Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.314
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Friday kaže...
TomoR kaže...

Znam i što su zaribali...

Internet?

I telefon, MaxTV, hrpu bankomata i PoS-ova...

13 godina
TomoR kaže...
Friday kaže...
TomoR kaže...

Znam i što su zaribali...

Internet?

I telefon, MaxTV, hrpu bankomata i PoS-ova...

Baš fino. Malo odmora od tehnologije ne škodi.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Battlefield 4

Bok dečki i Friday :D

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Bok ženik... Jesi pocepao mladu prvu noć?

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Bok ženik... Jesi pocepao mladu prvu noć?

Ma k'o budala dvjesto eura Nego, jesi ti sletio već?

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
12 godina
Battlefield 4

Da li jos neko ima problem sa igrom, od jucer se pocela freezati, samo odjednom stane, niti pise not responding niti nista, u battlogu bude TRANSITIONING

Vec 2mj igram na desetki tek se sad pocelo desavati, jucer sam repairao igru ali i dalje problemi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Šta je sa TeamSpeakom 

Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Du_Jo_Cro kaže...

Šta je sa TeamSpeakom 

Pero ga ima doma na svom kompu, sto mislis koga moras pitati? :D

Zapravo, ako on nema net, ne moze nam se javiti, mislim da je rekao da nema net na mobitelu :(

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

jel netko od vas zna mjesto di EA stavlja obavijest o patch promjenama. Izgeda da heli u BFH ne radi splash damage. Pa me zanima jel bio nerf ili je bug

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jel se može gdje provjeriti verzija same igre, instalirao sam je prije par dana (box verzija, tri dvd-a) i nakon instalacije je uslijedio nekakav update, igra radi, ali imam dosta kao fps dropa, a neradi mi msi afterburner niti fraps, (tj ne prikazuju informacije u igri pa neznam jel stvarno fps drop), ubiti dogodi mi se da nekad proradi msi afterburner i onda nema ovog kao fps dropa, ali to je rijetko, ja sam mislio da je to povezano sa tim dali pokrenem bf4 x32 i bf4x64, te dali pokrenem random server ili odaberem server, ali svejedno je, čak mi i singleplayer zna trzati, dok mi je yogurt verzija radila normalno, mislim si da update koji je skinut, možda nije instaliran, sad ne znam šta mogu probati, ako ništa, brišem igru i ponovno ju instaliram...

BTW: ne znam dali bi driveri možda mogli biti problem, imam 15.8 Beta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
1BIT kaže...

Jel se može gdje provjeriti verzija same igre, instalirao sam je prije par dana (box verzija, tri dvd-a) i nakon instalacije je uslijedio nekakav update, igra radi, ali imam dosta kao fps dropa, a neradi mi msi afterburner niti fraps, (tj ne prikazuju informacije u igri pa neznam jel stvarno fps drop), ubiti dogodi mi se da nekad proradi msi afterburner i onda nema ovog kao fps dropa, ali to je rijetko, ja sam mislio da je to povezano sa tim dali pokrenem bf4 x32 i bf4x64, te dali pokrenem random server ili odaberem server, ali svejedno je, čak mi i singleplayer zna trzati, dok mi je yogurt verzija radila normalno, mislim si da update koji je skinut, možda nije instaliran, sad ne znam šta mogu probati, ako ništa, brišem igru i ponovno ju instaliram...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4/157054.aspx?page=1942&jumpto=4788050&sort=asc&view=flat

edit: da malo više ipak napišem pošto mislim da je bolje da koristiš mantle nego dx11

fps u igri možeš prikazat bez i jednog dodatnog programa pomoću komande koju upišeš u konzolu - "perfoverlay.drawfps 1"

komp ti baš i nije neš za bf4, tako da grafa sve low i obavezno probaj u konzolu još upisat "renderdevice.renderahead 2" (experimentiraj sa brojevima 1-5 i prati razliku u fps)

fps drop itekako može bit povezan sa odabirom servera, izbjegavaj servere sa 64 igrača, te općenito siege of shanghai mapu

probaj odigrat jedan TDM na lockerima sa 30-40 igrača pa vidi kako tamo igra radi

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 23:53 (b00).
15 godina
neaktivan
b00 kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-4/157054.aspx?page=1942&jumpto=4788050&sort=asc&view=flat

edit: da malo više ipak napišem pošto mislim da je bolje da koristiš mantle nego dx11

fps u igri možeš prikazat bez i jednog dodatnog programa pomoću komande koju upišeš u konzolu - "perfoverlay.drawfps 1"

komp ti baš i nije neš za bf4, tako da grafa sve low i obavezno probaj u konzolu još upisat "renderdevice.renderahead 2" (experimentiraj sa brojevima 1-5 i prati razliku u fps)

fps drop itekako može bit povezan sa odabirom servera, izbjegavaj servere sa 64 igrača, te općenito siege of shanghai mapu

probaj odigrat jedan TDM na lockerima sa 30-40 igrača pa vidi kako tamo igra radi

Evo baš sam probao, sve jedno jel ja otišao na server sa 4 igrača ili 64, šaltam malo mantle, malo dx11, nema mi razlike, igra kao da se šalta u dva "moda", u jednom "modu" mi ne radi afterburner i sve super, napravim dva koraka i fps kao da padne na 10 i usporeno se sve odvija ili kao da ping skoći, ne znam, a u drugom "modu" mi radi afterburner i igra radi normalno, sve ultra aa off 60fps-a, sve low 110 fps-a, naravno da nema igra "modove", samo ne znam kako bih to nazvao, znači kad upadnem u server, afterburner radi, igra radi normalno 60fps-a bez problema dokle god ne izađem iz nje i obrnuto kad upadnem u server afterburner ne radi, igra kao da radi na 10fps-a, ne događa se meni to u igri, već pri samom upadu na server?

BTW: U singleplayer-u stisnem esc za menu, stisnem ponovno esc da izađem i automatski mi se još dva puta samo od sebe pali menu, probat ću reinstal igre...

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.9.2015 0:40 (1BIT).
12 godina
1BIT kaže...
b00 kaže...

Evo baš sam probao, sve jedno jel ja otišao na server sa 4 igrača ili 64, šaltam malo mantle, malo dx11, nema mi razlike, igra kao da se šalta u dva "moda", u jednom "modu" mi ne radi afterburner i sve super, napravim dva koraka i fps kao da padne na 10 i usporeno se sve odvija ili kao da ping skoći, ne znam, a u drugom "modu" mi radi afterburner i igra radi normalno, sve ultra aa off 60fps-a, sve low 110 fps-a, naravno da nema igra "modove", samo ne znam kako bih to nazvao, znači kad upadnem u server, afterburner radi, igra radi normalno 60fps-a bez problema dokle god ne izađem iz nje i obrnuto kad upadnem u server afterburner ne radi, igra kao da radi na 10fps-a, ne događa se meni to u igri, već pri samom upadu na server?

BTW: U singleplayer-u stisnem esc za menu, stisnem ponovno esc da izađem i automatski mi se još dva puta samo od sebe pali menu, probat ću reinstal igre...

ma kakav reinstal igre. odeš u origin desni klik na bf4 i klik repair. ali nije to ništa do igre

nakon svake promjene sa dx na mantle i obrnuto potrebno je ugasit pa upalit igru- u ovom leže ti problemi sa prikazom OSD od afterburnera!!!!!!

13 godina
Battlefield 4
Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
b00 kaže...

ma kakav reinstal igre. odeš u origin desni klik na bf4 i klik repair. ali nije to ništa do igre

nakon svake promjene sa dx na mantle i obrnuto potrebno je ugasit pa upalit igru- u ovom leže ti problemi sa prikazom OSD od afterburnera!!!!!!

Već sam napravio reinstal, no nije pomoglo, nisam znao da se treba igra ugasit kod promjene dx11/mantle, evo sad ispada da mi na dx11 igra radi bez problema, afterburner radi, a kad uključim mantle, nema aftya i frame rate ko da se lock-a na 10fps-a, totalno je neigrivo, znači mantle me muči, predpostavljam problem u driverima...

12 godina
Battlefield 4
BF3/BF4 nick : jabooka_KAOS (singing Derp Derp Derpidy)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Friday nije na poslu, odmah ne piše postove ovdje... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TomoR kaže...

Možda je dao otkaz i na forumu? Možda traži sad neki irski ekvivalent? Možda mu noge smrde?

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...
TomoR kaže...

Možda je dao otkaz i na forumu? Možda traži sad neki irski ekvivalent? Možda mu noge smrde?

Tu sam...

Čistim zadnja sranja na poslu! Treba se pripremit za [G] feštu u subotu

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bok ljudovi. Pitanjce, se isplati kupiti BF4 bez premiuma ? :) ty

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ne jer ne možeš na servere koji u rotaciji imaju premium mape. Vanilla servera ima jako malo i uglavnom su puni gametime čitera.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
17 godina
b00 kaže...
1BIT kaže...

Kako si riješio da ti Mantle radi stabilno?

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Kako si riješio da ti Mantle radi stabilno?

Prešao na nvidiu

Freak Show Inc.
12 godina
Battlefield 4

Nisam imao kaj rješavat, igra radi ko luda..

Jedini problem sa mantle je kaj ne radi OSD i nemože se snimat.. zato koristim dx11

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/646732208077877824/369270339/ da se nisam spawnao 2 puta na kraju bio bi ko voljumov skor

LtMoNk
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro!!!

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
Jutro, lepi!
13 godina
Battlefield 4

Dobro jutro. Jos jedan prekrasan dan ispred nas.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Ti si očito dobio puno vina na berbi...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Ti si očito dobio puno vina na berbi...

Puno tuduma.

pero_HR
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice