Dobro jutro
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas smo dulje spavali?
Danas smo dulje spavali?
O da...
Ne pamtim kad sam zadnji puta ovoliko odspavao.
Danas smo dulje spavali?
O da...
Pazi da ti ne pozli
Danas smo dulje spavali?
O da...
Blago tebi. Ti barem možeš spavati.
Blago tebi. Ti barem možeš spavati.
S obziro da sam u zadnjih 10 godina imao možda sve skupa 2 godine bez djeteta u pelenama - definitivno ne spadam među one koji previše spavaju!
Mrtva tema
Mrtva tema
Živnit će sutra, još uvik je vikend

Mrtva tema
Da jbt, ja zaboravio.
Mrtva tema
A šta ćeš ionako se umorite tokom cijele godine....
A šta ćeš ionako se umorite tokom cijele godine....
Ae. Sad ćemo radi utorak i sridu, četvrtak opet praznik pa spojit vikend s petkom. I tako...
Ae. Sad ćemo radit utorak i sridu, četvrtak opet praznik pa spojit vikend s petkom. I tako...
""radit""
Raditi i biti na poslu.... ajme razlike drastične.
Upravo u chatu na serveru, neki lik što već igra dosta dugo:
the G clan is fucking insane, I'll give them that
A istina da je mahnito sve :)
A ja sam mislio da se očite stvari inače ne govore.
Dragon Valley na CTE-u.
http://cte.battlelog.com/bf4/news/view/the-classic-map-project-prototype-v1-163245/
Dragon Valley na CTE-u.
http://cte.battlelog.com/bf4/news/view/the-classic-map-project-prototype-v1-163245/
Odigra par partija, savršeno
Dragon Valley na CTE-u.
Evo probao jednu rundu baš maloprije
Dragon Valley na CTE-u.
Suprise mofudgers! A new Battlefield 4 map has come out of the blue, it will be free for everyone too. It's a remake of Dragon Valley from BF2 - very big map and it plays nice in BF4 too.
You can also destroy and rebuild the bridges which is a new feature for BF4. Check it out in the new vid
Dobro jutro curice... Ja sam htel Road to Jalalabad :-(

Ja isto :( ..ova mi nije baš bila napeta iskreno, ali sve novo je dobrodošlo I guess :)
Dragon Valley na CTE-u.
Suprise mofudgers! A new Battlefield 4 map has come out of the blue, it will be free for everyone too. It's a remake of Dragon Valley from BF2 - very big map and it plays nice in BF4 too.
You can also destroy and rebuild the bridges which is a new feature for BF4. Check it out in the new vid
Ne da mi se gledat 15 minuta da svršava na neke gluposti. Valja li ta mapa išta ili je samo bila dobra u BF2 jer nije bilo ništa drugo?
I ja sam očekiva, pogotovo nakon one male najave tiggra u cte-u nedavno...
Dragon valley nije isti ki originalu al ja sam opet više nego zadovoljan odrađenim
Ne da mi se gledat 15 minuta da svršava na neke gluposti. Valja li ta mapa išta ili je samo bila dobra u BF2 jer nije bilo ništa drugo?
Za tebe ki infantry igrača možda najgora mapa koju su mogli izabrati iz dvice, ogromna je i uglavnom orijentirana na vozila
Sretan rođendan Danny!!
Za tebe ki infantry igrača možda najgora mapa koju su mogli izabrati iz dvice, ogromna je i uglavnom orijentirana na vozila
Ah.... OK.
Ah.... OK.
Ajde ostaje ti ona theme mapa koja je prvenstveno bazirana na pješadiju tako da će biti nešto i za tebe
Danny sve najbolje
Samo da znate što vas čeka:
Classic Map Known issues
RU vs US – will be swapped to CH vs US at later stage
Using LOW settings will result in crash (run out of memory) – also applies if you have too little GPU memory on MED/HIGH
Some objects have incorrect destruction settings and are destructible by rifle fire
Night map lights on vehicles are on still (these will be removed)
UI for repairing bridges does not show up yet (it supposed to show the vehicle repair UI when close by with a repair tool)
Since Dragon Valley has more flags than any BF4 map to date, the UI ontop of the minimap is not displaying this correctly – and overflowing the box
I neke promjene!!
Weapon updates
Removed “onCollision” explosion logic. Reduced time to live from 10 seconds to 1.5 seconds. This prevents players from throwing flashbangs off of tall rooftops at enemies. Reduced friendly flash duration to 0.6s. Reduced effective angle to 145°.
Stat and balancing fixes for weapons and vehicles – Symthic.com will be the best place to get details on this change!
Adjust Mare’s Leg stats. Increases minimum spread to .2. Adding a heavy barrel that reduces minimum spread to .1.
Fix to remove extended barrel when using Heavy Barrel on PDWs. Affects MX4, P90, UMP45, and UMP9.
Fix for lock-on missile turning radius. Brought the radius tighter to prevent it from spinning around target. Was 3600 max angle, now 360.
Reintroducing AN94 bipod. It will be unlocked by default.
Tracer polish. Lowered brightness, thickness and length.