Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.669.898
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 4

Evo još malo razmišljanja o Noshahr TDM 2.0:

Jedan jako zanimljivi Cinematic (ali bih rado jedan gdje će Rusi pobijediti...):

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Re: Battlefield 4
TomoR kaže...
Volume kaže...

Ne kužim zašto ekipi iz amerike i sl. zemalja jednostavno ne zabrane upad na eu servere kad iste takve imaju i na svom području. Ovi znaju da su radi pinga u odnosu na nas u velikoj prednosti i to namjerno iskorištavaju (nekoliko pojedinaca se ''hvalilo'' tim u chatu). Nadam se samo da trenutno stanje netcoda iz cte-a neće biti pribačeno u običnu igru u sljedećem patchu jer je ovo očajno. A druga stvar koju ne kužim je taj njihov novi balanser koji su ubacili. Radi li to sranje uopće? Team stacking je i dalje tu, a svaku partija je bila takva da je nas 5-6 igralo protiv 12+ ljudi, žalosno...

Na CTE, kad je previše amera na EU serveru, spojim se na US server, pa da i ja imam malu prednost.

Onih 10-ak rundi što sam igrao "nove kanale", miješalo je team-ove nakon svake runde (squad-ove ne dira) i nisam primijetio da je jedan team imao 5-6 igrača više (doduše, ja kad sam se spajao je uvijek bilo 2-10 igrača u queue, pa se valjda napuni brzo).

Osobno, "novi kanali" su mi "preveliki", 32 igrača je taman, već je hrpa ljudi u nekom headglitch-u, spawnaš se i već roka snajper po tebi.

Ukratko, rađe bih igrao BF3 kanale TDM, ali sam uvjeren kad to dođe na live da će biti jedna od najigranijih mapa.

DICE traži feedback o mapi pa javite im to!

svi su se požalili da je mapa se napuhala!

Meni tako svejedno jer taj mod  i tu mapu nisam volio igrati!

14 godina
protjeran
mrfloyd kaže...

DICE traži feedback o mapi pa javite im to!

svi su se požalili da je mapa se napuhala!

Meni tako svejedno jer taj mod  i tu mapu nisam volio igrati!

Ma iskreno zaboli me za tu mapu i tdm jer ionako to nikad ne igram, iša sam isprobati iz čiste dosade. 

U trici sam kanale igra samo kad bi bija napušen ki kreten pa nisan zna šta od dosade. Uzmem saigu, upalim kanale tdm sa 64 igrača i rokaj brate... 

battlelog - Volume_CRO
16 godina
TomoR kaže...

Na CTE, kad je previše amera na EU serveru, spojim se na US server, pa da i ja imam malu prednost.

Onih 10-ak rundi što sam igrao "nove kanale", miješalo je team-ove nakon svake runde (squad-ove ne dira) i nisam primijetio da je jedan team imao 5-6 igrača više (doduše, ja kad sam se spajao je uvijek bilo 2-10 igrača u queue, pa se valjda napuni brzo).

Osobno, "novi kanali" su mi "preveliki", 32 igrača je taman, već je hrpa ljudi u nekom headglitch-u, spawnaš se i već roka snajper po tebi.

Ukratko, rađe bih igrao BF3 kanale TDM, ali sam uvjeren kad to dođe na live da će biti jedna od najigranijih mapa.

BF4 ima veći penalty na kad se krećeš i hipfire je neprecizniji, pa mapa zahtjeva malo drugačiji pristup. Isto tako shotice bi rasturale. Više nema ni spawn rapea pošto je mapa veća. Izgleda i da su ostavili mjesta za zastave u dominationu.

Jednostavno BF4 zahtjeva drugačiji gameplay od onog u BF3. Treba se naviknuti samo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 19:05 (Jack Sparrow).
11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

A ako mislis na mape s vozilima bez vozila, mislim da ne :D

Na zalost to, da.

BIlo bi dobro kad bi bile neke mape sa pjesadijom i tenkovima. Bez ovih zracnih strvinara.

17 godina
Jack Sparrow kaže...

BF4 ima veći penalty na kad se krećeš i hipfire je neprecizniji, pa mapa zahtjeva malo drugačiji pristup. Isto tako shotice bi rasturale. Više nema ni spawn rapea pošto je mapa veća. Izgleda i da su ostavili mjesta za zastave u dominationu.

Jednostavno BF4 zahtjeva drugačiji gameplay od onog u BF3. Treba se naviknuti samo.

Jesi probao mapu?

Trenutno su spawnovi toliko loši (a ja nikada ne ostajem tamo gdje se spawnam) da mi se u svakoj rundi desilo bar jednom da se spawnam, i onda se trojica protivnika spawna iza mene. I ja sam se tako uspio spawn-ati iza protivnika.

Znam da nije finalna verzija, pa će valjda i na spawnovima poraditi, ali za sad, to nije to.

16 godina
TomoR kaže...
Jack Sparrow kaže...

Jesi probao mapu?

Trenutno su spawnovi toliko loši (a ja nikada ne ostajem tamo gdje se spawnam) da mi se u svakoj rundi desilo bar jednom da se spawnam, i onda se trojica protivnika spawna iza mene. I ja sam se tako uspio spawn-ati iza protivnika.

Znam da nije finalna verzija, pa će valjda i na spawnovima poraditi, ali za sad, to nije to.

Jesam da i to odmah kad je izašla. Naravno da će te kad tad netko ubiti na spawnu, pogotovo ako kempaš, ali daleko od onog što se moglo raditi u BF3. Nema više cover koji bi te štitio dok bi ti gledao na spawn, a i tamo gdje ima je udaljenost veća pa ti treba duže da ubiješ, te ti duže treba da dotrčiš do spawna.

Da se ispravim, ima može se spawn rapeati, ali ne u onoj mjeri kakvoj je moglo u BF3.

17 godina
Battlefield 4

Pogledajte što mi se dogodilo na Gun Masteru - pokupio sam drugo oružje s poda...

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

ko prodaje bf4 premium neka mi je javi na privatno ili ima volje da mi kupi preko meksika ili cega vec uz provoziju.. propilit cu uz big braderrr

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Di si Dujo Rocketleagašu stari strimerski

Nema te ko ni poderanih čarapa

Jedan samo za Replaya

I jedan sa bAd Adminima

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro bećari!

Šta ste se stisli ko žirov kec?

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
17 godina
Friday kaže...

Dobro jutro bećari!

A ne grije nas Guiness ko neke!

Jesi dobar?

12 godina
Friday kaže...

Dobro jutro bećari!

Đe si, dijasporo naša? Kako je gore, sunce im žarko irsko?

BF3/BF4 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
11 godina
protjeran
Jopis imaš sriće šta san osta bez brzih mb na mobu pa se nemogu narugat tvojin njuberskin potezima sa noob friendly gadgetima i 'puškicama'..... Kad dodjen doma pogledan pa se dobro narugan, može?
Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Friday kaže...

Dobro jutro bećari!

A ne grije nas Guiness ko neke!

Jesi dobar?

Nisam ga probao pa ti ne znam reći jel grije...

Dobar, malo umoran ali ide.

jabooka kaže...
Friday kaže...

Dobro jutro bećari!

Đe si, dijasporo naša? Kako je gore, sunce im žarko irsko?

Dobro je. Kupio sam si jučer stol pa će biti i nekog BF-a ovijeh dana...

Freak Show Inc.
11 godina
protjeran
Du_Jo_Cro kaže...
Jopis imaš sriće šta san osta bez brzih mb na mobu pa se nemogu narugat tvojin njuberskin potezima sa noob friendly gadgetima i 'puškicama'..... Kad dodjen doma pogledan pa se dobro narugan, može?

Ok jopis aj molin te nemoj više uploadat videa na youtube. RePlaY druže igraš na serveru sa 4 najveće šatgan njubare u gayrijatriji. Anivan vud bi med. 

Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ili sam ja lud ili se stanje od bf3 nije previse promijenilo?

stalno crasha kicka i ostale pizdarije

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
live4cro kaže...

BF3 stanje ili BF4 stanje?

Freak Show Inc.
17 godina
live4cro kaže...

A da ti napraviš update PunkBuster-a?

http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-bf4.php

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ty.s pb updateom je puno bolje

nego gdje nasa ekipa se igra rata najcesce?

0 0 hvala 0
16 godina
live4cro kaže...

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
14 godina
live4cro kaže...

Na serveru gdje se okupi najviše ekipe, pa se onda i ostali spajaju.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Battlefield 4

Sajber nam skuplja TD kao veliki :D

Kao totalna suprotnost Petku, tebi će zvjezdice krenuti u minus.

"There are some things so serious you have to laugh at them." -Niels Bohr
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
mrsmith kaže...

Sajber nam skuplja TD kao veliki :D

Kao totalna suprotnost Petku, tebi će zvjezdice krenuti u minus.

Psst, znam formulu za racunanje zvijezdica, i ne ovise bas jako o TD.

A i ne znam zasto sam dobio TD. To je bilo prilicno bezobrazno.

Nemamo server na kojem stalno igramo, nego u pretrazivacu pronadeno nesto sto nam trebutno pase, i svi iz Platoona vide na kojem se serveru igra.

Postoji BUG platoon.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Psst, znam formulu za racunanje zvijezdica, i ne ovise bas jako o TD.

Reci, reci

16 godina
odjavljen
Uključuje davanje guze...
And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...
Uključuje davanje guze...

Hmm, okej, ali čudi me da onda Tekno nije negdje na 7.-8. već

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 15:39 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
live4cro kaže...

Na serveru gdje se okupi najviše ekipe, pa se onda i ostali spajaju.

Ma zabit cu mu i ja jedan pa kud puklo. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice