako heli radi svoj posao. Uglavnom lijepo ovježenje. Moglo bi nas se večeras malo više naći na TS,a ne da Mato i ja moramo sami u rat. BTW Mato je imao neke lude skorove sinoć, sumnjam na novi čit ili Damin autospot.

Ovo je od sinoć 

A ček, a kad ti igraš?

Znamo da je sinoć Kenny igra...

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
amater_2 kaže...
MRSKI kaže...

Ovo je od sinoć 

A ček, a kad ti igraš?

Znamo da je sinoć Kenny igra...

.!.   Mogli biste se i vi napokon udostojiti i doći na TS. Bez tebe ne znamo doći ni do A

16 godina
MRSKI kaže...

.!.   Mogli biste se i vi napokon udostojiti i doći na TS. Bez tebe ne znamo doći ni do A

A kralju... 

Evo, nadam se da ću za vikend doći. Mala mi je gužva na poslu i u privatnoj firmi. Jbg. ipak je to korporacija. 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
MRSKI kaže...

Moglo bi nas se večeras malo više naći na TS,a ne da Mato i ja moramo sami u rat. BTW Mato je imao neke lude skorove sinoć, sumnjam na novi čit ili Damin autospot.

Bilo nas je jučer dosta na TS-u.

U neko normalno vrijeme.

:)

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...

Moglo bi nas se večeras malo više naći na TS,a ne da Mato i ja moramo sami u rat. BTW Mato je imao neke lude skorove sinoć, sumnjam na novi čit ili Damin autospot.

Bilo nas je jučer dosta na TS-u.

U neko normalno vrijeme.

:)

A sad svi idete spavat ko špelac kokoš u 20 sati? 

11 godina
protjeran
Battlefield 4

a moj dario pa to bi i jopis moga pogodit, daj nešto malo ozbiljnije... 

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCAAui2B1chG8tt5Aoow6e_A Twitch: http://www.twitch.tv/du_jo_cro
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
MRSKI kaže...

Ovo boldano je važnije od drugog navoda ali da imao sam jučer neku ludu seriju, priznajte tko me hakirao i ugradio čit . Ne samo da sam imao skorove ko pro i bio par rundi za redom MVP, već su me i benali sa servera 

Najbolja runda sinoć: http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/676875340672177792/1252936971/

Očito mi bolje ide kada ne igram par dana tako da me danas nema jer imam sportske aktivnosti u planu (osim nabijanja njubeka) dodem vas pozdraviti svakako. 

potpis
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro dečkići...

Jel još netko osim dame preorderao BF5?

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Dobro jutro dečkići...

Here we go...

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Here we go...

Sjećam se kad sam prvi puta čuo tu pjesmu. Uopće nisam znao šta bih mislio...

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Here we go...

Prvi puta sad to odslušao.

Dakle, šta me više muči, da tipa 16-godišnjakinja pjeva o tome kako hoće "Getting Down on Friday", a vozi se u cabrio Mercedesu isto takvog prištavca, sa glavnim životnim problemom hoće li sjediti naprijed ili otraga... I onda se čudimo kuda ide ovaj svijet...

A Dama je sigurno pre-orderao i Star Citizen i još tako neke stvari. Moguće da će sad staviti video kako kao Darth Vader napravi 40-0 u peww-pewww shooteru!

16 godina
Friday kaže...

Dobro jutro dečkići...

Jel otvorio tko temu za BF5? Ako nije leet sad požuri, usput probaj opet za jednu više tako da rezerviraš.

13 godina
Jack Sparrow kaže...
Friday kaže...

Dobro jutro dečkići...

Jel otvorio tko temu za BF5? Ako nije leet sad požuri, usput probaj opet za jednu više tako da rezerviraš.

Ja bi vrlo rado, ak Pirat dopusti. A ti budes mi glavni izvor informacija za uvodni post :)

16 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Here we go...

Prvi puta sad to odslušao.

Dakle, šta me više muči, da tipa 16-godišnjakinja pjeva o tome kako hoće "Getting Down on Friday", a vozi se u cabrio Mercedesu isto takvog prištavca, sa glavnim životnim problemom hoće li sjediti naprijed ili otraga... I onda se čudimo kuda ide ovaj svijet...

Očinstvo je jako u tebi...

9 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pozzz svima!

Prije par dana sam odlučio skinuti BF3 (On the house), kako bi se malo okušao online i prisjetio nekih starih vremena, budući da sam zadnji put igrao FPS online, davne 2006. i to CS i COD, za vrijeme studentskih dana.

U Battlelog-u sam vidio ponudu da zaigram i BF4 for free kaoo "Origin game time" i evo..., igra se trenutno skida i teži nekih 23.65 GB. Pretpostavljam da se radi o tome, da mogu igrati nekih par dana, te ako mi se svidi, mogu se odlučiti na kupovinu keya? Ono što me zanima je to, ako odlučim naručiti digitalnu verziju igre tj. cd key, da li to znači da jednostavno moram ukucati taj key i na taj način registrirati već skinutu "free time" verziju ili moram izvršiti uninstall i ponovo download-ati igru?

Molim Vas da mi ne zamjeritte, ako sam se krivo izrazio ili nisam dovoljno dobro objasnio, jer poprilično sam rookie u svemu ovome i tek hvatam konce, jer ono što ja pamtim su internet klubovi u kojim se skupi ekipa i roka do kasno u noć.

0 0 hvala 0
13 godina
Scud kaže...

Molim Vas da mi ne zamjeritte, ako sam se krivo izrazio ili nisam dovoljno dobro objasnio, jer poprilično sam rookie u svemu ovome i tek hvatam konce, jer ono što ja pamtim su internet klubovi u kojim se skupi ekipa i roka do kasno u noć.

Moj savjet ti je da prvo probaš pa onda kupuješ.

Igra je govno od bete pa do dana današnjeg.

Jučer sam igrao da probam novu mapu.

Kakvih 120 tikova, 60 i pizde materine??!?!

Na kojem god serveru da igram imam light show s desne strane - ikonice se pale i gase non-stop.

Najbolje mi je kad na 120 hz serveru imam svih 6 upaljenih istovremeno.

Padanje i dalje od pola metka, lagovi strašni, trzanja i kao da je netko na mene natovario utega od 300 kg - tako se osjećam kad hodam.

Govno od igre!

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Scud kaže...

Moj savjet ti je da prvo probaš pa onda kupuješ.

Igra je govno od bete pa do dana današnjeg.

Jučer sam igrao da probam novu mapu.

Kakvih 120 tikova, 60 i pizde materine??!?!

Na kojem god serveru da igram imam light show s desne strane - ikonice se pale i gase non-stop.

Najbolje mi je kad na 120 hz serveru imam svih 6 upaljenih istovremeno.

Padanje i dalje od pola metka, lagovi strašni, trzanja i kao da je netko na mene natovario utega od 300 kg - tako se osjećam kad hodam.

Govno od igre!

Sigurno da ću prvo probati, jer me zanima kako će sve šljakati na mojoj konf. BF3 mi radi OK.

Ovo što si napisao mi je došlo kao hladan tuš i ne mogu vjerovati da je baš tako strašno, jer vidim da je tema baš užarena, što znači da ljudi rokaju žestoko.

16 godina
neaktivan
BF3 ti je sigurno bolji izbor.
16 godina
neaktivan
BF3 ti je sigurno bolji izbor.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice